A legjobb VPN minden eszközhöz

Azoknak az eszközöknek a száma, amelyek révén a felhasználók hozzáférhetnek számláikhoz, továbbra is növekszik, mivel sokkal inkább úgy választják, hogy szinte minden eszközükön több fiók nyitva van. Ennek eredményeként a virtuális bűnözők számára sokkal könnyebb belépni a kapcsolat létrehozásához használt eszközök egyikére és hozzáférni egy adott személy szinte minden fiókjához. Ez csak növeli a nyilvános pont használatának kockázatát. kapcsolat, ahol a gyanútlan felhasználók még inkább hajlamosak a támadásokra, ahol valószínűleg ellopják azokat a hiteles információkat, mint például a banki adatok és a számlajelszavak. Függetlenül attól, hogy számítógépet, Mac-ot, Android-ot, iOS-ot, Apple TV-t, Roku-t, Fire Stick-t, PS4-et, Smart TV-t vagy Xbox One-t használ, a VPN-hez való csatlakozás hatalmas előnyökkel jár. Szóval mi a a legjobb VPN minden eszköz számára?


A legjobb VPN minden eszközhöz

A legjobb VPN minden eszközhöz

A VPN szükségessége

Kétségtelen, hogy a sok eszköz, amelyhez a Wi-Fi csatlakozás tartozik, nagyon kényelmessé teszi számunkra, hogy sok mindent online megteszünk útközben. Ennek a kényelemnek ugyanakkor van egy hátránya, amelyet nem sokan elismernek. Mivel azok a felhasználók, akik hajlamosak ugyanazon e-mail, szociális média vagy akár bankszámla elérésére akár telefonunk, laptopok vagy táblagépünk segítségével, a sok hozzáférési pont, amelyet nyitva hagyunk, egy nagyon sikeres online támadáshoz arra késztet, hogy bárki felfedezzék létezését.

Az egyik bolondbiztos módszer annak biztosítására, hogy felhasználóként a kapcsolat biztosított legyen több eszközön keresztül, a VPN-szolgáltató igénybevétele. A VPN-szolgáltatás a kapcsolat titkosításával működik, így bárki számára – beleértve az internetszolgáltatót is – megnehezíti annak tudását, hogy pontosan mit kell tennie online állapotban.

A legjobb VPN minden eszközhöz – Hogyan működik egy VPN

Miután feliratkozott egy VPN-szolgáltatóra, bekapcsolja a tényleges IP-címét, egy virtuális címért cserébe, amely összeköti a távoli szerverrel. Ily módon úgy dönthet, hogy csatlakozik bármilyen szerverhez, amelyet szeretne, és amikor belép egy weboldalra vagy csatornára, úgy tűnik, mintha az adott országból érné el..

A VPN használata számos előnnyel jár, többek között a következők:

  • Megnövelt adatvédelem & biztonság: A VPN-szolgáltatáshoz való csatlakozás azt jelenti, hogy titkosítva van az internet-hozzáférés, és ezért senki sem foghatja meg, ideértve az internetszolgáltatót is. Online kell elvégeznie munkáját anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy valaki hallgat rád.
  • Hozzáférés a geo-blokkolt webhelyekhez: Az összes olyan webhely, amelyre korábban nem tudtak hozzáférni, az összes eszközén elérhető lesz..
  • VPN-alkalmazások: A könnyen használható VPN-alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az első alkalommal bármilyen alkalmazáson keresztül navigálhassanak anélkül, hogy úgy érzik volna, hogy nem tudják, mit kell tennie.
  • Megnövelt névtelenség: A VPN használata azt is jelenti, hogy hozzáférhet különféle webhelyekhez és csatornákhoz anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy nyomon kövessen téged..

