A legjobb VPN letöltéshez

Amikor kedvenc zenéjét az internetről vásárolja, vagy akár sorozatának legújabb műsorát keresi, fontos, hogy a letöltések és a torrentek biztonságos és védett módon történjenek. Ennek oka az, hogy a hackerek és a spamerek mindig gyanútlan felhasználókat keresnek, akiktől értékes információt lophatnak el tőlük & használja zsaroláshoz. Az egyik módja annak, hogy biztonságban maradj & biztonságos, ha megbízható VPN szolgáltatást vonz be. Az ilyen szolgáltatások az online kapcsolat titkosításával biztonságban tartják a letöltéseket & hozzárendelni egy virtuális IP-címet, hogy nyomon követhetetlen maradjon. Mindezt szem előtt tartva készítettük el a következő Legjobb VPN letöltési áttekintést.


A legjobb VPN letöltéshez

A legjobb VPN letöltéshez

A legjobb letölthető VPN – összefoglaló

Időt takaríthat meg, itt összefoglalja a legnépszerűbb VPN-szolgáltatókat, amelyeket a letöltés során használhat.

A legjobb VPN letöltéshez

Miután eltávolítottunk számos olyan szolgáltatást, amelyek valójában nem feleltek meg a listánknak, néhányunkkal maradtunk, amelyek képesek voltak teljesíteni minden követelményünket. Itt vannak:

1. ExpressVPN – a letöltések legjobb VPN-je

Az egyetlen szolgáltató, aki ellenőrizte az összes dobozt, az ExpressVPN. Ezért a legjobb VPN-szolgáltatások listáján helyezkednek el, amelyhez fordulni kíván, ha azt akarja, hogy minden letöltését elvégezze anélkül, hogy bármilyen biztonsági fenyegetést vállalna. Ártartományuk kissé magasabb, mint a legtöbb más szolgáltatónál, de legolcsóbb csomagjuk, az éves előfizetés havi 8,32 dollárba kerül..

Az a szoftver, amelyet használni tudtunk, amikor beállítottuk az ExpressVPN-t, szintén nagyon felhasználóbarát volt és könnyen megkerülhető. Teszteltük számos olyan eszközzel, amelyek különböző operációs rendszereket tartalmaztak, mint például a Linux és az Android, és nem volt probléma. A szerverhálózatba való bejelentkezés gyorsan és egyszerűen megtörtént, és az általunk élvezett sebesség pontosan az volt, amit reklámoztak. Feltöltési és letöltési sebességeik megegyeztek a par értékkel, és nem volt olyan előfordulás, hogy a sebességek esetleg a túl nagy sávszélesség-használat miatt csökkentek.

Az ügyfélszolgálat által adott válaszok pontosak voltak és könnyen végrehajthatók, annak ellenére, hogy egyetlen konkrét kérdéssel sem volt szembenünk. A képviselőiknek küldött üzenetünk csak az volt, hogy meglátjuk, meddig tart a válaszuk.

Dióhéjban az ExpressVPN egyszerűen az egyik legjobb VPN-szolgáltatás, amelyhez fordulhat, ha olyan szolgáltatást szeretne, amely lehetővé teszi a letöltések elvégzését anélkül, hogy aggódnának. Jól működik, ha tartalmat tölt le földrajzilag korlátozott webhelyről, vagy akár fájlmegosztást is Peer2Peer hálózaton keresztül.

2. IPVanish – A szerkesztő második választása

Tisztában vagyunk azzal, hogy más szolgáltatásokhoz képest az ExpressVPN kicsit drágább. Ha olcsóbb lehetőséget keres, amely továbbra is biztonságban tartja a letöltéseket, és az információ névtelen, akkor az IPVanish az egyik szolgáltató, amelyet érdemes megvizsgálni. Ha egy éves előfizetésért havonta 4,87 dollárt fizet, az IPVanish könnyen lecsökkentheti az egyik legolcsóbb szolgáltatást..

A szoftver letöltésétől számított néhány perc alatt képesek voltunk csatlakozni a hálózatukhoz, és interaktív alkalmazásuk révén sokkal könnyebb volt kitalálni, hogy melyik szerverhez csatlakozzanak. Az ügyfélszolgálat szempontjából kiderült, hogy az ExpressVPN-nek jobb válaszideje van, de összességében mégis megkaptuk a válaszokat anélkül, hogy túl sokáig kellett volna várnunk..

Az ExpressVPN szintén kissé jobb a sebességnél, mivel szerverhálózata meglehetősen nagyobb, mint az IPVanishé. A sebességek azonban elégségesek voltak a nagy fájlok letöltéséhez.

