A PPTP legjobb VPN-je

A point to point alagút protokoll, rövidítve a PPTP, valójában az első VPN protokoll, amelyet valaha használtak. Úgy fejlesztették ki, mint a Microsoft Gurdeep Singh-Pall gondolata, aki 1999-ben jött elő. Azt tervezte, hogy a hálózati forgalmat irányítsa egy nem biztonságos hálózaton, például az interneten keresztül, hogy a vállalatok képesek legyenek olyan hálózatokat fejleszteni, amelyek támaszkodhatnak a nyilvánosan elérhető infrastruktúrán. Úttörője volt, ami vezetett a különböző VPN-protokollokhoz, amelyeket manapság a különböző szolgáltatások kínálnak, bár találmánya még mindig megőrizte használhatóságát annak ellenére, hogy évtizedek óta.


A PPTP legjobb VPN-je

A PPTP legjobb VPN-je

A PPTP 1999-es megalakulása óta oly sok más protokoll került kifejlesztésre és elindításra, amely ebből a szempontból elavulttá vált. Az a kérdés, amely valószínűleg felmerül a fejedben, az, hogy miért kínálják továbbra is a PPTP-t, miközben olyan fejlettebb protokollokkal rendelkezünk, mint az L2TP / IPSec és az OpenVPN?

A legjobb PPTP VPN összefoglalva

A legtöbb VPN szolgáltató továbbra is támogatja a felhasználókat a PPTP számára, bár ez kevésbé biztonságos, mint az OpenVPN és az L2TP / IPSec protokoll. Talán az a tény, hogy könnyebb felállítani, lehetővé tette a PPTP számára, hogy megőrizze népszerűségét. Itt vannak a kedvenceink a PPTP legjobb VPN-jei szempontjából:

  1. ExpressVPN
  2. VyprVPN
  3. CyberGhost
  4. BulletVPN
  5. IPVanish

Miért továbbra is használják a PPTP-t?

Először is, a PPTP szinte minden más eszközplatformon natív támogatást élvez. Az összes többi protokollhoz képest ez a legegyszerűbb beállítani, és lecsökkenti a legkevesebb sebességet, amikor a VPN-kliens alkalmazza. Az Apple azonban elhagyta a Mac, az iPhone és az iPad PPTP támogatását, mivel a többi protokollhoz képest alacsonyabb szintű biztonságot nyújt. A PPTP szintén nem igényel annyi erőforrást a futtatáshoz, és ez teszi a legelőnyösebb VPN-protokollt, különösen, ha a készüléken a mobiltelefonod van. A többi protokollhoz képest a PPTP nem enyhíti az akkumulátort. Nagyon sok energiát takaríthat meg, ha a PPTP-t használja a választott protokollként.

Hogyan PPTP Works

Most, hogy tudod, miért szeretik az emberek még mindig a PPTP-t használni, nézzünk egy kicsit technikailag, és nézzük meg, hogyan működik. A PPTP lényegében alagutak (így pont-pont alagút protokoll) létrehozását jelenti a használt VPN-ügyfél számára, amely csak kétféle információáramot támogat. Lehet, hogy van vezérlő üzenetek amelyek kezelik a VPN kapcsolatot, vagy adatcsomagok (az Internet használata), amelyek átadódnak a VPN klienshez vagy onnan. Ez azonban nagyon egyszerű módja annak megfogalmazására. Többet megtudhat róla és a többi VPN-protokollról itt.

A PPTP-hez képest valóban jobb biztonságot nyújtó más VPN-protokollok ellenére a protokoll továbbra is jó a kapcsolat védelmére, ha csatlakozik egy WiFi hálózathoz, és felgyorsítja a kapcsolatot, ha ideje nagy részét az interneten keresztül streaming.

A legjobb VPN-k a PPTP-hez

Mint korábban említettem, a PPTP nagyrészt natív támogatást nyújt számos eszköz és platformon, bár vannak olyan szolgáltatók, akik képesek a VPN-protokollt további előnyökkel felkínálni. Vessen egy pillantást a PPTP legjobb VPN-éire, hogy ötlettel rendelkezzen arra, hol kell keresni arra az esetre, ha reménykedni fog ezzel a VPN-protokoll használatával.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN a protokollok széles skáláját kínálja, lehetővé téve az ügyfelek számára az OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec és PPTP lehetőségeket. A szolgáltatás azonban gyorsan rámutat arra, hogy a PPTP kiválasztása azt jelentené, hogy az online biztonság valóban nélkülözhetetlen. Mindezek mellett az ExpressVPN emellett nyomást gyakorol rád, hogy válassza ki, mely szolgáltatást kíván előfizetni, mivel az ExpressVPN alkalmazás képes automatikusan kiválasztani azt a szolgáltatást, amelyet előfizetnie kell..

