A legjobb VPN Venezuelában

A korlátozott internet-hozzáféréssel rendelkező országok frusztráló online élményhez vezethetnek. Jelenleg Venezuela egyikük lett. A cenzúra és a korlátozások nőttek Venezuelában, megnehezítve a lakosok számára a webböngészés élvezetét. A venezuelaiak csak akkor szabadon és kényelmesebben szörfözhetnek az interneten, ha virtuális magánhálózatot használnak. A VPN-kapcsolat biztonságos és biztonságos kapcsolatot kínál, amely hozzáférést biztosít a kívánt webhelyekhez és tartalomhoz. A VPN kapcsolatok Venezuelában és a világ más országaiban működnek. A valóság az, hogy a világ különböző kormányai megpróbálják cenzúrálni a kommunikációt és a tartalmat, azonban a VPN segítségével mindenki elérhető.


A legjobb VPN Venezuelában

A legjobb VPN Venezuelában

Legjobb VPN Venezuela

Ha nem akarja elolvasni az egész áttekintést, és már tudja, hogy mit tehet Önért a VPN, itt foglaljuk össze a Venezuela legjobb VPN-jeit:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost
 6. VyprVPN

Miért van szüksége VPN-re Venezuelában??

Maduro elnök, a venezuelai elnök hivatalos parancsot adott ki, amely 2489-es számmal szerepel, különös tekintettel az internetes rendőrzésre és a tartalom szűrésére. Az internetes cenzúrával kapcsolatos körülmény 42 webhely blokkolását érte el. Az országos tüntetések által megtámadott venezuelai kormány fokozottan korlátozza az internetes cenzúrát. Az El Nacional és az El Pitazo példák a tiltott hírlevelekre. Az állami tulajdonban lévő ISP CANTV még blokkolta a Tor hálózathoz való hozzáférést. Számos internetszolgáltató figyeli a Venezuelában meglátogatott webhelyeket a kapcsolódó elemek és szolgáltatások eljuttatása érdekében. A VPN biztosíthatja a biztonságot, amelyre online állapotban van szüksége. Ez azt is lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag kilépjen Venezuelából és hozzáférjen a blokkolt webhelyekhez.

A legjobb VPN Venezuelában

A VPN megteszi, hogy elkerülje a venezuelai cenzúrát, és hozzáférjen az országban blokkolt weboldalakhoz. Ezenkívül megóvhatja online magánéletét, így senki sem tudja, mit csinál online. A világ minden tájáról csatlakozhat más országokhoz, hogy szórakoztató tartalmat szerezzen. Íme néhány a legjobb VPN-szolgáltatók közül, amelyeket Venezuelában használhat.

ExpressVPN

Ha Venezuelában tartózkodik, és el akarja kerülni az országon kívüli szolgáltatásokhoz való cenzúrázást, a legjobb módja ennek az, ha feliratkozik egy szolgáltatóra, amely számos helyi csatlakozási pontot igényel.. ExpressVPN egyike annak a kevés VPN szolgáltatónak, amelyik valójában VPN szervereivel rendelkezik Venezuelában. Ezenkívül óriási 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, így ha először Venezuelában szeretné kipróbálni a szolgáltatást, és nem tetszik, akkor visszatérítheti pénzét. A TExpressVPN szoftver kompatibilis minden típusú eszközzel, beleértve a Windows, Mac, Android és az Apple szoftvert. Ha többet szeretne megtudni az ExpressVPN által kínált szolgáltatásokról, akkor nézzen meg minket ExpressVPN felülvizsgálat.

Egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket egy venezuelai IP-cím külföldre juttatásához:

 1. Iratkozzon fel az ExpressVPN segítségével.
 2. Töltse le az ExpressVPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android vagy iOS.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be az ExpressVPN fiókjával.
 4. Válassza a „Válassza a helyet” lehetőséget..
 5. Kattintson az „Összes” elemre -> „Americas” -> “Venezuela”.
  Csatlakozás egy VPN szerverhez Venezuelában

  Csatlakozás egy VPN szerverhez Venezuelában

 6. Várja meg, amíg a VPN kapcsolat létrejön.

Ehhez mindössze annyit kell böngésznie az interneten, mintha Venezuelában lenne. Maga a folyamat lehetővé teszi olyan webhelyek és alkalmazások elérését, amelyek általában nem állnak rendelkezésre Venezuela területén.

BulletVPN

BulletVPN olyan szolgáltató, amelyet Venezuelában használhat, hogy biztonságosan meglátogassa az internetet. A szolgáltató minden eszközzel kompatibilis, beleértve a számítógépet, a Mac-ot, az Androidot, az iPhone-ot, az iPad-et vagy a Firestick-t. Ez a szolgáltató 30 napos pénz-visszafizetési garanciát és intelligens DNS-proxy szolgáltatást kínál. Ha többet szeretne megtudni a BulletVPN-ről, nézd meg ezt felülvizsgálat.

NordVPN

NordVPN megérdemli a többi VPN-t, mert két titkosítási módszert kínál. Ez a szolgáltató kétszer titkosítja az Ön adatait! Több száz új szervert üzemeltet világszerte. A NordVPN sebessége a szerverhálózaton keresztül gyors. Nagyszerű új funkciókat tartalmaz (CyberSec és hirdetésblokkolás). Lehet, hogy a NordVPN a VPN-ipar egyik legjobb értéke. A pénz-visszatérítési garanciával 30 napig kipróbálhatja a VPN-t. A szolgáltatóval kapcsolatos további információkért olvassa el a NordVPN felülvizsgálat. 

IPVanish

IPVanish valószínűleg az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatás a piacon. Amikor Venezuelából csatlakozik, a sebesség kulcsfontosságú. Az IPVanish összes szerverhelye lehetővé teszi a helyi korlátozások megkerülését Venezuelában. Az IPVanish szoftverei és alkalmazásai nagyon egyszerűen használhatók, és technikai nehézségek nélkül segítenek a gyors csatlakozásban. Van egy 7 napos pénz-visszafizetési garancia is, amely lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa a szolgáltatást, mielőtt vállalja. Ha többet szeretne megtudni az IPVanish-ról, feltétlenül olvassa el a IPVanish felülvizsgálat.

A Venezuelában blokkolt webhelyek listája

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a webhelyeket, amelyekhez a venezuelai állampolgárok nem férhetnek hozzá:

 • elpitazo.com
 • elpitazo.info
 • elpitazo.ml
 • el-nacional.com
 • infobae.com
 • maduradas.com
 • minuto30.com
 • noticiaaldia.com
 • noticias.com
 • ntn24.com
 • armando.info
 • dolartoday.com
 • dollar.nu
 • dollarparalelovenezuela.com
 • eldolarparalelo.info
 • aguacateverde1.blogspot.com
 • liberal-venezolano.blogspot.com
 • tucadivi.com
 • ovario2.com
 • vdebate.blogspot.com
 • content.zello.com

A legjobb VPN Venezuelában – Wrap Up

Mind a négy szolgáltató megtalálhatja a Venezuela számára megfelelő lehetőségeket. Most csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a fenti négyek bármelyikét, és élvezheti a VPN használatát Venezuelában, függetlenül attól, hogy Ön lakos vagy csak az országban utazik, és csak rövid időt kíván ott tölteni. Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, melyik VPN-re feliratkozna Venezuelában.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me