A Minecraft legjobb VPN-je 2020-ban

Mi a a legjobb VPN a Minecraft számára 2020-tól? Mindenekelőtt miért lenne szükségem VPN-re a Minecraft számára? A Minecraft könnyen az egyik leginkább addiktív játék, amelyet valaha valószínűleg találkozhat az interneten. Ez a fajta játék, amely lehetővé teszi, hogy bármit felépítsen az előírt iránymutatások vagy játékcélok nélkül, amelyeket teljesíteni kellene, hogy a következő szintre léphessen. Ez azt jelenti, hogy szabadon csinálhat bármit, amit akar, és a képzeletén keresztül építhet fel, amit csak akar. A játék multiplayer módban való lejátszása még izgalmasabb, mivel összekapcsolódhat egy barátjával, és elkezdheti az Ön által választott küldetést. A multiplayer opcióra való váltáshoz internetkapcsolat szükséges.


A Minecraft legjobb VPN-je 2018-ban

A Minecraft legjobb VPN-je 2020-ban

Miért blokkolja a Minecraft?

Ennek az egyszerű játéknak a függőséget okozó jellege miatt a legtöbb felhasználó az iskola alatt vagy a munkahelyén játszik azt, ahelyett, hogy bármire összpontosítanának, és ez valóban csökkenti a termelékenység szintjét. Ennek megoldására a legtöbb intézmény olyan blokkokat állított be, amelyek célja a játékhoz való hozzáférés korlátozása és az embereknek az összpontosításuk során jobban összpontosítani.

Érdekes módon a Minecraft rendkívül hasznosnak bizonyult, különösen oktatási eszközként, mivel egyre több intézmény használja azt sokféle tantárgy oktatására. Arra is felhasználják, hogy fejlesszék a kreativitást a gyermekek körében, és arra ösztönözzék őket, hogy jobban kíváncsiak a környezetükről.

Ha véletlenül el akarja játszani a játékot, de nem az Ön által alkalmazott intézmény által bevezetett blokkok miatt, előfizetnie kell egy hiteles VPN-szolgáltatásra. A VPN használatával megkerülheti a korlátozásokat, és visszatérhet minden olyan webhelyhez vagy csatornához, amelyet meg szeretne látogatni.

A Minecraft multiplayer módban történő lejátszásához szükség van a saját kiszolgálóra. Az ezzel a feltétellel járó egyetlen kockázat az, hogy akkor nyitottabb lesz a harmadik felektől származó DDoS támadásokra, és a támadások úgy működnek, hogy a szervert elárasztják a csatlakozási kérelmekkel, és később összeomlik..

A jelenlegi piacon számos VPN-szolgáltató nyújt védelmet a DDoS támadások ellen, így az előfizetés után valójában nem kell annyira aggódnia, hogy.

Egy másik dolog, amellyel a legtöbb játékos valószínűleg szembesül, az IP-cím tilalma. Ez az a korlátozás, amelyet a kiszolgáló rendszergazdái adnak ki, és általában büntetésként adják ki az elfogadhatatlan viselkedésért.

Mivel egy VPN szolgáltatás lehetővé teszi az Ön IP-címének megváltoztatását, képesnek kell lennie arra, hogy megkerülje az ilyen korlátozásokat, mivel csupán annyit kell tennie, hogy csatlakozni kell egy másik szerverhez egy másik IP-címmel.

A Minecraft feloldása

Most, hogy tisztában van számos olyan okkal, amelyek megnehezíthetik a Minecraft elérését, meg fogjuk vizsgálni, hogy pontosan működik egy VPN szolgáltatás a játék feloldásához..

Általában a felhasználónak az internethez való csatlakozására vonatkozó kérését a szerver internetszolgáltatója teljesíti, és forgalma is ezeken keresztül halad. Miután beállította a VPN-kapcsolatot, ellenőrizheti, hogy melyik szerverhez csatlakozik, és a forgalmat ezen a szerveren is át tudja irányítani. Ráadásul a VPN használata lehetővé teszi a forgalom titkosítását.

