A Verizon legjobb VPN-je

A Verizon név két latin és angol szó kombinációjából származik. Van egy „veritas”, ami „igazságot” jelent, és összekapcsolódik a „láthatárral”, hogy „Verizon” legyen. A társaság szerint ez a kombináció képviseli azokat a vállalati értékeket, amelyeket minden alkalmazott megpróbál fenntartani, és ahogyan a dolgok néznek ki, úgy tűnik, hogy nagyon jó munkát végeznek rajta. A Verizon magasra számít Amerika egyik legmegbízhatóbb hálózati szolgáltatójaként, egyre növekvő előfizetői bázissal, amely 2018. óta kissé meghaladja a 143 milliót. A szolgáltatás több mint harminc éve létezik, és az iparág ilyen hosszan tartó jelenléte ezt is látta. az Egyesült Államok egyik legszélesebb körű 4G LTE lefedettségi hálózatának fejlesztése.


A Verizon legjobb VPN-je

A Verizon legjobb VPN-je

A Verizon Throttle internet sebessége működik?

A Verizon büszke arra, hogy az egyik legmegbízhatóbb ügyfélszolgálati megoldást nyújtja, mivel azok az Egyesült Államokban a másik három fő hálózati szolgáltatóhoz képest a legjobban fizetett alkalmazottak. Ez azt jelenti, hogy mindig szívesen segítenek, ha tárcsázza őket esetleges problémája esetén. A szolgáltatás azonban nem annyira népszerű, hogy nagyon érdekes álláspontot képviselnek az internethasználat és a fojtás területén. 2017-ben sok panaszt regisztráltak, miután néhány Verizon előfizető bejelentette, hogy streaming-tevékenységeik fojtottak. Ez olyan választ váltott ki, amelyben a fuvarozó ténylegesen beismerte, hogy gázzal csökkenti néhány felhasználó sebességét, kijelentve, hogy az új videooptimalizálási teszt végrehajtásának közepén állnak.

Ha ilyen eseményekről számol be, akkor valószínűleg nem kéne kérdést feltennie, amikor legközelebb megpróbál nézni egy videót, és a pufferolása túl sokáig tart. Még jobb, ha el szeretné kerülni ezeket a frusztrációkat, akkor a legjobb, ha olyan módszert keressen, amely az online szolgáltatásaitól távol tartja az internetszolgáltató radarját. Ezt VPN-szolgáltatás segítségével kell megtennie.

Használja a VPN-t az ISP fojtásának megakadályozására

A virtuális magánhálózatra való feliratkozás lehetővé teszi a forgalom titkosítását, úgy, hogy még az internetszolgáltató sem tudja kitalálni, mit tesz online. Ilyen módon tisztában vannak azzal a webhellyel vagy szolgáltatással, amelyen a fojtást kell elvégezni, és mivel etikátlan lenne, ha általában csökkentenék a sebességet, békén hagyják, hogy folytatja bármire, amit csinál. A VPN használata emellett megóvhatja személyes adatainak biztonságát és elrejtését a rosszindulatú felhasználóktól, akik az adatokra lophatnak, ha az eszközre csapkodnak. A VPN titkosítja az egész kapcsolatot és biztosítja az összes forgalmat.

A VPN szolgáltatás hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott webhelyekhez és csatornákhoz, lehetővé téve a tartalom elérését szinte a világ minden tájáról. Az Ön hozzáférése azért kerül megadásra, mert az Ön IP-címét a meglátogatott webhelyek felveszik, mint egy országon belüli felhasználóhoz tartozókat. Ez azért lehetséges, mert VPN-szolgáltatásán keresztül kapcsolódik egy szerverhez, amely abban az országban található. Mindezek mellett a VPN lehetővé teszi az érzékeny dolgok elvégzését is, például online vásárlást vagy banki tevékenységeket anélkül, hogy aggódnia kellene, mert bárki megszerezheti a hitelkártya-információkat vagy a banki jelszavakat..

A legjobb VPN-k a Verizon számára

Annak biztosítása érdekében, hogy a VPN-re vonatkozó választása helyesen megtörténjen, már megtettük az alapvetõ munkát és elkészítettünk egy rövid listát, ha a szolgáltatásokat hitelesnek tekintjük, és arra törekszünk, hogy a lehetõ legjobb online védelmet biztosítsuk. Nézd meg:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN az egyetlen szolgáltató, amelyhez fordulnia kell, ha csak prémium szolgáltatást keres. A Brit Virgin-szigetektől való tartózkodás azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az adatkezelő hatóságoktól, amelyek igényt tartanak az Ön adataira, és a szolgáltatók szigorú nulla naplózási politikájának köszönhetően a szolgáltatás nem szimatol fel, hogy megtudja, mi online vagy. Az ExpressVPN biztonsága szintén kiemelkedő, mivel a szolgáltatás 256 bites AES titkosítást kínál az OpenVPN függvényében.

