A legjobb VPN paradicsom-útválasztókhoz

Nagyon jó a VPN futtatása. Garantált védelmet kap az interneten belüli sok támadási lehetőség ellen. Webhelyeken és csatornákon is böngészhet, anélkül, hogy feltétlenül feltárná személyazonosságát vagy tartózkodási helyét. A hiteles VPN-szolgáltatás lehetővé teszi a forgalom biztonságos csatornán történő továbbítását, ezáltal minden számítógépes bűnöző vagy hacker számára megnehezíti a hozzáférést az eszközéhez. 


A legjobb VPN paradicsom-útválasztókhoz

A legjobb VPN a paradicsomirányítóhoz

Emellett elrejti az internetes tevékenységeit az internetszolgáltatójától, és megakadályozza az esetleges lehallgatást a rossz szándékú harmadik felektől. A legtöbb ember egyetért azzal, hogy a VPN-szolgáltatás előfizetésének előnyei megéri a költségeket. A cserébe kapott védelem képes megakadályozni egy csomó rossz dolog bekövetkezését. A VPN közvetlenül az útválasztóra történő telepítése a legjobb módja az összes online tevékenység biztosításának, függetlenül attól, hogy mely készüléket éppen böngészi az interneten. Sajnos nem minden útválasztó kompatibilis a VPN-kel. Ez az oka annak, hogy sok ember elkezdett telepíteni a firmware-t, például a DD-WRT-t vagy a Tomato-t az útválasztóira. Ezzel feloldhatja azokat az új funkciókat, amelyekhez általában nem férne hozzá, ideértve a VPN-kapcsolat beállítását. Ebben az áttekintésben megtalálhatja a legjobb paradicsom-útválasztókhoz tartozó VPN-k listáját.

A VPN telepítése az útválasztón

Ha VPN-t telepít az útválasztóra, akkor az összes eszközt meg tudja biztonságosítani, amely azt az internethez való csatlakozáshoz használja. Ez azt jelenti, hogy a Smart TV-jének, telefonjának, táblagépének, számítógépének és más eszközeinek VPN védelme alatt csatlakozhat az internethez. A VPN telepítése az útválasztóra először abszurdnak tűnhet, mivel ha Ön rendelkezik útválasztóval, akkor tudatában van annak, hogy már rendelkezik olyan firmware-rel, amelynek esetleg nincs VPN opciója..

Ha véletlenül egy ilyen útválasztóval foglalkozik, akkor elsőként tennie kell, hogy villog. Ha villog, azt értem, hogy megszabadulok az eredeti firmware-től, hogy cserélje le egy firmware-re, amely könnyebben működik a VPN-sel. A router villogása olyan folyamat, amely nem igényel sok technikai hozzáértést, és elvégezhető, ha néhány lépésről lépésre végrehajtják a lépéseket. Most természetesen nem fogja tudni használni az útválasztót firmware jelenléte nélkül, így amint megszabadul az ipari firmware-től, helyettesítenie kell azt. Javasoljuk, hogy cserélje ki a Tomato firmware-re. A DD-WRT egy másik lehetőség.

Mi a paradicsom firmware??

A paradicsom egy firmware, amely megnyitja azon lehetőségek nagy részét, amelyeket a rendes firmware-ben valójában nem találna meg. Ez lehetővé teszi, hogy konfigurálja, figyelje és testreszabja azokat a beállításokat, amelyek szabályozzák, hogy a VPN mennyire jól fog működni az Ön számára. Sajnos a piacon nem minden VPN olyan jó minőségű, mint a paradicsomé, tehát van néhány kiválasztott szolgáltató, amelyek a legmegfelelőbbek vele való működéshez..

A legjobb VPN a paradicsomirányítóhoz

Mi, a theVPN.guru, úgy gondoljuk, hogy mindenkinek a felelőssége, hogy vállalja online biztonságát. Azt is gondoljuk, hogy számos módon megtehetik az emberek anélkül, hogy szükségszerűen meg kellene szüntetni a bankot. Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk a legjobb VPN-t, amelyet a Tomato-alapú útválasztóra telepíthet.

