A legjobb VPN streaming HD vagy 4K UHD formátumban

Mi a legjobb VPN az streaminghez? A nagyfelbontású streaming régen csak azok számára kiváltságos volt, akik csaknem két évtizeddel ezelőtt megengedhetik maguknak a legnagyobb szélessávú csomagokat. Most azonban bárki, aki hiteles internetszolgáltatóval foglalkozik, képes csomagjait szélessávú szolgáltatásra összekötni anélkül, hogy ilyen nagy horpadást okozna a zsebében. Mivel a nagy sebességű internet-hozzáférés továbbra is csökkenti a költségeket, ez megkönnyíti a többség számára, hogy elkerülje a lassú internetkapcsolathoz kapcsolódó problémákat. Ezen előrelépések ellenére a nagyfelbontású streaming nagy adatvédelmi kockázatot von maga után, hasonlóan a legtöbb szélessávú intenzív tevékenységhez, amelyet valószínűleg online végez. Ezeket a kockázatokat megóvhatjuk, de csak akkor, ha azonosítunk egy érdemes VPN-szolgáltatót, amelyre fel akar előfizetni.


A legjobb VPN streaming HD vagy 4K UHD formátumban

A legjobb VPN streaming HD vagy 4K UHD formátumban

Legyőzni az ISP-t egy megbízható VPN-en keresztül

A magánéletének kockázatán kívül a kapcsolatát az internetszolgáltató is zavarhatja, annak érdekében, hogy korlátozza a sávszélesség-fogyasztást. Ennek eredményeként a videóid hosszabb időt vesz igénybe a letöltéshez vagy akár a letöltéshez is, akár a YouTube-ról, az Amazon Instant Video-ról vagy a Netflix-ről streaming.

Egy megbízható VPN-szolgáltatásnak képesnek kell lennie arra, hogy segítsen Önnek ennek áthidalásában, és az egyik elem, amely ezt lehetővé teszi, a titkosítás. Ha a VPN-előfizetése aktív, akkor az internetszolgáltató nem fogja megkülönböztetni a forgalmat és a többi felhasználó forgalmát, megnehezítve ezzel azt, hogy HD videókat streamáljon, ezáltal megakadályozva a fojtást. a végük.

Ha valamilyen okból az internetszolgáltató továbbra is képes megfejteni a készüléken átmenő forgalmat, akkor számos tippünk van, amelyeket megpróbálhat megtenni:

  1. Ideális megoldás, bár kissé technikaibb, egy másik réteg titkosítást tartalmaz. Ezt meglehetősen gyorsan meg lehet tenni Linuxon, bár az SSH-alagút elkészítése Windowson kissé hosszabb ideig tarthat.
  2. Kipróbálhatja a portok átváltását például a TCP 80 portra vagy a TCP 443 portra. Ezeket a portokat gyakran nem felügyelik, tehát nagyszerű lenne megakadályozni a fojtást..
  3. Ha nem biztos benne, hogy az SSH, akkor az SSL alagút talán jobb választás lehet. A kettő nem különbözik egymástól, de az SSL alagutakat számos VPN-szolgáltató, például a NordVPN kínálja jobban. Ha nem tartalmazza a sajátját, akkor le is töltheti a stunnel szoftvert, és onnan folytathatja.

Mi a teendő a pufferelési sebesség növeléséhez?

Ha véletlenül az ISP fojtása nem a pontos a kapcsolat csökkentett sebességének oka, még mindig van néhány további lépés, amit tehetünk a dolgok felgyorsítása érdekében:

  1. Nem ritka, ha kiderül, hogy eszköze nem támogatja a nagyfelbontású nézetet, és valószínűleg ez a probléma, ha eszköze puffer helyett dadogni kezd, amikor ilyen videó formátumokat streaming. Érdemes lehet ugyanazt a formátumot lejátszani a számítógépen vagy a laptopján, ha valóban meg kell nézni ezeket a videókat.
  2. Van néhány olyan VPN-protokoll, amelyet fejlettebbnek tekintnek, mint a többit, és ezek előrehaladása segít csökkenteni a VPN használatával csökkentett sebességhatárt. Megállapíthatja, hogy a legtöbb szolgáltató esetében az alapértelmezés az OpenVPN, de ha jól érzi magát egy magánéletének veszélyeztetésével a jobb sebesség érdekében, akkor azt javasoljuk, hogy próbálja ki a preferált protokollokat a PPTP vagy az L2TP / IPSec..
  3. Egy másik probléma, amely lassíthatja a dolgokat, a megbízhatatlan vezeték nélküli kapcsolat lehet. Ha a jel erőssége folyamatosan változik, akkor a sebesség is ingadozhat. A legjobb módszer ennek megoldására az, ha közvetlenül csatlakoztatja az útválasztót, vagy ha lehetséges, ethernet kapcsolatot használ. Ez a kettő ismert, hogy sokkal stabilabb, mint a vezeték nélküli kapcsolatok.
  4. Bár ez inkább egy utolsó lehetőség, a VPN-szolgáltató megváltoztatása valóban megoldhatja a problémát. A jelenlegi szolgáltatóval való lassú sebesség azért fordulhat elő, mert szervereik nem olyan közel állnak az Ön tartózkodási helyéhez. A közeli szerverrel rendelkező VPN-hálózat megnövekedett sebességet eredményezhet.