HideMyAss – Last Resort VPN

Felszámolva van a listánk HideMyAss, egy olyan VPN-szolgáltatás, amelybe azt javasoljuk, hogy forduljon csak akkor, ha valójában nem rendelkezik ExpressVPN vagy IPVanish szolgáltatással, mint választott szolgáltatója. A feliratkozási folyamatuk zavartalan, mivel kifizetésünket bármilyen probléma nélkül elküldtük.

Sikeres regisztráció után azonban néhány problémával szembesültünk, különösen a szerverükhöz való kapcsolódás során. A sebesség szintén meglehetősen lassú volt, tehát nem ez a szolgáltatás, amellyel dolgozni szeretne, főleg ha sok fájlt szeretne egyszerre letölteni.

Ezenkívül nem olyan megfizethetőek, mint a legtöbb más VPN szolgáltatás, az árak 16,99 dollártól kezdődnek egy hónapra, 9,29 dollárra, ha a teljes év előfizetéséért fizetni akarnak. A HideMyAss ügyfélszolgálati csapattal való kapcsolatfelvételünk erőfeszítései szintén nem voltak olyan eredményesek, mivel több mint egy napra volt szükségük, hogy visszatérjen hozzánk..

Ezek a problémák nagyon nehezen említhetnek olyasmit, amely érdemes meggyőzni olvasóinkat a HideMyAss VPN-előfizetésről, tehát csak erre hagyjuk.

A letöltéshez használt legjobb VPN kritériumai

Annak érdekében, hogy kiválaszthassa a legmegfelelőbb VPN szolgáltatást, amelyre támaszkodhat a letöltések során, számos jelölőnégyzetet be kell néznie, és meg kell vizsgálnia, hogy a kérdéses szolgáltató megfelel-e a számlának. Néhány közülünk, amelyeken keresztülmentünk, a következők:

  • Sebesség: Pár sebességmérést végeztünk, főleg az Egyesült Államokon, Ausztrálián és az Egyesült Királyságon kívüli szerverekkel.
  • Beállítási folyamat: Az előfizetés és a kezdeti beállítás egyszerűségét egy adott szolgáltatónál is teszteltük.
  • Ár: Az ár az egyik legnagyobb tényező, amely a VPN-szolgáltatásról való döntés során érintett, és elhagytuk a túl drágának ítélt szolgáltatókat..
  • 14 Szem program: A 14 szem programban részt vevő szolgáltatókat szintén félretették. A 14 szem program különféle kormányok és internetszolgáltatók közötti megállapodás, amelyben nyomon követhetik polgáraik online tevékenységeit.
  • Adatnaplózási politikák: Fontos, hogy a VPN-szolgáltatás kijelentse, hogy ügyfeleik egyetlen böngészési előzményét sem rögzítik. Ennek célja a bizalom növelése és az ügyfelek megnyugtatása, hogy senki nem fog kémkedni tevékenységükkel. Kihúzunk minden szolgáltatót, akinek nem volt ilyen politikája.
  • Több operációs rendszeren dolgozik: Olyan VPN-szolgáltatásokat is keresettünk, amelyek támogatják az operációs rendszerek széles skáláját, mint például a Windows, iOS, Linux és Android.
  • Korlátlan sávszélesség: Mint egy személy, aki reményli a letöltést & ossza meg most a nagy fájlokat & akkor fontos, hogy olyan szolgáltatót kapjon, aki nem tesz semmit a sebesség lelassításához vagy a kapcsolat zavarásához.
  • P2P megosztási támogatás: A fájlmegosztó hálózathoz való hozzáférést lehetővé tevő VPN-szolgáltatás fontos, ha van, ha a jövőben sok letöltést szeretne elvégezni..
  • Több kapcsolat: Ha a VPN-szolgáltatás lehetővé teszi több kapcsolat létesítését, akkor ez nagy plusz.

A legjobb letölthető VPN – záró megjegyzések

Mindenkinek, akinek a munkája nagy mennyiségű tartalom letöltését foglalja magában az Internetről, vigyáznia kell, hogy kapcsolatát semmilyen rosszindulatú hackerek, vagy akár internetszolgáltatójuk sem szakítsa meg. Szerezzen egy hiteles szolgáltatást, például az ExpressVPN-t, hogy biztonságban tartsa a letöltéseket. Ezenkívül ne töltsön le fájlokat az internetről anélkül, hogy előbb telepítené egy megbízható vírusvédelmi programot.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me