Az EA Sports FIFA 20 legjobb VPN-je

Majdnem harmadik alkalommal a utolsó szeptember pénteken jelzi a FIFA 20. A játék kint lesz 2019. szeptember 27. Ugyanakkor csak azért, mert a franchise folyamatosan újabb játékokat készít, ez nem azt jelenti, hogy az internet ugyanazon frissítésen fog keresztülmenni. Biztos vagyok abban, hogy egyike vagy a millió FIFA játékosnak, aki megoldást keres késések és késés. Ha igen, akkor kellene szerezzen VPN-t minél hamarabb. Van egy csomó A VPN használatának előnyei a FIFA 20 lejátszása közben, és megosztom veled az alábbi cikkben. Tudja meg, melyik a a legjobb VPN a FIFA 20-hoz.


A FIFA 20 legjobb VPN-je

A FIFA 20 legjobb VPN-je

A globális játék jelenség – FIFA 20

A játékot világszerte kiadták 2019. szeptember 27, egy nappal a FIFA 19-es évek előtt. A kiadások tekintetében három lehetősége van: a Standard kiadás, a Bajnokok kiadása és az Ultimate kiadás.

Az utóbbi két kiadás három nappal azelőtt jelenik meg, hogy a szokásos megjelenik az üzletekben, mint a továbbiakban 2019. szeptember 24. Vessen egy pillantást arra, hogy az egyes kiadások miként állnak a hivatalos megjelenés dátuma előtt?

 • Standard kiadás: A borító tartalmazza Eden veszély, és a játék költségei £ 54.99 tovább PC és £ 59.99 tovább PS4 és Xbox egy.
 • Bajnokok kiadása: Bajnokok Ligája győztes Virgil van Dijk lesz ennek a verziónak a borítóján. Megkaphatja PC mert £ 69.99 és £ 79.99 tovább PS4 és Xbox egy. Ez a kiadás akár 12 FIFA 20 Ultimate Team ritka aranycsomagot kínál Önnek, lehetővé téve, hogy hetente egyet kapjon 12 hetes tanfolyamon..
 • Végső kiadás: Hiányzik egy régi ismerős arc? Nos, imádni fogja ennek a kiadásnak a borítóját, Zinedine Zidane. A végső verzió kerül Önnek £ 79.99 tovább PC és £ 89.99 tovább PS4 és Xbox egy. Nem kapható FUT 20 One to Watch játékos elem. A Bajnokok kiadásával ellentétben 24 FIFA 20 Ultimate Team ritka aranycsomagot kap. Ó, és hetente kettőt kap, a 12 hétnél hosszabb egy helyett.

Korai hozzáférés, bemutató és új ajánlatok

A játékosoknak tudniuk kell, hogy ha feliratkozik EA hozzáférés, egy héttel a játék hivatalos megjelenési dátuma előtt kb. 8 óra játék érkezik. Ezt nyolc nappal korábban megteheti 2019. szeptember 19-től.

A FIFA közelgő részletében kissé nehézkes. Manchester United a közelmúltban elismerte, hogy megállapodtak a hosszú távú partnerség a Konamival, és az olasz óriás, a Juventus is.

Amíg a Juventus neve megváltozik Piemonte Calcio, A Manchester United érintetlen marad, mivel a FIFA már közvetlen megállapodást kötött a Premier League.EA Tweet

A Demo verzióban, A Bayern München, a Juventus és a Manchester United hiányzik. A Liverpool azonban megállapodást írt alá a FIFA-val, így számíthat a vörösök jelenlétére a korai bemutató során.

Miért van szüksége VPN-re a FIFA 20 számára?

A ti földrajzi elhelyezkedés befolyásolja, hogy milyen szolgáltatásokat vásárol és élvezhet a FIFA videojátékok franchise keretében. Az EA Sports ellenőrzi szoftverének és szolgáltatásainak használatát és vásárlását az Ön földrajzi elhelyezkedése alapján. Amikor a Virtuális magán hálózat, képes leszel kijátszani az ilyen kérdéseket egy gombnyomással. Ezért szükséges a VPN a FIFA 20 esetén:

 • Segíthet legyőzni a földrajzi korlátozásokat mind a FIFA játékok vásárlásához, mind pedig az online játék lehetőségeik használatához.
 • A VPN használata is csökkentheti a késést, fokozza a DDoS támadások elleni védelmet, csökkentse a ping idő, és javítsa a letöltési / feltöltési sebességeket. Ezek a tényezők befolyásolják a játék reagálhatóságát.
 • A VPN lehetővé teszi a következőket: végrehajtási tilalmak végrehajtása olyan helyeken, ahol játékok játszhattak zárolt.
 • Ön is eljuthat csatlakozni különféle kiszolgálókhoz és játszani a játékosok ellen a világ különböző részein.

A FIFA 20 legjobb VPN-je

Amit a játékosok valóban szeretnének látni, amikor a FIFA 20-at játsszák, az előrelépés szerver teljesítménye. Továbbá, ha a játékosok versenyezni akarnak a világ más régióiból származó felhasználókkal, a VPN használata ezt az előnyt nyújtaná számukra. Ennek kapcsán itt van néhány a legjobb VPN-ek a FIFA 20-hoz.