Az ExpressVPN elismert VPN-szolgáltató, és díjakat nyújtson annak bizonyításához. A szolgáltatásnak mintegy 2000 szervere van az egész világon, és ragyogó ajánlásokat kínál ügyfélszolgálati szolgáltatásához. A Brit Virgin-szigeteken alapuló ExpressVPN biztosítja, hogy az ügyfelek adatait nem figyelték meg nulla naplózási politikája révén, és azt is biztosítja a felhasználók számára, hogy kiszolgálókat tudnak cserélni, amennyit csak akarnak. A biztonságot 256 bites AES titkosítás biztosítja, és az előfizetők számára legfeljebb 3 egyidejű kapcsolat létesíthető. Az ExpressVPN áttekintésével kapcsolatos részletekért tekintse meg az ExpressVPN végrehajtásának részleteit.

2. VyprVPN

A VyprVPN teljes mértékben támogatja a PPTP használatát, és ez egyértelmű a számos oktatóanyagból, amelyek megtalálhatók a webhelyükön a különféle típusú útválasztók, valamint operációs platformok felállításához. A szolgáltatás Svájcban található, és növekvő hálózatában 700 lenyűgöző szerver működik, amelyek mindegyike vállalat tulajdonában van. Az 1994-ben létrehozott szolgáltatásként a VyprVPN mögött álló csapat sok tapasztalatot tudott gyűjteni a piac működéséről, és ez lehetővé tette a saját innovációk előterjesztését..

A VyprVPN-nek a Chameleon protokoll fejlesztésével jár, amely metaadatokat rejtjelez, hogy elkerüljék a magas cenzúrájú országok, például Kína, Oroszország vagy Törökország általi használat észlelését a Deep Packet Inspection (DPI) révén. A szolgálatot a média ellenőrzése alá vonta az áttekintők is, akik úgy érzik, hogy naplózási politikájuk nem felel meg a par. A VyprVPN megpróbálta tisztázni az ügyet azzal, hogy tisztázta, hogy csak azokat a részleteket rögzíti, mint például a csatlakozási időket és a felhasznált adatok mennyiségét, nem pedig a megtekintett webhelyeket vagy csatornákat. Erről a szolgáltatóról bővebben a VyprVPN áttekintésben olvashat.

3. CyberGhost

A CyberGhost VPN 2012-ben hivatalosan integrálta a PPTP-t a szolgáltatási listájába, és azóta az előfizetők között volt a VPN-protokollok közül, amelyek közül választhat. Még egy teljes PPTP jelszót is kínálnak a szolgáltatás használatához, ezáltal megkülönböztetve azt a már elérhetőktől. Ez csak egyike azoknak a fejleményeknek, amelyeket ez a romániai szolgáltató tett át, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb online biztonságot biztosítsa. Több mint 1300 szerverrel a CyberGhost VPN képes 256 bites AES titkosítást igénybe venni ügyfelei számára, hogy online biztonságban maradjanak..

A szolgáltatás további szolgáltatásokat is kínál, például a hirdetés blokkolását, az automatikus HTTPS átirányítást, az adatok tömörítését, valamint egy alkalmazást, amely elérhető a Mac, iOS, Windows és Android rendszereken futó verziókban. Az alkalmazás kiválaszthat egy kiszolgálót, amelyet használni szeretne, ha csak anonim módon szeretne szörfözni az interneten, és rendelkezik további eszközökkel is, amelyek lehetővé teszik az online követés blokkolását és a böngészési sebesség növelését. Van egy kényelmes lehetőség a „Wifi védelme” lehetőségre is abban az esetben, ha nyilvános hálózatot használ az Internethez való csatlakozáshoz. Tudjon meg többet ezekről és a többi CyberGhost VPN szolgáltatásról, ha elolvassa a CyberGhost VPN áttekintést.

Következtetés a PPTP legjobb VPN-jéről

Ne hagyja, hogy senki hazudja neked, hogy a PPTP túl régi egy protokollhoz ahhoz, hogy használni tudja. A leggyorsabb VPN-protokoll használatához továbbra is nagy kellékeket kell felmutatni, de csak akkor, ha az online munkája nem olyan érzékeny. Még közelebbről nézze meg mindegyik szolgáltatót, amelyet az egyedi véleményeik során említünk, és jobb ötlete lesz arról, hogy milyen szolgáltatást várhat, ha feliratkozik velük..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me