A legjobb VPN Németország számára

Azok számára, akiknek lehetősége nyílik hosszabb ideig élni, dolgozni vagy akár nyaralni is Németországban, valóban nagyon könnyű megérteni a hatályos német adatvédelmi törvényeket, amelyek az Ön személyes adatainak online védelme érdekében biztosíthatók. A Német Köztársaságban szintén alacsony az internetes cenzúra. Mindazonáltal különféle mechanizmusok léteznek egyedül a Németország számára, amelyek nagyon kényszerítő okokat jelentenek a VPN-szolgáltató feliratkozásához.. 


A legjobb VPN Németország számára

A legjobb VPN Németország számára

A német VPN-igény

A külföldön élő németek számára a VPN lehetővé teszi számukra, hogy német IP-címet szerezzenek. Ez elősegíti a német TV-csatornák feloldását és megtekintését, függetlenül attól, hogy hol élsz. A németekben, akik ténylegesen Németországban élnek, a VPN lehetővé teszi számukra a regionális korlátozásokkal rendelkező webhelyek elérését, amelyek nem biztos, hogy elérhetők a saját országukban. A VPN segítségével anonim módon is böngészhet az interneten anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy internetszolgáltatója vagy valamely állami ügynökség kémked rád. Mindezeket szem előtt tartva, az alábbiakban megvitatom a Német VPN-k közül a legjobbat:

A legjobb VPN Németország számára – Összegzés

Ha már tudja, mi a VPN és hogyan működik, akkor valószínűleg nem akarja túl sok időt pazarolni a már ismert dolgok olvasására. Ezt szem előtt tartva, itt állnak a legfontosabb VPN-szolgáltatók, amelyekre feliratkozhatnak, amikor Németországban tartózkodnak.

A legjobb VPN Németország áttekintése

Ezeket a problémákat VPN-szolgáltatás használatával lehet megoldani. Az egyetlen probléma, amely felmerülhet, hogyan válasszuk ki egyet, mivel sok szolgáltató létezik a piacon. Segítséget nyújtunk Önnek 5 legfontosabb szolgáltatót keresni, akik biztosak vagyunk abban, hogy megbízhatóak és rendelkeznek az eszközökkel, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak. Itt található az előnyök széles skálája, amelyre figyelni fogunk:

 • Gyors internetkapcsolat.
 • Megfizethető előfizetési díj.
 • Erős titkosítás & adatvédelmi irányelvek.
 • Széles körű szerver Németországban és azon kívül.
 • Hírnév, mint megbízható szolgáltató, bevált tapasztalatokkal.

1. ExpressVPN

ExpressVPN egyike azon kevés VPN-társaságoknak, amelyek rendkívül hosszú ideig sikerült jó hírnevet építeni és fenntartani. Biztosítják ügyfeleik számára az SSL-vel biztonságos kapcsolatot, amelyhez a maximális biztonság érdekében 256 bites titkosítás tartozik. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás azt jelenti, hogy nincs olyan törvény, amely arra kényszeríti őket, hogy megőrizzék felhasználói adataikat, tehát semmilyen böngészési nyilvántartást nem vezetnek.

Az ExpressVPN több mint 1500 szerverrel, amely hajlamos az ügyfelekre, szupergyors kapcsolatot tart fenn, függetlenül attól, hogy melyik szerverhez kapcsolódik. A szerverek több mint 145 helyszínen vannak jelen, és valamivel több mint 90 országban vannak.

2. NordVPN

3,29 USD áron, NordVPN könnyen elérhető a piacon a leginkább megfizethető szolgáltatók között. 256 bites titkosítással biztosítják az ügyfelek számára a legkiválóbb titkosítási szinteket az OpenVPN biztonsági intézkedésen.

Az ExpressVPN-hez hasonlóan a székhelyük olyan országban is található, amely nem követeli meg ügyféladataik megőrzését, így a felhasználóknak nem kell aggódniuk a böngészési előzmények megőrzése miatt. Szervereik hálózata szintén lenyűgöző, több mint 1000 szerver található 59 országban a világ minden tájáról. Németországban 74 éves koruk van, ami több mint elegendő annak biztosításához, hogy egyetlen szerverre ne támaszkodjanak túlzottan.

Mint kiegészítő funkciók, az ügyfelek ugyanazon fiók alatt hozzáadhatnak egy másik VPN-kapcsolatot, VPN-t kaphatnak a Tor felett, és lehetőségük nyílik bizonyos anti-DDOS VPN-ek felvételére is. Sokan egyetértenek abban, hogy egyik legismertebb funkciójuk a SmartPlay technológia, amelyet minden kapcsolaton kínálnak. A szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megkerüljék az összes korlátozást, még olyan tartalomforrásokból is, amelyek állítólag blokkolják a VPN-ket, például a Netflix; Ez a szolgáltatás biztos vagyok abban, hogy a legtöbb VPN-felhasználó szeretne élvezni.

3. IPVanish

A harmadik helyre jutás egy másik jó hírű szolgáltatás, amely jól ismert a szolgáltatás minőségi szintjéről. IPVanish felső szintű titkosítást kínál olyan protokollokkal, mint az L2TP és az OpenVPN, amelyek mindkettő 256 bites titkosításra támaszkodik.

