A legjobb VPN Marokkóban

Marokkó azon kevés észak-afrikai ország egyike, amelyek egyedi és izgalmas tartózkodást tesznek lehetővé. Az országot többször meg is szavazták a legkeresettebb turisztikai célponttá egész Afrikában, és ez nyilvánvaló annak köszönhetően, hogy az évente több mint 10 millió turista repül oda. A kulturálisan befolyásolt építészet nevezetességei minden bizonnyal elvonják a lélegzetet, mivel az ottani paloták olyan tervekkel vannak építve, amelyeket valószínűleg nem találsz olyan jól, a világ más tájain..


A legjobb VPN Marokkóban

A legjobb VPN Marokkóban

Összegezte a Marokkóhoz tartozó legjobb VPN-t

Az általunk elvégzett különféle tesztek szerint itt találhatók a legjobb VPN-szolgáltatók, amelyeket Marokkóban töltött nyaralása során használhat:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. BulletVPN
  5. VyprVPN

Internet korlátozások Marokkóban

Meglehetősen könnyű beleszeretni a helybe, mivel ez egyike azoknak a helyeknek, amelyekkel nem lenne elégedett egy látogatás után. Ha gyakran utazik oda, azt jelenti, hogy néhány dologra kell gondolni, amelyek nélkül nem csak meg tudja csinálni, és ezek egyikének kell lennie az internetkapcsolatnak. A legtöbb ember feltételezi, hogy amint oda leszállnak, a szálloda Wi-Fi-je lehetővé teszi számukra, hogy átmenjenek minden kívánt oldalon vagy csatornán, csak hogy megdöbbenjenek az általuk használt oldalak és csatornák elérésének képtelensége miatt. amikor otthon voltak.

Marokkó internetes használatára és korlátozására vonatkozó politikája nem olyan szigorú, mint a világ többi részén, de mivel az ország vallásos állam, a kormány vállalta magát a nyilvános béke fenntartásáért. Ezt bebizonyította egy 2003-ban elfogadott törvény, amely jogszerűvé teszi az online közzétett információk törlését vagy kiszűrését, amelyek félelem, megfélemlítés vagy erőszak útján képesek polgári zavargások létrehozására vagy előmozdítására. Ez a fajta törvény különösen a nemzetközi újságírók számára megnehezíti a szabadon beszámolást bármilyen hírre méltó címsorról, és ez a fajta korlátozás azzal járhat, hogy problémákba ütközhet, ha történetesen megosztja a szerencsétlen helyi eseményeket a közösségi médián keresztül..

Miért van szüksége VPN-re Marokkóban?

Annak elkerülése érdekében, hogy bármi, amit online tesz közzé, visszakerüljön az Önhöz, jobb, ha a VPN-kapcsolat álruhája alatt böngészi az internetet. Teljesen virtuális magánhálózatként ismert, ez az egyszerű eszköz lehetővé teszi az Internet böngészését anélkül, hogy zsemlemorzsát hagyna. A szolgáltatás úgy működik, hogy titkosítja a kapcsolatot, amint összekapcsolja az eszközt bármelyik távoli szerverrel. Titkosítás után az adatok továbbításra kerülnek, anélkül, hogy bárki tudná, hogy Ön mire készül, és ez biztosítja az Ön számára a magánélet és a titoktartás követelményeit, amelyek minden gond nélkül hozzáférhetnek a Marokkóban letiltott webhelyekhez és csatornákhoz..

Egy másik lehetőség, hogy elkerülje a VPN-szolgáltatás előfizetését, képes változtatni bárhol is, ahol úgy tűnik, mintha böngészne. Miután a készüléket összekapcsolták egy távoli szerverrel, az IP-címe megváltozik az eredeti helyét megjelenítőtől annak a kiszolgálónak a helyére, amelyhez csatlakozik. A tényleges cím elrejtése után annyi földrajzilag korlátozott webhelyet érhet el, amennyit csak kíván, Marokkóból egészen

A legjobb VPN Marokkóban – a VPN előnyei

A kapcsolat titkosításán és a tartózkodási helyének elrejtésén kívül van néhány további előny, amelyeket élvezhet a VPN használatával való jóvoltából. Tartalmazzák:

  • Biztonságos hozzáférés a nyilvános kapcsolathoz: A nyilvános Wi-Fi-kapcsolathoz való csatlakozás sok kockázatot jelent. A VPN védelmet nyújt Önnek.
  • Javíthatja a böngészési sebességet: Ismert, hogy az internetszolgáltatók fojtják a kapcsolatot, különösen akkor, ha rájönnek, hogy sok idejét HD formátumú streamingre tölti. Ez sok sávszélességet fogyaszt. A helyén lévő VPN segítségével elrejtheti forgalmát, azaz tiltják, hogy bármi is láthassák online.
  • Korlátlan letöltés: A VPN segít megvédeni Önt a szerzői jogok megsértésének bármilyen formájától, bármilyen tartalom letöltésekor.

A legjobb VPN-k Marokkó számára

A fent felsorolt ​​előnyök abban különböznek, hogy hogyan nyújtják őket az iparág különböző szolgáltatói között, így a legjobb szolgáltatási színvonal elérése érdekében nagyon válogatottnak kell lennie arról, hogy milyen szolgáltatást előfizet..

