A legjobb VPN kábelvágókhoz

Mi a a legjobb VPN a kábelvágáshoz? Mióta elindult a nagy sebességű internetes forradalom, sok kábeltelevízió nézője most már sokkal jobb lehetőségeket vált át az internet-alapú streaming szolgáltatásokon keresztül. Ez a kábeltelevíziós műsorszolgáltatók többségét döbbenten hagyta, hogy mit tegyen, mivel nekik nagyon nehéz lesz egyeztetni mind az új versenytársaik által kínált változatossággal, mind azokkal a funkciókkal. Mivel egymás között megszilárdulnak a következő lépésben, az új kábelvágóknak némi időbe telik, hogy megismerkedjenek a „streaming” és a „video on demand” világával, elbúcsúzva a hosszú távú szerződésekről és az indokolatlanul magas kábel előfizetésről árak a folyamatban. A VPN-alkalmazások minden kábelvágó eszközkészletének elengedhetetlen részévé váltak, amikor a kábeltelevíziót ledobják. Az alábbiakban áttekintjük az Egyesült Államok legjobb VPN-szolgáltatóit.


A legjobb kábelvágó VPN áttekintés

A legjobb VPN kábelvágókhoz

A streaming szolgáltatásoknak vannak hátrányai is

Nem kétséges, hogy az új, önálló streaming szolgáltatások megjelenése mindannyiunk számára életképes lehetőséget kínál arra, hogy kábel nélkül nézhessük TV-t olyan streaming eszközökön, mint az Apple TV, Roku, Smart TV, az Amazon Fire TV Stick, és még olyan játékkonzolokat is, mint a Nintendo Switch. , Xbox One és PS4. Az a sok dolog, amelyet az új kábelvágóknak meg kell tanulniuk, hogyan kell megkerülni, a sok licenc és korlátozás, amelyek azt szabályozzák, hogy mely műsorokat sugározzák melyik régióban. Ezeket a törvényeket általában akkor határozzák meg, amikor egy szolgáltatás megszerezte a műsorszórás jogát egy bizonyos műsor közvetítésére a szolgáltatásán belül. Ez azt jelenti, hogy nem minden régió élvez ugyanolyan tartalmat, mint minden más régió. A legjobb példa erre az illusztrálásra az lenne, hogy a Netflix streaming szolgáltatásának különbözõ weboldalai vannak-e különbözõ nézetek számára a helyük alapján. Van Netflix UK, Netflix USA, Netflix Kanada és így tovább, és így tovább. 

Ezen csatornák közül az American Netflix a legújabb filmekkel, sorozatokkal, dokumentumfilmekkel vagy műsorokkal. A legtöbb TV-műsor ezen a csatornán keresztül jelenik meg, még mielőtt más régiókra feltöltik őket, vagyis az amerikai közönség mindig szinte mindent megkap. Új kábelvágóként fontos, hogy már rájönjünk, hogy ennek nem kell így lennie. Van egy megoldás, amelyhez fordulhat, és amely elrejti a tartózkodási helyét, és lehetővé teszi a kívánt Netflix-régiók elérését. Megtaláltuk a kábeltelevíziókészülékek legjobb alternatíváinak listáját is. 

Ezenkívül, ha sportrajongó, bizonyos áramszünetekkel járhat, amikor megpróbálja online nézni a kedvenc MLB, NFL, NBA vagy NHL csapatait. Az áramszünet korlátozásait eredetileg a kábelszolgáltatók védelme érdekében hajtották végre. Noha a koncepció már elavult, az elektromos áramkimaradásokat az Egyesült Államokban és Kanadában még ma is alkalmazzák.

Hogyan segíthet egy VPN a kábelvágókat

A virtuális magánhálózat, rövidítve VPN, az egyetlen megoldás, amelyre nem csak a Netflix más verzióihoz, hanem a több száz egyéb streaming szolgáltatáshoz való hozzáféréshez is szükség van, amelyek valószínűleg nem is teszik lehetővé, hogy az Ön földrajzi adatai alapján streamingbe tegyék őket. A hiteles VPN szolgáltatás mindezt megkönnyíti azáltal, hogy biztosítja a távoli szerverek hálózatát, amelyhez esetleg csatlakoznia kell. Ha csatlakozik ehhez a szerverhez, akkor hozzáférhet olyan földrajzilag korlátozott csatornákhoz, amelyeknek még fogalma sincs arról, hogy honnan fogja elérni őket. A VPN szolgáltatáson keresztül becsapta őket arra, hogy „gondolkodjanak”, hogy egy olyan térségen belül tartózkodsz, amely szerepel az engedélyezési listájukban..

