Az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je 2020-ban

Az első dubai látogatásom jó volt, és mindaddig, amíg nem csatlakoztam az internethez. Úgy értem, látogató vagyok, és nem is tudok otthon tartani a szüleimet, mert a VoIP szolgáltatások kedvelik őket A Skype le van tiltva az országban Másodszor felkészülve jöttem. Megszereztem magamnak hiteles VPN-t, és nem volt probléma Az Egyesült Arab Emírségek szigorú internetkorlátozásai. Tehát, ha hamarosan Dubaiba látogatást tervez, hadd segítsek VPN kiválasztásában szabadon férjen hozzá az internethez. Itt van egy az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-jeinek teljes áttekintése.


Az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je 2017-ben

Az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je 2020-ban

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je – összefoglalva

Vannak páran ingyenes VPN szolgáltatások fordulhat az Egyesült Arab Emírségekben való tartózkodáshoz. Ilyen szolgáltatások azonban vannak rendkívül megbízhatatlan és bizonyos esetekben az Internetre csatlakoztatott eszközökre is veszélyes lehet. Mindig azt javasoljuk, hogy használjon megbízható VPN-szolgáltatásokat, egyértelmű visszatérítési politika, ToS és adatvédelmi irányelvek mellett. Az alábbiakban megtalálja a az Egyesült Arab Emírségekben használható legjobb VPN-szolgáltatók.

RankVPN SzolgáltatóLink
rangvpn-szolgáltató
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás
 • Exkluzív 49% kedvezmény!

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a BulletVPN oldalra
rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a NordVPN oldalra
4vpn-szolgáltatóLátogasson el a Surfsharkba

Mi a VPN szolgáltatás??

VPN (Virtuális magán hálózat) egy olyan szoftver formája, amely lehetővé teszi a személyes adatok titkosítás révén történő biztonságát. Ezen keresztül rejlik az IP-címed, és egy másik felhasználót fog használni, annak alapján, hogy hol szeretne böngészni.

Hogyan válasszunk VPN-t az Egyesült Arab Emírségekben?

Az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-jének kiválasztása ijesztő feladatnak bizonyulhat, tekintettel a piacon a jó hírű VPN-szolgáltatások számára. Ennek ellenére a legtöbbjük olyan szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az adatok védelme online hackerektől és még megkerülni az internetes cenzúrát.

A jó indulás az, ha azonosítunk egy szolgáltatót, akinek van kedvező árú havi és éves előfizetési tervek, és azokat is, amelyek akár kínálnak pénzvisszafizetési garanciák vagy próbaidőszakok hogy kiszámoltassa szolgáltatásaikat, mielőtt elkötelezi őket. Nagyon óvnánk bárkit attól, hogy belekeveredjen olyan VPN-társaságokba, amelyek állítása szerint ingyenesen kínálják szolgáltatásaikat. Csalódni fognak téged hibás szoftver és nagyon lassú töltési idők.

Szeretnénk, ha olyan jól megalapozott vállalatok felé mutatunk, mint például ExpressVPN, IPVanish, VyprVPN, StrongVPN, HideMyAss és PureVPN többek között. Ezek a srácok különféle funkciókat és árazási lehetőségeket kínál, amelyek mindenki igényeihez igazodnak, valamint a VPN-szoftverek, ahol vannak operációs rendszerekhez tervezett verziók. Jól befektettek ügyfélszolgálati osztályukba, és lehetővé teszik korlátlan szerver- és sávszélesség-váltás.

Szüksége van egy UAE VPN-re?

Ha hosszabb tartózkodást tervez az Egyesült Arab Emírségekben, akkor igen. az a kormány inkább az állampolgárok online tevékenységeit szemlélteti, és így tudják kitalálni, ki mit csinál. A magánélet nagyon alacsony szintje létezik, ha van ilyen.

Karbantartani hozzáférés a kedvenc filmeihez, TV-műsoraihoz és élő sporteseményeihez, meg kell tenned szerezzen egy UAE VPN-t. Ily módon megszünteti a megszokott csatornákra előírt összes korlátozást.

Online cenzúra az Egyesült Arab Emírségekben

2011-től kezdve, az online cenzúra szintje politikailag összefüggő okok miatt gyorsan megnőtt. Az Egyesült Arab Emírségek számos olyan webhelyet jelentettek meg, amelyek népszerűsítik a tartalmat és fórumokat kínálnak politikai kritikához.

