A legolcsóbb VPN 2020-ban feltárva!

Noha manapság lehetetlen vásárolni anélkül, hogy zavarná a bankszámla egyenlegét, az online biztonság / adatvédelem megéri ezeket a költséges tranzakciókat. Ez nem azt jelenti, hogy a piac összes drága VPN-jét fekszem. Nem tennék ezt veled. Azért vagy itt, hogy pénzt takarítson meg, miközben védelmezi magánéletünket és biztonságunkat. Meglepődni fog, hogy néhány VPN olcsó az általuk kínált szolgáltatásokhoz képest. Tekintettel erre, nézzük meg a legolcsóbb VPN-szolgáltatást, amellyel feliratkozhat, hogy megkapja ezt a további adatvédelmi és biztonsági réteget az internetes böngészés során..


Legolcsóbb VPN 2017-es áttekintés

Legolcsóbb VPN a 2020-ban

Legolcsóbb VPN 2020-ban

Mielőtt részletesen megvizsgálnám, megemlítenem kell, hogy a legtöbb esetben a drágább VPN-szolgáltatók egyszerűen jobbak. Hozzáférést kap jobb VPN-kiszolgálókhoz, megbízhatóbb VPN-alkalmazásokhoz és jobb ügyfélszolgálathoz. Alapvetően ez az eset áll fenn, ha „megkapod, amit fizet”. Ennek ellenére olcsóbb alternatívákat keresők számára rengeteg lehetőség van. Vessen egy pillantást a legolcsóbb VPN-szolgáltatásokra az alábbi táblázatban.

RankProviderLink

2

3

3

Mi a VPN??

Azért jöttél ide, hogy a „Legolcsóbb VPN 2020-ra”, ez azt jelenti, hogy már van ötlete a VPN funkciójáról. Még akkor is, ha nem tetted, mindent el fogunk mondani nektek. Frissítse memóriáját, vagy hagyja, hogy bemutassuk Önnek a virtuális magánhálózatot.

 • Ez a VPN eszköz tökéletes az online adatvédelem védelme.
 • A VPN létrehozza ezt titkosítva magán digitális alagút. Ha csatlakozik valamelyik VPN-kiszolgálóhoz, a teljes forgalom ezen az alagúton halad át. Ennek a kapcsolatnak köszönhetően senki, még az internetszolgáltató sem, nem fér hozzá az adatokhoz vagy megfigyelheti online tevékenységeit.
 • Ha akarod körülkerülni a geo-blokkokat, a VPN hatékony és biztonságos módszer ennek elérésére.
 • Hozzáférés a geo-blokkolt streaming csatornákhoz, például  Hulu, HBO GO, Netflix, Amazon Prime, Showtime, CW TV, Sky Go, BeIN Sports, Now TV, többek között.
 • Szerezz be másikat IP-címek a világ minden tájáról, hogy feloldja az összes korlátozott csatornát.
 • A VPN az amerikaiak számára is hasznos, akik ezt tapasztalják áramszünet korlátozások tovább NFL GamePass, MLB.tv, NBA League Pass, NHL.tv és MLS. 
 • A VPN-k segítenek megkerülni az áramszünetet így kedvenc sportjait élőben nézheti online.
 • Töltse le a torrent fájlokat nyomon követés nélkül biztonságos VPN-kapcsolattal.

4 ok, amiért mindenkinek használnia kell a VPN-t

Minden online felhasználónak rendelkeznie kell VPN-vel. Ha még nem tette meg, itt van egy ExpressVPN előfizetés link. Nem meggyőzött? Olvassa el az alábbiakban azt, hogy miért van szüksége rá.

Kikerülje a cenzúrát Online

Szinte mindenütt van online korlátozások és cenzúrák. Ha nem szerzői jogi okokból, ott vannak blokkolja a nem megfelelő anyagot. Néhány országban a cenzúra szintje magasabb, mint másokban, például Kína, Szaúd-Arábia és India. Feliratkozva egy VPN szerverre, megjuthat ingyenes és korlátlan Internet elérése nem számít hol vagy.