Ugyanez a folyamat lehetővé teszi a kábelvágók számára, hogy megkerüljék az áramszünet-csatornákra – például az MLB.tv-re, az ESPN-re, az NBC Sports-re, az NHL.tv-re, az NBA League Pass-ra és az NFL Game Pass-re – vonatkoztatott áramszünet korlátozásokat..

Ennek ellenére a VPN-szolgáltatásnak számos olyan funkciója is van, amelyeket a legtöbb ember nagyon hasznosnak talál. Látja, a VPN-hálózat fő célja a felhasználói kapcsolat titkosítása. Ez azt jelenti, hogy meg kell védeni az összes adatot, amelyet a VPN-felhasználói eszközről továbbítunk. A VPN nemcsak a felhasználó helyét rejti el, hanem a személyes adatait is. Ez megakadályozza, hogy minden rossz szándékú számítógépes bűnöző megszerezze adatait, hogy zsarolják vagy zsarolják tőled.

A legjobb VPN kábelvágókhoz

A mai VPN-iparban körülbelül 800 szolgáltató van. Néhányuk akár ingyenesen is kínálja szolgáltatásait, és mivel ez nem így lenne képes fenntartani magukat, akkor eladják az Ön böngészési előzményeit harmadik felek számára. Ez meghaladja a VPN-szolgáltatással való feliratkozás lényegét, és ezért szólunk óvatosan mindenkinek, aki gondolkodni kíván a feliratkozásra ezekre a kétes szolgáltatókra. Ehelyett javasoljuk, hogy iratkozzon fel az alább felsorolt, magas áttekintésű szolgáltatók bármelyikére.

1. ExpressVPN

ExpressVPN a Brit Virgin-szigeteken alapították már 2009-ben, és kiemelkedő VPN-szolgáltatóvá vált, és bebizonyította, hogy szolgáltatásaikban teljes mértékben megbízhat. A szolgáltatás körülbelül 2000 szerverrel rendelkezik világszerte, amelyek mindegyike jól védett az ExpressVPN 256 bites AES titkosításával. A szerver biztosít mindenkit, aki kijelenti, hogy szigorúan betartja nulla naplózási politikáját, és lehetőséget kínál számukra akár 3 egyidejű eszköz csatlakoztatására a kapcsolatba. Az ExpressVPN emellett díjakat nyert, kivételes rendkívüli ügyfélszolgálatával dicsérve, így biztos lehet benne, hogy csapata mindig meg fogja találni a hátát, amikor bármilyen problémára találkozik. Az ExpressVPN olyan lopakodó szerverekkel is rendelkezik, amelyekre a nagyon szűk területeken, például Kínában élő felhasználók támaszkodhatnak, hogy továbbra is megkerüljék korlátozásaikat, és hozzáférjenek bármilyen streaming webhelyhez és csatornához. Az ügyfelek arra is bátorítják, hogy vonzzanak más előfizetőket a szolgáltatás ingyenes hónapján keresztül, amelyet mind az áttételnek, mind a bírónak kínálnak, amikor egy új felhasználó feliratkozik. A szolgáltató alkalmazásában szintén könnyedén navigálhat, ezáltal kiválóan alkalmas abszolút VPN kezdőknek. Az alkalmazások minden bizonnyal működnek olyan mobileszközökkel, amelyek operációs rendszere Windows, iOS, Mac OS vagy Android. Ha érdekli ez a szolgáltatás, tekintse meg az ExpressVPN áttekintésünket, és tudjon meg mindent, amit tudni kell erről.

