A legjobb VPN Svájcban

Szerencsére Svájc nem része az Európai Uniónak, ami azt jelenti, hogy nem válaszol az EU adatmegőrzési irányelvére. Valójában Svájc a 180 ország közül a hetedik helyen szerepelt a sajtószabadság világindexe alatt, 2017. De a szabadság árral jár. Svájc rendelkezik az adatok megőrzésére és megfigyelésére vonatkozó saját törvényekkel, és ezek nagyjából nem annyira kellemesek. A svájci internetszolgáltatók – mint például a Cablecom és a Green Provides – kényszerítésétől eltekintve, a felhasználók adatait és információkat legfeljebb 6 hónapig tárolják. Aki tudta? Még a legszélesebb internetes országok is rendelkeznek bizonyos korlátozásokkal, ezért a VPN mindig jó hívás. Ha bármilyen számítógépen, Mac-en, Android-on, iOS-en, iPhone-on és iPad-en VPN van, megvédi Svájc lakosságának magánéletét, és biztosítja számukra a hiányzó biztonságot. Melyik svájci VPN a legjobb? Olvassa el az alábbi áttekintést, hogy megtudja.


A legjobb svájci VPN

A legjobb VPN Svájcban

A legjobb VPN Svájcban – gyors áttekintés

Ha már tudja, mi a VPN és hogyan működik, akkor valószínűleg nem kell elolvasnia az alábbi részletes elemzést. Az idő megtakarítása érdekében itt összegeztük a legjobb svájci VPN szolgáltatókat:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. CyberGhost
  4. VyprVPN

Miért szerezzen VPN-t Svájcban??

Bár Svájcban az egyik leggyorsabb internetes infrastruktúra működik, erősen ajánlott a virtuális magánhálózat (VPN) használata. A VPN-alagút lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott webhelyek, csatornák és szolgáltatások blokkolását. Svájc állampolgárai megtekinthetik a kívánt filmeket és sorozatokat, egyszerűen csatlakozva a Svájcon kívüli VPN-kiszolgálók egyikéhez. Ezenkívül egy kicsit a védelem sem fog fájni. Ha Svájcra nem vonatkozik a megőrzési törvény, ez nem azt jelenti, hogy a polgároknak ki kellene engedniük az adatvédelmet az ablakon. A magánélet prioritásának kell lennie, mivel ki tudja, mikor adták Svájc kormányának a naplózást és a nyilvántartást. A VPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan hozzáférjenek a magánhálózatokhoz és távolról megosszák az adatokat nyilvános hálózatokon keresztül. Így adatai biztonságban vannak a feltörési kísérletektől és a megfigyeléstől.

A legjobb svájci VPN-értékelés

Mindezek mellett láthatja, hogy miért szükséges és hasznos a VPN megléte. A magánélet védelme érdekében kötelező a VPN-alagút. Ha nehéz nehéz meggondolni magát abban, hogy melyik VPN-t kell választania, azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Nézze meg azokat a VPN-ket, amelyek véleményünk szerint a legmegfelelőbbek Svájchoz.

ExpressVPN

Ha némi adatvédelmet és szintű biztonságot keres Svájcban, ExpressVPN megvan a hátad. Rendkívül gyors VPN-kiszolgálóik 94 országban lehetővé teszik, hogy perceken belül feloldja a szeretett webhelyek és alkalmazások feloldását. Bármilyen rejtett IP-címmel ellátott szerverről bármilyen adatfolyamot letölthet vagy letölthet.

BulletVPN

Ez egy másik VPN-szolgáltató, amelyet Svájcban használhat az internet biztonságos böngészéséhez. BulletVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a felhasználóknak. A BulletVPN alkalmazást telepítheti a PC-re, Mac-re, Android-ra, iPhone-ra, iPad-re vagy FireStick-re. Az intelligens DNS-proxy szolgáltatás akkor is elérhető, ha geoblokkolt tartalmat szeretne streamálni olyan eszközökön, amelyek natív módon nem támogatják a VPN-t.

CyberGhost

A cenzúrázott és földrajzilag korlátozott tartalom nem akadályozhatja meg CyberGhost szervereket. Ha kapcsolódik valamelyik szerverükhöz, hozzáférhet a világ minden tájáról származó tartalmakhoz svájci otthonában. Biztos lehet benne, hogy minden online tevékenységét a 256 AES bites technológiával titkosítja, ami azt jelenti, hogy adatai alapvetően végrehajthatatlanok.

VyprVPN

Ez a szolgáltató különleges, hogy Svájcban található. Ez lehetővé teszi az Ön IP-címének megváltoztatását úgy, hogy csatlakozik a 70+ világszerte működő szerveréhez. A korlátlan letöltés / streaming fontos azok számára, akik meg akarják kerülni a helyalapú blokkokat, és megnézhetik kedvenc TV-műsoraikat vagy filmeiket. A használat során növekszik az adatvédelem VyprVPN streaming közben.

PrivateVPN

Kiváló szolgáltató, amely minden bizonnyal kielégíti Svájc felhasználóit. Gyors, hatékony, könnyen használható és rendkívül megbízható. Az 50 ország több mint szervereinél biztosan nagy sebességgel nyújt streaming szolgáltatásokat. A biztonság PrivateVPN biztosítja a felhasználót is arról, hogy adatai teljesen védettek.

Hogyan lehet csatlakozni egy svájci VPN szerverhez?

A svájci VPN-kapcsolat létrehozása nem lehet egyszerűbb. Kövesse az alább felsorolt ​​lépéseket, hogy Svájcon kívüli IP-címet szerezzen.

  1. Először jelentkezzen be a fent javasolt VPN-szolgáltatók egyikébe.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iPhone vagy iPad készülékre.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, jelentkezzen be, és csatlakozzon egy svájci VPN szerverhez.
  4. Várja meg, amíg a VPN kapcsolat létrejön.
  5. Korlátozás nélkül böngészhet az interneten.

A legjobb VPN Svájcban – ítélet

A svájci kormány felügyeleti kezdeményezései valóban tompítják az egész „szabad” ország státusú dolgot. A svájci embereknek már sokat kell ünnepelniük, de ha feliratkoznak egy VPN szolgáltatóra, ez sok alkalommal garantálja számukra az örömöt. Valójában nincs mit veszíteni, csak a kedvező idő, a minőségi szolgáltatások és a kiváló ajánlatok. Megjegyzés a megjegyzés részben, amelyben a VPN Svájcban a legjobb adatvédelmi személynek minősül?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me