Van néhány javaslatunk, amelyeket azt javasolnánk, hogy vizsgálja meg, hogy legalább a jobb lábánál érkezzen rád.

1. ExpressVPN

ExpressVPN A listánk egy 2000 szerverből álló hálózattal kezdődik. A kiszolgálók eloszlanak az egész világon, hogy biztosítsák a széles körű összekapcsolhatóságot. A Brit Virgin-szigeteken székhellyel távol állnak minden olyan adatszabályozási politikától, amely megkövetelheti számukra, hogy ügyfeleik böngészési előzményeit készítsék. Ennek eredményeként a szolgáltató megígéri, hogy nem tárolja előfizetőinek böngészési előzményeit nulla naplózási szolgáltatásán keresztül. Az ExpressVPN emellett lopakodó kiszolgálókat is igénybe vesz a felhasználók számára, akik olyan régiókban találhatók, ahol sok az Internet korlátozása, és olyan DNS szolgáltatást nyújt, amelyre támaszkodhat, ha csak a geo-korlátozott webhelyekhez való hozzáférést rejtjelez. Az ExpressVPN szolgáltatóként lehetősége van arra, hogy egy előfizetés alatt akár 3 további kapcsolatot is felvehessen, és mindkét PPTP használatához szükséges támogatást. L2TP, IPSec vagy OpenVPN mint választott protokoll. A biztonságot a 256 bites AES titkosítás is fenntartja, és az ügyfélszolgálati csapattal, amely mindig kéznél van a problémák rendezéséhez, az ExpressVPN kiemelkedik az elsőszámú szolgáltatóként még az első VPN felhasználók számára is. Ha ez egy VPN szolgáltató, amelyet fontolóra vehet, olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

2. NordVPN

NordVPN meglehetősen magasan helyezi el a sávot abban, hogy milyen megbízható VPN-szolgáltatásnak kell lennie. Ez a szolgáltató kiszélesíti a versenyt 4000 jól elosztott szerverének és annak a ténynek köszönhetően, hogy az ügyfelek az online elvégzendő munkájuk alapján választhatnak, melyik szerverhez csatlakozniuk jelentik azt, hogy kapcsolatuk végül jobban teljesít. Az NordVPN ismert azzal a képességgel is, hogy akár 6 többszörös kapcsolatot is támogathat egyszerre, és lehetővé teszi a kapcsolatok korlátlan átváltását is. A szolgáltatás VPN-alkalmazásának különféle verzióit is kínálja, lehetővé téve annak futtatását Windows, iOS, Linux, Android vagy Mac OS X alapú eszközökön. A NordVPN CyberSec funkciójáról is ismert, amely kizárja a nem kívánt hirdetéseket vagy rosszindulatú programokat, hogy a felhasználók folyamatosan böngészhessék az internetet. A panamai székhellyel rendelkező szolgáltatás szintén távol esik minden adatszabályozási politikától, és ez teljes biztonságot ad a felhasználóknak a nulla naplózási politikájukban. Amint azt a NordVPN áttekintésünkben bemutattuk, ez egy olyan VPN, amelyben teljes mértékben megbízhat.

3. IPVanish

Hírnév az összes szerver birtoklásáról, IPVanish egy másik szolgáltató, amely garantáltan ár-érték arányt kínál. A szolgáltatásnak kb. 1000 szerver hálózata van, amelyek ezután megkönnyítik a hozzáférést több mint 40 000 IP-hez. Ez a vezető szolgáltató az előnyben részesített választás, különösen az online játékosok számára, akik csak olyan szolgáltatást választhatnak, amely a sebesség semmiképpen sem tud lemaradni. A kiszolgálók szintén elég gyorsak a zavartalan HD streaminghez. Az IPVanish lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy akár tíz további kapcsolatra tegyék fel egyetlen előfizetés alatt, és ilyen nagy kapacitású többszörös felhasználáshoz az előfizetők jelentős összeget spórolnak meg, különösen akkor, ha azt remélték, hogy sok eszközt védelem alatt állnak. A Kodi felhasználóknak az IPVanish-re is kell támaszkodniuk, mint a preferált VPN-szolgáltatásra, mivel a VPN-alkalmazás jól felépített, hogy zökkenőmentesen integrálódjon a médiaszolgáltatáshoz. A szolgáltató nyíltan ösztönzi a P2P fájlmegosztást is, és korlátlan sávszélességet és korlátlan szerverváltást kínál. E felülvizsgálat szerint az IPVanish az egyik legjobb VPN-szolgáltatás.

Következtetés a legjobb VPN-ről Marokkóban

Ez az áttekintés éppen három olyan VPN-szolgáltatást fed le, amelyek segítségével online védelem alatt állhat Marokkóban. Ha ki tudjuk emelni az ExpressVPN, a NordVPN vagy az IPVanish feliratkozásának előnyeit, akkor Ön dönthet úgy, hogy mely szolgáltatóval végül rendezze magát. Ha ezt megtenné, örülnénk minden visszajelzést az Ön tapasztalatáról, és nagyszerű lenne, ha megosztaná őket közvetlenül a megjegyzés szakaszban. Örömmel válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me