ExpressVPN

ExpressVPN borító

ExpressVPN a VPN-ipar csúcsán helyezkedik el, mivel segíthet a játékosoknak a FIFA Ultimate csapat legjobb tapasztalatainak és új kiadásainak a megszerzésében. Ez a szolgáltató lehetővé teszi a szerver megtalálását a világ bármely pontjáról 160 különböző helyszín 94 országban.

A szolgáltató kínál felhasználóbarát, intuitív, egyedi alkalmazások és képes stabil sebességeket és kiváló teljesítményszintet teljesíteni. Ha PC-jén játszik, akkor nincs gond a csatlakozásra.

Ha PS4 vagy Xbox rendszert használ, akkor ezt meg kell tennie telepítse a VPN-t az útválasztóra. Szerencsére az ExpressVPN rendelkezik app erre és útmutatók abban az esetben, ha nem ismeri az utat.

Az ExpressVPN drágább, mint a legtöbb VPN a piacon. Ha azonban nem elégedett azzal, amit az ExpressVPN kínál, akkor mindig kapcsolatba léphet a támogatási csoporttal 30 nap vásárlás és visszaszerezze pénzét. További információ az ExpressVPN-ről: ez a felülvizsgálat.

Hátrányok

 • Kicsit drágább, mint a versenytársaknál.

IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish állítja, hogy a a leggyorsabb VPN-k a világon. Valójában ezt állítják a saját weboldalukon. Nos, amikor erről van szó letöltési és feltöltési sebesség, Nem igazán tudok vitatkozni. Általában az alacsony késleltetés miatt ez a VPN tökéletes játékhoz.

Ez a szolgáltató üzemelteti saját hálózatát és infrastruktúráját. Ez a VPN egy a tisztességes számú szerver több mint 60 országban, és könnyű megtalálni a megbízható szervert.

Még ennél is jobb, ha tudsz a szerverek kezelése és rendezése ping idő és felhasználás szerint. Ez növeli annak esélyét, hogy letapogassa a tökéletes kiszolgálókat játékra szabva.

Az IPVanish valamivel drágább, mint más VPN-ek, de az előfizetésekhez a 7 napos pénz-visszafizetési garancia. További információ az IPVanish webhelyről ez a felülvizsgálat.

Előnyök

 • Nagyon gyors kiszolgálók 60 országban.
 • Fiókonként 10 egyidejű eszköz.
 • Magas szintű biztonság.
 • Nulla naplózási politika.
 • Rendezzen kiszolgálókat ping-idő és felhasználás szerint.

Hátrányok

 • 7 napos visszatérítési politika.
 • Székhely az USA-ban.

NordVPN

NordVPN borító

Ez a VPN az egyik legszélesebb körben alkalmazott világszerte. NordVPN egy platformok közötti kompatibilis a különféle eszközökkel. Szervereinek van vége 60 ország amelyet a felhasználók választhatnak az eredetiszolgálók elérésekor. Az Ön adatai biztonságban vannak nincs naplózási politika, ami általában ideális azok számára, akik ápolják a magánéletüket.

Ezen felül, a NordVPN alkalmazása egyszerű. Ez egy „click & connect” folyamat. Ez a szolgáltató különösen nagyon biztonságos, kínál ‘Dupla VPN’ funkcionalitás (ahol a forgalom két külön VPN szerveren keresztül megy keresztül).

Ezen túlmenően, a NordVPN dedikált szerverekkel rendelkezik a játék, streaming és torrent. Tehát biztos lehet benne, hogy nem leszel tanú késések és késések miközben a világ másik oldalán élő felhasználókkal játszanak.

Ha nem elégedett a szolgáltató szolgáltatásaival (amiben kétlem), akkor mindig kérheti a visszatérítés feltéve, hogy az az első 30 napos hozzáférés.

Tovább NordVPN ebben az áttekintésben.

Előnyök

 • 4900+ szerver több mint 60 országban.
 • Könnyen használható alkalmazások.
 • Nem tárolja a felhasználói adatokat.
 • Hat párhuzamos kapcsolat
 • Panamai székhely.
 • Optimalizált játékkiszolgálók.
 • CyberSec technológia.
 • Dupla VPN.
 • SmartPlay (intelligens DNS).

Hátrányok

 • Néhány szerver nagyon lassú volt.
 • Kérdéses 7 napos ingyenes próbaverzió.

A legjobb VPN a FIFA 20-Final gondolatokhoz

A VPN használata előnyös, ha FIFA 20-at játszik. Hogy kell-e javíthatja a játék teljesítményét, vagy hozzáférhet a játékokhoz, a VPN mindkét esetben meg fogja csinálni a trükköt.

Néhány dologra, amelyre oda kell figyelni, ha VPN-vel szeretné megszerezni a legjobb játékélményt. Célunk, hogy megértsük, mit kell keresni az a kiválasztásakor VPN ellátó.

Remélhetőleg a fent felsorolt ​​összes VPN segít döntéshozatalában. Szóval melyik VPN-vel végeztél? Megkapta-e a lista azt, amire szüksége van? Hadd tudjam meg a megjegyzés szakasz alatt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map