A Torrenting és a P2P legjobb VPN-je 2020-ban

Melyik VPN a legjobb a torrentinghez? Manapság a webfelhasználók megszokták számos olyan kényelmet, amelyet néhány évvel ezelőtt nehéz elképzelni. A választott népszerű és klasszikus filmeket online közvetítheti, és bármikor szórakozást szerezhet.


A legjobb Torrenting és P2P VPN 2017-ben

A Torrenting és a P2P legjobb VPN-je 2020-ban

A Torrent és a P2P szolgáltatások millióinak köszönhetően korlátozások nélkül férhetnek hozzá és tölthetik le a médiatartalmat. A technológiának azonban mindig megvan a maga háttere. A webhasználat és a területi korlátozások figyelése idővel felmerült. E korlátozások megkerüléséhez és a torrentok névtelen letöltéséhez használhatja a VPN szolgáltatásokat. Ügyeljen azonban arra, hogy a torrenthez megfelelő VPN szolgáltatást választott.

Szükségem van-e VPN-re a torrentinghez?

Röviden: igen, igen. Ha komolyan veszi az online adatvédelmet, akkor nem szeretné letölteni a torrenteket, miközben nem csatlakozik VPN szerverhez.

 • A kínzó tevékenységek könnyen visszakereshetők az Ön IP-címére, mivel a peer-to-peer megosztás működik.
 • A VPN használatával elrejtheti IP-címét és torrent letöltése névtelenül.
 • Torrenters a világ minden tájáról, különösen a USA, Egyesült Királyság, Kanada, Németország, Franciaország és Ausztrália, számtalanot kapott szerzői jogok megsértéséről szóló értesítések fájlok miatt letöltöttek olyan torrent oldalakról, mint a The Pirate Bay vagy a KickAss Torrent.
 • Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és más országokban még a torrent webhelyekhez sem férhet hozzá a VPN használata nélkül. Ennek oka az, hogy azokban a régiókban az internetszolgáltatók ténylegesen megtiltották a hozzáférést e webhelyekhez.

A legjobb VPN a torrentinghez és a P2P-hez – figyelembe kell venni

Az emberek különféle okokból használják a VPN-t, ahogy van. Míg egyes VPN-felhasználók meg akarják kerülni a webtartalom területi elérésének korlátozásait, mások számára láthatatlan módon online maradva a prioritás. Ha a Torrent szoftvert és a VPN-t szeretné használni a zökkenőmentes élmény érdekében, a következő szempontokra kell összpontosítania:

1. Sávszélesség korlátozása:

Néhány VPN-szolgáltató, különösen az ingyenes szolgáltatók, korlátozza, hogy mennyi adatot tölthessen le, amikor kapcsolódik a szerverükhöz. Alapvetően nem akar regisztrálni egy VPN-sel, amely megmondja, hogy mekkora sávszélességet használhat.

2. Biztonság:

Vannak olyan ingyenes VPN-k, amelyekkel feliratkozhat, és amelyek valószínűleg rosszindulatú szoftverekkel vagy akár vírusokkal is megfertőzik a készüléket. Ezek a VPN szolgáltatók no-go./li>

3. Sebesség

Nem szeretné veszélyeztetni az Internet sebességét azért, hogy anonim módon töltse le a torrenteket. Ellenkező esetben a torrent fájl teljes letöltése eltarthat évekig. Győződjön meg arról, hogy VPN-szolgáltatója gyors VPN-kiszolgálókkal rendelkezik.

4. Naplózási politika:

Vannak olyan VPN-szolgáltatók, amelyek naplózzák a meglátogatott webhelyeket, a letöltött fájlokat és az Ön által használt alkalmazásokat, miközben kapcsolódnak a szerverükhöz. Tehát nem vagy igazán anonim, miközben kínzó. Tartson távol ezeket a VPN-ket.

5. P2P támogatás:

Néhány VPN-szolgáltató blokkolja a peer-to-peer működéséhez szükséges portokat. Ez természetesen így van például a VyprVPN esetében.

A torrent felhasználók többnyire letöltnek hosszú filmeket és játékokat az online megosztási szolgáltatások segítségével. Tehát a sebesség és a sávszélesség két szempont, amelyek nem veszélyeztethetők. Az online névtelenség is számos felhasználó számára fontos lehet, attól függően, hogy hol élnek.

A torrenthasználatra vonatkozó törvényi előírások országonként eltérnek, és a jogi következmények arra késztetik az ilyen felhasználókat a VPN használatához. Tehát olyan VPN-t kell választaniuk, amely nem követi nyomon a felhasználói tevékenységeket az interneten. Sokkal jobb, ha a torrentáláshoz használt VPN megosztott IP címet kínál, mivel ez lehetetlenné teszi a valódi IP cím nyomon követését. Számos VPN-szolgáltatót áttekintettünk a torrentingért, és itt vannak a legjobb választások.

