A legjobb VPN San Francisco-ban

Azt mondták, hogy amikor San Fransico-ban vagy, akkor „arany lelkiállapotban kell élni”. Csak akkor találtam ezt igaznak, amikor San Francben tartózkodás közben felfedeztem a VPN-ket. Ha meg akarja látogatni az Aranypartot, győződjön meg arról, hogy megkap egy VPN-t ahhoz, hogy „békés és aranyállapotban él”. Tudja meg, miért VPN-re van szüksége San Franciscóban, és melyeket érdemes figyelembe vennie.


A legjobb VPN San Francisco-ban

A legjobb VPN San Francisco-ban

Miért van szükségem VPN-re San Franciscóban??

Az első dolog, amelyet szem előtt kell tartania, az az, hogy amíg az USA talaján tartózkodsz, az Öt Szem megfigyelése és megfigyelése alá tartozik. Valójában az Egyesült Államokat tekintik e megfigyelő szervezet elsődleges alapítójának. Az első ok, hogy fontolóra kell vennie a VPN-t San Franciscóban, az, hogy szüksége van egy módrao Biztosítsa a kapcsolatot, és ügyeljen arra, hogy a kommunikáció teljesen magántulajdonban legyen.

Virtuális magánhálózatok vagy VPN-ek vannak internetes kapcsolat biztonságához használt kiberbiztonsági eszközök és világszerte hozzáférést biztosít a tartalomhoz. A VPN úgy működik, hogy létrehoz egy privát alagutat titkosítja az adatait ha egyszer áthalad rajta. Nem csak ez a titkosítási folyamat megvéd az adatlopástól és a lehetséges feltörésektől, de ez is kapcsolatot biztosít, amelyet senki sem tud megfejteni. Az Ön adatait védő VPN segítségével sem az internetszolgáltató, sem a harmadik felek nem tudhatják, mit csinál online. 

A VPN is átirányítja a forgalmat azon kiszolgálók egyikén keresztül, amelyekhez csatlakozni választott. Ez megad egy IP-címet a szerverhez, amelyhez csatlakozott, így hozzáférhet az abban az országban található tartalomhoz, ahol a szerver található. A VPN-kapcsolat létrehozása után a szerver helyét tükrözi.

A VPN megléte különösen akkor fontos, ha olyan webhelyekre szeretne hozzáférni, amelyek nem érhetők el az Egyesült Államokban, vagy hogy megkerülje az egész Amerikában előforduló sportkimaradásokat. Miért van szüksége VPN-re San Franciscóban? Mert segít maradjon biztonságban, magán, névtelen, és hozzáférést biztosít az összes kívánt webhelyhez.

A legjobb VPN San Francisco-ban

Tudjon meg többet a VPN-kről, mielőtt kiválasztaná azokat a San Francisco-i felhasználásra. Ne feledje a következőket:

 • Olvassa el a VPN adatvédelmi irányelveit: A feliratkozni kívánt VPN-nek magyarázatot kell adnia Önnek milyen információkat gyűjt és nem gyűjt. A házirendnek egyértelműen világosnak kell lennie, feltétlenül olvassa el figyelmesen.
 • Lehetséges, hogy a sebességek csökkennek: Mert a VPN rcsökkenti a forgalmat a szerverein keresztül és becsomagolja adatok titkosítással, nagy a valószínűsége annak, hogy a kapcsolata kissé csökken.
 • Tartsa távol az ingyenes VPN-ket: Egyetlen ingyenes szoftver sem teszi meg, amit hirdet, és az ingyenes VPN sem kivétel. Ne feledje, ha nem tud fizetni a termékért, valószínűleg te vagy a termék.

A San Francisco számára legmegfelelőbb VPN-ket az alábbi szakasz ismerteti. Ügyeljen arra, hogy tudassa velünk, ha egyetértünk a listánkkal, amikor áttekinti a cikket.