Ez megnehezíti bárki számára, hogy meg tudja határozni, hogy milyen webhelyeket vagy csatornákat használ. Még az internetszolgáltató sem fog tudni kémkedni rád. Ezért nem fogják tudni, hogy a Minecraft játékot játsszák-e vagy sem. 

A Minecraft legjobb VPN-je 2020-ban

Mint korábban említettem, a VPN-piac manapság meglehetősen zsúfolt, a szolgáltatók széles választékot kínálnak, amelyek közül választhatnak. Vannak olyan szolgáltatások is, amelyek léteznek, ahol a VPN szolgáltatásért nem számítanak fel díjat.

Javasoljuk, hogy tartózkodjon attól, mert sok hirdetést bombáznak, és forgalmát harmadik feleknek is eladja. Ez a magánélet súlyos megsértése, és nem igazán akarja, hogy az emberek, akiket még nem is ismernek, megismerjék online tevékenységeidet.

Mindezt szem előtt tartva megpróbáltunk olyan VPN-szolgáltatásokkal felállítani a listát, amelyekben minden bizonnyal rejtett a forgalom és az online tevékenységek jól védettek. Itt találja a Minecraft legfontosabb VPN-ajánlatait.

1. ExpressVPN

ExpressVPN ismertek arról, hogy az iparág egyik legjobb VPN-szolgáltatója, és ezt elsősorban magas szolgáltatási színvonaluknak, valamint érzékeny és jól képzett ügyfélszolgálatnak tulajdonítják.

A szolgáltatás erősen jelen van több mint 94 országban, olyan kiszolgálóhálózattal, amely már jóval 1500 szervernél régebbi. A többi legnépszerűbb VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan az ExpressVPN erős biztonsági intézkedéseket is kínál, például AES-256 bites titkosítást és támogatást az összes fő VPN-protokollhoz, például az OpenVPN és a PPTP.

A szolgáltatásnak vannak olyan alkalmazásai, amelyek lehetővé teszik az Apple, Mac, Android vagy Linux eszközön történő futtatást, és egy nagy plusz az, hogy az első alkalommal történő felhasználásra készültek. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik.

2. NordVPN

NordVPN egy újabb, jól bevált VPN-szolgáltatás, amely népszerű az online játékosok körében. A szolgáltató egyedi jellemzői között szerepel a dupla titkosítási szolgáltatás, ahol a kapcsolat két védettségi szint alatt esik át, valamint a képesség akár 6 egyidejű kapcsolat támogatására. A dupla VPN-funkció biztosítja, hogy megkerülje a Minecraft lejátszásának megakadályozására felállított összes korlátozást. A biztonság katonai szintű is, az AES-256 bites titkosítást kínáló szolgáltatással. A NordVPN szintén 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

3. VyprVPN

A listánk bezárása az VyprVPN, egy olyan szolgáltatás, amely a technológiai fejlődés élvonalában áll. A kaméleon funkciójuk például az OpenVPN csomag metaadatait kódolja, hogy megbizonyosodja arról, hogy nem tudják őket felismerni a mély csomag ellenőrzés révén. Ez azt jelenti, hogy a VyprVPN az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatás, amelyre fel lehet előfizetni, ha a korlátozásokkal kapcsolatban olyan országokban tervezi munkát, mint Szíria, Kína, Oroszország, Thaiföld és Irán. A szolgáltatásnak több mint 700 szervere van szétszórva a 64+ országban, és egy olyan alkalmazás támogatja az eszközét, akár Android, Linux, Mac vagy iOS operációs rendszert futtat. A szolgáltatás 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál, amely lehetővé teszi a szolgáltatás mintavételét és annak eldöntését, hogy feliratkozik-e vagy sem.

Következtetés a 2020-as legjobb Minecraft VPN-ről

A fent felsorolt ​​három VPN-szolgáltatás biztosítja, hogy a Minecraft játékával biztonsággal kapcsolatos aggodalmak nélkül játsszon. A legjobb szolgáltatás érdekében az ExpressVPN egy olyan VPN, amelyet legalább kipróbálnia kell. Ügyfélszolgálati csapatuk meglehetősen megbízható, és olyan tagokkal rendelkezik, amelyek több mint hajlandóak segíteni abban az esetben, ha bármilyen kérdéssel elakad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me