A legjobb VPN a torrentinghez és a P2P-hez

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a legfontosabb VPN-ket, amelyeket a P2P-hez és a Torrentinghez használhat.

ExpressVPN

ExpressVPN - A legjobb VPN a Torrenting 2020-hoz

ExpressVPN – A legjobb VPN a Torrenting 2020-hoz

Ez az egyik népszerű VPN-szolgáltatás, amelyet határozottan használhat a torrentinghez és az általános webes használathoz. Rendkívül biztonságos 256 bites AES titkosítást kínál. Az a tény, hogy 78 országban rendelkezik szerverrel, szintén javára szolgál.

Az ExpressVPN széles operációs rendszer és eszköz támogatással rendelkezik. Ideális az is, ha nem sokat foglalkozik a szoftverbeállításokkal, de névtelenül akarja használni a torrenteket. A torta jegesedése, hogy nincs felhasználói adatainak naplózása. Az alapértelmezett protokoll az OpenVPN, de használhatja az L2TP-t és az SSTP-t is. Az összes szerver támogatja a P2P-t.

NordVPN

NordVPN - a legjobb VPN a Torrenting 2020-hoz

NordVPN – a legjobb VPN a Torrenting 2020-hoz

A panamai székhelyű NordVPN ideális a nehéz torrent és a P2P szolgáltatást igénybe vevők számára is. A nulla naplózás biztosításával együtt jön, és van 256 bites AES titkosítás. NordVPN dupla VPN szolgáltatást is kínálnak. A sebesség általában jó, de időnként változhat. Használhatja a DNS szivárgás elleni védelmet és a megosztott IP-címet is. A korlátlan sávszélesség csak édesebbé teszi az üzletet.

IPVanish

IPVanish - A legjobb VPN a torrentinghez

IPVanish – A legjobb VPN a torrentinghez

Ha torrentet használ, és különféle helyekről kell elérnie a webszervereket, bölcs dolog választani a VPN szolgáltatást, mint például IPVanish. Ez az adatnaplózással járó bánatossággal is jár. Van 256 bites titkosítás és támogatás az olyan protokollokhoz, mint az L2TP és az OpenVPN. Az IPVanish megosztott IP-címeket kínál, és a sávszélesség korlátlan.

HideMyAss

A HMA minden bizonnyal magasabb lett volna a listánkban, ha nem lett volna számtalan olyan jelentés, amikor a felhasználók fiókjait torzítás céljából törölték volna. A HideMyAss Londonban található, és naplókat tart 6 hónapig. Ha azt akarja, hogy a torrentinghez a legjobb VPN-t használja, akkor valószínűleg jobb, ha egy magasabb listát használ fel.

Privát internet-hozzáférés

Ez nem egy gyors VPN szolgáltatás, de a biztonsági funkciók teszik ideálisvá a Torrent felhasználók számára. Design-bölcs PIA lehet, hogy nem vonzza azokat a felhasználókat, akik nem sok hozzáértésűek. Tetszeni fog, ha a szoftverbeállítások módosítása a te dolgod! A sebesség nem túl gyors, de 256 bites titkosítást kap. A VPN kill kapcsoló funkció is ott van. A sávszélesség korlátozása és a nulla adatnaplózás nem kívánatos.

Mi a helyzet az intelligens DNS-proxykkel??

Az intelligens DNS-proxyk, hasonlóan a VPN-hez, lehetővé teszik a földrajzi blokkok megkerülését és bizonyos webhelyek elérését, amelyek az Ön régiójában nem állnak rendelkezésre. Ezek a proxyk azonban nem rejtik el az Ön IP-címét, és nem titkosítják a forgalmat. Sokan iratkoznak fel az intelligens DNS proxy szolgáltatásokra, például Unlocator, Unblock-Us, Unotelly és Overplay abban a hitben, hogy online anonimitást kap. Ha nem akarsz elkísérteni a kínzásba, használja a VPN-t, és ne az intelligens DNS-t!

A legjobb torrenting VPN – következtetés

Tehát nagyon sok lehetőség van a torrent felhasználók számára, akik méltó VPN szolgáltatást keresnek. Választhat a fent felsorolt ​​lehetőségek közül. E szolgáltatások kiválasztása és összehasonlítása során elemeznie kell a legfontosabb prioritásokat. Tekintettel arra, hogy az ExpressVPN 30 napos visszatérítési időszakra vonatkozik, határozottan a listánk tetején vannak. Azok a zsarnokok, akik az adatvédelmükről gondoskodnak, győződjön meg arról, hogy a VPN-t használják az online tevékenységeik rejtettségéhez az internetszolgáltatóktól. Melyik VPN-t választja, teljesen rajtad múlik.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map