A TRA, a kormány irányítása alatt, nagy nyomást gyakorolt ​​az internetszolgáltatókra a pornográfiát, a terrorizmust és a szerencsejátékot elfogadható normaként korlátozó tartalom korlátozása érdekében. Egy maroknyi VoIP szolgáltatások, például a Skype, közösségi oldalak, mint például Facebook és Twitter, valamint a társkereső oldalak listáját mind a hatóság korlátozta. “

Mindezek a problémák rendkívül romboló jellegű tartózkodást eredményezhetnek egy olyan országból érkező külföldiek számára, ahol a tartalom cenzúrázása szinte nem létezik. Megállapíthatja, hogy sok csatornát és webhelyet, amelyekhez szokott, tiltják az Egyesült Arab Emírségekben, és így a következő A legjobb megoldás egy hatékony VPN-szolgáltató igénybevétele.

Ezenkívül az Egyesült Arab Emírségek közismert, hogy nagyon szagúak, amikor lakóik magánéletét érintik. Az ország mindenkit megcímkéz, aki véletlenül Egyesült Arab Emírségek IP-címével rendelkezik.

Mi lenne, ha tudnád, hogy a kormány meghallgatta az összes felhívását? Nem vagy egyedül, emlékszel erre. Mindent, amit mondasz vagy teszel, a kormány dolgozza fel. Hogy elkerüljük ezt a durva igazságot, csatlakozzon egy VPN-hez, és névtelenítse a készüléket. Ily módon a kormány nem lesz képes megszerezni az Ön adatait.

A webhelyek feloldásának feloldása az Egyesült Arab Emírségek VPN-jével

Az Egyesült Arab Emírségek VPN szolgáltatása biztosítja lépjen túl az összes földrajzi korlátozásról amelyet a kormány az online tartalomra állított fel az Ön IP-címének elrejtésével és az adatok titkosításával. Az adatok titkosításának ilyen formáját a sok széles körben támogatott alagútprotokoll egyikével hajtják végre, és ez attól függ, hogy milyen szolgáltatót előfizettek. A legnépszerűbbek SSTP, OpenVPN TCP-vel és UDP, PPTP, valamint L2TP / IPsec val vel PPTP. Ha kombináljuk 256 bites titkosítás és IP hider, ez lehetővé teszi a hozzáférést mind a helyi, mind a külföldi korlátozott szolgáltatásokhoz.

Számos nemzetközi webhely és online szolgáltatás feloldódik, ha olyan szolgáltatókat használ, amelyek a weboldalon szereplők az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je; köztük a Skype, a Whatsapp és a Viber. Várható, hogy hozzáférjen egyes olyan brit és amerikai szolgáltatásokhoz, amelyeket más országokban még mindig nehéz megtalálni. Tartalmazzák Fox, USA Netflix, Hulu. CBS, ABS család, BBC iPlayer, HBO Go, Spotify, Pandora Radio többek között.

Nyissa fel a Hanghívás képesség blokkolását a Chat Apps alkalmazásból

Az Egyesült Arab Emírségekben a távközlés felügyeletéért felelős testület olyan cenzúra formájában működik, amelyet sok országban gyakran nem tapasztalunk meg. Népszerű csevegőalkalmazások, például A WhatsApp, a Skype, a Facetime és a Viber nem engedélyezik a VoIP szolgáltatások megkönnyítését ez lehetővé tenné a felhasználók számára ingyenes hívások kezdeményezését. Szerencsére a VPN használata az Egyesült Arab Emírségekben lehetővé tenné kerülje meg ezt a korlátozást, és képes legyen hanghívásokat kezdeményezni. Ehhez csak egy kapcsolat szükséges egy VPN szerverrel, amely olyan országban található, amely nem korlátozza az ilyen hívásokat.

P2P fájlmegosztás és torrent

Ugyanez a megoldás, amelyet a VoIP szolgáltatásokhoz használnak, vonatkozik a felhasználókra is, akik online tartalmat szeretnének streamálni vagy torrenteket szeretnének letölteni.

Az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je – mélyreható áttekintés

A mi listánk legjobb UAE VPN A szolgáltatások közé azok a cégek tartoznak, amelyek garantáltan teljes adatvédelmi lehetőséget kínálnak az interneten & megkönnyíti a felhasználók számára megkerülni a meglévő akadályokat a kormány által a cenzúra érvényesítése érdekében. Megtudhatja azokat a VPN-szolgáltatásokat is, amelyek ingyenes próbaidőszakot és pénzvisszafizetési garanciákat kínálnak. Függetlenül attól, hogy külföldről származik-e USA-ban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Németországban, Franciaországban, Indiában vagy bárhol másutt, ezek a legfontosabb VPN-szolgáltatások segítik a regionális korlátozások megkerülését és az olyan alkalmazások feloldását, mint például a Skype, a Whatsapp, a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és még sokan mások. Ezzel mondta, itt található az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-jeinek teljes áttekintése.

