A legjobb VPN klánok összecsapására

Mi a a Clash of Clans és Clash Royale esetén használható legjobb VPN? A klánok összecsapása az egyik addiktív játék. A saját bázisának védelme és az ellenség támadása köré összpontosítva a Clash of Clans olyan rekordokat bontott fel, hogy az alkotók soha nem gondolták volna. A játék egy pillanat alatt az Apple boltban az első számú legszélesebb bruttó alkalmazás címet szerezte, és azt állították, hogy napi 5,15 millió dollárt szerez a számtalan frissítéssel, amelyek a bázis megerősítéséhez szükségesek. A játékot úgy tervezték meg, hogy offline állapotban sebezhetően hagyja a bázist a támadás érdekében, és ez arra készteti a kemény rajongókat, hogy biztosítsák a lehető leghosszabb ideig online maradást, hogy megakadályozzák ezt..


A legjobb VPN klánok összecsapására

A legjobb VPN klánok összecsapására

A legjobb Clash Royale VPN összefoglaló

Abban az esetben, ha VPN-t keres az online játékélmény javítása érdekében, akkor néhány fő választási lehetőség közül feliratkozhat. Itt van egy lista a a legjobb Clash of Clans VPN szolgáltatók:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. NordVPN
 6. CyberGhost
 7. HideMyAss VPN
 8. Privát internet-hozzáférés
 9. PureVPN
 10. PrivateVPN

Klánok összecsapása és internetkapcsolat szükségessége

Mivel egy online játék, magától értetődik, hogy a játékhoz internetkapcsolat szükséges. Ez az egyik játék, amely nem igazán tesz lehetővé semmilyen offline műveletet, tehát az internetkapcsolat megszerzéséhez szüksége van egy gyors játékra is. A gyors kapcsolat megakadályozza a késést, mivel néhány másodperces késés több, mint elegendő ahhoz, hogy elveszítse háborúját, és vereséget szenvedjen..

Látva, hogy ez az egyik játék, amelyre időnként be kell jelentkeznie, valószínűleg ki akarja használni a lehető legtöbbet az elérhető internet-kapcsolatból, bárhol is lehet. Ez jelentheti a bejelentkezést munkahelyen vagy iskolában, vagy akár olyan nyilvános helyeken, ahol kapcsolat található, például repülőtér vagy étterem. Probléma az, hogy az ilyen helyekre általában korlátozásuk van a hálózaton belül a használat szabályozására, és mivel a játékok, mint például a Clash of Clans nagy sávszélességet vesznek igénybe, valószínű, hogy az ilyen hálózatok tűzfalakkal akadályozzák meg a felhasználókat az ilyen játékok játszásában. Ez nagy csalódás lehet, főleg ha csak annyit kell tennie, hogy ellenőrizted klánod állapotát, még a játékot sem. Az ilyen korlátozások megkerüléséhez olyan megoldásra van szüksége, amely képes megkerülni az esetlegesen beállított tűzfalakat vagy hálózati blokkokat, függetlenül a hálózat típusától, amelyhez csatlakozik. Az egyik ilyen megoldás a VPN.

Miért van szüksége VPN-re a klánok összecsapásakor?

A VPN használata biztosítja a Clash of Clans lejátszását akkor is, ha korlátozó hálózatokhoz kapcsolódik, de hogyan történik ez? Először: a VPN egy virtuális magánhálózat. Ez alapvetően egy kiszolgálók egy csoportja, amellyel a felhasználók kapcsolódnak ahhoz, hogy tevékenysége titkosítva legyen, így minden felhasználót rejtenek online. Ha létrejön a kapcsolat a kiszolgálókkal, a felhasználó elrejtheti online tevékenységeit mindenkitől, aki esetleg hallgatni akar rájuk, beleértve az internetszolgáltatóikat is.

A VPN lehetővé teszi az előfizetők számára a tűzfalak vagy blokkok körülkerülését is, amelyeket esetleg a hálózatuk telepített, azaz a Clash of Clans játékosoknak nem lenne probléma a játék során, még akkor sem, amikor csatlakoztak iskolájukhoz vagy munkahelyükhöz. Még a kedvenc játékaihoz is hozzáférhet online olyan országokban, ahol ezeket a játékokat tiltják vagy blokkolják. Ez nem az egyetlen előnye, amelyet a VPN kínál a felhasználók számára. A megbízható VPN szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a földrajzilag korlátozott webhelyek és csatornák elérését, mivel a távoli szerverekhez történő csatlakozás után IP-címeik megváltozik, hogy tükrözzék a távoli szerverek helyét. A földrajzilag korlátozott webhelyhez való hozzáféréshez meg kell találnia egy szervert a webhely származási országában, és mihelyt csatlakozik hozzá, úgy tűnik, mintha a webhelyére belépne az otthoni területén..

A legjobb VPN-k klánok összecsapására

Most, hogy néhány dolgot tudott arról, hogy a VPN mit tehet Önért, a következő legjobb lépés az lenne, ha vigyázna, amelyre lenne a legmegfelelőbb szolgáltatás. A megbízható VPN-szolgáltatásnak biztonságot, névtelenséget és a hálózati blokkok körüli körüljárást kell biztosítani. Számos javaslatunk van, amelyek biztosak vagyunk abban, hogy csak az alábbiak szerint tudunk megtenni:

1. ExpressVPN

Az olyan intenzív játék, mint a Clash of Clans, azt jelenti, hogy bármikor csatlakoznia kell a VPN-szolgáltatáshoz, és az ExpressVPN a 2000 szerverükkel pontosan ezt lehetővé teszi. A szolgáltatás a Brit Virgin-szigeteken található, amely nem tartozik az adatok megőrzésének joghatósága alá. Az ExpressVPN szintén jól elnyert szolgáltató, és ez köszönhető a nagy tapasztalattal rendelkező ügyfélszolgálati csapatának. Csapatuk alkalmas arra, hogy az ügyfelek panaszait a nap bármely szakaszában kezelje telefonon, e-mailben vagy közvetlen üzenetküldés útján. A szolgáltatás lehetőséget kínál az ügyfeleknek 3 egyidejű kapcsolat létesítésére, és azt is ígéri, hogy nem fog naplózni online tevékenységüket.