ExpressVPN – Legfontosabb ajánlásaink

A világ egyik legjobb VPN-szolgáltatója, ExpressVPN biztosan sokat próbál meg kielégíteni ennek az igénynek, és előfizetőiknek eddig nincs panasza. A viszonylag magas árat, amelyet kérnek, indokolja a szolgáltató által nyújtott magas színvonalú szolgáltatás. Ez a gyors ügyfélszolgálati csapaton és több mint 1000 szupergyors és megbízható szerverhálózaton keresztül látható. Annak ellenére, hogy ismert, hogy egyetlen fiók alatt csak három egyidejű kapcsolatot biztosít, az ExpressVPN olyan funkciókat kínál, mint például a megosztott alagútálás, ahol a felhasználók könnyen eldönthetik, hogy a forgalmat milyen formában kell védeni a VPN-szolgáltatáson keresztül, és mi nem. Ennek a szolgáltatásnak a használata lehetővé teszi az internettel való kapcsolat gyorsabbá tételét, mivel a VPN-t csak a forgalomra korlátozná, amely azt megköveteli.. 

NordVPN

Ha több funkcióval töltött opciót keres, NordVPN a mai napig az egyik leggazdagabb szolgáltató. A szolgáltatás annyira komolyan veszi az Ön biztonságát, hogy az internetes forgalmat egy szerver helyett két szerveren továbbítja, ezáltal növelve az adatait védő titkosítás szintjét. A NordVPN-nek több mint elegendő szervere van ahhoz, hogy kétszer irányítsa a forgalmat, mivel a hálózat több mint 3000, és növekszik. Ha feliratkozott erre a szolgáltatásra, akkor sem kell aggódnia a forgalmi rekordok bármely formája miatt, mivel a szolgáltatás szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik. A székhelye Panamában tartja távol minden 14 országból álló ország joghatóságaitól, vagyis soha nem fogja hallani, hogy az NordVPN-t támadták és kényszerítették az előfizető böngészési előzményeinek átadására..

IPVanish

A harmadik a listánkon IPVanish, egy másik rendkívül megbízható szolgáltató, aki elég hosszú ideig volt a VPN-jelenetben, hogy hűséges követőt vezessen, miután kitalálta, hogy pontosan mit akar a piac. A szolgáltató megkönnyíti a dolgokat, még a VPN első felhasználói számára is, könnyen elérhető navigációs alkalmazásával, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy sok kapcsolatot figyeljenek és konfigurálhassanak a kapcsolatukkal kapcsolatban. Az alkalmazás kompatibilis az összes népszerű Windows, iOS, Mac, Android és Linux platformon, és megkönnyíti a szolgáltatás számára a 256 bites AES titkosítás adminisztrálását a felhasználó internetkapcsolatán keresztül. Az IPVanish felhasználók számíthatnak arra, hogy több mint 850 szerverhez férnek hozzá, amelyek jól elterjedtek a több mint 60 országban, és 40 000+ megosztott IP-t használnak a kapcsolat létrehozásakor.

VyprVPN

A szabadalmaztatott technológia szintje, amelyet a VyprVPN valóban megmutatja elkötelezettségét a továbbfejlesztett innováció iránt, és jobb módszereket keres az ügyfelek biztonságának garantálása érdekében, amikor online vannak. Az olyan szolgáltatások, mint a Chameleon, lehetővé teszik a VyprVPN felhasználók számára az Internet szabad használatát még a leginkább cenzúrázott régiókban is, mint például Kína. A VyprVPN Chameleon technológiáját alkalmazza az OpenVPN lerombolásához, és lehetővé teszi, hogy észrevétlenül átmélyítse a mély csomag ellenőrzést, és ezzel megkerüli a kínai nagy tűzfalat. A szolgáltatás tiszteletreméltó 200 000+ IP-címet kínál, amely több mint 700 szerver félelmetes hálózatán keresztül lehetséges.

Következtetés a paradicsom-útválasztók legjobb VPN-jeiről

A fent említett négy szolgáltató több mint képes garantálni a legjobb szolgáltatást mindenkinek, aki villogó útválasztót szeretne használni. Gondoljon néhány tippre vagy megbízható szolgáltatásra, amelyeket esetleg kihagytunk ebből a listából? Ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakasz alatt, és örömmel válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me