A SwitchVPN áttekintése 2020

A SwitchVPN újonnan érkezett a VPN-iparban. A VPN egy tisztességes szerverhálózatra épül, amely több mint 230 szerverből áll, több mint 43 világszerte. OpenVPN-t, erős titkosítást használnak, és akár 5 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesznek. A torrent drogosok örülnek annak a hírnek, hogy a SwitchVPN támogatja a P2P fájlmegosztást. A VPN a legjobb, gigabites sebességének köszönhetően kiváló választás a játékosok és a szerpesztők számára.


2020 SwitchVPN áttekintés

A társaságot 2015-ben alapította az USA-ból származó Delaware társaság, a CS Systems Inc. Nevezetesen, a SwitchVPN-t azért hozták létre, mert az alapítók attól tartottak, hogy „veszélybe kerül az ingyenes internet”, és vissza akarta venni az online szabadságot..

A SwitchVPN DCMA, a Szolgáltatási feltételek és az Adatvédelmi irányelvek azonban nyilvánvalóan gyanúsnak tűnnek még az igénytelen felhasználók számára is. Sőt, úgy tűnik, hogy a társaság nem zavarja származásának nyilvánosságra hozatalát, és ez még inkább tiltónak tekinti őket.

Gyors statisztika

Pénzvisszafizetési garancia30 nap
Ingyenes próbaverzió1 nap
Megengedett párhuzamos kapcsolatok

2 eszköz a SwitchVPN-hez

5 eszköz a SwitchVPN Plushoz

Támogatott streaming szolgáltatásokNetflix, iPlayer
Nincs naplózási politikaIgen
Biztonsági protokollokOpenVPN, P2TP / IPSec, IKEv2, SSTP, PPTP
TitkosításAES 256 bites
Különleges képességekNAT tűzfal, gyilkos kapcsoló, DNS szivárgás elleni védelem, belső DNS rendszer
Vevőszolgálat24/7 élő támogatás
Szerver helyeLegalább 43 ország
Szerverek száma250+ szerver
Szerver kapcsolókKorlátlan
Támogatott eszközök & állványokWindows, Linux, Mac, iOS, Android, Útválasztók
VPN jogi joghatóságEgyesült Államok

A SwitchVPN egy egyszerűsített VPN, amely nagyon büszke arra, hogy az adatvédelmét mindenekelőtt az ügyfelek elé helyezi. Mindazonáltal, őszintén szólva, nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy ez a helyzet. Hetekre méltó munkát állítottunk össze ebben a 2020-as SwitchVPN áttekintésben. Felülvizsgálatunk magában foglalja az első kézből származó tapasztalatokat, árazást, szerverhálózat-elosztást, a felajánlott funkciókat, valamint a mennyiségi elemzést különböző harmadik felektől..

Maradjon velünk ezen áttekintés alatt, hogy megtudja, vajon érdemes-e megváltani a SwitchVPN a bizalmat és a befektetést.

Árképzési és fizetési lehetőségek

Noha a VPN korábban több csomagot kínálott, most két előfizetési tervet értékesít – a SwitchVPN és a SwitchVPN Plus. Míg ezek a kettő azonosak, a Plus opció lehetővé teszi akár öt eszköz biztonságát, összehasonlítva a standard opció 2 párhuzamos csatlakozásával..

Fizetni lehet a tervért akár havonta, akár évente. Ha azonban inkább havonta fizet, akkor fel kell fizetnie a többletköltséget, amely 5,95 dollár a szokásos csomagnál és 9,95 dollár a Plusz csomagnál. Alternatív megoldásként dönthet úgy is, hogy az éves díjakat veszi igénybe, és akár 44% -ot spórolhat meg. A szokásos terv havi 3,33 dollárba kerül, és 12 havonta 39,95 dollárra kerül számlázásra. A Plusz terv havi 5,89 dollárba kerül, összesen évi 69,95 dollárba. Javasoljuk, hogy vegye igénybe az éves előfizetést.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

A SwitchVPN kérdés nélküli, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál minden csomagra. Elég ideje kipróbálni a SwitchVPN-t, mielőtt bíznának a szolgáltatásukban. Ha úgy érzi, hogy más lehetőségeket keres, egyszerűen e-mailben küldje el az ügyfélszolgálat csapatát az első előfizetés első 30 napjában, és visszatéríti a pénzt. Szerencsére a visszatérítési irányelvnek nincs kivétele vagy korlátozása.

