A Mullvad VPN legjobb alternatívái

A Mullvad egy könnyen használható, biztonságos és megfizethető VPN, amely 24 országban több mint 160 VPN szerverrel rendelkezik. A kiszolgálók az OpenVPN-en futnak, és teljes mértékben a Mullvad irányítása alatt állnak. Ami a Mullvad VPN-nél rejlik, hogy székhelye Svédországban található, amely az internet-hozzáférés szempontjából a világ egyik legszabadítóbb országa. Ez a szolgáltató 256 bites AES titkosítást használ a biztonság fenntartása érdekében. Nagy hangsúlyt fektet a felhasználói adatvédelemre, és nagyszerű választást jelent, ha ez az Ön prioritása. Ráadásul a Mullvad tartalmaz egy kill kapcsolót, amely megvédi az Ön adatait, amikor a VPN kapcsolat leesik. Az Am I Mullvad weblap nagyon hasznos annak elmondására, hogy a VPN csatlakozik-e vagy sem. A P2P megengedett, így letöltheti a torrenteket. Sávszélesség-korlátozások nélkül kiváló streaming-képességekkel is rendelkezik. Az összes jó tulajdonsággal, amelyet a Mullvad kínálhat, vizsgáljuk meg az alábbiakban bemutatott legjobb pótlásai közül néhányat.


A Mullvad VPN legjobb alternatívái

A Mullvad VPN legjobb alternatívái

A Mullvad VPN legjobb alternatívái

Különböző tesztek után képesek voltunk összeállítani a MullvadVPN legjobb alternatívájának listáját. Íme az eredmények:

 1. ExpressVPN 
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. IPVanish

Miért keresse a Mullvad alternatívákat??

A Mullvad megéri a kipróbálható szolgáltatást, amely magas szintű adatvédelemmel rendelkezik, és megadja az Ön számára a szükséges online szabadságot. Egyedülálló az a tény, hogy elfogadja a kemény készpénzt fizetésként. A Mullvad összes nagyszerű tulajdonságától függetlenül, vannak bizonyos okok, amelyek miatt a VPN-felhasználók kereshetik annak alternatíváit. Ez az oka annak, hogy néhány ember a Mullvad VPN helyettesítőket keresi:

 1. Nem működik a Netflix-szel

Nem továbbíthatja a Netflixet, mivel a Mullvad a legtöbb alkalommal nem tudja megkerülni a Netflix VPN blokkját.

     2. Nincs élő chat funkció

Az ügyfélszolgálat tisztességes, bár nem rendkívüli. Ha probléma merül fel, küldhet e-mailt, de nincs élő csevegés.

     3. Három órás próba és pénzváltás nélkül

3 órás próbaidőszakra és 30 napos pénz-visszafizetési garanciára kínálunk lehetőséget. A Mullvad bitcoint, készpénzt, banki átutalást, hitelkártyát, PayPal-ot és Swish-t fogad el. A 30 napos pénz-visszatérítési garancia készpénzes fizetés esetén nem vonatkozik. 

Miért nem biztonságosak a ingyenes VPN-ek?

Az ingyenes nem azt jelenti, hogy biztonságos. Szinte minden, ami ingyenes, magasabb áron jár. Egy ingyenes VPN használatával valójában veszélyeztetheti online biztonságát, és adatait lopásnak vetheti alá. Mindig kerülje az ingyenes VPN-szolgáltatók használatát. Magyarázza el itt miért:

 • Az ingyenes VPN-k nem garantálják a forgalom titkosítását, ami azt jelenti, hogy a fedezetet online lefújják.
 • Olyan webhelyekre irányítják Önt, amelyek az Ön jóváhagyása nélkül potenciálisan rosszindulatúak lehetnek.
 • Az ingyenes VPN-ek nyilvántartást vezetnek az online forgalomról, és nyomon követhetik tevékenységeit.
 • A legtöbb ingyenes VPN csiga-tempójú, mivel túl vannak terhelve (sok felhasználó használja ki az ingyenes cuccokat).
 • Eladhatják a sávszélességet harmadik fél hirdetőinek.
 • Néhány ingyenes VPN-alkalmazás rejtett rosszindulatú programokat tartalmaz, amelyek spam-e-mailek küldésével, hitelkártya-adatainak ellopásával, az eszköz elérhetetlenné tételével vagy az online fiókok feltörésével lophatják meg adatait..