Az ExpressVPN egyike azon kevés szolgáltatóknak is, amelyek egyik jellemzője a split alagútépítés. Ez lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, milyen forgalmat szeretne védeni a VPN-szolgáltatás, és milyen nem. A szolgáltatásnak kb. 2000 szerver hálózata van, mintegy 148 helyszínen, és lehetővé teszi böngészőbővítményeket a Safari, Chrome vagy Firefox böngészőket használó felhasználók számára. A csomag azzal a lehetőséggel jár, hogy akár 3 eszközt is egyidejűleg csatlakoztathat, valamint egy sor lopakodó kiszolgálót azoknak a felhasználóknak, akik nem akarják, hogy böngészési tevékenységeiket felfedezzék olyan országokban, ahol magas cenzúra áll fenn. Sokkal több ez a szolgáltatás nyújtható, és mindent megtudhat az ExpressVPN áttekintésünkön keresztül.

2. BulletVPN

Egyenesen Észtországból egy másik szolgáltató, amely biztosítja a legjobb szolgáltatást a kis minőségi kiszolgálók hálózatával is. A BulletVPN sokoldalú VPN szolgáltatást kínál, olyan alkalmazásokkal, amelyek az Apple TV, a Smart TV, az Xbox One, az Xbox 360, a PS3 vagy a PS4 és az Internet kapcsolathoz használó felhasználók számára elérhetők. A szolgáltatás lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy különféle protokollokat, például OpenVPN, PPTP, L2TP és IKEv1 protokollokat használhassanak. & 2 Windows és iOS esetén.

A BulletVPN előfizetéssel az Ön intelligens DNS-proxy szolgáltatását is megkapja, amely csak az internetes kérések alagútja alakul ki sokkal gyorsabban, mint a VPN használatakor. A szolgáltatás lehetővé teszi a torzítást is, mivel a P2P forgalomra elkülönített szerverekkel rendelkezik, és akár 3 egyidejű eszköz védelmére is képes, a BulletVPN lehetőséget kínál arra, hogy minden eszközét biztonságban tudja tartani, amikor online vagy. VPN-kliense szintén meglehetősen egyszerűen használható és navigálható, így ez első alkalommal a VPN-felhasználók számára megfelelő. Ha többet szeretne megtudni egy BulletVPN előfizetésről, tekintse meg a részletes BulletVPN áttekintést.

3. NordVPN

A Brit Virgin-szigeteken elhelyezett szolgáltató olyan szolgáltató, amely hálózatának több mint 4000 szerverének köszönhetően 62 különböző ország webhelyeihez kapcsolódhat. A versenytársak tiszteletben tartják a NordVPN-t, mert ilyen széles lefedettséggel rendelkezik, és ezt a lehető legjobban kihasználja olyan funkciók nyújtása révén, amelyek csak képesek. Ennek egyik sajátossága a kettős VPN-szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy forgalmát egy szerver helyett két szerveren keresztül irányítsák, és ez azzal a lehetőséggel együtt, hogy az online munkája alapján kiválaszthatja, melyik szerverhez csatlakozzon, teszi az egyik legbiztonságosabbá szolgáltatók a piacon.

A NordVPN azt is biztosítja, hogy a felhasználók akár 6 egyidejű eszközt csatlakozhassanak szolgáltatásaikhoz, és korlátlan sávszélességet és korlátlan kiszolgálókapcsolatot biztosítanak minden előfizetőjéhez. A szolgáltatás a Tor-tal is kompatibilis, és ez segíti az online névtelenség fokozását. Ide tartozik egy megbízható internetes megszakító, egy CyberSec szolgáltatás, amely blokkolja a rossz hirdetéseket és a veszélyes rosszindulatú programokat, valamint egy SmartPlay proxy szolgáltatás, amely lehetővé teszi a földrajzilag blokkolt helyekkel kapcsolatos korlátozások megkerülését. Ha továbbra is kíváncsi, hogy ez a legmagasabb szintű szolgáltatás milyen lehetőségeket kínál, akkor szabad idő engedje át a részletes NordVPN áttekintést.

Összefoglaló a Verizon legjobb VPN-ről

A Verizon, valamint a többi népszerű amerikai hálózati szolgáltatás ismert, hogy intézkedéseket vezetnek be az előfizetők internet-használatának ellenőrzésére. Megszabadulhat az ellenőrzésektől, ha feliratkozik egy hiteles VPN-szolgáltatásra, például ExpressVPN, BulletVPN vagy NordVPN. Ha feliratkozik ezekre a szolgáltatókra, azt jelenti, hogy visszatér a teljes online szabadságához, és felel az internetes biztonságért.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me