A World of Warcraft legjobb VPN-je – A legjobb WoW VPN 2020

Ha nagy az online játékok rajongója, akkor valószínűleg egy a 10 millió aktív előfizető közül, akik szinte minden nap bejelentkeznek a World of Warcraft játékra. A játék valóban addiktív, & így a játékra fordított idő valószínűleg nagyon sok lesz. A probléma az, hogy ezt a játékot bármilyen online védelem nélkül játsszuk, nagy esélye van arra, hogy áldozatává váljon az elosztott szolgáltatásmegtagadási támadások; más néven DDoS támadások. Az ilyen típusú támadások azt mutatják, hogy a rendszer oly sok forgalommal elárasztódik, hogy a játékod megfagy, és a versenytársak ezt a lehetőséget használják, hogy megöljenek téged.


A World of Warcraft legjobb VPN-je - A legjobb WoW VPN 2020

A World of Warcraft legjobb VPN-je – A legjobb WoW VPN 2020

A World of Warcraft legjobb VPN-je

Vessen egy pillantást a WoW lejátszásának legjobb VPN-jeire:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. HideMyAss
  5. VyprVPN

A VPN használata a World of Warcraft számára

Ennek elkerülése érdekében olyan megoldásra van szüksége, amely megvédi a kapcsolatot. A virtuális magánhálózat nemcsak ezt teszi, hanem elrejti személyazonosságát az interneten keresztül oly módon, hogy senki sem lesz képes azonosítani téged vagy felvenni a személyes adatait. Választhat egy olyan szervert, amely közelebb áll a jelenlegi tartózkodási helyéhez, és ez a gyorsabb játékmenethez vezet.

Ha előfizet egy hiteles szolgáltatásra, akkor képes lesz megkerülni a korlátozások bármilyen formáját is, amelyeket az Ön tartózkodási helyétől függően vehetnek fel..

Legjobb VPN-k a World of Warcraft számára

1. ExpressVPN

Mint a világ egyik legjobb VPN-szolgáltatója, ExpressVPN lehetővé teszi a folyamatos játék élvezetét olyan sebességgel, amely az ülés szélén tartja Önt. Szervereik az egész világon helyezkednek el, tehát nem kétséges, hogy a tartózkodási helyéhez közeli kiszolgálót megtalálja, bárhol a világon is lehet. Az alkalmazásuk az összes operációs rendszeren is működik, tehát nincs ok arra gondolni, hogy készüléke esetleg nem támogatott.

Ha valaki úgy dönt, hogy DDoS támadást indít ön ellen, az ExpressVPN szerverei több mint képesek kezelni az összes felesleges forgalmat, így valójában nincs oka aggódni. Azt is kiválaszthatja, hogy melyik szerverhez csatlakozzon, abban az esetben, ha a jelenlegi nem tudja megbirkózni a játékszolgáltatás által bevezetett korlátozásokkal.

Az ExpressVPN használatából fakadó másik előnye az, hogy továbbra is játszhatsz a World of Warcraft játékban, még akkor is, ha az Ön országa nem engedélyezi ezt a helyi IP-cím használatával. A szolgáltató ügyfélszolgálati csapata több, mint kész arra, hogy megmutassa, hogyan kell megkerülni ezt, és a hét bármely napján elérhetõ..

Összefoglalva: garantálják:

  • Szerverek széles választéka, amellyel a helykorlátozások körül kerülhet.
  • Reagáló ügyfélszolgálati csapatok, amelyek képesek segíteni minden kérdésben.
  • Könnyen navigálható VPN-alkalmazások.
  • Szupergyors kapcsolat, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes játékmenetet.

2. IPVanish

IPVanish egyben a világ egyik legnépszerűbb játékosának is. A jól elosztott szerverek lehetővé teszik a folyamatos játékot, de valójában nem állnak olyan közel, hogy elérjék az ExpressVPN-n keresztül elérhető sebességeket..

Az IPVanish használatával sajnos sok időnkénti késést tapasztalhat meg, amikor a szerverükhöz kapcsolódnak. Képzelje el, hogy a képernyő lefagy, amikor a harc közepén vagy, és amikor a normál állapotba kerül, már megverték. Ez valóban frusztrálóvá teheti a dolgokat, mivel csak nem a képzettségi szint miatt veszítenek el, hanem azért, mert a szolgáltató szerverei nem működnek olyan gyorsan, mint amire számítasz..

Ügyfélszolgálati csoportjuk szintén nem a legjobban reagáló, mivel hosszú órákat kell várnia, mielőtt valaki segítséget nyújt a problémáinak rendezéséhez. Ez valóban sokba kerülhet, főleg, ha a VPN első alkalommal használ, és általában továbbra is megpróbálta megszerezni a dolgok lényegét. Csak remélhetjük, hogy kiszáradnak a csapatuk, mivel ugyanazon a piacon vannak olyan szolgáltatókkal, akik sokat fektettek az ügyfélszolgálati csapatukba, például ExpressVPN ennek eredményeként sok vásárló veszíthet el.

3. Hide My Ass

Utoljára a listánkban van HideMyAss, egy másik jól ismert szolgáltató, amely lehetővé teszi a World of Warcraft játékát, bár néhány kérdéssel itt-ott. Rengeteg szerver közül lehet választani, ha olyan területen él, amely nem engedi meg online játékot, ám a probléma a késéssel fordult idő, amelyet megtapasztalni fog..

Ezek a késési idők elsősorban azért vannak, mert a HideMyAss nem úgy vannak beállítva, hogy okosan használja a forgalmat, mint más megbízható szolgáltatók, például az ExpressVPN. Előfordulhat, hogy a csapattársak elhagyják, vagy akár az ellenfeled is megverték egyszerűen azért, mert a kapcsolata nem elég gyors.

Ez a probléma az ügyfélszolgálattal történő rendezése problémát jelenthet, mivel nem fognak olyan gyorsan visszakeresni Önnel olyan gyorsan, mint amennyire remélne. Ez ismét fontos kérdés, különösen akkor, ha csak megismerkedik a VPN-vel és a szolgáltatás működésével.

Tegye be a World of Warcraft legjobb VPN-jét

A World of Warcraft vitathatatlanul az egyik legjobb online játék, amelyet az interneten játszhat. A játék tisztességes kihívást jelent, és az órák csak akkor repülhetnek el, amikor játszanak, anélkül, hogy tudnod kellene. Amit a játékosoknak el kell kerülniük, az bármilyen online védelem nélkül jelentkezik be. Ezzel egy utat biztosít, amelyen keresztül a támadók megzavarhatják az Ön kapcsolatait, és eljuthatnak értékes információkkal, amelyeket az előnyeikhez felhasználhatnak..

Gondoskodjon róla, hogy ez ne történjen meg, feliratkozva olyan szolgáltatóra, amely komolyan veszi az Ön biztonságát, és győződjön meg arról, hogy elég gyors a kapcsolat, hogy a játék egyetlen ponton sem fagyjon le.. ExpressVPN egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyekről tudjuk, hogy biztosítja az Ön védelmét, és az ügyfélszolgálat mindig készen áll arra, hogy rendezze Önt, ha bármilyen probléma merül fel..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me