A legjobb VPN-k áttekintése a Trustpilot felhasználók szerint

A Trustpilot egyike az első olyan webhelyeknek, amelyek tech-dilemmában állnak, és amelyek gondolataikat átlépik. A világ minden tájáról készített véleményeket tartalmaz, összevonva a felhasználók tapasztalatait és a tech-hozzáértő személyeket. Manapság a VPN-piac a leginkább beszélt, amikor az internetről beszélünk. Ezért egy kicsit ástam magam. Ez egy VPN-felülvizsgálat, amely a Trustpilot mondandóján alapult.


A legjobb VPN áttekintés a Trustpilot szerint

A legjobb VPN áttekintés a Trustpilot szerint

Mielőtt elkezdenénk

A Trustpilot egy Dániában 2007-ben alapított fogyasztói áttekintő webhely. A webhely ingyenes a fogyasztók számára, és vállalkozások számára kínál freemium szolgáltatásokat..

A webhelyen több mint 700 ember dolgozik éjjel-nappal, mivel havonta több mint egymillió véleményt üdvözöl. Egyesek kétségbe vonhatják a weboldal átláthatóságát, mivel hamis értékeléseket tehetnek közzé.

A Trustpilot fenntartja a jogot, hogy magyarázatok nélkül eltávolítsa az értékeléseket. Ragaszkodik hozzá, hogy mindig jóhiszemű erőfeszítéseket tesz a törvény és a közzétett politikák betartása érdekében annak biztosítása érdekében, hogy csak a hiteles áttekintések maradjanak a weboldalon.

A mai áttekintés összefoglalja a Trustpilot legjobb VPN-jeit. Mielőtt elindulunk, ellenőrizze őket az alábbi táblázatban, hogy kis betekintést kapjon a következő témába.

A legjobb VPN-vélemények a Trustpilot-on

Nagyon sok VPN-szolgáltatót választhat a piacon. De nem mindegyik felel meg az Ön igényeinek, és megadhatja neked azt, amit keres. A Trustpilot az egyik legfontosabb megálló, amelyhez legtöbbünk fordul, amikor egy adott terméket ki akarunk értékelni. Ezért annak alapján, amit megtanultam a weboldal számára, itt található a legfontosabb odafigyelő VPN-k teljes áttekintése:

ExpressVPN

ExpressVPN Trustpilot

ExpressVPN egy igazán jó VPN szolgáltató. A Trustpilot „Kiváló” rangsorának köszönhetően elsőként szerepel listánkban. Szervereik mindig fel vannak állítva és működnek, megfelelő internet sebességgel az adatfolyamhoz és így tovább. A szolgáltatás szervereket tartalmaz az egész világon.

Ez a VPN-szolgáltató legmodernebb biztonsági intézkedéseket kínál, amelyek segítenek az eszköz biztonságában tartani, amikor csatlakozik az internethez. A magas szintű katonai szintű protokollokkal teljes mértékben őrzött a kibernetikus támadások és a megfigyelési kísérletek ellen.

Ezenkívül az ExpressVPN lehetővé teszi három eszköz csatlakoztatását ugyanazon előfizetés alatt, ami azt jelenti, hogy megoszthatja VPN-hitelesítő adatait 2 családtagjával és barátjával, természetesen, kivéve önöket.

Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást használ, amely párhuzamosan működik olyan VPN protokollokkal, mint például az SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Nagyon javaslom az OpenVPN-t, de alapértelmezés szerint jön. A magánélet vonatkozásában ez a VPN elfogadja a szigorú bejelentkezési tilalmat. Tehát biztos lehet benne, hogy senki sem fogja tudomásul venni a történetedet. A nulla naplózású politikával hogyan fog a kormány kérni valamit, amely elsősorban nem létezik?

Ha bármilyen probléma merül fel, és kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal, minden alkalommal kiváló segítséget kap. Ha többet szeretne tudni, nézd meg A Trustpilot ExpressVPN áttekintése.

IPVanish

IPVanish Trustpilot

IPVanish egy másik megbízható szolgáltató, amelybe befektetni kell. Ez a VPN második a listánkon. Annak ellenére, hogy „Kiváló” besorolással rendelkezik, akárcsak az ExpressVPN, ez az értékelés még kevesebb értékelés alapján származik.

A hirdetésben szereplő módon működik, és az alkalmazás működtetésekor nem lesz problémája. Az egyszerű, könnyű telepítés és a felhasználói felület nagyon kényelmesen használja. Az IPVanish mindenkinek ajánlott.

Ez főleg azért van, mert a VPN több mint ezer szervert tartalmaz a hálózatán. Navigálhat több mint 40000 IP-cím között, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott csatornák százaihoz való hozzáférést, függetlenül attól, hogy hol vannak. Az IPVanish lehetőséget nyújt 10 eszköz csatlakoztatására egy előfizetéssel. Ez azt jelenti, hogy szó szerint tíz eszközt tud védeni egyszerre.

A VPN korlátlan sávszélességet és szerverváltást biztosít. Ha segítségre van szüksége a telepítéssel vagy a felmerült problémákkal kapcsolatban, bármikor felveheti a kapcsolatot a támogatási csoporttal, amely a nap 24 órájában elérhető. Vessen közelebbről A Trustpilot IPVanish áttekintése.