2. NordVPN

NordVPN egy másik ipari veterán, akinek a csapata időt vett igénybe, hogy megismerje, amit az ügyfelek valóban akarnak, és kitalálta a módját, hogy kiszállítsa számukra. Ennek a panamai székhellyel rendelkező szolgáltatónak kb. 4000 szervere van a hálózatához, és ez hozzáférést biztosít olyan webhelyekhez, amelyek nagyobb, mint a többi telephely képes. A szolgáltatónak van néhány egyedi tulajdonsága is, amelyek kiemelik a többitől, a legszembetűnőbb pedig a kettős titkosítási szolgáltatás. Ez a szolgáltatás azt a nagy szerverhálózatot használja, amelyhez a szolgáltató hozzáfér, mivel az egyik helyett két szerver használatát teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy kétszer olyan szintű 256 bites AES titkosítást kapsz, amelyet más szolgáltatótól kapott, és ez még mindig további 6 eszköz csatlakoztatására szolgál ugyanazon fiók alatt. Az olyan további előnyök, mint például az automatikus kikapcsolás, a DNS-szivárgás elleni védelem és a Torn VPN-n keresztüli védelme szintén a csomag részét képezik, mindezt úgy, hogy biztosak lehessen az online biztonságban és az anonimitásban egyaránt, amikor a NordVPN-t használja. Mindezek mellett a felhasználók élvezhetik a jobb böngészési élményt az NordVPN saját CyberSec funkciójának köszönhetően, amelynek feladata a nem kívánt hirdetések és rosszindulatú programok távol tartása a böngészés során. Itt van egy nagyon jól elkészített NordVPN áttekintés, amelyet azt javasolunk, hogy menjen át, ha szeretné, ha a NordVPN legyen a választott szolgáltatója.

3. VyprVPN

Nem lennénk igazságosak e listára nézve, ha nem vettük volna fel VyprVPN. Ennek a nagyon képes szolgáltatónak kb. 700 szervere van regisztrálva a hálózatában, és a tervek szerint továbbra is nagyon kiterjed. Ezek a szerverek összesen akár 200 000 IP-t kínálnak, amelyek felhasználhatók védett kapcsolatok létrehozására, függetlenül a felhasználó tartózkodási helyétől. A szolgáltatás magas a többi szolgáltató között, egyszerűen azért, mert teljes szerverük tulajdonosa, és mindegyiküket jól felügyelik és ellenőrzik a svájci székhelyüktől. A szolgáltatás azért híres, hogy a saját VPN-iparában úttörő szerepet játszik, és a mai napig egyik legnépszerűbb a Chameleon protokoll. Ez a szolgáltatás beolvassa az OpenVPN csomag metaadatait, lehetővé téve ezzel észrevétlen továbblépést még a mély csomag ellenőrzés után is. Ez azt jelenti, hogy a technológiának köszönhetően a VyprVPN felhasználók támaszkodhatnak az OpenVPN alapú titkosításra, hogy elérjék kedvenc webhelyüket és csatornáikat, még olyan területeken is, amelyek nem engedik el a VPN használatát. A VyprVPN kiválóan kiépített, könnyen használható VPN-alkalmazásokat is kínál, amelyek olyan verziókban érhetők el, amelyek futtathatók Mac, Android, iOS, Windows, valamint intelligens TV-jén. A VyprVPN áttekintésünkben részletesebben elmagyaráztuk, hogy mit kínál ez a szolgáltató az Ön számára, tehát ha érdekli, vegye be egy-két percet, és menjen át rajta..

A legjobb CordCutters VPN összefoglaló

Az évek során nagyon sok VPN-szolgáltatót teszteltünk. Itt vannak a legjobb választások, amikor erről van szó felső VPN-k a kábelvágáshoz:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. IPVanish
 6. CyberGhost
 7. HideMyAss VPN
 8. Privát internet-hozzáférés
 9. PureVPN
 10. PrivateVPN

A legjobb VPN kábelvágókhoz – végső szavak

A streaming szolgáltatások révén megtekintett csatornák vagy műsorok száma messze meghaladja a kábeltelevízió-nézők hozzáférését, de ha egyszer hozzáad egy hiteles VPN szolgáltatást az egész egyenlethez, akkor az olyan csatornák világa, amelyeket nem szeretne még számszerűsíteni is tudja. Szerezzen VPN-t, és szabadítsa fel az Internet TV valódi lehetőségeit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map