Az ExpressVPN biztonságos-e használni?

Manapság fontos, hogy az arzenáljában legyen egy biztonsági eszköz, például VPN. Nem minden VPN születik ugyanakkor. Míg egyes VPN-k csak adatvédelmet és biztonságot ígérnek, mások teljesítik. Ha kíváncsi, hogy az ExpressVPN valóban biztosítja-e a felhasználók számára adatvédelmet és biztonságot, olvassa el tovább, hogy megkapja a választ.


Az ExpressVPN biztonságos?

Az ExpressVPN biztonságos?

Az ExpressVPN adatvédelmi irányelve

Először az ExpressVPN rendelkezik az egyik legszűkebb és legátláthatóbb adatvédelmi politikával, amelyet átolvastam. Nagyon tisztában vannak azzal, hogy hogyan kezelik felhasználói adataikat. Még megmagyarázzák az adatok naplózásának szükségességét annak bemutatására, hogy az nem befolyásolja az adott felhasználót:

Noha a szolgáltatás egyértelmű, hogy kijelenti, hogy naplókat vezet a regisztrációs folyamatról, ugyanakkor tisztában vannak az adatok felhasználásának módjával is. Az ExpressVPN adatvédelmi irányelve egyértelműen mutatja, hogy bár tudhatják, hogy egy felhasználó igénybe vette a szolgáltatást, fogalmam sincs:

Az adatvédelmi politika részletezi az ExpressVPN által a szerverei és a felhasználói adatok biztonságának megőrzése érdekében hozott biztonsági intézkedéseket,

„A kiszolgálók olyan adatközpontokban vannak elhelyezve, amelyek erős biztonsági gyakorlattal rendelkeznek. Ezen adatközpontok egyike sem követeli meg, hogy gyűjtsünk vagy tároljunk bármilyen forgalmi adatot vagy személyes információt a VPN-szolgáltatások használatával kapcsolatban. Ha valamely adatközpont felkéri bennünket az ilyen adatok naplózására, akkor azonnal abbahagyjuk a műveletet az említett adatközponttal és alternatív lehetőségeket találunk. ”

Más szavakkal, bízhat abban, hogy az ExpressVPN a felhasználók számára olyan adatvédelmet kínál, amelyre számíthatnak. Valójában egy kicsit részletesebben megmutatom neked egy valós életbeli példát az adatvédelmi politikájukról, a cselekvés során.

Az ExpressVPN biztonsági funkciói

Az ExpressVPN számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek aktívan működnek a felhasználók biztonsága érdekében. Íme néhány olyan szolgáltatás, amely az internetkapcsolat biztosítása érdekében működik:

Split alagút

A szolgáltató által kínált egyik szolgáltatás a megosztott alagút. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobban ellenőrizzék az átvitt adataikat. Pontosabban, a felhasználók kiválaszthatják az átirányítani kívánt forgalmat. Más szavakkal, fenntarthatja a VPN-hez szükséges biztonsági szintet anélkül, hogy veszélyeztetné a helyi hálózati hozzáférést vagy az internet sebességét.

titkosítás

A VPN-k titkosítják az Ön adatait, miközben a biztonságos szerverről a számítógépre és vissza haladnak. Az ExpressVPN AES-256 titkosításokat használ, az „ugyanaz a titkosítási szabvány, amelyet az Egyesült Államok kormánya elfogadott”. A mai napig még a szuperszámítógép sem képes megtörni a titkosítás milliárd kombinációs lehetőségét.

Más szóval, senki sem harmadik fél, legyen az internetszolgáltató, kormányzati szervezet vagy WiFi szolgáltató, nem férhet hozzá az Ön adataihoz az ExpressVPN használata közben..

IP-maszkolás

Az ExpressVPN elrejti az Ön IP-címét, és megosztott IP-t biztosít az Ön kiszolgálója alapján. Ez azt jelenti, hogy ugyanazzal az IP-címmel fogsz rendelkezni, mint (valószínűleg) több ezer más felhasználóval. Más szavakkal, az Ön által bemutatott IP nem fog visszakeresni Önt.

Nulla tudás DNS

Az ExpressVPN által kínált nagyszerű biztonsági szolgáltatások a nulla ismeretlen DNS-szolgáltatás. A DNS segítségével az eszköz „lefordítja azt az URL-t, amelyre egy emberi típus kattint [a] számsorba”, amelyet az eszköz olvashat. Más VPN szolgáltatókkal ellentétben az ExpressVPN saját DNS szolgáltatást kínál a VPN szolgáltatásával. Mivel a szolgáltató DNS-je szintén titkosítva van, kiküszöböli a nem biztonságos DNS által kínált esetleges biztonsági réseket.

Más szavakkal, az ExpressVPN felhasználók biztonságban vannak a „cenzúrától, DNS szűréstől, adathalászattól és más manipulációktól”. Ehhez még hozzá kell tenni, mivel a DNS-kérés soha nem hagyja el a VPN-alagutat, így gyorsabb válaszidőt kap.

Valós élet bizonyíték – az ExpressVPN adatvédelme működésben

2016-ban Andrei Karlov oroszországi nagykövetét Mevlüt Mert Altıntaş török ​​rendőr gyilkolta meg. Egy évvel később a török ​​média kijelentette, hogy valaki az ExpressVPN szervereit használja a merénylettel kapcsolatos bizonyítékok törléséhez..

A török ​​hatóságok ezt követően lefoglaltak egy ExpressVPN szervert annak érdekében, hogy olyan adatokat találjanak, amelyek összekapcsolják a bizonyítékokat kiadó személy személyazonosságát. Adatvédelmi politikájukhoz igazodva, az ExpressVPN nem tudott segíteni a török ​​hatóságoknak, mivel nem találtak releváns adatokat.

Az ExpressVPN nyilatkozatot adott ki a kérdés megvitatására, amelyben kifejti elkötelezettségét a nulla naplózás politikája mellett, és elítéli a VPN szolgáltatások illegális tevékenységekre való felhasználását..

Az ExpressVPN biztonságos? – Végső ítélet

Röviden: igen. Az ExpressVPN biztonságos és magán VPN-szolgáltató. Biztos lehet benne, hogy a kapott szolgáltatás megegyezik a weboldalukon benyújtott igényekkel a T.-vel. Az ExpressVPN segítségével biztos lehet abban, hogy mindig biztonságos VPN-kapcsolatot kap..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me