Az Egyesült Államok legjobb VPN-je – 2020 áttekintés

A virtuális magánhálózat használata az interneten való szörfözés során számos előnnyel jár, amelyek mind az USA lakói számára hasznosak, mind pedig a külföldön élők számára kitűnőek. Akár akarod? megkerülni az áramszünet korlátozásait, nézni az amerikai földrajzi korlátozással rendelkező TV-csatornákat külföldről, vagy böngészhet név nélkül az interneten, VPN szükséges. A megfelelő szolgáltatás kiválasztása azonban bonyolult lehet, ha még nem ismeri a VPN-világot, különösen mivel sok szolgáltató van odakint. Ezért úgy döntöttem, hogy segítek neked a legjobb amerikai VPN szolgáltatók, ezért maradjon tovább, hogy többet megtudjon.


A legjobb amerikai VPN 2017

A legjobb amerikai VPN 2020

A VPN használatának öt legfontosabb oka az Egyesült Államokban

Számos oka lehet annak, hogy a VPN miért vált olyan fontosá a jobb és biztonságosabb online élmény érdekében. Itt vannak a mi Az USA-ban a VPN öt legfontosabb előnye.

1. Védje online adatvédelmét

Ritkán egy hét telik el hírek nélkül az olyan kormányzati ügynökségekről, mint az Az NSA lehallgatja az amerikaiak online böngészési tevékenységeit. Ugyanez mondható el internetszolgáltatók és szerzői jogi védelmi csoportok akik kidobnak DMCA (Digital Millennium Copyright Act) és szerzői jogok megsértéséről szóló értesítés bal és jobb.

Ha akarod maradjon név nélkül online és komolyan veszi az online adatvédelmet és biztonságot. A VPN kötelező.

2. Megkerülje az áramszünetet

Ha amerikai sportrajongó vagy, akkor valószínűleg már tudatában van az áramszünet korlátozásainak, amelyek az Egyesült Államokban az összes sport streaming csatornára vonatkoznak.. MLB.tv, NHL.tv, NBA League Pass, továbbá NFL GamePass, mindenki szigorú regionális előírásokat ír elő áramszünet korlátozások amelyek megakadályozzák, hogy kedvenc csapata online nézzen.

A VPN megbízható megoldást kínál, amely lehetővé teszi az amerikai sport rajongók számára megkerülni az áramszünetet. Az online tartózkodási helyét megtévesztheti, ha VPN-t állít be a saját magán PC, Mac, iOS vagy Android. A streaming csatornák csak az IP-címet fogják látni, amelyet a VPN ad neked, a valódi IP-cím helyett.

3. Töltse le a torrenteket név nélkül

Gyakran tölt le torrent fájlokat? Nos, minden alkalommal, amikor filmet, zeneszámot vagy alkalmazást tölt le az uTorrent segítségével, az Ön IP-címét hozzáadja a „Torrent rajnak”. Bárki, aki ugyanazt a fájlt osztja meg, láthatja az Ön IP-címét. Ha akarod letölt torrent fájlokat névtelenül, használjon VPN-t.

4. Nyissa meg a geoblokkolt csatornákat

Noha az USA a vitathatatlanul első számú az online szórakoztatás terén, továbbra is vannak nagyon lenyűgöző, az USA-n kívüli igény szerinti video-szolgáltatások. Az Egyesült Királyság csatornái BBC iPlayer, Sky Go, ITV, és Most TV, például nagyon népszerűek az államokban.

A VPN lehetővé teszi kerüld el a regionális korlátozásokat és nézni az Egyesült Királyság, a kanadai, a francia, a német vagy az ausztrál csatornákat az Egyesült Államokban. A tengerentúlon élő amerikai emigránsok a VPN segítségével is amerikai IP-címet szerezhetnek, és kedvenc amerikai csatornájukat élőben nézhetik bárhol a világon..

5. Nyilvános WiFi Hotspot

Semmi sem veszélyezteti a személyes adatait, az e-maileket és a bankszámlákat ingyenes nyilvános WiFi hotspotok. A számítógépes bűnözőknek nagyon könnyű ellopni az érzékeny információkat, ha nyilvános WiFi hotspothoz kapcsolódnak, mivel ezek a hálózatok könnyen feltörhetők.

Ezt egy VPN biztosítja extra biztonság és adatvédelem; védelmet nyújt a lehetséges online veszélyekkel szemben, miközben a repülőtéren, iskolában, főiskolán, kórházban vagy étteremben tartózkodik.

Ingyenes amerikai VPN?

Most, hogy többet megtudott a VPN-kről, ne feledje, hogy minden személyes adatát megadja nekik, és minden, amit az interneten teszel, a hálózatokon keresztül történik. Ezért mindig fel kell fizetnie a megbízható és jól ismert márkákra.

