A legjobb VPN korlátlan sávszélességgel

Ha sok időt töltenek online, akkor nagy esély van arra, hogy nem szeretné, ha az Internet használatára korlátoznánk korlátozásokat. Éppen ezért egyre több ember keres olyan ISP-ket vagy VPN-ket, amelyek korlátlan sávszélességet tesznek lehetővé. A laikus szavak szerint a sávszélesség az az adatmennyiség, amelyet egy adott időtartamon belül továbbítani lehet. A korlátlan sávszélesség azt jelenti, hogy annyi adatot tölthet le, annyi videót továbbíthat, vagy olyan sok zenét hallgathat, amennyit csak akar, az ISP, vagy akár a VPN-ügyfél korlátozása nélkül. Ez a fajta szolgáltatás, amelyet sok internetszolgáltató fél attól, és valószínűleg azért van, mert ez megterhelheti szolgáltatásaikat.


A legjobb VPN korlátlan sávszélességgel

A legjobb VPN korlátlan sávszélességgel

A VPN-k ne vezessenek be sávszélességet??

Sajnos sok VPN-szolgáltató, különösen az ingyenes szolgáltatók, azt is állítja, hogy nincs korlátozása a sávszélesség használatára, de vannak olyan esetek, amikor a sebesség egy adott időtartam után csökken. A fojtás ezen formája célja, hogy diszkréten visszatartja Önt a nagy volumenű böngészéstől, és ha nem akarja megváltoztatni sem az internetszolgáltatóját, sem a VPN-klienst, akkor nagy bajok lesznek..

Az egyik dolog, amelyet szem előtt kell tartani, az, hogy a VPN lényegében lelassítja a kapcsolatot, mivel a titkosítás nagyságát esetleg elvégeznie kell. A sebességcsökkenés ellenére egy olyan szolgáltatás, amely valóban korlátlan sávszélességet kínál, továbbra is lehetővé teszi az online tevékenységek elvégzését anélkül, hogy sok ilyen zavar lenne. A sebesség változásának olyan csekélynek kell lennie, hogy ne befolyásolja a videó pufferbe vételének idejét vagy bármilyen késést, ha a kedvenc játékát online játsszad..

A sebességen kívül egy másik olyan tényezőt is figyelembe kell venni, amelyet a preferált szolgáltatás kiválasztásakor a kínált biztonsági szint jelent. Végül is a VPN célja, hogy teljes védelmet biztosítson a böngészés során, és ez magában foglalja a személyazonosságának elrejtését is. Ha olyan szolgáltatása van, amely megbízható VPN-protokollra és katonai titkosításra támaszkodik, a kapcsolat már nem az a cél, hogy a számítógépes bűnözők és hackerek megpróbálják elrontani.

A biztonságot fokozza az is, hogy anonim marad az interneten. Ez azt jelenti, hogy a személyes adatait, például a tartózkodási helyét vagy címét rejtették azokon a webhelyeken, amelyeket választott. Ez egyben előnye, mivel ezután hozzáférhet olyan webhelyekhez, amelyek általában a tartózkodási helyük alapján megtagadják a hozzáférést. IP-címe rejtve marad, amikor csatlakozik egy távoli szerverhez, és éppen így hozzáférhet regionálislag korlátozott webhelyekhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

A megfelelő VPN kiválasztása

Korlátlan sávszélesség, szupergyors sebesség, garantált biztonság és garantált névtelenség. Ez a négy dolog, amelyet érdemes felkérnie a VPN-szolgáltatóra, és nem csak középszerű módon. A választott szolgáltatásnak rendelkeznie kell olyan intézkedésekkel, amelyek biztosítják Önt, mint felhasználót, hogy e négy tényezővel gondosan gondoskodnak, és semmi nem marad hátra.

Ha áttekinti az interneten keresztül a szolgáltatók százát, miközben ezt a kulcsfontosságú szolgáltatásokat keresi, valóban megbotlik, sőt semmi sem garantálja, hogy talál egy olyan szolgáltatót, amely megfelel a kritériumoknak; Itt vagyunk, ahonnan bejövünk. Miután évek óta a VPN-iparban dolgozunk, már betekintést nyerünk abban, hogy mely szolgáltatásokkal lehet a legjobban foglalkozni, és melyekkel kell kerülni.. 

A legjobb VPN-k korlátlan sávszélességhez

Hogy megmentse Önt az összes alapvető feladat elvégzésével, itt van egy összeállított lista, amely már tartalmazza a a legjobb VPN-k, amelyekhez korlátlan sávszélességet igényelnek.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN a süteményt tartja a leginkább ajánlott szolgáltatásunknak évtizedes ipari tapasztalatának és az ügyfél-elégedettségnek köszönhetően. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigetek, és ez messze van az adatkezelő hatóságok befolyásától. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatót nem kényszeríti nyilvántartásba venni, tárolni vagy sokkal kevésbé megosztani böngészési előzményeit semmilyen hatósággal, és ha nulla naplózási politikát ellenőrizünk, akkor még magabiztosabban élhet a kapott szolgáltatással.

