A legjobb VPN szállodák számára

Melyek a legjobb VPN-k a szállodák számára? Legyen világos egy dologról. Ha úgy gondolta, hogy csak azért, mert egy ötcsillagos szállodában tartózkodik, és a WiFi, amelyhez csatlakozik, biztonságos, akkor rosszul gondolta, barátom. Azok a kis papírdarabok a bejelentkezéskor, amelyekre rá vannak írva hálózati jelszavak, lehet, hogy az első dolog, amit akkor kértek. De légy óvatos, amit akarsz. Függetlenül attól, hogy a felkínált WiFi nyitva vagy biztonságos-e, az nem enyhíti a hackerek célját.


A legjobb VPN szállodák számára

A legjobb VPN szállodák számára

A Wi-Fi, amellyel szeretne csatlakozni, mézeskannának bizonyulhat, amely nagy mértékben veszélyezteti az Ön személyes adatait és biztonságát. Ez azonban nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem tudja használni a szállodák WiFi-jét, csak meg kell győződnie arról, hogy készüléke védett-e mielőtt megtenné. Ha adatait védeni szeretné, és a hackereket zökkenőmentesen szeretné tartani, akkor hatékony VPN-t kell használnia. Ebben a cikkben megtudhatja, mi az öt legjobban elérhető VPN a szálloda WiFi területén.

Legjobb VPN a szállodák számára

Ha már tisztában van a VPN használatából származó összes előnnyel, miközben a szállodában tartózkodik, akkor nem kell elolvasnia az alábbi teljes véleményt. Itt található a listánk legjobb VPN-k a szállodák számára:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. CyberGhost
  6. VyprVPN

Miért van szüksége VPN-re egy szállodában

Megértjük, hogy mennyire fontos kapcsolattartás külföldön tartózkodni, ez azonban nem magyarázza meg, miért kellene engednie az őrségét. Nem hagyja az útlevelét a szobájában fekve, ugyanúgy, ahogy nem kellene engedélyeznie, hogy adatai védetlenül utazzanak az interneten keresztül. Ha a Wi-Fi hotspot nem biztonságos, ez azt jelenti, hogy az elküldött vagy fogadott adatokat nem védi. A hackerek számára nem olyan nehéz visszaélni egy nyílt, nem biztonságos hálózattal.

És szinte minden, a know-how-val rendelkező hackerek feltörheti a szálloda WiFi-jét, ha nem alkalmaz erõs titkosítási módszereket. Ilyen módon bárki ugyanabban a hálózatban kémkedhet és visszakeresheti az Ön adatait. Nyílt WiFi hálózatokat – amelyek nem igényelnek jelszót – senki sem használhatja. Ezek a hálózatok nem használnak semmilyen titkosítási módszert, azaz nem biztonságosak. Az általuk küldött adatokat bármilyen közeli hackerek visszakereshetik, kivéve, ha VPN-kapcsolattal rendelkezik.

Biztonság a szállodákban

Számos felhasználó gyakran figyelmen kívül hagyja az online biztonságot, miközben egy szállodában tartózkodik. De nem tudják, hogy itt személyazonosságuk és adataik hajlamosak fenyegetésekre és rosszindulatú támadásokra. A Snoopers spyware-privilégiumokat kap a telefonjára vagy számítógépére a szálloda ingyenes WiFi-kapcsolatán keresztül. Ha otthon csatlakozik a saját otthoni hálózatához, az eszközén minden elérhetővé válik.

Ez egy nagyon veszélyes kérdés, mivel eltulajdoníthatják a szellemi tulajdont, elronthatják az elkövetett egyes bűncselekményeket, és más eszközöket is érinthetnek. Csatlakozniuk kell egy VPN-hez, amikor az internetet nem biztonságos szálloda Wi-Fi hálózatából vagy bármely más nyitott Wi-Fi hálózatból használják. A VPN titkosított alagutakként működik. Az összes internetes forgalom áthalad a VPN-alagúton, miközben csatlakozik. Tehát, ha VPN-en keresztül csatlakozik egy webhelyhez, akkor a távoli VPN-kiszolgáló kapcsolódik hozzá. Ezután a webhely kommunikál a VPN szerverrel.

A regionális korlátozások megkerülése

Sokkal inkább, mint megjegyzés, a szálloda, ahol tartózkodik, valójában egy idegen országban található. A szálloda WiFi-vel kapcsolatos korábban kifejtett különféle számítógépes fenyegetések mellett a regionális korlátozásokkal is szembe kell néznie, amikor megpróbál csatlakozni olyan webhelyekre, amelyek csak otthon elérhetők. Például, nem nézheti meg kedvenc brit szappanoperáját a BBC iPlayer-en, abban az esetben, ha egy brit külföldön tartózkodik, aki jelenleg egy tengerentúli szállodában lakik. Ugyanez vonatkozik az amerikaiakra, akik csak az Egyesült Államok csatornáin, például ABC, CBS vagy NBC csatornákon szeretnék streaming tartalmat közvetíteni.

