A Spectrum ISP legjobb VPN-je

A Charter Communications 2016-ban megvásárolta a Time Warner Cable kábelt, de ez egy sor elutasított ajánlat és sok könyörtelen meggyőzés után következett be. A megállapodott részvényár egyértelműen magasabb volt, mint amire számítottak, ám a Charta mégis készen állt arra, hogy részesedéssel vásárolja meg az Egyesült Államok második legnagyobb kábelszolgáltatóját bevétel szerint. Ennek a kivásárlásnak a következtében a cég által kínált internetszolgáltatás most a Spectrum márkanéven működik.  


A Spectrum ISP legjobb VPN-je

A Spectrum ISP legjobb VPN-je

A Spectrum Internet bármi jó??

A Charter Spectrum internetes csomagjai olyan opciókat tartalmaznak, amelyek fedezik a tévékészülékedet és a telefonszámlájukat, valamint külön csomagok is tartalmaznak, amelyek e három különálló kiszolgálására is vonatkoznak. Az egyes csomagokhoz kapcsolódó árak szintén jól el vannak választva, így könnyebb megtalálni egy olyan opciót, amely nem okoz sok kárt a zsebében. A vállalkozástulajdonosoknak szintén vannak saját speciálisan készített csomagjai, tehát igazán jó fajták közül lehet választani.

A sebesség szempontjából a Charter Spectrum nem okoz csalódást. A szolgáltatás korlátlan adatot kínál, de mivel a jelentések száma részletezi, hogy az internetszolgáltatók mennyire szabályozzák felhasználói böngészését, valójában nem biztos benne. A felvásárlás előtt a Time Warner részletesen ismertette az ISP fojtását. A fojtószünet akkor fordul elő, amikor a szolgáltatás lelassítja az Ön böngészési sebességét, vagy korlátozza a hozzáférést bizonyos webhelyekhez, és akkor történik meg, amikor az internetszolgáltatók látják, hogy mit csinál online. Ennek a helyzetnek a kezelése és a kapcsolata fojtásának megakadályozása érdekében ezt a kiskapu kell kihasználnia.

A legjobb VPN a Spectrum ISP számára – Miért használjon VPN-t?

A legjobb módszer annak biztosítására, hogy az internetszolgáltatónak nincs nyilvántartása arról, hogy mit tesz online, az, ha titkosítja a kapcsolatot virtuális magánhálózathoz való csatlakozással. A VPN egyszerűen a világ különböző részein szétszórt szerver-sorozat, amely titkosítja az Ön kapcsolatát kulcsok sorozatával az eszközéről továbbított forgalom kódolására. Ha feliratkozik egy szolgáltatóra, és csatlakozik valamelyik szerverükhöz, az internetszolgáltatónak nehéz lesz követni online tevékenységeit, és ezért nem fog tudni alkalmazni fojtószelep-mechanizmusokat.

A titkosítás eredményeként az online adatvédelem garantálva van, és a biztonsága teljesen új szintre emelkedik. Online tranzakciókat végezhet anélkül, hogy aggódnia kellene, és akár bankszámla adataihoz is hozzáférhet anélkül, hogy bármilyen aggodalomra lenne szükség. Ennek oka az, hogy a VPN segít távol tartani a hackerektől és csalóktól, amelyek zavarhatják a kapcsolatot.

A távoli szerverekhez történő csatlakozás azt is jelenti, hogy bárhol megváltozhat, ahonnan látszik. Az ilyen részletek az IP-címen keresztül kerülnek továbbításra, de miután összekapcsolta eszközt a választott szerverrel, megváltoztatja IP-címét, hogy megegyezzen az új szerverével. Ennek lehetővé kell tennie, hogy megkerülje az olyan geo korlátozó blokkokat, amelyeket egy webhely vagy csatorna elhelyezhet.

A legjobb VPN spektrumhoz

Mindezen előnyök mellett a VPN megszerzésének sokak számára prioritásnak kell lennie, de meglepődni fog, hány ember feladja azon a ponton, ahol választania kell, hogy melyik szolgáltatást kíván előfizetni. Annak biztosítása érdekében, hogy nem ugyanazon a nehéz helyzetbe kerül, itt található a legkiválóbb szolgáltatók listája, amelyek biztosak abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtják.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN valóban a legjobb szolgáltatás az online biztonság bízására. A szolgáltatónak listája körülbelül 2000 szerverből áll, amelyeket több mint 90 országban forgalmaznak, és a Brit Virgin-szigeteken található bázisától túl messze van az adatkezelő hatóságokatól, hogy politikáikat szabályozza. A szolgáltatás különösen ügyfélszolgálati politikáiról ismert, mivel ezek 24 órán keresztül és hét minden órában rendelkezésre állnak élő csevegésen vagy e-maileken keresztül, hogy megfeleljenek az Ön aggodalmainak..