Ingyenes VPN-k

Az alábbiakban felsoroljuk néhány ingyenes VPN-t, amelyekbe nem szabad igénybe venni:

 • Szia
 • Hotspot pajzs
 • TigerVPN
 • Spotflux

Rang
VPN-szolgáltató
Link

rang

vpn-szolgáltató

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rang

vpn-szolgáltató

Látogasson el a BulletVPN oldalra

rang

vpn-szolgáltató

Látogasson el a NordVPN oldalra

4

vpn-szolgáltató

Látogasson el a Surfsharkba

A legjobb Mullvad-alternatívák

Nagyon jó esély van arra, hogy úgy gondolja, hogy vannak jó alternatívák a Mullvad VPN-hez, különben nem lennél itt, ha olvassa ezt. Ha úgy gondolja, hogy megvásárolja a Mullvadot, de még nem hasonlította össze a versenytársak által kínált többi VPN szolgáltatást, akkor tanácsunk az, hogy te teszed. A legjobb Mullvad-alternatívák áttekintése megkönnyíti a választást. Ha nem szereti a Mullvad szolgáltatásait, akkor itt olvashatja a Mullvad VPN-alternatíváinak egyikét:

1. ExpressVPN

ExpressVPN minden bizonnyal az egyik legjobb lehetőség az amerikai Netflix feloldásához és eléréséhez a világ bármely pontjáról. Ez a szolgáltató örömmel jelenti be a 24 órán keresztül elérhető VPN csevegési támogatást. A válaszidők villámgyorsak, és támogató csoportjuk rendkívül hozzáértő. Az ExpressVPN biztos abban, hogy élvezni fogja a világ legmegbízhatóbb ultragyors VPN-jét. Ha valamilyen okból elégedetlen a tapasztalataival, akkor teljes 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítést kapjon az Ön által választott ExpressVPN terv alapján. A szolgáltató Visa, Mastercard, American Express, Discover, Paypal, Bitcoin, WebMoney, Alipay, UnionPay, Yandex Money, Giropay, iDEAL, Sofort, Maestro, Carte Bleue, Interac Online, Mint, FanaPay és OneCard kártyák segítségével fizet. Itt található az ExpressVPN további információja ez a felülvizsgálat.

2. BulletVPN

BulletVPN egy könnyen használható VPN, amely megfelelő sebességet és a Netflix feloldásának képességét kínálja. Ez a szolgáltató távoli támogatást és élő chat funkciót is kínál, ha erre van szüksége. A BulletVPN biztonságos fizetéseket nyújt Paypalon, Bitcoinon és a legnépszerűbb hitelkártyákon keresztül. A fizetési információk egyikét sem tárolja. Védje magánéletét és blokkolja fel a weboldalakat 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. A szolgáltatóval kapcsolatos további információkért olvassa el a BulletVPN felülvizsgálat.

3. NordVPN

A Netflix sokkal nehezebbé tette a VPN-ek számára a geo-blokkok megkerülését. De NordVPN szupergyors sebességgel feloldhatja. A NordVPN 24/7 élő csevegési funkciót kínál, és mindig kész válaszolni bármilyen kérdésére. PayPal, hitelkártyák, kriptovaluták, AliPay és még sok más segítségével fizethet. Az iTuneson vagy a Google Playen keresztül is fizethet. Ha visszatérítést igényel, ezt a NordVPN szolgáltatás megvásárlásától számított 30 napon belül megteheti. A szolgáltatóval kapcsolatos további információkért olvassa el a NordVPN felülvizsgálat. 

A legjobb Mullvad VPN alternatívák

Megbízható és biztonságos VPN megtalálása elég nagy kihívás lehet. Ha azonban felhasználja ezt a cikket, megtudhatja, mely VPN-ek tekinthetők a legjobbaknak és melyek azok legfontosabb funkciói. VPN-jének meg kell felelnie igényeinek és elvárásainak, valamint összhangban kell lennie a költségvetési korlátokkal. Miközben a Mullvad VPN különféle alternatíváit keresi, érdemes figyelni minden olyan szempontra, mint például az árazás, az ügyfélszolgálat szintje, a támogatott mobil eszközök és így tovább. Gondolod, hogy elérjük a jelet ezekkel a VPN-ekkel? Ismeri a Mullvad VPN jobb cseréjét? Szeretnénk hallani rólad. Feltétlenül hagyja el javaslatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me