1. ExpressVPN – az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je

ExpressVPN a listánk elsősorban az ő miatt Könnyen kezelhető szoftver, nagyszerű ügyfélszolgálati csapat, és mindenekelőtt az a fokozott biztonság szintje. Szervereik jelen vannak a több mint 90 országban, tehát nem lesz távolsági kapcsolatot kezdeményezõ minõség, mivel az egyik mindig közeli lesz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Ügyfélszolgálatuk szintén nagyon képzett, könnyen elérhető és ők is elérhető 24/7. Ha valamelyik problémával találkozik, miközben megpróbálja biztosítani az internetkapcsolatot engedje fel a Skype, Netflix, Whatsapp vagy BBC blokkolását az Egyesült Arab Emírségekben, mindig e-mailt küldhet nekik, segítségjegyet kaphat a saját webhelyén, vagy felveheti velük a kapcsolatot élő csevegőszolgáltatás. Tekintettel arra, hogy más szolgáltatókhoz képest kissé drágák lehetnek, de olyan funkciókkal, mint a lopakodó mód, legalább fontolóra kell vennie a feliratkozást 30 napos pénzvisszafizetési garanciaidő, és megnézheti, szeretné-e a szolgálatot.

Előnyök

 • 145 szerverhely.
 • 30 napos pénzvisszafizetési időszak.
 • 24/7 élő chat támogatás
 • Korlátlan sávszélesség.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Nulla naplózás politika.
 • 5 egyidejű csatlakozás.

Hátrányok

 • Valamivel drága.

2. NordVPN

A tény, hogy a NordVPN a székhelyük van székhelye Panamában azt jelenti, hogy nincs esély arra, hogy bármelyik kormány nyilvántartást keres a felhasználók böngészési előzményeiről, mivel az országot semmilyen adatmegőrzési törvény nem érinti. A szolgáltatás is akár 6 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, azaz akár 6 eszközt is csatlakoztathat az Egyesült Arab Emírségekben egyidőben egy fiókon keresztül. a biztonsági jellemzők ezek a legmagasabb szintű VPN-szolgáltatók, és valószínűleg legtöbbjük is van egyedül a NordVPN számára.

Vegyük például a dupla-hop VPN láncoló szolgáltatás, ahol a forgalom egy szerver helyett két szerver között irányult. Ez növeli a biztonsági szintet & megnehezíti bárki nyomon követését. Aktívak is nem naplózási politika, ami azt jelenti, hogy böngészhet anélkül, hogy aggódnia kellene a történelem bárhol rögzítésével.

Előnyök

 • Több ezer szerver több mint 60 országban.
 • SmartPlay intelligens DNS.
 • CyberSec.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • 6 párhuzamos kapcsolat.
 • Nulla forgalmi politika.
 • Díjnyertes támogatás.
 • 30 napos készpénz-visszafizetési politika.

Hátrányok

 • Akkor drága.
 • Nem megbízható, ha a sebességről van szó.

3. IPVanish

IPVanish hűséges követője van az Egyesült Arab Emírségekben, főként ezek miatt magas szerversebesség, és ez alapvetően fontos, ha a kedvenc csatornájáról vagy webhelyéről híreket, élő közvetítéseket vagy sporteseményeket szeretne streaming-et folytatni. Az magas szerversebesség azt is, hogy a letöltések gyorsabban történjenek, és ne feledje, hogy ennek ellenére a szolgáltatás magas szintű biztonságot nyújt. A szoftver, amelyet a felhasználók élvezhetnek, a legmagasabb szintű, mivel támogatást nyújt a leggyakrabban használt platformokhoz, ideértve a Windows, Mac, iOS, Android és Linux. Szerverhálózata szintén meglehetősen lenyűgöző, a közülük több mint 850 található több mint 60 országban.

Az IPVanish felhasználóinak azt is megígérték, hogy a szolgáltatás nem tárolja böngészési előzményeiket, és ezt példázzák nem naplózási politika. A biztonság szempontjából, Az IPVanish a PPTP, az L2TP és az OpenVPN protokollt kínálja a választott protokollként, mindegyiket egy a 256 bites AES titkosítás. Az egyik szempont, amely megkülönbözteti őket a többi szolgáltatótól, az, hogy csak kínálnak 7 szabad nap a leendő ügyfelek számára annak eldöntésére, hogy ez a szolgáltatás igénybe vehető-e vagy sem.

Előnyök

 • Több mint 1000 szerver.
 • PPTP, L2TP és OpenVPN protokollok.
 • Legfeljebb 10 eszközt csatlakoztathat.
 • Támogatja a Windows, Mac, iOS, Android és Linux rendszereket.
 • Nulla naplózás politika.
 • Nincs korlátozás a sávszélességre.