A legjobb VPN streaminghez

Most, hogy elkészítettük, hogy mit kell tennie a jobb streaming sebesség elérése érdekében, vessünk egy pillantást azokra a VPN-szolgáltatásokra, amelyekre támaszkodhatnának, hogy ne tartsák alacsony sebességet:

1. ExpressVPN – Legfontosabb ajánlásaink

ExpressVPN az egyik olyan szolgáltató, amely a VPN piacon az összes szereplő között a legszélesebb körben elosztott szerverekkel rendelkezik. Az ExpressVPN több mint 1500 szerverrel rendelkezik körülbelül 94 országban. A lefedettség meglehetősen megbízható, és a sebesség valóban elég jó ahhoz, hogy az ultra HD tartalmat továbbítsa. Azt is meg tudja mérni, hogy a kiszolgáló melyik szerverhez van csatlakoztatva, és eldöntheti, hogy megváltozik-e. Az ügyek titkosítását is gondosan kezelik, a felhasználók egy 256 bites AES titkosítást élvezhetnek. A nulla naplózási politika, a DNS szivárgás elleni védelem és az internet megszakító kapcsolója a kapcsolat biztonságának megőrzése érdekében is működik.

2. NordVPN

NordVPN meglehetősen népszerű az internethasználók körében, különösen azért, mert képes akár 6 egyidejű kapcsolat kezelésére. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a HD nézetet táblagépén, mobiltelefonján, laptopján, intelligens TV-jén vagy bármilyen más eszközén, amely rendelkezésére állhat, feltéve, hogy támogatják az ilyen formátumokat. A NordVPN felhasználók több mint 2000 szerverhez csatlakozhatnak, amelyek szerte a világon elosztottak. A jól bevált nulla naplózási politikával párosítva a NordVPN-felhasználóknak semmi esetre nem kell aggódniuk a magánéletük miatt. A szolgáltatás külön szervereket is kínál, amelyek lehetővé teszik a dupla titkosítást, a javított P2P letöltési sebességet és az American Netflix elérését..

3. IPVanish

Szerény szerverhálózattal, több mint 60 országban, 850+ szerverrel, IPVanish jól felkészült a gyors töltési sebesség biztosítására azoknak a felhasználóknak, akik idejük nagy részét online HD streaming streaming-kel töltik. Körülbelül 40 000 IP-címük van a felhasználók számára, és fejlett 256 bites AES titkosítással rendelkeznek, hogy minden felhasználót biztonságban tartsanak a hackerektől és a spamektől. Használhatja a nulla naplózási politikát és a folyamatos torrent letöltési támogatást is. A DNS-szivárgás elleni védelem és az automatikus lekapcsolás az internet-kapcsolat leállításához, ha a VPN meghibásodik, alapértelmezés szerint.

4. VyprVPN

Könnyen az egyik leginnovatívabb szolgáltató a listánkon, VyprVPN sok intézkedést hoz az online adatvédelem, biztonság és névtelenség fokozása érdekében. Az a tény, hogy teljes mértékben birtokolja az összes hardvert, megbízhatóbbá teszi őket. A felhasználók előnyei egyedülálló funkciókból állnak, mint például a Chameleon, amely a mély csomagok ellenőrzésének körül működik, gyakran a kormányok és az internetszolgáltatók által. Szerverhálózata szintén szerény, több mint 70 országban mintegy 700. A titkosítás legfelső szintű, mivel a felhasználók 256 bites AES adattitkosítás alatt dolgoznak.

5. PureVPN

Végül, de nem utolsósorban van PureVPN, egy egészséges internetes biztonsági megoldás, ahol olyan funkciókat élvezhet, amelyeket valószínűleg nem talál más szolgáltatók. Néhányukban megtalálhatók a webszűrési lehetőségek, antivíruskeresők, rosszindulatú programok elleni védelem, adathalászat elleni szolgáltatások és egy beépített hirdetés-blokkoló. A 256 bites titkosítás alapvetően az összes szupergyors 750 szerverre vonatkozik, amelyek több mint 141 országban vannak szétszórva. A PureVPN alkalmazásnak olyan verziója van, amely alkalmas a különféle népszerű platformokra, és a nulla naplózási politikát szigorúan betartja a VPN szolgáltatás.

Legjobb VPN streaminghez – alsó sor

Ha cselekszik azon néhány mutatóval kapcsolatban, amelyeket ebben az áttekintésben kínálunk, az olyan dolgok, mint a pufferelés és a megszakított streaming, a múlté lesz. Most, hogy tudja, hogy az internetszolgáltató nagyon jól képes lelassítani a sebességet, miután behatolt az adatvédelembe, nincs jobb ok arra, hogy megbízható VPN szolgáltatással előfizetjen. Ezzel jelentősen javul a streaming sebessége, és tevékenységeidet és személyes adatait rejtőzködik mindenki, aki el akarja szakítani a kapcsolatot. Legyen biztonságos, szerezzen magának hiteles VPN-t.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me