Fizetési lehetőségek

Választhat úgy is, hogy megvásárolja a SwitchVPN-t hitel- vagy betéti kártya, PayPal vagy Bitcoin használatával. Nagyon javasoljuk azonban, hogy fizetési módszerként számoljon be a Bitcoin-ról, ha a vásárlás során névtelenné kívánja tenni személyazonosságát. Ellenkező esetben úgy dönt, hogy fizet az AliPay-en keresztül, ha nem aggódik a magánélet miatt.

SwitchVPN fizetési tervek

szerverek

A cég több mint 250 szervert kínál 43 országban világszerte – egy tisztességes hálózatot, amely szupergyors sebességet kínál minden helyszínen. Mint általában, a lefedettségük Európában, az Egyesült Államokban, Ázsiában és a nagyobb Csendes-óceánon található. Miközben még mindig nincsenek jelen Afrikában, a VPN nemrégiben bővített szervereket Brazíliában – ideértve Dél-Amerikát. Sőt, örömmel láttuk, hogy akár 10 szerverhelyet láthatunk az Egyesült Államokban. Európa számos városi szintű szerverrel is büszkélkedhet, köztük az Egyesült Királyság, London, Maidenhead és Gosport.

SwitchVPN szerver helyek

Jellemzők

Öld meg a kapcsolót

A SwitchVPN Kill Switch funkciót kínál, amely automatikusan leállítja a készüléken bejövő vagy kimenő internetes forgalmat, amikor a VPN-kapcsolat megszakad. Ennek célja annak megakadályozása, hogy hálózata feltárja az online identitását a kíváncsiságú szemnek. Szerencsére a torrent szerelmesek és a játékosok felügyelet nélkül hagyhatják eszközöket anélkül, hogy az expozíciót kockáztatnák.

Magas biztonságú DNS

A társaság fejlesztett egy fejlett belső DNS-rendszert is, amely teljes körű biztonságot nyújt Önnek. Ez magában foglalja a biztonság és a szabadság biztosítását az erősen cenzúrázott országokban, például Kínában, Oroszországban és így tovább.

P2P támogatás

A SwitchVPN támogatja a P2P fájlmegosztást. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen hozzáférhet a világ népszerű BitTorrenting és torrenting webhelyeihez.

DNS szivárgásvédelem

Ritka esetben találhat egy középkategóriás VPN-t, amely hasznos DNS-szivárgás-védelmi szolgáltatást kínál. Szerencsére ez a márka rendelkezik egy beépített funkcióval, amely megakadályozza a DNS-adatok küldését a helyi ISP-hez. Ez azt jelenti, hogy amint bekapcsolja a funkciót, böngészhet anélkül, hogy aggódnia kellene azáltal, hogy ki figyeli az online tevékenységet.

Adatvédelem és biztonság

Magánélet

A SwitchVPN kissé zavaró adatvédelmi politikájával rendelkezik, amely kimondja, hogy „nem gyűjt vagy naplózza a forgalmat, vagy nem használja a VPN szolgáltatását”. Első pillantásra az információ gyanús, de miután elolvasta, rájössz, hogy állításukban van valami igazság. Ha azonban folyamatosan olvassa, a SwitchVPN elismeri, hogy “nyilvánosságra hozhatja személyesen azonosítható adatait, ha ezt törvény előírja, vagy jóhiszeműen úgy véli, hogy ilyen intézkedés szükséges”. Ez hihetetlenül aggasztó, mivel nyíltan azt sugallja, hogy bizonyos adatnaplókat összegyűjtik – különben a VPN-nek nincs bekapcsolódnia.

Ezenkívül a szolgáltató a közelmúltban alapvető működését az Egyesült Államokra váltotta, homályos bejelentkezési politikáját pedig még inkább érintve. Ez azt jelenti, hogy a VPN valószínűleg teljes mértékben megfelel az invazív amerikai felügyeleti törvényeknek. Sőt, most már tudjuk, hogy bármilyen felhasználói adat megosztható más országokkal, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság adatmegőrzési törvényeinek megfelelően. Ezért állításaik, amelyek szerint szigorú nulla naplózási politikát követnek, teljesen ellentmondásosak.

