A Skype legjobb VPN-je 2020-ban – A VoIP-szolgáltatások feloldása

A Skype valószínűleg a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt üzenetküldő és VoIP-szolgáltatás a világon. Ez a videohívásokhoz és üzenetküldéshez való alkalmazás, amikor a kérdéses egyének túl messze vannak egymástól, vagy amikor a szervezetek csak videokonferencia-találkozót akarnak megszervezni, ahelyett, hogy valahol fizikailag jelennének meg. Népszerűsége ellenére vannak olyan országok, ahol a Skype használata nem engedélyezett, például Brazília, Egyesült Arab Emírségek, Kína és Kuba. Az ilyen országokban való használathoz meg kell tanulnia néhány Skype VPN-szolgáltatót, amelyre támaszkodhat. Olvassa el a következő áttekintést, hogy többet megtudjon a Skype 2020-as legjobb VPN-jéről.


A Skype legjobb VPN-je 2017-ben

A Skype legjobb VPN-je 2020-ban

A legjobb VPN a Skype-hez

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Skype – A legjobb VoIP szolgáltatás

A Skype olyan népszerűvé teheti a beszélgetést, szöveges üzenetek küldését és videohívások kezdeményezését, hogy ingyen. A társaság a kezdetektől óta működik, ahol az emberek telefonos internetet használtak, és látta, hogy az egész világ a nagy sebességű internet-kapcsolatok használatához fejlődött..

A legtöbb mobiltelefon-társaság több, mint ijedt volt, amikor a Skype bejelentette & elindította VoIP szolgáltatását. Aggódtak amiatt, hogy csökkennek a haszonkulcsuk, mivel az emberek az alkalmazást olyan sok nemzetközi telefonhíváshoz használják. Úgy gondolták, hogy ezek a hívások oly sokba kerülnek a nagy sávszélesség miatt, és így a legtöbb internetszolgáltató megtiltotta ügyfeleinek a Skype használatát. Később kiderült, hogy az internetszolgáltatók betiltották őket, hogy a forgalmat átirányítsák saját VoIP kezdeményezéseik felé.

Mindez egy olyan időszakban történt, amikor a Skype még mindig új szereplő volt a piacon. Mára a legtöbb ország megengedte polgárainak, hogy a Skype szolgáltatást használják fő kommunikációs módjukként. Még mindig vannak olyan országok, amelyek továbbra is betiltják a Skype használatát, és nem érdekli, hogy az állampolgárok számára lehetővé tegyék-e, hogy fő üzenetküldő alkalmazásként használják.

Használjon VPN-t a Skype feloldásához

Ha ilyen országba kerül, akkor a Skype blokkolásának feloldásához forduljon egy másik lehetőséghez, például a VPN-hez. A Skype VPN alapvetően biztonságos csatornaként fog működni, amelyen keresztül minden kérését elküldjük. A VPN használata a Skype feloldásához lehetővé teszi az összes kormányzati és internetszolgáltató megfigyelés megkerülését, valamint az online adatok megőrzését. & Az internetes identitás biztonságos és névtelen.

A Skype VPN szolgáltatással történő használata lehetővé teszi a telefonhívások költségeinek megtakarítását is. Ezt úgy lehet elvégezni, hogy kiválaszt egy szervert, amelynek székhelye az Egyesült Államokban van, mivel ott a Skype tarifák lényegesen alacsonyabbak. Ezenkívül, ha videohívás helyett hanghívást kezdeményez, a dolgok olcsóbbak lesznek.

Ha továbbra is ragaszkodik a hanghíváshoz vagy a videohíváshoz, keressen olyan kiszolgálót, amely közelebb van ahhoz, ahol tartózkodik. Néhány példa a szolgáltatókra, amelyeket megfontolhat ExpressVPN, NordVPN, és BulletVPN.

Hogyan oldja fel a Skype feloldását négy egyszerű lépésben

A Skype VPN segítségével feloldhatja az Ön által kedvelt szolgáltatások blokkolását. Itt van, hogyan:

 1. Regisztrálj ExpressVPN fiókhoz.
 2. Letöltés és telepítse a VPN-alkalmazásokat az összes eszközére.
 3. Csatlakozás az ExpressVPN 145 VPN szerverének egyik helyére világszerte.
 4. Használja a Skype-t korlátozás nélkül.

Nemzetek, amelyek megtiltják a Skype-t & Egyéb VoIP szolgáltatások

Mint korábban már kijelentettük, számos ország nem értékeli a Skype használatát a határaikon belül. Legtöbbjüknek saját oka van erre. Közép – országok & Például Dél-Amerika blokkolja a Skype szolgáltatást, hogy az emberek mindkét telefonon fordulhassanak a helyi szolgáltatókhoz & internetes szolgáltatások. Vannak olyan távközlési cégek is, amelyek ingyenes telefonhívások szolgáltatásuk miatt sürgetik a Skype blokkolását. Ez általában akkor történik, amikor a távközlési társaság olyan nagy, hogy befolyást gyakorolhat egy olyan nemzetközi szolgáltatás lobbizására, mint a Skype, hogy betiltásra kerüljön, és végül.

A Skype-t teljesen betiltották Kuvait, Guyana, Líbia, Katar, Szíria, Egyesült Arab Emírségek, Omán és Észak-Korea. A földrajzi korlátozásokat valamilyen módon végrehajtották Mexikó, Kína, Kuba, Brazília, Karib-térség, Pakisztán, Mianmar, Szíria, Tunézia, Venezuela, Panama, Jordánia és mások.

