A legjobb VPN Ukrajnában

Ukrajna egy kelet-európai nemzet, amelyről valószínűleg nem tudta, hogy felelős a széles körben alkalmazott húsvéti tojás hagyományáért. Noha a webhelyek többségére általában Ukrajnából lehet belépni, vannak bizonyos kivételek. Sajnos úgy tűnik, hogy az Oroszország és Ukrajna közötti szakadék Porošenko urat (ukrán elnök) tiltotta az orosz honlapokon. Adja hozzá a geoblokkolt streaming csatornákat, mint például a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és a HBO GO. Ez azt jelenti, hogy az ukrán nép nem fér hozzá a webhelyek nagy többségéhez, amelyekre hírt, szórakoztatást vagy akár közösségi médiát igényel, kivéve, ha VPN-t használnak..


A legjobb VPN Ukrajnában

A legjobb VPN Ukrajnában

Mi a VPN??

A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN szolgáltatás képes titkosítani a kapcsolatát, és bárki számára megnehezíti annak nyomon követését, ahonnan egy adott kapcsolat származhat. Ezzel a VPN-felhasználó biztos abban, hogy senki sem fog behatolni az eszközébe, ami azt jelenti, hogy elegendő online biztonságot garantálnak a böngészéshez bármilyen gond nélkül. Mivel a VPN-szolgáltatás megnehezíti a kapcsolat nyomon követését, a földrajzilag korlátozott webhelyek szintén nem tudják pontosan meghatározni, hogy a felhasználó éppen melyik székhelyén található, és ezért hozzáférést biztosítanak számukra azon a webhelyen, amelyet megpróbálnak. látogatás. Vessen egy pillantást a A tíz legfontosabb ajánlott VPN az Ukrajnában lent:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. VyprVPN
  7. HideMyAss VPN
  8. Privát internet-hozzáférés
  9. PureVPN
  10. PrivateVPN

Miután egy Ukrajnában székhellyel rendelkező felhasználó hiteles VPN szolgáltatással jelentkezik, a következő lépés, amelyet meg kell tennie, az, hogy csatlakozzon egy oroszországi székhelyű szerverhez. Ilyenkor az IP-címe már nem Ukrajnából származik, hanem most oroszévá válik, és ez lehetővé teszi minden olyan orosz weboldal elérését, mint amilyen korábban volt képes..

A VPN-ben bizonytalanok iránti különös aggodalom az, hogy a szolgáltatás biztonságos-e vagy sem. A VPN-szolgáltatás használata Ukrajnában teljesen biztonságos, mindazonáltal legális. Megakadályozza a felhasználót, hogy bármilyen formában hallgassa meg a kormányt, azaz sem az internetszolgáltató, sem a kormány nem tudja megmondani, mit tesznek online.

Az Ukrajnának a legjobb VPN kiválasztása 2018-ban

A legjobb Ukrajna VPN kiválasztása azt jelenti, hogy meg kell érteni a piacon elérhető számos szolgáltatót és azt, hogy mit tudnak tenni az Ön számára. Körülbelül 800 közül lehet választani, és többségüknek még Ukrajnában vagy Oroszországban sem rendelkeznek szervereivel. Tényleg ellenőriznie kell a szolgáltatót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy szervereik ezekben a régiókban vannak-e. Ellenkező esetben valóban csalódott lesz, amikor megpróbál csatlakozni.

Emellett alapvető fontosságú a használandó csatlakozási sebesség. Számos olyan szolgáltató található, akikről ismertek olyan lassú sebességek, hogy nem lenne képes HD-formátumú tartalmakat streamálni, vagy időben nagyméretű fájlokat letölteni. Az ilyen kellemetlenségek elkerülése érdekében próbáljon ki egy olyan szolgáltatást keresni, amely a leggyorsabb kiszolgálókkal rendelkezik.

A legjobb VPN-k Ukrajnában

A titkosítás és a biztonság két másik probléma, amelyet a felhasználóknak ellenőrizniük kell, mivel az interneten biztonságosnak kell maradni a kiberbiztonsági fenyegetések és a feltörések elkerülése érdekében. Nehéz lehet megtenni a VPN-szolgáltatásokat az első próbálkozáskor, és ezért készítettünk egy olyan szolgáltatók listáját, amelyek többé-kevésbé a teljes csomag a VPN-ekkel kapcsolatban..