Hátrányok

 • Nem sikerült feloldni a Netflix blokkolását.
 • 7 napos pénz-visszafizetési politika.

VPN alternatívák – Intelligens DNS-proxyk

A VPN-k nem az egyetlen eszköz, amely segít megkerülni a regionális korlátozásokat. Használhatja Intelligens DNS-proxyk hogy földrajzilag korlátozott tartalomhoz férjen hozzá, miközben az Egyesült Arab Emírségekben található. Ellentétben a VPN-rel, Az intelligens DNS nem titkosítja a forgalmat és nem is köpesse le IP-címét. Tehát bármi, amit online végez, könnyen megfigyelhető.

Egy olyan országban, mint az Egyesült Arab Emírségek, a magánélet nagyon fontos. Ezért, ha ápolja biztonságát és magánéletét, inkább VPN-t használjon. Vessen egy pillantást arra, amit az intelligens DNS tesz az asztalra:

 • A VPN-től eltérően, az intelligens DNS nem korlátozódik bizonyos eszközökre. Lehet minden szóban forgó platformon fel kell állítani. Az tartalmazza Xbox, Apple TV, Amazon Fire Stick, Windows PC, MacOS, iOS, AndroidOS, Roku és még Chromecast.
 • Ha egyszer megváltoztatja a DNS-konfigurációt, akkor képes lesz rá feloldja a földrajzilag korlátozott csatornák blokkolását bármikor elindíthatja a készüléket. Azonban az, amit elérni fog, attól függ, hogy a szolgáltatója támogatja-e. Ezért válassza az Intelligens DNS-szolgáltatót, mint például a Unlocator.
 • Az intelligens DNS óta nem változtatja meg IP-címét a folyamat során korlátozott tartalmat élvezhet és tartsa a helyi csatornákat teljesen működőképessé ugyanabban az időben.
 • Az intelligens DNS nem titkosítja az Ön adatait. Bár ez nem adja meg a biztonságot szüksége van, a te A sebesség teljes kapacitással marad.
 • Egyesült Arab Emírségek szolgáltatói használják átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés, ami azt jelenti, hogy az intelligens DNS nem működik. Legyen óvatos, Du és Etisalat kapcsolatban állnak veled.

A jó intelligens DNS-szolgáltató kiválasztása ugyanolyan félelmetes, mint a VPN esetén. Azonban nincs sok lehetőség, amikor Unlocator az iparban van. Ez a szolgáltatás képes Több mint 234 csatorna blokkolása szerte a világon, beleértve az USA Netflix-et, Hulu-t, a BBC iPlayer-t és még sok más. Ha cseresznyetet szeretne hozzáadni a tetejére, kipróbálhatja szolgáltatását 7 nap ingyenes. Használja ki ezt és tanulja meg, mi szól ez a szolgáltató.

Következtetés az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-jéről

Az Egyesült Arab Emírségekben alkalmazott magas szintű korlátozások ellenére az ott lakóhellyel rendelkező és ott dolgozó külföldieknek lehetőségük van arra, hogy eljuthassanak hozzájuk nézd, mit akarnak, és hallgassa meg, mit akarnak. Az egy VPN. Megfelelő telepítés esetén a felhasználónak képesnek kell lennie arra megkerülni az összes korlátozást állítson be és járjon el az interneten a lehető legnagyobb szabadsággal és magánélettel. Tegye meg véleményét, és ossza meg tapasztalatait a VPN-sel, amelyet felvette az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kapcsolódó hozzászólások

 • A legjobb VPN a CW TV számára

  A legjobb VPN a CW TV számára

  Nincs hozzászólás | 2018. augusztus 6

 • A legjobb VPN korlátlan sávszélességgel

  A legjobb VPN korlátlan sávszélességgel

  Nincs hozzászólás | 2018. augusztus 17

 • Unlocator áttekintés 2019

  Unlocator VPN áttekintés – megéri-e pénzem?

  Nincs hozzászólás | 2019. június 11

 • A legjobb kínai VPN 2017 - Kikerül a nagy tűzfalat

  Kína legjobb VPN-je – 2020 áttekintés

  2 megjegyzés | 2016. június 10

A szerzőről

Károly

Streaming modulok geek. Minden érdeklődés, amit tudni kell a regionális korlátozások megkerüléséről. A lelkes hívő az online magánélet védelmének jogában. Charles számos VPN szolgáltatót is áttekintett, és tudja, hogyan lehet elválasztani a jó almát a rosszatól.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map