Virtuális magánhálózat használata nemcsak az online adatvédelem és biztonság megvédéséhez járul hozzá, hanem lehetővé teszi a földrajzi korlátozások megkerülését is, amelyeket a világ bármely pontján a webhelyekre lehet előírni..

A legjobb VPN szállodák számára

Még a legjobb szállodák sem tudják biztosítani az Ön által igényelt biztonságot. Ha csatlakozik a WiFi-hez, nagy kockázatot jelent saját magára. Ha azonban VPN-t használ, akkor biztonságosan használhatja az internetet bármely kívánt hálózatból. VPN nélkül a hálózat többi felhasználója hozzáférhet az eszközéről származó adatokhoz. Tehát annak elkerülése érdekében, hogy mindez megtörténjen, a következő néhány VPN-szolgáltató közül néhányat használhat, amelyekkel védelmet élvezhet a szállodában tartózkodás közben:

ExpressVPN

Kétségtelen, hogy ennek a szolgáltatónak nagyon sok jó tulajdonsága van, és a biztonság ott van prioritásaik tetején. ExpressVPN széles választékot kínál a választható helykiszolgálók közül, valamint hasznos webes oktatóanyagokat és hibaelhárítási útmutatásokat. 256 bites AES titkosítással, DNS / IPv6 szivárgás elleni védelemmel védje magát a feltörésektől és a megfigyeléstől, az ExpressVPN szolgáltatásaira való előfizetéskor a megszakító kapcsolót és a megosztott alagút kialakítását. Vessen egy pillantást az ExpressVPN teljes áttekintésére, hogy megtudja, mit kínál ez a VPN.

BulletVPN

BulletVPN arra törekszik, hogy megbízható és biztonságos szolgáltatásokat nyújtson a forgalom meghallgatók és hackerek ellen, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A legmagasabb szintű titkosítási módszereik megnehezítik harmadik felek számára az online forgalom és az adatok elérését. Ennek a VPN-előfizetésnek a felhasználók magas szintű online biztonságot várnak el. Ezen felül szigorúan nem naplózási irányelveket követnek, ami azt jelenti, hogy nem tárolnak semmilyen információt, vagy nem követik nyomon tevékenységeit.

NordVPN

NordVPN elrejti az IP-címet, hogy online tevékenységei ne érjenek el az internetszolgáltatók és a hackerek által elérhető területeken. Kettős titkosításuk az adatokat nem egy, hanem két egymást követő VPN-kiszolgálón keresztül továbbítja, még mielőtt elérnék azt a weboldalt, amelyhez megpróbál hozzáférni. Ily módon adatai kétszer lesznek titkosítva. Nem olyan gyors, mint a többi szolgáltató, de biztosan biztonságos. Ez biztosan megvédi az Ön adatait, míg a szálloda WiFi-t használja. Tudjon meg többet erről a VPN-ről, ha elolvassa a NordVPN áttekintést.

IPVanish

Val vel IPVanish az internetes forgalom olvasható adatcsomagokká alakul. Miután csatlakoztak valamelyik szerverükhöz, ezek az adatcsomagok olvashatatlan kódká lesznek fordítva. Ez megvédi személyes adatait a kíváncsiskodó szemektől, a hackerektől, az internetszolgáltatótól és a számítógépes bűnözőktől. Az IPVanish 256 bites AES titkosítást használ, ugyanazt a titkosítást, amelyet az Egyesült Államok kormánya használt, és amelyet az adatvédelmi képviselők javasoltak. Az IPVanish mélyreható elemzését is közzétettük.

CyberGhost

CyberGhost az eredeti IP-címet helyettesíti a hálózatából származóval, ami harmadik felek számára lehetetlenné teszi az online nyomon követést. A CyberGhost VPN segítségével senki sem férhet hozzá személyes beszélgetéseihez, online tranzakcióihoz vagy böngészési előzményeihez, még akkor sem, ha a szálloda WiFi-jéhez csatlakozik. Online forgalmát a 256-AES bit technológiával titkosítják, ami azt jelenti, hogy a hackereknek nincs esélyük. A CyberGhost áttekintés elolvasásával jobb képet kaphat arról, hogy mit kap a Ghostie előfizetésből.

Legyen biztonságos a szállodákban a legjobb VPN-hotelekkel

A hackerek okostelefonokba és számítógépekbe történő behatolás a Hotel WiFi kapcsolaton keresztül annyira egyszerűen elvégezhetők, mert a vendégek soha nem gondolják, hogy egy olyan biztonságos helyen, mint a szálloda veszélyben vannak. Az állítólag biztonságos WiFi-hez csatlakoztatott, nem védett eszköze lehet a hackerek és a számítógépes bűnözők napi célpontja. Ne felejtse el esélyeit a Hotel WiFI kapcsolattal, és szerezzen VPN-t. Hacsak nem képes túlélni offline maradással a szállodai tartózkodás ideje alatt, a VPN tűnik a jobb lehetőségnek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me