A legjobb VPN táblagépekhez

Napjainkban egyre több ember fordul a táblagépek felé, mint jobb és fenntarthatóbb lehetőségre, amely lehetővé teszi számukra, hogy munkájuk során gondoskodjanak munkájukról. Az újabb verziók lehetővé teszik egy billentyűzet csatlakoztatását is, és a Microsoft legújabb Surface Pro szoftverével a teljes Windows verziót futtathatja, amelyet általában a számítógépen vagy a laptopján használ. Mindezen előrelépések ellenére továbbra is az elsődleges probléma az, hogy személyes adatait ellopják. Az Android, iOS vagy Microsoft táblagép hackerekkel szembeni egyetlen biztos módja egy megbízható VPN szolgáltatás előfizetésével..


A legjobb VPN táblagépekhez

A legjobb VPN táblagépekhez

Miért van szüksége a táblagépnek VPN-re?

Csakúgy, mint a mai piacon a legtöbb számítógépes eszköz, a táblagépet távolról is elérhetik rosszindulatú emberek. Azok számára, akik sokat mozognak, valószínű, hogy a nyilvános Wi-Fi-re támaszkodnak. Így a számítógépes bűnözők széles köre kitéve őket.

A VPN két fő dolgot tesz lehetővé; elrejti személyazonosságát online, és titkosítja a forgalmat oly módon, hogy senki sem tudja megtudni az online látogatott webhelyeket. A VPN-szolgáltatója egy teljesen új IP-címet rendel hozzá, és ez lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését olyan webhelyekről és csatornáktól, mint például a Netflix és a HBO. Internetszolgáltatóját szintén mentesíti a forgalom figyelése alól, így ez lehetővé teszi az Ön országában korlátozott tartalmak elérését.

A Google Play Áruházban és az Apple Store-ban elérhető felhasználóbarát alkalmazásoknak köszönhetően a VPN telepítése rendkívül egyszerűvé vált.

Hogyan segíthet egy tabletta VPN?

A táblagép-VPN biztosítja, hogy az abban tárolt összes érzékeny információ biztonságban legyen a hackerekkel szemben, amikor az internetre csatlakozik, és további biztonságot nyújt, különösen akkor, ha online üzleti tevékenységet folytat..

Ezenkívül név nélkül is letölthet, torrent vagy megoszthat médiafájlokat, mivel virtuális IP-címmel fog működni. Ez lehetővé teszi az alkalmazások letöltésére vagy a blokkolt webhelyek elérésére vonatkozó korlátozások megkerülését.

Vessen egy pillantást számos olyan szolgáltatóra, amelyet érdemes figyelembe venni táblagép VPN-ként.  

A 3 legjobb tablet VPN

1. ExpressVPN – Legjobb ajánlásaink

Olyan hosszú ideje voltam a piacon, ExpressVPN példaértékű ügyfélszolgálatának és megbízható VPN-kapcsolatának köszönhetően bizonyította hitelességét az egyik legjobb VPN-szolgáltatóként. Túl sokat tették meg annak biztosítása érdekében, hogy mind az Android, mind az iOS ügyfelek gondoskodjanak mindkét platformon nagyon jól teljesítő alkalmazások bevezetéséről.

Az ExpressVPN alkalmazás meglehetősen egyszerűen használható, egy olyan felülettel, amelyen nagyon kellemes együttműködni. A 256 bites SSL-kapcsolatuk szintén jól működik, hogy megakadályozzák, hogy bárki hallgassa meg tevékenységét. Az ügyfélszolgálat szempontjából az ExpressVPN támogatási csoporttal rendelkezik, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll, lehetővé téve, hogy minden olyan problémát rendezzen, amely a szolgáltatással kapcsolatban felmerül, mihelyt felmerülnek. Az élő csevegőszolgáltatás másik végén mindig van valaki, és ez lehetővé teszi a kapcsolattartás fenntartását a probléma megoldásához szükséges lépések végrehajtásakor..

Azoknak, akik nem teljesen meg vannak győződve arról, hogy az ExpressVPN 30 napos előfizetést kínál, ahol ha kifizették a szolgáltatást, de nem vagyunk igazán lenyűgözve, akkor teljes visszatérítést kaphatunk, és kipróbálhatjuk egy másik szolgáltatót. Ha azonban úgy találja, hogy szolgáltatásaik gondoskodnak az Ön igényeiről, akkor ösztönözni kell Önt, hogy az ExpressVPN-t egy barátjának adja meg. Ha feliratkoznak, akkor mindkettő ingyenesen egy hónapig használja a szolgáltatást.

Ha több eszköze van, amelyeknek védelmet kell élniük az interneten, az ExpressVPN gondoskodik erről azáltal, hogy lehetővé teszi egy másik eszköz csatlakoztatását ugyanabban a fiókban. Ez jól működik azoknak az embereknek, akik szeretnék használni az ExpressVPN-t táblagépeken, valamint telefonjukon vagy laptopjukon is. Jelentkezzen be a saját webhelyükre itt.

2. IPVanish

Mivel az ExpressVPN ismert, hogy egy kicsit drágább, IPVanish egy másik alternatíva, amelyet érdemes megfontolni. Szolgáltatásaik valóban nem olyan csillagok, mint az ExpressVPN, de ha nem igazán támaszkodik táblagépére, akkor ez egy jelentős lehetőség.

A legtöbb VPN-szolgáltatóval összehasonlítva a 7 napos pénz-visszafizetési garancia elég rövid idő annak eldöntésére, hogy a szolgáltatás megfelel-e az elvárásainak. Valójában nem ez az első olyan felhasználó, aki csak megismerkedik a VPN szolgáltatásokkal és azok működésével.

Az alkalmazásuknak csak a táblagépen kellett működnie, amelyen hosszú idő után teszteltük. Sok időbe telt, amíg minden felkészült, de végül képesek voltunk a dolgokra. Nem rossz, ha van kis tapasztalata a VPN-ekkel való kapcsolattartásban. Vessen egy pillantást a helyükre itt.

3. BulletVPN

A BulletVPN egy olyan szolgáltató, amely sokat próbál szolgáltatásai folyamatos fejlesztése érdekében, és az ExpressVPN helyzetéhez hasonló szintre áll. Eddig jó munkát végeznek.

Miután telepítettük a BulletVPN alkalmazást táblagépünkre, felhasználóbarát felületet kapott. Az alkalmazás lehetővé teszi a VPN szerverhez való csatlakozást a világ minden tájáról. Noha a VPN-hálózat nem olyan hatalmas, mint az IPVanish, a legfontosabb országokat lefedik.

A 30 napos pénz-visszafizetési garancia lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa a szolgáltatást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Önnek kényelmesen fizet-e. Keresse meg saját honlapját a saját webhelyén itt.

A 3 legfontosabb VPN a tablettákhoz: Következtetés

Most, hogy már ismeri a szolgáltatót, amellyel fordulhat, nincs ok az üzleti vállalkozás online folytatására, a megfelelő védelem nélkül. Ökölszabályként próbáljon meg nem iratkozzon fel ezekre az ingyenes VPN szolgáltatásokra, amelyeket az interneten keresztül hirdetünk. Olyan sok hirdetéssel és sebességgel jönnek, hogy elég lassúak ahhoz, hogy bármit meg is tudjon tenni. Néhányuk eladási forgalmi adatait harmadik félnek is eladja, hogy felszínen maradjon. Bízzon olyan hiteles szolgáltatónál, mint például ExpressVPN hogy ne kerüljek a káros úthoz.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map