BulletVPN

BulletVPN Trustpilot

BulletVPN egy nagyszerű VPN, amelyet ki lehet használni. Van olyan szerverek, amelyeket stratégiailag a világ minden tájáról pontosan megválasztottak, és ezek is gyorsan lángolnak. A földrajzilag korlátozott csatornákra 30 országban hangolhat, annak a kiszolgálónak a alapján, amelyhez csatlakozik. Noha ez a VPN új, bebizonyította, hogy méltó szerepet játszik a VPN-piac csúcsán.

Mint láthatja, a Trustpilot áttekintése „nagyszerűnek” jelöli, ami elég tisztességes egy olyan VPN-szolgáltató számára, amely hosszú ideje nem volt jelen. Ügyfélszolgálatuk kiemelkedő. Gyors válaszok kérdéseire és problémáira! A válaszok legfeljebb egy nap. És az idő 99% -ában az első javaslat, amely számukra van, megoldja a problémát.

Másrészről azok a szerpentők, akik nem bánják, hogy az interneten megjelennek, részesülhetnek az intelligens DNS-funkciónk előnyeiből. Ezzel nem történik titkosítás. Ez azt jelenti, hogy nem ad hozzá további védelmi réteget, de teljes internet sebességgel fog működni. További információt a VPN-ről az ellenőrzés útján tudhat meg A Trustpilot BulletVPN áttekintése.

SurfShark

SurfShark Trustpilot

Surfshark az utolsó VPN, amelyet ebben a felülvizsgálatban fedezünk fel. Kiváló eredmény, ha elmondhatom egy olyan weboldal kiváló értékelését, mint a Trustpilot. Ez a VPN szolgáltató új az iparágban, de bebizonyította, hogy viharral kell számolnia.

A SurfShark szerverhálózata több mint 800 szervert tartalmaz 50 különböző országban. Ez nem kicsi az újszülöttnek? A legjobb dolog ebben a szolgáltatóban az, hogy korlátlan számú csatlakoztatott eszközt élvezhet egy előfizetés alatt. Fizessen egyszer, és kapja meg családját és barátait, hogy plusz költség nélkül használják ezt a VPN-t.

A korlátlan egyidejű kapcsolatok mellett korlátlan sávszélességgel és kiszolgálókapcsolással is kezelni fogják Önt. És ne felejtsük el, hogy a SurfShark elfogadja a naplózás nélküli házirend-rendszert is, amelyet minden adatvédelmi igénylő keres.

nagyon régóta nem létezik, de rövid idő alatt létrehoztak egy erős VPN-t. Ez az újonnan érkezett meglepetés megtámadta a VPN-ipart, köszönhetően a szolgáltatásnak, amelyet előfizetésekor kínál a felhasználók számára.

Ezen kívül 24/7-es élő chat-támogatást kínálnak, és ez a legjobb jelölt a HBO, a Netflix, a Hulu és még sok más csatorna kedvelőinek feloldásához. Szeretne többet megtudni? Nézd meg ezt A Trustpilot SurfShark áttekintése.

Feltesszük a „Trust” -ot a Trustpilotba

A probléma az, hogy nem tudjuk biztosan. A webhely közismert, hogy elfogulatlan felülvizsgálati webhely. figyelembe veszi az összes felhasználói élményt és összeadja őket, hogy mindenki kívánt eredményeket kapjon. Soha nem lehet tudni, hogy a weboldalon benyújtott vélemények jogszerűek-e. Lehet, hogy hamisak csak azért, hogy javítsák egy adott termék státusát. Független vizsgálatok azt mutatták, hogy az olyan weboldalak, mint például a Trustpilot, szinte ipari méretekben hamis értékeléseket készítenek, ám a Trustpilot ragaszkodik ahhoz, hogy csak valódi áttekintéseket próbáljon beilleszteni..

Vegyük például a NordVPN-t. A webhely kijelenti, hogy ez a VPN hamis értékeléseket használt a magasabb rangsoroláshoz. Nem tudjuk, hogy ez igaz-e vagy sem, de tudjuk, hogy a Trustpilot megbüntette az iparág egyik legfontosabb VPN-jét, és nagyon alacsony „Gyenge” besorolást kapott. A vélemények manipulálása nem jó dolog, ha bármibe is befektetni szeretne. Bárki közülünk fordul a felhasználói véleményekhez a keresés megkönnyítése érdekében. Nyilvánvaló, hogy a Trustpilot nem tolerálja a hamis értékeléseket, és úgy döntött, hogy ennek megfelelően elrontja a NordVPN-t.

NordVPN Trustpilot

Az eddig látott eredmények alapján a Trustpilot nagyon becsületes az értékelésekben. Az ExpressVPN-t értem, ez a világ egyik legjobb VPN szolgáltatása, és „Kiváló” besorolással rendelkezik.

Legjobb VPN-k a Trustpilot alapján

Itt van, emberek. Az iparág legfontosabb VPN-jeit a Trustpilot mondata alapján teljes mértékben felülvizsgálják. Ha hajlandó befektetni egybe, feltétlenül olvassa el ezt a cikket, gondosan ellenőrizze a funkciókat, nézd meg, mit kell mondani a felhasználók, majd döntsön. Ne fogadjon el sietős döntést, az online adatvédelem és biztonság nem olyan, amit kompromisszumba szeretne hozni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map