A SwitchVPN-nek azonban van néhány izgalmas funkciója és segédprogramja, amelyek visszaállíthatják az ön iránti bizalmat. Például fejlett virtuális tűzfalat, valamint az osztály legjobb belső DNS-rendszerét biztosítják.

Biztonság

A SwitchVPN egy sor titkosítási lehetőséget kínál, beleértve az erős AES-256 bites titkosítást az OpenVPN protokollhoz. Van még egy 128 bites Blowfish az adatfolyamhoz – ami alapértelmezés szerint az OpenVPN, és egy RSA-1024 egy 2048 bites kézfogás-billentyűvel..

A felülvizsgálati tesztek alapján örülünk, hogy nulla DNS-t találtunk & Az IPv6 szivárgás – egyértelmű jel, hogy a VPN jól befektetett az online adatvédelembe. Vannak olyan funkciók is, mint például az automatikus gyilkossági kapcsoló – bár csak Windows és macOS klienseken érhetők el -, amelyek megvédik az online tevékenységeket, amikor a VPN-kapcsolat megszakad. Azt is felfedeztük, hogy a SwitchVPN DNS-kiszolgálóinak 80% -át üzemelteti, a Cloudflare Anonymous fenntartja a fennmaradó 20% -ot. Ez megóvja személyazonosságát és tevékenységét a tolakodó felektől, például az internetszolgáltatótól és a számítógépes bűnözőktől.

Összességében elégedettek vagyunk a SwitchVPN biztonsági szintjével.

Teljesítmény

Sebesség mérés

A weboldal szerint a társaság azt állítja, hogy a legmagasabb sebességgel online tartalmat közvetíthet a világ bármely pontjáról. De mennyire pontosak ezek az állítások? Biztosnak kellett lennünk, ezért sebesség-tesztet végeztünk. Mivel benchmark eredményre volt szükségünk, VPN-kapcsolat nélkül teszteltük internet-sebességünket. Az alábbi kép mutatja a kiindulási eredményünket:

Az első VPN sebesség-tesztünk során csatlakoztunk egy közeli szerverhez. Az alábbi eredményeket tekintve észreveheti, hogy a sebesség csökkent, de ésszerű ütemben.

Csatlakoztunk egy távoli kiszolgáló helyére is. Miközben a sebességek jelentősen csökkentek, továbbra is képesek voltunk online tartalmakat streamálni és torrentre tenni, nehézségek nélkül, akár nehézségek nélkül. Az eredményeket az alábbi képernyőkép szemlélteti:

A SwitchVPN nem pontosan kínál versenyt a sebesség szempontjából, ám ezek minden bizonnyal elég gyorsak ahhoz, hogy megakadályozzák a csatlakozási lemaradást vagy a streaming lejátszást. Valójában képesnek kell lennie arra, hogy bármilyen pufferprobléma nélkül továbbítsa a HD tartalmat, és élvezze az általános szörfözést is.

Egyszerű használat

A SwitchVPN hosszú utat tett a saját webhelyével, amely most lenyűgöző, nagyon jól megtervezett, részletes és egyszerű. A kezdőlap megjeleníti az összes hasznos információt, amely tippet adhat a szolgáltatás nyújtotta lehetőségekre vonatkozóan. Az oldal tetején található az „Indulás” gomb is, valamint egy ábra, amely megerősíti, hogy többplatformú VPN-k.

Ha lefelé gördít, akkor információkat talál arról, hogy miért kellene elszámolnia a VPN-t, valamint a kínált két csomag árairól. A weboldal alján számos hasznos linket talál, például az IP-cím ellenőrzését, a különböző kliens-letöltéseket, az adatvédelmi irányelveket és a DCMA-nyilatkozatokat. Bár a DCMA oldal még mindig üres.

A webhellyel szemben azonban egyetlen elégedetlenségünk a 24 órás ingyenes próbaverzió megtalálásának nehézsége volt. A jelenlegi helyzetben jobb esélye van arra, hogy a Google-on keresztül megtalálja, mint a webhelyen. Ezért hasznos lesz, ha a kezdőlapon hirdetik.

Elkezdeni

A SwitchVPN használatának megkezdéséhez kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 • Kattintson a „Kezdés” gombra vagy a „Regisztráció” link szövegére.
 • Válassza ki a kívánt tervet, és kattintson a Pénztár gombra.
 • Az oldal átirányításra kerül, ahol megadja e-mail címét és jelszavát.
 • Válassza ki az ideális fizetési módot, és iratkozzon fel.
 • Töltse le és telepítse az ügyfelet.

