A Mikrotik Router legjobb VPN-je

Mi a legjobb VPN a Mikrotik útválasztón? Ez egy olyan kérdés, amelyet sokat feltettünk a VPN Guru-nál. A Mikrotik egy neves cég, amely hálózati szoftverekre és berendezésekre szakosodott. A társaság 1996 óta működik, és Lettország fővárosában, Rigában alapították. Megalakulása óta a MikroTik tiszteletre méltó márkává nőtte ki magát, amelyre emberek milliói támaszkodnak hálózati igényeik kielégítésére. A társaság által gyártott számos hálózati rendszer közül jól ismert útválasztóikról, amelyek a világ legjobban teljesítő márkái közé tartoznak.. 


A Mikrotik Router legjobb VPN-je

A Mikrotik Router legjobb VPN-je

Miért kellene a VPN-t használni az útválasztón?

A VPN használata az útválasztón számos olyan dolgot megtehet, amelyet csak a számítógépére vagy a laptopjára telepített volna. Néhány tényleges előnye a következő:

Nem zavarja a VPN be- és kikapcsolását

Az első nyilvánvaló előnye az, hogy valóban nem kell minden alkalommal be- vagy kikapcsolnia a VPN-t. Ilyen módon automatizálta a folyamatot, és nem kell bejelentkeznie VPN-fiókjába, amikor csatlakozik az internethez. Ez lehetővé teszi az internetbiztonsági intézkedések egyszeri és mindenkorra történő beállítását, további beavatkozás nélkül.

A VPN-t sokféle eszközön fogja használni

A VPN-szolgáltatás beállítása azt jelenti, hogy sokféle eszközön használhatja azt anélkül, hogy közvetlenül meg kellene állítania vagy előkészítenie az egyes eszközöket a VPN-hez. Ez egy teljesen más szintű automatizálás. Ez lehetővé teszi többek között a földrajzilag korlátozott tartalmak tévénézésen való megnézését és az identitás megtévesztését, amikor online csatlakozik a készülékéhez. Ez azt is biztosítja, hogy a biztonságos eszközök számát csak az útválasztó határozza meg, és ne a VPN-szolgáltatás.

Könnyebb lesz az eszközöket VPN-en keresztül csatlakoztatni

Miután beállította a VPN-t az útválasztón, minden hozzá csatlakoztatott eszköz automatikusan védett lesz. Ezzel megtakarítja azt a problémát, hogy minden eszközt egyenként kell regisztrálnia a VPN-szolgáltatónál.

A legjobb VPN a MikroTik Router számára

Rengeteg VPN-szolgáltató van odakint. De nem mindegyik támogatja hivatalosan a MikroTik útválasztóit. Itt található a listánk legjobban ajánlott VPN-k, amelyeket a Mikrotik útválasztón használhat:

ExpressVPN – Legfontosabb ajánlásaink

ExpressVPN A fej és a vállak a legtöbb piaci szolgáltató felett áll, és nagyon jó okokból is. A szolgáltatás ismertté vált, hogy az ügyfélszolgálat szempontjából a legjobbat kínálja, így az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatás, különösen a VPN első alkalommal történő felhasználói számára. Ezeknek az ügyfeleknek az igényeit is gondosan ápolják, amikor az ExpressVPN alkalmazásról van szó.

A Windows, Android, Linux és iOS rendszereken futó platformok támogatásával alkalmazásuk nagy hangsúlyt fektet a könnyű használatra, és lehetővé teszi az összes szolgáltatás egyszerű navigálását. A biztonság szempontjából a szolgáltatás katonai szintű 256 bites AES titkosítást kínál minden előfizetőjének, az összes több mint 90 szerverén, 90 és több országban. A felhasználóknak elvárniuk kell, hogy képesek legyenek használni az összes népszerű VPN protokollt, és névtelenül fizetni olyan szolgáltatásokon keresztül, mint a Paypal, a Bitcoin és más harmadik fél fizetési átjárói. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, így bárki számára, aki a szolgáltatásra való feliratkozásra gondol, elegendő idő áll rendelkezésére a szolgáltató teljesítményének kipróbálására..

NordVPN

A panamai székhellyel rendelkező szolgáltatásban gazdag szolgáltatás mindent megtesz, amelyre szükséged lesz egy VPN szolgáltatásból, majd néhányat is. A hatalmas, 3000+ szerverből álló hálózat több mint elegendő ahhoz, hogy erős kapcsolatot biztosítson Önnek, függetlenül attól, hogy melyik kiszolgáló található. A 3000+ szerver nagyon sokat segít a kettős VPN szolgáltatás megkönnyítésében, ahol a felhasználók forgalmát két kiszolgálón keresztül továbbíthatják, hogy gyakorlatilag megduplázhassák a titkosítás szintjét..

Egy másik beépített szolgáltatás az automatikus Internet kill kapcsoló, ahol a felhasználók élvezhetik a fokozott védelmet, mivel amikor a VPN-kapcsolatot megzavarják, az internetkapcsolat megszakad. Végül, NordVPN képes optimalizálni a tőlük érkező szolgáltatásokat azáltal, hogy dedikált szerverekkel rendelkezik, amelyeket a szolgáltatókhoz rendelnek az online munkájuk jellege alapján. A szolgáltatás dedikált szerverekkel rendelkezik a torrentinghez, a video streaminghez és még az online játékhoz is. Bárki, aki megkóstolja a NordVPN élményét, 3 napig ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatást..

IPVanish

IPVanish egyike annak a kevés szolgáltatónak, amely büszke arra, hogy birtokolja az összes hardvert, vagyis könnyebben képesek lesznek a dolgok végére kerülni abban az esetben, ha szervereik valamilyen okból teljesen leállnak. Ez sokkal különbözik sok más szolgáltatótól, akik kiszolgálókat bérelnek, és sokkal lehet foglalkozni, ha a hálózatuk leesik.

Az alkalmazás könnyen kompatibilis olyan platformokkal, mint iOS, Windows, Mac és Android, valamint a Fire TV és hasonlók. Az IPVanish több mint 1000 szervernél, több mint 60 országban lenyűgöző jelenléttel rendelkezik világszerte, tehát nem kell aggódnia, hogy egy adott webhely vagy csatorna elérhetetlen. A szolgáltatás egy rövid, 7 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál a felhasználók számára a szolgáltatás kipróbálására és annak eldöntésére, hogy megfelel-e az általuk előnyben részesítettnek..

Következtetés a legjobb VPN-ről a MikroTik Router számára

A három szolgáltatás, amelyet áttekintettünk, a mai piacon egyszerűen a legkeresettebb VPN-szolgáltatók, és ennek oka a minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségük, valamint a határozott döntésük, hogy mindig megbízhatóak maradjanak az ügyfelek számára..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map