Az ExpressVPN és a NordVPN némi előnyt élvez az IPVanish-rel szemben az adatmegőrzési politikák tekintetében. Székhelyük az Egyesült Államokban van, ami azt jelenti, hogy nincs sok mozgástere az adatmegőrzési törvények ellen. Ennek ellenére a szolgáltatás rendkívül gyors sebességet ígér. A 60 országban elterjedt, hatalmas, több mint 850 szerverhálózat biztosítja, hogy mindenki kapcsolatban maradjon.

4. StrongVPN

Bár nem olyan népszerű, mint a listán szereplő többi versenyző, StrongVPN Erõs érvként veszi tudomásul az egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatót, amelyhez a német emberek fordulhatnak. Az összes szerverük a birtokukban van. Ez kiküszöböli azt a lehetőséget, hogy a harmadik fél kezelői megzavarják kapcsolataikat.

Az IPVanishhez hasonlóan a StrongVPN az Egyesült Államokban is székhellyel rendelkezik, ám ezek továbbra is fenntartják a naplózás tilalmának szabályait. Még nem volt nyilvántartás az olyan esetekről, amikor az ügyfél böngészési előzményeit megkeresették és felhasználták vele szemben. Szerverhálózata jelentősen kisebb, mint másoké, 475 szerver elérhető 24 országban. Ez azonban nem csökkenti szolgáltatásuk minőségét.

5. VyprVPN

Felszámolva van a listánk VyprVPN, egy másik szolgáltató, amely arra törekszik, hogy ügyfelei a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák. A leendő ügyfeleknek csak az lehet a problémája, hogy a VyprVPN naplókat vezet felhasználói tevékenységeiről. A szolgáltatás megőrzi a kapcsolatok kezdetét & leállási idő, a felhasználó otthoni IP-címe és a VyprVPN IP-címe.

Ez a kérdés önmagában nem fog számos VPN-felhasználót távol tartani. Ami még mindig előfizet a szolgáltatásra, a kapcsolat viszonylag gyors, tehát nem szabad számolni késéssel vagy interferenciával. A növekvő 700 vagy annál több kiszolgálóhálózat mellett az 5 dolláros árat az alapcsomagban sokkal igazságosabbnak hangzik, mint amit más, már bevált VPN-szolgáltatók fizetnek az előfizetésért.

Német adatvédelmi törvények

Németországban a Szövetségi Hírszerző Szolgálatnak (Bundesnachrichtendienst) ismert szervezet szorosan együttműködik az NSA-val az Egyesült Államokban és a GCHQ-val az Egyesült Királyságban, hogy a világ minden tájáról gyűjtsön felhasználói adatokat annak érdekében, hogy megosszák az olyan információkat, amelyek segíthetnek a globális katasztrófák felszámolásában. vagy veszélyes bűnözők elkapása. Nem akarja, hogy a kormány az Ön tevékenységeit online kémkedje.

Emellett egy nemrégiben megőrzött adatmegőrzési törvényjavaslat került bevezetésre, amelyet 2015-ben fogadtak el, ahol a német kormány kötelezővé tette az adatok internetes szolgáltatók általi megőrzését 10 héten keresztül. Bár ez messze van attól a 12 hónaptól, amelyet az Egyesült Államokhoz hasonló országok kénytelenek betartani, ez továbbra is komoly biztonsági aggodalomra ad okot, mivel ha ezek az adatok rossz kezekbe kerülnek, sok rossz dolog történhet.

Németországban szintén nagyon szigorúan hajtják végre a szerzői jogi törvényeket. Ez nagy kérdést jelent számos Internet-felhasználó számára. Azoknak, akik olyan törvényeket sértő online tartalmat közvetítenek vagy töltöttek le, azzal szemben a törvényi megfélemlítés veszélye áll fenn.

Végül, mind a németországi, mind a többi országban érvényes földrajzi korlátozások miatt a tartalomhoz való hozzáférés nagyon megnehezedik. A német lakosok nem férhetnek hozzá a németországi népszerű angol nyelvű filmekhez. Ez elsősorban az olyan országok földrajzi korlátozásainak köszönhető, mint például az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Hasonlóképpen a külföldön élő németek nem férhetnek hozzá natív tartalmukhoz, mivel az országon kívül nem elérhető online.

A legjobb VPN Németország számára – Következtetés

Most már jó ötlet van a szolgáltatókhoz, amelyekhez fordulhat, ha megbízható VPN-kapcsolatot keres a piacon. Ha továbbra is szeretne tudomásul venni az egyes vállalatok által nyújtott szolgáltatásokat, akkor azt tanácsoljuk, hogy jelentkezzen be akár ingyenes próbaprogramjára, akár kipróbálhassa őket a 30 napos pénz-visszafizetési garancia keretében. Örömmel üdvözöljük az Ön véleményét is arról, hogy milyen tapasztalatai voltak ezekkel a szolgáltatókkal kapcsolatban, ha történetesen kipróbálja őket. Örömmel válaszolunk minden esetleges kérdésére.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map