Ennek ellenére több megtalálható ingyenes amerikai VPN szolgáltatások amikor online keres. Mielőtt azonban feliratkozna ezekre „Ingyenes” VPN szolgáltatók, van néhány szempont, amelyet szem előtt kell tartania, rejtett áron.

 • Az ingyenes VPN-knek valamilyen módon profitot kell elérniük, ezért a legtöbbjük eladja személyes adatait hirdetőknek vagy más harmadik feleknek.
 • Mivel ezek a VPN-szolgáltatások ingyenesek, mindig túlterheltek. A ti Az internet sebessége hirtelen csökkenni fog ennek eredményeként.
 • Vevőszolgálat gyakorlatilag hiányzik.
 • Nincs megfelelő forgalmi titkosítás.
 • Az ingyenes VPN valószínűleg nem fog működni. Végül azt találja, hogy pazarolja az idejét.

Legjobb amerikai VPN-k – A teljes áttekintés

Azóta teszteltem a VPN-eket, mióta megismerkedtem a kiemelkedő internetes eszközzel. Néhányuk valójában elég gyenge volt, figyelembe véve, hogy mit vársz egy ilyen szoftvertől. A mai listán szereplők mindazonáltal a legjobbak, amivel valaha operáltam. Ön eljut csatornák feloldása és Védd magad a legújabb technológiákkal.

Nagyon sok VPN-szolgáltatót vizsgáltam meg, és mindig figyelembe veszem a VPN-szolgáltatók számát VPN-kiszolgálók, adatvédelmi irányelvek, sebesség, visszatérítési politika és ügyfélszolgálat. Nem fogok itt sokat mondani. Olvassa el az alább bemutatott teljes véleményt, és ennek megfelelően válasszon.

ExpressVPN

ExpressVPN áttekintés

ExpressVPN először került a listába, mivel nem csak a véleményem igazolja a VPN nagyságát. Mindenekelőtt ez a VPN kínál lágy gyors kiszolgálók 160 különböző helyszínen, köztük 94 országban. VPN-alkalmazásuk nagyon könnyen használható és elmondhatja, hogy a nem tech-hozzáértésű egyének támogatására készült.

Miután többször használtam az Egyesült Államokban (még mindig), azt javaslom, hogy iratkozz fel, mert nem fog jobb szolgáltatást találni.

Ezenkívül ez a szolgáltató jól ismert biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Az ExpressVPN használata közben bármikor böngészhet az interneten anélkül, hogy átnéznie kellene a vállakat. Vessen egy pillantást a VPN-szolgáltató előfizetésének más szolgáltatásaira:

 • ExpressVPN nulla naplót tart a böngészési tevékenységek közül. Rendkívül fontos szolgáltatás minden olyan VPN-szolgáltató számára, amely megígéri védeni az online magánéletét.
 • Az élő csevegés támogatása 24 órán keresztül elérhető.
 • Több mint 3000 szerver 94 különböző országban.
 • Számos szerverhely az USA-ban.
 • Öt egyidejű kapcsolat.
 • A 30 napos visszatérítési politika.

NordVPN

NordVPN áttekintés

NordVPN az erős titkosítás és a szigorúság miatt népszerű a magánélet-központú ügyfelek körében nem naplózó házirendek. Ezen felül joghatóságuk cenzúrázatlan internettel, adatmegőrzési törvényekkel és online kormányzati felügyelettel büszkélkedhet. Többet érhet be 4000 szerver szétszórtan világszerte hat különböző eszköz használatával, egy előfizetés alatt.

Ha úgy gondolja, hogy ez jó, akkor meg kell tanulnia ezekről Dupla VPN funkció. Képzelje el, hogy adatai titkosításra kerülnek egy kiszolgálón keresztül, majd újra titkosítva lesznek egy másikn keresztül. Dupla szerverrel, duplán a védelemmel. Igen, ez egy olyan szolgáltatás, amelyet megszerez, ha feliratkozik a NordVPN-re. De várjon, még van még:

 • Kiváló adatvédelem és biztonság.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Kettős VPN szolgáltatás.
 • Hat egyidejű kapcsolat egy előfizetés alatt.
 • Gyors sebesség – Malajzia kivételével!
 • Több mint 4000 szerver 62 országban.
 • A NordVPN fantasztikus árat kínál!
 • Crypto pénznemek és készpénz fizetésként elfogadva.
 • A Netflix támogatást folyamatosan frissítjük.

BulletVPN

BulletVPN áttekintés

Ha tévékész vagy, és ugyanúgy élvezed a kedvenc műsoridet, mint én BulletVPN remek lehetőség, hogy fontolja meg. Valójában a webhelyükön az első mondat található: „A legjobb VPN az adatfolyamhoz”, és nem viccelődnek.