Végső online adatvédelem

Ha nem tudta, akkor nem vagy egyedül az interneten. A Google, a Facebook és a kormány minden lépése előtt áll. Az Ön internetszolgáltatója természetesen minden egyes részletet figyelemmel kísér. Tudja, hogy milyen eszközt használ, a meglátogatott webhelyeket és a letöltött fájlokat. Most, ha VPN-t használ, akkor te is véget vet a megfigyelésnek és tartsa távol minden kíváncsi szemet az online tevékenységeidből.

A földrajzi helyzet meghamisítása

Ha valaki állandóan külföldön utazik vagy él, bizonyos tartalmakhoz való hozzáférés némileg nehéz lehet. A tengerentúli szolgáltatásokhoz való hozzáférés megkísérlésekor csak földrajzi hibát kapnak. A VPN-k tökéletes eszközként szolgálnak a szolgáltatásokhoz való hozzáférésükhöz a földrajzi helyzet meghamisítása és új IP-cím megadása számukra. A VPN-hez való csatlakozás lehetővé tenné feloldja az anyagot ez nem érhető el ott, ahol vagy.

Biztonságosan hozzáférhet a nyilvános WiFi hozzáférési pontokhoz

A nyilvános ingyenes Wifi használata éttermekben, iskolákban, repülőtereken, könyvtárakban vagy kávézókban veszélyes lehet. Nem tudod, hogy ezek a kapcsolatok ki vannak téve és rosszindulatú támadásoknak vannak kitéve. Az Ön adatai – beleértve a bankszámlákat, a jelszavakat, az e-maileket és a közösségi webhely-fiókokat is veszélyben vannak ezen a kapcsolaton. Valójában lophatnak. Ezért kell ellenőriznie, hogy mindig csatlakozik-e a VPN-kiszolgálóhoz. Alapvetően ez segít a k-bentávolítsa el a számítógépes bűnözőket és hackereket tőled. 

Legolcsóbb VPN 2020-ra – Mélyreható áttekintés

Privát internet-hozzáférésű VPN

Ami a legolcsóbb VPN-szolgáltatásokat érinti, a privát internet-hozzáférés vagy a PIA van a tetején a legolcsóbb VPN szolgáltatások. Havi éves előfizetéshez akár 3,33 USD-t is kaphat. Ez szinte verhetetlen ár. Az előfizetés tartalmazza hozzáférés több mint 3000 VPN szerverhez 25 országban a világon keresztül. Ön is kap egy VPN alkalmazás Windows PC, Linux, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A PIA még egy Chrome kiterjesztést is bevezetett. Mindent összevetve, ha olcsó, megbízható VPN-t keres, akkor ezt ajánljuk.

PIA szolgáltatások

   • Nincs naplózási politika
   • SOCKS5 proxy is
   • OpenVPN, PPTP és IPSEC / L2TP VPN alagutak
   • 7 napos pénz-visszatérítési garancia

BulletVPN

Az újonnan létrehozott VPN-ként a BulletVPN nagyon lenyűgöző munkát végez. Noha nem kínálnak olyan széles körű VPN-hálózatot, mint a PIA, a VPN-ügyfelek minden platformon, beleértve a Windows, Mac, PC és Android rendszereket, rendkívül felhasználóbarát. Ehhez adjuk még az általuk kínált tényt 30 napos visszatérítési politika. Ez azt jelenti, hogy egész hónapig kockázatmentesen kipróbálhatja szolgáltatásaikat. Amikor teszteltük az amerikai VPN-kiszolgálóikat, képessé váltunk a nagyon keresett Netflix USA-ra is. Havi BulletVPN előfizetés általában körülbelül 7,50 dollárba kerül, de a VPN Guru olvasók számára biztosított exkluzív engedménynek köszönhetően részesülhet 25% -os engedményből. Ez azt jelenti, hogy regisztrálhat a BulletVPN-en havi 5,60 dollárért. Egyszerűen használja a kuponkódot BULLET25OFF feliratkozáskor.