Az ExpressVPN teljes mértékben korlátlan sávszélességet is kínál, és ezt a weboldalon ez teljesen megvilágítja. A szolgáltatás képes az ISP-k körül kiküszöbölni a 256 bites titkosított SSL-alagúton keresztül, amely médiumként szolgál az Ön és az Internet között. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató nem fogja látni, hogy mely szolgáltatásokat használja, és így valójában nem tudnak korlátozni a sebességet vagy a böngészést. Az ExpressVPN tartalmaz egy listát a vontatáskor elvégzendő funkciókról is, mint például a megosztott alagútépítés, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, hogy mit biztonságosítson a szolgáltatáson keresztül, és mit ne, internetes megszakító kapcsolót, lopakodó kiszolgálókat és még sok másat, amelyekről megtudhat az ExpressVPN áttekintésünkön keresztül.

2. BulletVPN

Észtországból székhellyel rendelkezik még egy jól működő szolgáltató, amely korlátlan sávszélességet kínál, és a cégüknek a nevét BulletVPN választották. Ez talán a vállalat egyik legszembetűnőbb elemének befejezése volt, és úgy tűnik, hogy ez a sebesség. A BulletVPN ismert tapasztalata az iparág leggyorsabb VPN szolgáltatásainak, és ezen túlmenően rendkívül jó egyensúlyt sikerült elérniük ezzel a biztonság szempontjából is..

A BulletVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 3 egyidejű eszközt csatlakoztassanak szolgáltatásukhoz, mindegyik egy előfizetés alatt áll. A felhasználók számára is nagy választásuk van, amikor megfontolják, mely VPN-protokollokat kell végrehajtaniuk, mivel a szolgáltatás lehetővé teszi az OpenVPN, PPTP, L2TP, valamint az IKEv1 és az IKEv2 használatát. A biztonság a 256 bites AES titkosításnak köszönhetően kiemelkedő jelentőségű, és mivel az ügyfélszolgálat éjjel-nappal élő csevegésen vagy e-mailen keresztül érhető el, nincs ok arra, hogy elakadjon, ha problémát tapasztal. A várható részletekkel kapcsolatos részletekért tekintse meg a jól kidolgozott BulletVPN áttekintést.

3. NordVPN

A NordVPN szolgáltatóvá teszi ezt a listát is, amely a biztonsági központú szolgáltatások széles skálájának és a megbízható védelemnek a szinonimájává vált. A szolgáltatás székhelye Panamában található és nem naplózási politikát kínál mindenki számára, aki feliratkozik velük. A NordVPN az egyetlen olyan hiteles szolgáltató, amellyel találkoztunk, és hálózatán belül mintegy 4000 szerverrel rendelkezik. A szerverek több mint 60 országban vannak szétszórtan, azaz nincs probléma hozzáférni az adott földrajzi korlátozó oldalhoz vagy csatornához, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Az NordVPN arra is összpontosít, hogy a korlátlan sávszélesség-szolgáltatásnak köszönhetően annyira tallózhasson, folytasson, töltsön le vagy torrentjét, amennyit csak akar. Ehhez nulla korlát is vonatkozik a szerverváltás hányszor. A NordVPN biztosítja, hogy az ügyfelek biztonságát fenntarthassák az ipari szabvány 256 bites AES titkosításuk, valamint a híres DoubleVPN szolgáltatásuk révén, amely forgalmat irányít több kiszolgálón keresztül. A szolgáltatás anti-DDOS védelmet, a Cybersec-et a nem kívánt hirdetések és rosszindulatú programok megkerülésére, a SmartPlay-t azok számára, akik geo-korlátozott webhelyekhez akarnak hozzáférni, valamint egy Internet kill kapcsolót, ha a VPN-szolgáltatás veszélybe kerül. Tudjon meg többet arról, hogy mit nyújthat ez a szolgáltató az Ön számára, a NordVPN ismertetőn keresztül.

Következtetés a legjobb korlátlan sávszélességű VPN-ről

Valójában nincs online szabadsága, ha továbbra is korlátok határozzák meg, hogy milyen gyors a kapcsolat, vagy milyen mennyiségű adat tölthető le egy adott időszakban. Hogy megnézze, mennyit érhet el valóban az internetszolgáltatójától, szerezzen VPN-t, és élvezze az igazi szabadságot online.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me