A cég „lángoló gyors sebességA felhasználók számára annak biztosítása érdekében, hogy ne találkozzanak senkivel pufferelés filmek, sorozatok, sportesemények vagy bármi más nézésekor jelentkező problémák. Sőt, erős biztonsági és adatvédelmi funkciókat használnak, mint például a AES 256 bites titkosítás és a nulla naplózás politika.

És ha nem tapasztalt VPN-felhasználó, akkor érthető és egyszerű telepítési útmutatók arról, hogyan telepítheti a szolgáltatást az útválasztón, vagy hogyan hozhat létre virtuális útválasztót a PC / Mac számítógépen. Ha még néhány kiszolgálót felvehetnek a hálózatba, akkor előfordulhat, hogy néhány helyen feljebb lépnek.

Előnyök:

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Kompatibilis alkalmazások PC, Mac, iOS és Android rendszerrel.
 • Kiváló ügyfélszolgálat a 24/7 élő chat funkció.
 • Lehetővé teszi Öt kapcsolat fiókonként.
 • Nulla hálózati forgalmi naplózás.

Hátrányok:

 • Kis szerverhálózat.

SurfShark

SurfShark

Amikor egy új gyerek érkezik az iskolába vagy a blokkba, határozottan megfélemlíti a nagyobb embereket. Hát nem SurfShark srácok. Noha az iparágban meglehetősen új, bebizonyította, hogy méltó riválisa minden nagyobb VPN-szolgáltatónak.

A szerverhálózat meglehetősen kicsi, de a korlátlan egyidejű kapcsolat pótolja azt. El tudod képzelni az összes családtagot és barátot, akik ugyanazon előfizetés alatt működnek? Ez is nagyon biztonságos és tiszteletben tartja a felhasználók adatvédelmét egy szigorú bevezetés útján nincs naplózási politika. A SurfShark további részei az alábbiakban:

Előnyök:

 • Korlátlan egyidejű kapcsolat.
 • 14 ország; 100+ szerver.
 • Korlátlan sávszélesség.
 • Korlátlan sebesség.
 • Nincs naplózási politika.
 • IPv6 szivárgásvédelem.
 • 256 bites titkosítás.
 • Támogatja a torrentokat.

Hátrányok:

 • Nem túl hatalmas szerverhálózat.

CyberGhost

CyberGhost VPN áttekintés

Egy másik jól ismert márka, amely a vágást végzi CyberGhost. Több mint 15 millió regisztrált felhasználók a világ minden tájáról, ez a szolgáltató meglehetősen a szolgáltatáscsomagot kínálja, ideértve a legnagyobb sebesség, biztonság, névtelenség és kompatibilitás. Csatlakozhat több mint 1000 szerverhez 30 országban, és kinyithatja a kívánt webhelyeket.

A CyberGhost nagyon magasra tart 4,2 / 5 besorolás a Google Play Áruházban, és több mint egymillió letöltéssel rendelkezik. Ha olyan népszerű, akkor jónak kell lennie.

Előnyök:

 • Gyors VPN szerverek.
 • Védi a rosszindulatú webhelyeketől.
 • Öld meg a kapcsoló funkciót.
 • Korlátlan sávszélesség
 • Legfeljebb öt egyidejű VPN-kapcsolat.
 • Erős AES 256 bites titkosítás.
 • Nincs naplózási politika.
 • 30 napos visszatérítési garancia.

Hátrányok:

 • A BitCoin használatával nem lehet fizetni

Az Egyesült Államok legjobb VPN-je 2020-ig – összefoglaló

Nem akarjuk, hogy túlságosan paranoidnak tűnjön, de a VPN használata közben az internet böngészésének fontossága minden nap növekszik. Ne vegye könnyedén online adatvédelmét. Még a társadalmi számlád is, amely számodra jelentéktelennek tűnik, értékes személyes információkkal szolgálhat a potenciális kíváncsiskodó szemek számára rólad. Remélhetőleg ez „Legjobb amerikai VPN” A felülvizsgálati útmutató elegendő betekintést adott neked ahhoz, hogy megtudja melyiket VPN szolgáltatók valójában bízhat benne.

Az utolsó tipp az lenne, ha nem használnánk ingyenes VPN mivel potenciálisan veszélyeztethetik az Ön személyes adatait eladási adatait harmadik fél számára. Ha egy VPN szolgáltatás túlságosan olcsónak tűnik, valószínűleg azért van, mert nem kapja meg a VPN összes előnyeit.

Hasznosnak találta ezt az útmutatót? Mondja el nekünk, mit gondol az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map