SwitchVPN interfész

SwitchVPN ügyfelek

A VPN dedikált ügyfeleket kínál minden nagyobb platformhoz, beleértve a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszert. A VPN-nek nincs kliensalkalmazása Linuxhoz és útválasztókhoz, de ellenőrzött útmutató segítségével még konfigurálhatja őket. Nem telepíthet egy alkalmazást közvetlenül más eszközökre, például a játékkonzolokra is, de ezeket mindig meg tudja őrizni, ha csatlakozik egy konfigurált útválasztóhoz.

A 24 órás ingyenes próbaverzióra való regisztráció meglehetősen egyszerű. Miután belépett az ingyenes próbaverzió oldalra, írja be e-mail címét és jelszavát a folytatáshoz. Ezután megkap egy megerősítő linket a megadott e-mailhez. Miután rákattint a linkre, átirányít egy oldalra, amely tartalmazza a próbafiók részleteit. A próbaidőszak letelte után azonban a fiók részletei megmaradnak. Mivel a szolgáltatás nagyon névtelen, csak az induláshoz kéri, hogy válassza ki a kívánt csomagot és a fizetési módot.

Asztali kliens

Első pillantásra azt gondolja, hogy egy mobilalkalmazás: nagyon karcsú, egyszerű, jól felcímkézett és könnyen használható. Miután megadta a bejelentkezési adatait – amelyek gyakran különböznek a webhely-fiókok bejelentkezési adataitól -, kattintson a Csatlakozás elemre a VPN-kapcsolat elindításához. Az alkalmazás rendelkezik egy automatikus kiválasztási funkcióval, amely kiválasztja a rendelkezésre álló legjobb szervert, és csatlakozik a helyhez.

A SwitchVPN azon kevés VPN között van, amelyek számos olyan funkciót kínálnak, amelyek hozzáigazíthatók a beállítások oldalához. Ez utóbbi különféle fülekre van osztva, beleértve általános beállítások, protokollok, speciális szolgáltatások, előfizetés részletei, és a diagnosztikai ablak.

SwitchVPN Desktop Client

Az Általános lap lehetővé teszi az indítási lehetőségek, valamint a Hálózati zár beállítások közötti váltást. Sőt, ha úgy találja, hogy az alkalmazás fehér háttere túl világos a szemének, akkor mindig használhatja az Éjszakai témát a Testreszabás szakaszban. A márka a legtöbb csatlakozási protokollt kínál az asztali kliensen, beleértve az OpenVPN-t (UDP és TCP), L2TP / IPSec, IKEV2, SSTP és PPTP. Az alkalmazás azonban alapértelmezés szerint automatikusan kiválasztja az UDP-OpenVPN protokollt, mivel ez a legbiztonságosabb lehetőség. Ezenkívül az Advanced fül biztonsági és adatvédelmi funkciókkal rendelkezik, mint például az automatikus gyilkos kapcsoló, a belső DNS-rendszer, a DNS & IPV6 szivárgás elleni védelem és így tovább. Az előfizetés részleteit az Előfizetés ablakban is megtekintheti, és a Diagnosztika fül segít megoldani a kapcsolati problémákat, ideértve az ügyfélszolgálat eléréséhez szükséges kapcsolati linkeket is..

Mobil alkalmazás

A mobilalkalmazás kialakítása, navigációja és a kiszolgálók száma szempontjából nagyon hasonló az asztali számítógépekhez. Sajnos az alkalmazás nem nyújt elegendő funkciót a beállítások oldalán. Sőt, még rosszabb, hogy csak az IKv2 érhető el a csatlakozási protokollokhoz.

SwitchVPN mobilalkalmazás

Kompatibilitás

Kompatibilitás az eszközökkel és platformokkal

A SwitchVPN egyedi alkalmazásokkal rendelkezik olyan népszerű platformon, mint a Windows, a macOS, az Android és az iOS. Míg nincs útválasztókhoz külön kliens, manuálisan beállíthatja az útválasztót az egész hálózat biztonságához. Sajnos csak néhány útválasztót támogat, a weboldalukon felsoroltak szerint.