Az ExpressVPN csak három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, de ha közvetlenül képes VPN-alkalmazást telepíteni az útválasztóra, akkor ez a szám növekedhet. A szolgáltatás a rejtett kiszolgálók széles választékának köszönhetően el is rejtheti a kapcsolatot, ha olyan tartalmakat böngész, amelyekben magas cenzúra áll fenn. A szolgáltatás 256 bites AES titkosítást kínál, és számos VPN-protokollt tartalmaz, amelyek tartalmazzák az OpenVPN, PPTP, IKEv2 és L2tP / IPSec elemeket, amelyek közül a felhasználók választhatnak. A szolgáltatásnak egy olyan eszköze is van, amelyet sokféle eszköz támogat, és egyedülálló split alagút funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a titkosítás eldöntését. Sokkal többet kell tudnia az ExpressVPN-ről és arról, mire számíthat, és ezt megteheti, ha átnézi az ExpressVPN áttekintést.

2. BulletVPN áttekintés

Az ISP fojtása főként a kapcsolat sebessége körül forog. Egy olyan szolgáltatónál, mint például a BulletVPN, ennek nem kell aggódnia. A szolgáltatás elég gyorsan olyan gyors, hogy zenét vagy filmet HD formátumban továbbítson, miközben ügyel az online biztonságra. A szolgáltatás Észtországban található, amely messze van minden olyan befolyástól, amelyet az adatszabályozó hatóságok befolyásolhatnak.

A szolgáltatás szerver jelen van valamivel több mint 20 országban, és akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. A VPN-alkalmazás meglehetősen jól felépített és könnyen áttekinthető, de ha bármilyen kérdéssel felmerül, ügyfélszolgálati csapata mindig kéznél van, hogy segítsen a probléma megoldásában. A BulletVPN olyan SmartDNS funkciót is kínál, amelyet felhasználhat a helymeghamisításhoz, és nincs korlátozva sem a szerverváltás, sem a sávszélesség felhasználása. A szolgáltatás működhet az iOS, az Android, a PC, a Mac vagy a Fire Stick eszközön, és ha eszközét nem támogatja, akkor lehetősége van a VPN alkalmazás letöltésére közvetlenül az útválasztóra, hogy az összes internetkapcsolatot titkosítsa. Ha szeretne többet megtudni a szolgáltatótól, akkor menjen tovább, és nézze meg a BulletVPN részletesebb áttekintését.

3. NordVPN

Azok számára, akik valóban szeretnék élvezni az olyan internethasználatot, amely nem korlátozza a hozzáférési helyek korlátozását, a NordVPN az a szolgáltatás, amellyel feliratkozhat. A szolgáltatónak a nevében több mint 4000 szerver működik, több mint 60 országban. A 256 bites AES titkosításnak és a kompatibilis VPN-protokollok széles választékának köszönhetően a NordVPN katonai biztonságot nyújt a felhasználók számára. A panamai székhely azt jelenti, hogy ügyfeleinek teljes névtelenséget biztosíthat, és ezt nulla naplózási politikájuk támogatja..

A szolgáltató számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyekkel biztosítható az online biztonság, és az egyik legtermékenyebb szolgáltatás a dupla VPN-védelem. Ezt akkor alkalmazzák, ha a forgalmat az egyik helyett két szerveren továbbítják, ezáltal megduplázva a védelmi szintet. A NordVPN automatikus megszakító kapcsolót is kínál a kapcsolat megszakításának megakadályozása érdekében, ha a VPN-szolgáltatás veszélybe kerül, valamint a CyberSec szoftver, amely mindazokat a nem kívánt hirdetéseket vagy rosszindulatú programokat távol tartja az eszközétől. Ha meg szeretné tekinteni, mit kínál még az NordVPN, nézze meg átfogóbb NordVPN áttekintésünket.

Következtetés a Time Warner Cable ISP legjobb VPN-jeiről

Ha az internetes számlákat mindig időben kifizeti, akkor nincs ok arra, hogy az internethasználatát ellenőrzése nélkül ellenőrizze. A kapcsolat fojtására tett kísérletek megkerülésének legjobb módja a VPN-szolgáltató megszerzése. A három mintából, amelyekből fent mintát vettünk, minden bizonnyal mindig biztonságban van, és garantálja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki azért, amit fizet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map