A legjobb VPN távirathoz

A legjobb VPN távirathoz


A legjobb VPN távirathoz

VPN és távirat – egy nagyszerű kombináció

Mindannyian megközelíthetjük a Közel-Keletet, hogy a Telegram üzenetküldő alkalmazást a világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazásává tette, mind 4 éven belül. A két orosz testvér által alapított, 2013-ban alapított alkalmazás most a felhasználók számára versenyez a Whatsapp, a Skype és a Viber kedvelőivel. Az egyre növekvő ütemben továbbra is nagyszámú új felhasználót vonz. A szolgáltatás ilyen széles körű használatát a világ különböző kormányai fenyegetésnek tekintik, és ezek eredményeként betiltották a szolgáltatás használatát anélkül, hogy nagy figyelmet fordítottak volna rá..

Itt vannak a lépések

Ha a legtöbb csevegése során támaszkodik a Telegramra, és valószínűleg olyan országba utazott, ahol az alkalmazás használata tilos, akkor érdemes lehet VPN-szolgáltatást igénybe venni, ha folytatni szeretné a használatát. A hiteles szolgáltató lehetővé teszi, hogy megkerülje az internetszolgáltatók által egy adott országban bevezetett összes korlátozást, és hozzáférjen a szolgáltatáshoz anélkül, hogy bárki meg tudná követni téged vagy a kapcsolatot..

Egyszerűen fogalmazva: a VPN egy kiberbiztonsági eszköz amely összeköti az eszközt az egyik szerverével, egy másik helyen az interneten keresztül. Ez a kapcsolat azt eredményezi, hogy megkapod más IP-cím, teljes névtelenség, maximális adatvédelem és az internet szabad böngészésének lehetősége. Ha a szerver, amelyhez csatlakozik, egy másik országban található, akkor ahhoz való csatlakozásával úgy tűnik, hogy az adott országban is tartózkodsz. Következésképpen korlátozás nélkül hozzáférhet az ország tartalmához.

A teljes VPN-feliratkozási folyamat ugyanolyan egyszerű, mint A, B, C. Érvényes VPN-előfizetés és néhány percig tart ahhoz, hogy a kapcsolat létrejöjjön, és ezt most rajtunk múlik:

 1. Szerezz magadnak egy olyan jó hírű VPN-t, mint az ExpressVPN. Használja ki az összes ajánlatot és a 30 napos pénz-visszatérítési politikát.
 2. Kattintson a linkre, amely lehetővé teszi töltse le a VPN alkalmazást. Telepítse a készüléken.
 3. Most, indítsa el a VPN alkalmazást.
 4. Bejelentkezés a VPN-fiókjával.
 5. Vizsgálja meg a kiszolgálók hálózatát és csatlakozni egy szerverhez ahol távirat megengedett.
 6. Szerezze be a hely IP-címét és úgy tűnik, hogy onnan csatlakoznak.
 7. Belépés a táviratba ahogy tetszik, bárhol a világon.

Mielőtt kifejezetten elmagyaráznánk az egyes VPN-eket és azok jellemzőit, áttekintheti a piacon található legjobb VPN-k rövid áttekintését..

Az 5 legjobb távirat VPN

Az alább összeállított 5 VPN-szolgáltató listájának sokat kell tennie annak érdekében, hogy az összes Telegram-üzenet biztonságosan titkosítva maradjon. Tudjuk, milyen nehéz lehet kiválasztani a tökéletes VPN-szolgáltatót, különösen olyan piacokon, ahol a legtöbbjük nem igazán őszinte abban, amit meg tud tenni vagy nem tehet az Ön számára. Az alábbiakban találja meg a Telegrammal használható legjobb VPN-eket ebben a listában.

1. ExpressVPN – a legjobb VPN távirathoz

ExpressVPN sok okból a lista elején van. Először, a cég a legegyszerűbb szoftvert tervezte a legszélesebb felület. Amíg a felhasználók az alkalmazásban navigálnak, használhatják az ExpressVPN-ket kiváló 24/7-es támogató csapat bármilyen kérdésük merül fel. Hihetetlen a biztonsági szint, amelyet ez a cég kínál, mivel csak a legkeményebb protokollokat alkalmazza. Az ExpressVPN működik több ezer szerver terjedt el 93 ország. Ez azt jelenti, hogy nincs probléma bármilyen helyre csatlakozni a kívánt szerverhez.

 Ha valaha valamilyen problémát tapasztal, miközben csatlakozik az Internethez a Telegram használatához, küldhet e-mailt a támogatási csoportnak, kérhet segélyjegyet, vagy élőben cseveghet velük. Cserébe lopakodó biztonsági szempontok, egy széles kiszolgálói hálózat, és a legkiválóbb szolgáltatások, 12,95 USD, nem más, mint olcsó. Legalább fontolja meg a saját lehetőségeik kihasználását 30 napos pénzvisszafizetési garancia időszak. Ezután megtudhatja, folytatni kívánja-e az előfizetést. 