A legjobb VPN minden eszközhöz

A feliratkozáshoz legjobban kiválasztott VPN-hálózat kiválasztása néha akadályt jelent, mivel ilyen szolgáltatások széles választékát lehet választani, amint azt egy egyszerű online keresés felfedi. A keresés csökkentésének elősegítése érdekében átvizsgáltuk az interneten elérhető legtöbb szolgáltatót, és áttekintettük a három legfontosabb véleményt, amelyeket véleményünk szerint figyelembe kell vennie:

1. ExpressVPN – Legfontosabb ajánlásaink

ExpressVPN meghatározza a szabványt abban, hogy mit kell elvárnia a legfelső szintű VPN-szolgáltatótól. Biztonságuk páratlan, támogatva az összes népszerű VPN protokollt, valamint a 256 bites AES titkosítást. Szolgáltatásuk az ügyfél-elégedettségre összpontosít, és ez nyilvánvaló az e-mailen, élő csevegőn, valamint a jegyvásárláson keresztüli ügyfélszolgálati válaszok minőségén. Arra biztatjuk a felhasználókat, hogy iratkozzanak fel egy barátra, ennek eredményeként mindkettő egy hónapig élvezheti a szolgáltatás ingyenes használatát. A csomaghoz tartozó szoftver lehetővé teszi a különféle platformokon, például a Windows, az iOS és az Android működését. A kiszolgálók korlátlan sávszélességet, korlátlan szerverváltást és adatcsomagok hiányát is lehetővé teszik. A böngészési előzményeket szintén nem rögzítjük, mivel a szolgáltatásnak szigorúan nincs naplója.

2. IPVanish

IPVanish Ezen kívül számos olyan funkcióval rendelkezik, mint a több mint 40 000 IP-gyűjtemény, amelyet ügyfelei közül választhatnak. A titkosítás szintén katonai minőségű, 256 bites AES, és teljes támogatást nyújt az összes népszerű VPN protokollhoz. A szolgáltatásnak több mint 500 szerver hálózata van, több mint 60 országban jelen van, és ezenkívül korlátlan szerverváltást tesz lehetővé. A szolgáltatás akár 5 egyidejű kapcsolatot biztosít, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy minden eszközük egy előfizetés alatt működjön. Az IPVanish azonban lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy csak 7 napig kipróbálják a szolgáltatást, miután el kell dönteniük, hogy tovább lépnek-e előfizetés megvásárlásához..

3. NordVPN

NordVPN az egyik egyedülálló szolgáltató abban az értelemben, hogy nem sokan képesek biztosítani az általuk kínált funkciókat. Kiváló példa erre a kettős VPN szolgáltatás, ahol a felhasználó forgalmát két külön kiszolgálón keresztül továbbítják a biztonság fokozása érdekében. A szolgáltatás a legmagasabb kapacitást is kínálja az egyidejű csatlakozásokhoz, magasan 6 éves korban. A próbaszolgáltatás szintén meglehetősen egyedi, mivel az első 3 napban ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatást, majd a pénz visszatérítési garanciája alatt a következő 30 Biztos lehet benne, hogy egyik naplóját sem fogják megőrizni, lehetősége van a Tor aktiválására is a VPN-en keresztül. Ezenkívül a NordVPN rendelkezik egy automatikus Internet Kill kapcsolóval is, amely akkor aktiválódik, amikor a VPN-kapcsolat zavarja.

Végezzen fel minden eszköz legjobb VPN-jét

Magától értetődik, hogy az összes eszköz számára a legjobb VPN-nek lehetővé kell tennie, hogy megfelelő számú eszköz csatlakozzon a szolgáltatáshoz egyszerre. Mivel a NordVPN támogatja a legmagasabb szintű támogatást az egyidejű csatlakozásokhoz, akkor erõs példát jelentenek arra, hogy meggyõzzék a felhasználókat, hogy minden eszközt biztosítani akarnak, hogy velük iratkozzanak fel. Mehet előre, és megteheti itt. Van kérdése vagy észrevétele? Hagyja őket az alábbi megjegyzés szakaszban, és mi biztosan válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me