Ha azonban nem biztos benne a telepítési folyamatban, a márka távoli telepítési szolgáltatást kínál. A VPN manuálisan konfigurálja az útválasztót, mindaddig, amíg támogatja. A folyamat csak percekbe tart, és nem kell ujját felemelnie. Ezen felül különféle játékkonzolokat biztosíthat a SwitchVPN használatával. De ennek egyetlen módja a konzolok csatlakoztatása a konfigurált útválasztóhoz. Így az összes otthoni eszköz biztonságos lesz.

Kompatibilitás a streaming és a torrenting

A SwitchVPN kiváló választás az online tartalom streamingjéhez. Meglepő módon fel tudja oldani a Netflix USA blokkolását, és tíz amerikai szerverről nyolcra működik – csak Miami és New York nem működtek. A VPN más óriási szolgáltatásokat is felold, köztük a BBC iPlayer-t is, amely közismert módon nehéz megtörni.

Ezenkívül a VPN az összes szerverén támogatja a P2P-t. Ez azt jelenti, hogy elérheti az összes népszerű torrentet a világ bármely régiójában.

A cenzúra megkerülése

A társaság kis beszélgetésünk során megerősítette, hogy szolgáltatása hatékonyan megkerüli az erősen cenzúrázott országokat. Különösen a SwitchVPN képes legyőzni a kínai nagy tűzfalat, köszönhetően az „Advanced Algorithm” -nek, amely IP-váltást használ, és a forgalom átirányítását más szerverekre ha blokkolja..

Sajnálatos módon nem találtunk módot az állítások megerősítésére, mivel nem Kínában vagyunk, de a SwitchVPN munkatársai meggyőződtek arról, hogy az országban vannak olyan szerverek, amelyeket folyamatosan figyelnek.

Vevőszolgálat

Sajnos a SwitchVPN ügyfélszolgálata nem felel meg az elit szabványoknak, és egy kicsit lengyelül is képes. Súgójuk azonban hatalmas tudásbázis-rendszerrel rendelkezik, amely a legtöbb kérdést gyorsan megoldja. Például rendelkeznek keresősáv-funkcióval, gyakran olvasott cikkek gyűjteményével, GYIK-oldalakkal és más kézikönyvekkel.

Csalódtak voltunk az élő csevegőszolgáltatásukban, amely nem felelt meg elvárásainknak. Sajnos állításuk szerint a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, de néhány órába telt, mire visszajutottak hozzánk. Sőt, a kérdéseinkre adott késedelmes válaszok napokig zajlottak, minden alkalommal kérve az e-mail címünket. Ennek ellenére az ügynökök udvariasak és hozzáértőek voltak ahhoz, hogy megbirkózzanak a műszaki kérdéseinkkel.

SwitchVPN ügyfélszolgálat

Alsó sor

Előnyök:

 • Nincs naplózási politika
 • Korlátlan letöltés és feltöltés
 • P2P támogatás
 • Port átirányítás
 • DNS & IPV6 szivárgásvédelem
 • Együttműködik a Netflix-kel és az iPlayer-rel
 • NAT tűzfal
 • Automatikus gyilkos kapcsoló
 • Több protokoll
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Vitatott 24 órás ügyfélszolgálat
 • Homályos, ellentmondásos fakitermelési politika
 • Korlátozott szerver disztribúció

Egyéb VPN-szolgáltatók

Ha még mindig nem vagy túl biztos a ProtonVPN-ben, akkor az alábbi lista az iparág legmagasabb rangú márkáit tartalmazza:

Következtetés

A SwitchVPN versenyezhet az iparág legfontosabb VPN-jeivel – csak néhány apró csiszolóra van szükségük. A szolgáltató kívánatos sebességeket, korlátlan hozzáférést biztosít a streaming szolgáltatásokhoz és P2P támogatást a torrentinghez. A SwitchVPN szolgáltatáscsomaggal ellátott szolgáltatás, amely fejlett adatvédelmi és biztonsági funkciókat biztosít – lehetővé téve számukra a népszerű VPN-k között.

Sajnos szálak nélküli naplózási politikájuk van, amely csökkenti a fogyasztók bizalmát. Ellenkező esetben a szolgáltatás nagyon kedvező árú, és megfelelő lehet az Ön számára – azaz ha nem aggódsz a magánélet miatt, de szereted a jó sebességet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map