ExpressVPN

ExpressVPN előírja tisztességes sebesség és valószínűleg a legbiztonságosabb adatvédelmi irányelvek kint. A cég ígéri egyáltalán nincs napló. Ennek a VPN-nek nagyon sokat lehet nyerni, függetlenül attól, hogy a biztonság vagy az adatvédelem – az ExpressVPN megkapta-e a hátadát. A kill kapcsoló a VPN egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, mivel biztosítja, hogy az Ön IP-címe bármikor biztonságban legyen. Ezen felül az ExpressVPN kezeli az egyik legnagyobb szerverhálózat több mint ezer szerverrel elterjedt az egész világon. Legfontosabb választásunk az ExpressVPN, és erről további információ található:

 • kemény titkosítási protokollok
 • ingyenes intelligens DNS szolgáltatás
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 2000+ szerver több mint 94 országban
 • P2P fájlmegosztási támogatás
 • minőségi 24/7 ügyfélszolgálat

Ez a beszámoló megtanít mindent, amit tudnia kell az ExpressVPN-ről.

IPVanish

Ez a népszerű szolgáltató második helyen szerepel a listánkban. Az IPVanish állítja, hogy az egyik a leggyorsabb VPN-k a világon, és néhány vizsgálat után ellenőrizhetjük ezt az állítást. Annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban található, az IPVanish megígéri az adatok és a forgalom biztonságos titkosításával. Ha bármilyen problémája merülne fel a VPN-hez kapcsolódó valamely IPVanish-ügyféllel kapcsolatban a szolgáltatás gyorsan válaszol a kérdéseire. Az IPVanish segítségével kihasználhatja:

 • akár 10 eszköz csatlakoztatása egyszerre
 • 24/7 élő chat támogatás
 • 1000+ szerver elterjedése 60 országban
 • P2P fájlmegosztási támogatás
 • 7 napos visszatérítési politika

Olvassa el a teljes IPVanish-értékelést itt.

NordVPN

NordVPN egy teljes értékű és szilárd VPN-szolgáltató, a sokféle szerver gyors sebességgel működik. Ez a VPN rendelkezik öld meg a kapcsolókat és fantasztikus biztonsági funkciók. A VPN kiválasztásakor meg kell keresnie a Kill kapcsolókat. Ők védje meg IP-címét ha a kapcsolat leesik Ezenkívül, ha szalagok vagyunk, a NordVPN erre alkalmas. Biztonsági oldalról, NordVPN kétszer titkosítja az adatait egyszeri helyett, ez egy szuper biztonságos opció. Ez a jellemző a nehéz szolgáltató ismert biztonsági alapú megközelítés. Nézd meg őket:

 • DNS szivárgás elleni védelem
 • 2048 bites SSL titkosítások
 • 24/7 élő chat támogatás
 • 3500+ szerver több mint 60 országban
 • 30 napos visszatérítési politika

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

BulletVPN

BulletVPN Észtországon kívüli székhelyű, és egy kis szerverhálózaton keresztül kínál VPN-szolgáltatásokat. Ezt a VPN-t nagyon könnyű használni, és megfelelő sebességet kínál, mivel nem terhelje túl szervereit. A BulletVPN sokkal többet nyújt, mint pusztán az IP-cím elrejtése. Titkosítja az Ön adatait, és ezzel védi Önt a hackerektől, harmadik felektől és a számítógépes bűnözőktől. Ez a mi utolsó választásunk a négy legjobb San Francisco VPN-hez, de nem kevésbé lenyűgöző, mint a többiek. További információ a szolgáltatóról a listában:

 • 52 szerver 30 országban.
 • egy gyilkos kapcsoló
 • 24/7 élő chat támogatás
 • törhetetlen titkosítások.
 • egy ingyenes intelligens DNS szolgáltatás
 • 30 napos visszatérítési politika

Olvassa el a teljes BulletVPN áttekintést itt.

A legjobb VPN San Francisco-ban – Záró gondolatok

Az ExpressVPN-nek köszönhetően a San Franciában való tartózkodásom teljesen aranyos volt. Megtalálhat egy linket egy ExpressVPN előfizetés itt abban az esetben, ha úgy dönt, hogy szavunkat veszi érte. Ez nagyjából minden, amit tudnia kell a VPN-kről, az előnyökről és a szokásokról San Franciscóban.

Ó, mielőtt elindulunk, azt tanácsoljuk, hogy soha ne kattintson a nem ellenőrizhető linkekre, ne töltsön le szoftvert a biztonságos webhelyekről, és mindig ellenőrizze, hogy a rosszindulatú programok és a víruskereső szoftverek frissítve vannak-e. Talált ez a cikk magával? Úgy érzi, hogy felhasználhatja a fent említett VPN-eket? Tudassa velünk a megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map