1. ExpressVPN

Vezetjük a csomagot, amely van ExpressVPN; egy szolgáltató, amely ismert példaértékű ügyfélszolgálatáról, valamint az iparágvezető OpenVPN titkosítási protokolljáról. A világszerte több mint 1500 szerverrel (beleértve Oroszországot is) az ExpressVPN biztosan megóvja a kapcsolatot, és lehetővé teszi a különféle geo-blokkolt helyek és csatornák elérését. Székhelyük a Brit Virgin-szigeteken található, vagyis a szolgáltatás jól el tudja rejteni a legtöbb fogyasztó naplóit. A VPN sebessége gyors, és egy 24 órán keresztül elérhető ügyfélszolgálati csapattal nem kell gondot fordítania az esetlegesen kidolgozott problémák megoldására. Az ExpressVPN ajánlóprogramot is kínál, ahol ha kollégáját feliratkoztatták, akkor mindkettő egy hónapig ingyenesen igénybe veheti a szolgáltatást. A felhasználók dönthetnek úgy is, hogy az intelligens DNS-t használják a VPN helyett, és a kínai alapú kiszolgálók megbízhatják a Stealth-kiszolgálóikat, hogy biztonságban maradjanak. Mindezt kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garancián keresztül, és tudni fogja, hogy feliratkozik-e. Korábban közzétettünk egy teljes ExpressVPN áttekintést, amely mindent tartalmaz, amelyet ez a legfőbb VPN-szolgáltató nyújthat az egyre növekvő felhasználói listájához.

2. NordVPN

NordVPN szorosan követi a második helyen, mint a piac egyik legmegbízhatóbb szolgáltatója, több mint 4000 szerver széles kiszolgálói hálózatának köszönhetően; egyenletesen szétszórva a világon. A panamai székhellyel rendelkező NordVPN felhasználók garantálják, hogy egyetlen böngészési rekordukat sem tárolják, és hogy IKEv2, PPTP, L2TO, IPSec vagy OpenVPN lehet az előnyben részesített VPN protokoll. A szolgáltatás lehetővé teszi akár 6 egyidejű eszköz csatlakoztatását, és támogatja a P2P fájlmegosztást is. Bárki, aki nem szívesen használja VPN-csomagját, fordulhat az intelligens DNS-hez is, mivel azt is felkínálták és megértik, hogy több mint 150 streaming szolgáltatáshoz való hozzáférést biztosít. A NordVPN szerverei a felhasználó célja alapján is konfigurálhatók, azaz optimalizálhatók mindenki számára, aki streaming, nagy fájlok letöltését, torrent letöltését vagy online játékok lejátszását várja el. A szolgáltatás DoubleVPN-t is kínál, ahol az átvitt adatok az egyik helyett két kiszolgálón mozognak a biztonság fokozása érdekében. A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik az új felhasználók számára, hogy kipróbálhassák. Amint az áttekintésünkben látható, a NordVPN valószínűleg az egyik legjobban betöltött VPN-szolgáltató, amelyre feliratkozhatsz..

3. CyberGhost

CyberGhost egyike azon kevés szolgáltatónak, amelyben megbízhat online biztonságával, még akkor is, ha Ukrajnából böngészi. A szolgáltatás Romániában található, amely teljesen kizárja az összes adatjoghatóságot, és teljes mértékben támogatja a Peer to Peer fájlmegosztást. Szerverhálózata semmi, amit megront, a több mint 1319-et 61 országban forgalmazzák. Ezek a szerverek a szolgáltatás teljes tulajdonában vannak, és ez előnyt jelent a többi szolgáltatóval szemben. A CyberGhost támogatja az összes népszerű VPN-protokollt, és olyan kiegészítő funkciókkal rendelkezik, mint a hirdetések blokkolása és az online követés megakadályozásának képessége. A biztonság érdekében az OpenVPN előnyben részesíti a végső védelmet, valamint a 256 bites AES titkosítást. Az ügyfélszolgálat az élő csevegőszolgáltatásnak és a különféle nyelvek, például a francia és a német támogatásnak köszönhetően nagyon megbízható. Maga a VPN alkalmazás a Windows, Linux, Android, valamint a MacOS felhasználók számára is elérhetővé válik, és grafikus felülete jól fel van állítva, hogy mindent megtaláljon a lehető leggyorsabban. A próbaidőszak & A pénzvisszafizetési garancia 30 napig tart, mint a legtöbb szolgáltató. Abban az esetben, ha fontolóra kívánja venni a VPN használatát, először olvassa el a CyberGhost VPN áttekintést.

Következtetés az Ukrajnának a legjobb VPN-ről

Óvakodj, van néhány népszerű VPN-szolgáltató, amelyekről feltételezhető, hogy Oroszországban vannak szerverek, de nem, és az egyik népszerű példa az IPVanish. Mindezek mellett a fent felsorolt ​​háromnak képesnek kell lennie arra, hogy korlátlan hozzáférést biztosítson az orosz weboldalakhoz, valamint védelmet az online fenyegetések bármilyen formája ellen. Ha bármilyen kérdés merül fel a szolgáltatókkal kapcsolatban, vagy mire számíthat, írja be az alábbi megjegyzés szakaszba & biztosan visszatérünk hozzád.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me