2. NordVPN

 NordVPN a tervezők nagyon keményen dolgoztak olyan alkalmazások létrehozásán, amelyeket a felhasználók számára könnyű és élvezetes használni. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a vállalat sikeresen elérte célját, és még sokan mások, mint például a biztonság. A cég a dupla VPN szolgáltatás mert az egyik egyszerűen nem elég. Így van ez a VPN biztonságos. A biztonságról szólva az a tény, hogy a NordVPN Panamában található, még biztonságosabbá teszi. Elhelyezkedése megakadályozza, hogy retenciós törvények alá esjenek, azaz van nem köteles naplót benyújtani bárki számára, ha őrzik. De valószínűleg nem, tekintetbe véve nulla naplózási politika

Ezenkívül a szolgáltatás lehetővé teszi a csatlakozást hat egyidejű kapcsolat. Meg lehet osztani a VPN-kapcsolatot hat különböző eszközzel. Ennek a szolgáltatónak a szolgáltatásai nem csupán biztonságosak. Biztos lehet abban, hogy a biztonsági szint megnehezíti a harmadik felek nyomon követését. 

3. IPVanish

IPVanish egy olyan VPN-szolgáltató, amely megelõzõen ingyenes Intelligens DNS-t tartalmaz minden érdeklõdõ ügyfeléhez. Miközben intelligens DNS-szolgáltatásaik nem igazán hasonlíthatók össze a VPN által kínált biztonsági szintekkel, ez mégis segít a piac azon részének kiszolgálásában, amelyben csak néhány dolgot kell elvégezni rejtett identitásukkal. Azok a felhasználók, akik biztonsági igényeikhez fordulnak az IPVanish felé, anonim módon fizethetnek a szolgáltatásért a Bitcoinson keresztül, és aggodalom nélkül szükségesek P2P fájlátvitelre..

A szolgáltatás által kínált szolgáltatások sokfélesége szintén lenyűgöző, a felhasználók eszközei hasonlóak automatikus lekapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem a szolgáltatásba való belefoglalás. Noha az IPVanish székhelye az Egyesült Államokban van, az IPVanish nem tart nyilvántartást az ügyfelek felhasználásáról.

4. VyprVPN

Azok a felhasználók, akik feliratkoztak a VyprVPN-re, valóban szeretni fogják és értékelni fogják azt Kaméleon technológia, amely a csomag metaadatainak becsomagolásával működik hozzáadott réteg titkosítást, ezáltal túlmúlja az összes kormányt, amely mély csomag ellenőrzést végez. Amint a metaadatok beolvadnak, korlátlan hozzáféréssel rendelkezik a Telegramhoz, és bármilyen szűrő vagy blokk nélkül élvezheti azokat, amelyeket alkalmazhat a kapcsolaton..

Egy másik jelentős plusz az VyprVPN birtokolja az összeset 700 szerver, ami azt jelenti, hogy közvetlenül felelõsek a szerver kapcsolatával kapcsolatos problémák kezeléséért. A szolgáltatás kínál jól felépített szoftver bármilyen platformon használhatja a Telegramot, legyen az Windows, Mac, Linux iOS vagy Android. Kipróbálhatja szolgáltatásaikat ingyen, de csak három nappal korábban kell előfizetést vásárolnia.

5. CyberGhost

A listánk lezárása az CyberGhost, egy olyan szolgáltató, amelynek székhelye Romániában van és van messze az adatmegőrzési szabályoktól amit rá lehet kényszeríteni. A szolgáltatás körülbelül 850 szerver van szétszórva a világon, és több mint 30 országban vannak székhellyel. Régen kínáltak egy ingyenes verzió a felhasználók számára kipróbálni, de sajnos abbahagyták. Úgy gondolták, jobb, ha van 30 napos pénz-visszafizetési garancia, ahol a felhasználók képesek lennének dolgozni a könnyen kezelhető szoftverükkel, és megvásárolhatják a szolgáltatás által kínált egyedi funkciókat, például a választást a saját szerver kiválasztására, vagy a szoftvert pontosan arra konfigurálhatják, amit szeretnének csinálni. abban a pillanatban, például, hogy feloldja a streaming vagy a webhelyek blokkolását. A távirat felhasználói megtalálják a „alkalmazás védelme ”funkciót nagyon hasznos, mivel titkosítja a kapcsolatot, és lehetővé teszi a távirat bárhonnan történő használatát.

A legjobb VPN a táviratértékeléshez – ítélet

Mielőtt feliratkozna a fent felsorolt ​​szolgáltatókra, jobb, ha kipróbáljuk a szolgáltatóikat ingyenes vagy pénzvisszafizetési garancia verziók csak hogy megnézhesd, mennyire szereted őket. Van kérdése vagy megjegyzése, amelyet át szeretne adni? Hagyja őket a megjegyzés szakaszban, és mi a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map