BulletVPN szolgáltatások

   • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
   • Feloldja az American Netflix feloldását
   • Alkalmazások iOS, Mac, Android és Windows rendszerekre
   • 24/7 támogatás

StrongVPN

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Egy másik amerikai és brit Netflix feloldó VPN StrongVPN. Ennek a szolgáltatónak a szolgáltatásai nem olyan sokak vagy kizárólagosak, mint a piacvezető VPN-ek többsége. Azonban az olcsó előfizetési díj A megbízható szolgáltatások révén számukra a listán szerepelnek.

A legnagyobb hátrányuk a 5 napos pénz-visszafizetési garancia. Az öt nap nem olyan sok, mint 30! A felhasználók értékelik, hogy időt vesznek igénybe, amikor döntéshozatali folyamatban vannak. Még mindig igénybe veheti ezt az 5 napot, hogy kipróbálhassa szolgáltatásait, és maga határozza meg, hogy a StrongVPN megfelelő-e. Iratkozzon fel az Erős VPN-re a 5,83 USD havi előfizetés.

StrongVPN szolgáltatások

   • olcsó és elfogadható árképzés
   • feloldása és elérése az USA és az Egyesült Királyság Netflix külföldön
   • kap egy ingyenes Smart DNS proxy szolgáltatást.

Unlocator

Unlocator a hagyományos értelemben nem VPN-szolgáltatás. Ők ne titkosítsa a forgalmat, és ne rejtse el a valódi IP-címét, így nem kap extra adatvédelmi réteget. Ehelyett a Unlocator csak bizonyos, földrajzilag korlátozott URL-eket irányít át, így a világ bármely pontjáról hozzáférhet a geoblokkolt webhelyekhez, mint például a Hulu, HBO GO, az Amazon Prime vagy az ABC Go. A Unlocator segítségével is megkerülheti az elektromos áramforrás korlátozásait az Egyesült Államokban és Kanadában. Feliratkozás a ingyenes 7 napos próbaverzió nem igényel hitelkártyát. Ha úgy dönt, hogy feliratkozik a Unlocatorra, akkor pénzét visszatérítheti 14 nap is. A Unlocator előfizetés csak egy kicsit hátráltat téged Havonta 4 dollár.

Unlocator szolgáltatások

   • Kompatibilis az összes streaming eszközzel.
   • Nem csökken a sebesség.
   • Több mint 220 csatorna feloldása a világ minden tájáról.
   • Ingyenes 7 napos próbaverzió.
   • 14 napos pénz-visszafizetési garancia

Legolcsóbb VPN-szolgáltatás 2020-ban – Következtetés

Függetlenül attól, hogy melyik VPN-szolgáltatóval végez aláírást, jobb az internet böngészése VPN-kapcsolattal, mint nélküle. Hozzáférést kap egy ingyenes, határok nélküli internethez, valamint védelmet nyújt az érdeklődő szemektől, például az internetszolgáltató, a hackerek és a szerzői jogi trollok ellen..

Ha tud valamelyik olcsó VPN-szolgáltatótól, akiknek listát kell készíteniük, ossza meg velünk a megjegyzésekben.

Kapcsolódó hozzászólások

 • A legjobb VPN a Vodafone számára

  A legjobb VPN a Vodafone számára

  5 megjegyzés | 2018. július 5

 • A legjobb VPN 2019. augusztusra

  A 10 legfontosabb VPN, amelyek 2019 augusztusában emelkednek ki!

  12 hozzászólás | 2019. július 22

 • A legjobb VPN letöltéshez

  A legjobb VPN letöltéshez

  Nincs hozzászólás | 2017. november 23

 • A legjobb VPN Ghána számára

  A legjobb VPN Ghána számára

  Nincs hozzászólás | 2018. augusztus 16

A szerzőről

Károly

Streaming modulok geek. Minden érdeklődés, amit tudni kell a regionális korlátozások megkerüléséről. A lelkes hívő az online magánélet védelmének jogában. Charles számos VPN szolgáltatót is áttekintett, és tudja, hogyan lehet elválasztani a jó almát a rosszatól.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me