A legnépszerűbb Skype VPN szolgáltatók

A megragadható VPN-szolgáltatók széles körű listájával kicsit ijesztő lehet eldönteni. Éppen ezért felvettem a legmegfelelőbb VPN-ek listáját, amelyek közül választhatnék arra az esetre, ha a Skype legjobban kívánja használni. Ne feledje, hogy vannak egyéb prémium szolgáltatások is. Ezek azonban szemüvegük és jellemzőik alapján kiemelkednek. Itt vannak.

ExpressVPN

Ennek elindításához a világ egyik legfontosabb szolgáltatásával kezdjük, ExpressVPN. Ez a VPN-szolgáltató minden bizonnyal jó hírnevet él, amikor kinyitja, hogy hány díjat nyert azóta, hogy a piacon debütált. Nem csak azt mondhatja, hogy egy terméknek megvannak a korlátai. Nos, ez továbbra is uralja az iparágot azzal, amit kínál. Először beszéljünk a szerver hálózatáról. Ez a VPN több mint 2000 szervert kínál a világ 90 és több országában. Ez azt jelenti, hogy több száz streaming csatornához férhet hozzá, ha megnyomja a kapcsolódás gombot azon kiszolgáló alapján, amelyhez csatlakozni kíván. Több mint 200000 IP-cím áll rendelkezésre a megragadáshoz. Várj, van még más.

Az ExpressVPN fiókonként akár három kapcsolatot is lehetővé tesz. Nem is beszélve arról, hogy számtalan eszközzel megoszthatja a VPN-kapcsolatot, ha a VPN-t beállítja az útválasztón. Most beszéljünk arról, hogy egy VPN létezik-e, fokozza a biztonságot. Ez a VPN szolgáltató 256 bites AES titkosításra támaszkodik a felhasználói adatok védelme érdekében, és a szigorú nulla naplózási politikát is elfogadja. Az igényeinek megfelelően választhat protokollokat, köztük az OpenVPN, PPTP, SSTP és IKEv1 / v2 protokollokat. Az OpenVPN mindig a megfelelő választás, ezért az ExpressVPN alapértelmezett opcióként állítja be. Vessen egy pillantást a ExpressVPN áttekintés további részletek arról, hogy ez a VPN hogyan javíthatja az online élményt.

NordVPN

NordVPN második helyen áll listánkban. Ez azonban nem azt jelenti, hogy második VPN-szoftverhez viszonyítva van. A statisztikák alapján ez a VPN rendelkezik a legnagyobb szerver hálózattal. 62 ország több mint 5000 szerverére gondolok, ezt emlékszem. Az NordVPN olyan biztonsági szolgáltatásokat nyújt, amelyekre nem sok más képes. Az egyik a kettős VPN szolgáltatás. Ez a szolgáltatás egy szerver helyett két kiszolgálón keresztül irányítja a kapcsolatot, ami azt jelenti, hogy megduplázhatja az internetes forgalom védelmét. Sajnos a kapcsolat sebessége is csökkenni fog.

Van még a CyberSec funkció, amely távol tartja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat az eszközétől. Ráadásul a SmartPlay funkciója hozzáférést biztosít a felhasználók számára a földrajzilag korlátozott webhelyekhez és szolgáltatásokhoz, azaz a Nord saját intelligens DNS-proxyjához vezethet, ha kíváncsi. Ha többet szeretne megtudni erről a robusztus VPN-szolgáltatóról, szánjon egy kis időt és tegyen át minket NordVPN áttekintés.

BulletVPN

BulletVPN jobban összpontosít a felhasználók biztonságára és magánéletére. Megemlítettem, mert nem fogja találni ilyen sok szervert a hálózatában. 30 országot fed le, ami kissé alacsonyabb ahhoz, amit más VPN kínál. Támogatja a VPN-protokollokat, például az OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec és IKEv1 / v2. Ezek nagyon alapvető fontosságúak, ha Ön egy olyan, aki ápolja az online biztonságot.

A szolgáltató szigorú nulla naplózási politikával tudja biztosítani ügyfeleit. Bárhol is lehet, az internetszolgáltató vagy a kormány nem tudja megszerezni a böngészési információkat. Hogyan fogják megszerezni az adatait, ha nincs mit megszerezni??

Ne felejtsük el azt a tényt, hogy a BulletVPN már régóta nem létezik. De sokkal többet képes megtenni, mint más VPN-ek, tehát megéri az idejét. Vessen egy pillantást a BulletVPN áttekintés és hozzon létre egy saját ítéletet.

SurfShark

Végül megvan SurfShark, az új VPN a piacon. Annak ellenére, hogy meglehetősen új, ez a VPN a legjobb szolgáltatást ígéri az ügyfelek számára. Ha azt szeretné, hogy valami megragadja a figyelmet, akkor először látni fogja, hogy korlátlan egyidejű kapcsolatokat kínál. Nem csak, hogy a SurfShark kiszolgálók széles skálájával is rendelkezik, több mint 50 országban. A szerver több mint 800 szervert tartalmaz, ami több, mint elegendő a több száz csatorna feloldásához világszerte.

Ezenkívül a SurfShark a CleanWeb funkciót használja, amely távol tartja a hirdetéseket és a reklámokat minden alkalommal, amikor az interneten szörföz. Ha meg szeretné tudni, hogy a szolgáltatásnak mi más része van ujjaival, vessen egy pillantást a SurfShark áttekintés.

A legjobb VPN a Skype számára – Wrap Up

A VPN szolgáltatástól eltekintve, ténylegesen nincs olyan másik módszer, amely elég hatékony lenne a Skype feloldásához olyan országban, ahol annak használata tilos. A Skype VPN lehetővé teszi adatainak titkosítását, és elrejti személyes adatait oly módon, hogy senki sem tudja megtudni, hogy Skype-t használ, vagy behatolhat az elküldött üzenetekbe..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map