A felhasználók szabadon számíthatnak az ExpressVPN Stealth kiszolgálóira is, amelyek olyan kiszolgálók csoportját képezik, amelyekre a legszigorúbb területeken alapuló webhelyek böngészésére is támaszkodhat. A szolgáltatás kedvező azoknak az előfizetőknek is, akik a szolgáltatást kollégáikhoz utalják, mivel ha feliratkoznak, mind az új, mind a jelenlegi előfizető jutalomként egy hónap ingyenes szolgáltatást kap. Bármely felhasználó, aki valóban nem akarja használni a VPN-t, fordulhat az intelligens DNS szolgáltatásához, ahol csak a helyük rejtőzik el. Annak érdekében, hogy alaposan megvizsgálja, mire gondol ez a szolgáltató, javasoljuk, hogy tedd át az ExpressVPN áttekintést.

2. IPVanish

Az IPVanish azon szolgáltatók egyike, amelyekre támaszkodhat, hogy kivételes szolgáltatást nyújtson bármilyen kétség nélkül. Ennek oka az, hogy a szolgáltatás az online biztonság biztosítására összpontosít, és valójában nincs annyi oldalmutatója, amely álcázott, mint hozzáadott funkciók. A szolgáltatás mintegy 1500 szerverét elosztja világszerte, és a legtöbb szolgáltatótól eltérően az IPVanish teljes hálózatának tulajdonosa. Ez a tulajdonjog azt jelenti, hogy nem foglalkozunk harmadik fél alkalmazásaival, és ennélfogva a szolgáltatás gyorsabb kézbesítése.

Az IPVanish-nek olyan kiszolgálói vannak, amelyeket kifejezetten játékra optimalizáltak, és ez nagyszerű hír lehet a Clash of Clans játékosok számára, mivel ezeket a szervereket úgy tervezték, hogy ne maradjanak le. Más szavakkal, ezek szupergyors kiszolgálók, amelyek nagyon hatékony kapcsolatot kínálnak. Az IPVanish azon kevés szolgáltató között is, akik megbánják és ösztönzik a torzítást, mivel szervereik könnyen kezelik. Az IPVanish által támogatott további kapcsolatok kapacitása a piacon a legmagasabb szintű, lehetővé téve akár 10 párhuzamos csatlakozást ugyanazon fiók alatt. Az IPVanish kiválóan alkalmas a média párosításához olyan szolgáltatásokkal, mint a Kodi, mivel a szoftver integrációja zökkenőmentes, és soha nem találtak problémát. Ha az IPVanish feliratkozásán gondolkodik, akkor sokkal többet kell tudnia a szolgáltatótól, és ezt megteheti részletes IPVanish áttekintésünk segítségével.

3. VyprVPN

Egy másik szolgáltató, amely úgy tűnik, hogy sok jól megérdemelt figyelmet szentel a VyprVPN. Ez a képes szolgáltató Svájcból származik, és egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyek akár 5 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesznek egy fiók alatt. A szolgáltatásnak mintegy 700 szervere van felsorolva a hálózatán, amelyeknek teljes tulajdonosa van. A szolgáltatás nagyon nyitott a felhasználói naplózással kapcsolatban is, hivatkozva arra az időtartamra, amellyel rajta tartja őket. A naplók csak a kapcsolati időket és azt mutatják, mennyi ideig volt online; semmit arról, hogy mely oldalakon jártál, vagy mit csináltál.

A szolgáltatás támogatja az OpenVPN, IPSec / L2TP, IPSec / IKEv2 és PPTP VPN protokollokat is, ügyfeleinek széles választási lehetőséget biztosítva. A biztonság szempontjából a szolgáltatás 256 bites AES titkosítást kínál, és olyan kiegészítő funkciókkal is rendelkezik, mint például a Chameleon, amely az OpenVPN protokollon keresztül küldött adatokat kódolja, és a Deep Packet Inspection segítségével észlelhetetlenné teszi. A VyprVPN rendelkezik egy DNS-megoldással is, amely lehetővé teszi a DNS-kérelmek titkosítását harmadik féltől történő szimatolással. A szolgáltatásnak van egy VPN-alkalmazása is, amely könnyen kompatibilis a Windows, Mac OS, Android és Linux operációs rendszerek széles választékával. Szánjon rá időt itt a VyprVPN áttekintés áttekintésére, és mindent tudni fog, amit tudnia kell erről a megbízható szolgáltatótól..

Következtetés a klánok összecsapásának legjobb VPN-jéről

Ha még nem volt lehetősége játszani a Clash of Clans-t, akkor fogalmad sincs arról, hogy mi a cselekvés. Annak érdekében, hogy bármilyen webhely ellenére hozzáférhessen a játékhoz, iratkozz fel egy megbízható előfizetővel, például ExpressVPN, IPVanish vagy VyprVPN, és beállíthatja, hogy elérje ennek a csodálatos játéknak a legnagyobb magasságait, függetlenül attól, hogy mi az online hálózat. kapcsolatban állsz.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map