Az NHL.TV legjobb VPN-je – 2019/2020 szezon áttekintés

Felzárkózni az összes Nemzeti Jégkorong Liga a játékok még soha nem volt ilyen egyszerű NHL.TV szolgáltatás, korábbi nevén NHL Game Center. Az előfizetés lehetővé teszi, hogy az összes tetején maradjon jégkorong bajnokság, kiemelt játékok és fontos bejelentések a kedvenc sportoddal kapcsolatban. Az élő mérkőzéseket közvetlenül a készülékére közvetítheti, és élvezheti a játék teljes izgalmát, mindaddig, amíg lépést tart a díjaikkal. Az egyetlen kérdés, amellyel foglalkoznia kell, az a tény, hogy a legtöbb A játékokat az Egyesült Államokban feketézték. Ez egy olyan probléma, amelyet meg lehet oldani, de el kell fordulnia egy egyszerű, úgynevezett eszközhöz VPN. Melyik a a legjobb VPN az NHL-hez? Tudja meg ebben az áttekintésben.


A legjobb VPN az NHL.TV számára

A legjobb VPN az NHL.TV számára

NHL.TV – A Nemzeti Jégkorong Liga otthona

NHL.TV az NHL önálló szolgáltatása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára patak minden játékot a szezonból. A szolgáltatás szinte mindenhol elérhető a világon. azonban, a tartalom nem az.

Nos, egy ilyen sport-streaming szolgáltatás függ áramszünet korlátozások. Amikor egy játékot sugároznak a kábelszolgáltató csatornája, Az NHL.TV-t elfejtik. A szolgáltatás nem fizet sokat az amerikai lakosok számára. NHL előfizetés)

Nem azért tettem közzé, hogy megmutassam az árakat; Beírhatok $ 24.99 / hó vagy 129,99 USD / Korlátlan hozzáférés. A kép fő célja a korlátozásokkal kapcsolatos értesítés. Ha alaposan megnézed, akkor minden tervben megtalálható (Elektromos áramkimaradások és korlátozások vonatkoznak).

Ez nem minden. Mögöttük egy egész bekezdés szól az ilyen korlátozásokról. Vigyázzon arra, hogy megtudja, mi történik, ha van feketére? Itt van a üzenet kapsz:

„Az Ön választása jelenleg nem érhető el az NHL.TV-ben a helyi vagy nemzeti áramszünet korlátozások miatt. A teljes hosszúságú visszajátszás 48 óra elteltével elérhető lesz. ”NHL.TV elsötétítés üzenet

De rendben van. Val,-vel VPN, ezt megkerülheti. Görgessen egy kicsit tovább, és ellenőrizze, mi a VPN, mit tesz és mit válasszon.

Mi a VPN?

A Virtuális magán hálózat egy fő dolgot tesz, amely valóban segít az NHL.TV szolgáltatás elérésében. Ez lehetővé teszi, hogy megkapja online identitás rejtett, és ez úgy történik, hogy kikapcsolja az aktuális IP-cím az egyik mellett, amely a szolgáltató egyik távoli magánszerveréhez kapcsolódik.

Az Ön IP-címe inkább az Ön IP-címe digitális ujjlenyomat online, és olyan információkat tár fel, mint a tartózkodási hely és a személyazonosság, bárki számára, aki érdekel az ellenőrzés. Megváltoztatása elrejti az aktuálisat elhelyezkedés, és ez lehetővé teszi hozzáférés a szolgáltatáshoz bárhol a világon is lehet. 

Az NHL.TV cenzúrája a VPN-vel

Mindaddig, amíg érvényes előfizetésed van az NHL.TV szolgáltatásra, csak a megbízható VPN kapcsolat hogy képesek legyenek navigálni az összes blokkjukon és patakokkal játszhatsz játékot bárhol a világon.

A kapcsolat felépítése viszonylag egyszerű; annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi egyszerű utasításokat:

 1. Keressen egy hiteles VPN-szolgáltatót, mint például ExpressVPN és iratkozzon fel.
 2. Töltse le az alkalmazást a Mac, PC, iOS vagy Android készülékre.
 3. Hozzon létre kapcsolatot a VPN-kiszolgálóval lehetőleg valahol a korlátozások nem vonatkoznak.
 4. Jelentkezzen be az NHL.TV-be webhelyen, és kap előfizetést.
 5. Győződjön meg arról, hogy aktív VPN-kapcsolata van bármikor közvetítse a jégkorong-játékokat élőben.

Ha kérdezel tőlünk, akkor mondjuk ExpressVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltató, amellyel mindig elérhető kapcsolatot kereshet, de javasoljuk, hogy teszteljen más szolgáltatásokat, hogy megtalálja azt, amelyik az Ön számára legmegfelelőbb. Felülvizsgálatot végeztünk négy alatt, amelyet megfontolhat:

Legjobb NHL.TV VPN – Részletes áttekintés

Virtuális magánhálózatok kiváló eszközök megkerülni a regionális korlátozásokat és kerülni az áramszünetet. Látja, az áramszünet korlátozása egy olyan mechanizmus, amely megakadályozza, hogy a streaming szolgáltatások közvetítsék a mérkőzést, ha a kábelszolgáltató joga van a területén tartózkodni.

VPN-mel lecsökkentheti ezt a problémát a virtuális én áthelyezése egy olyan területre, ahol nincs jelen hivatalos műsorszolgáltató. Csak akkor tudod közvetítse az NHL mérkőzéseit az áramkimaradás nélkül.

Mindemellett itt állnak azok a VPN-szolgáltatók, amelyek megkerülhetik az NHL.TV áramszünet korlátozásait.

1. ExpressVPN – Legjobb streaming VPN

ExpressVPN borító

ExpressVPN elsősorban azért, mert szolgáltatásuk egyszerűen a legjobb, amellyel valaha is találkoztunk. Ajánlanak:

 • Azonnali segítség keresztül Élő chat ügyfélszolgálati csapatával.
 • Legfeljebb 20 perc egy e-mail válasz.
 • 24 órás ügyfélszolgálat csapat, amely mindig készen áll arra, hogy az Ön igényeinek megfelelően hajtson végre.

Az egyetlen dolog, amiről hallottam, hogy a legtöbb előfizető aggódik, a szolgáltatás költsége. Nyilvánvaló, hogy az éves díj kicsit meredek a legtöbb szolgáltatóhoz képest, de ők 30 napos pénz-visszafizetés Az irányelv lehetővé teszi a szolgáltatás kipróbálását és annak eldöntését, hogy elégedett-e vagy sem azzal, amit fizetni fog. Ha ez elég lenyűgözőnek bizonyul ahhoz, hogy akár egy barátjának is eljuttassa a szolgáltatást, akkor mindkettő kap ingyenes havi szolgáltatás közvetlenül az előfizetés tetején.

Összehasonlítva a többi VPN szolgáltatóval, ExpressVPN nagyon jól néz ki csatlakozási sebesség. Élvezni fogja a leggyorsabb letöltések, torrent és élő streaming amint feliratkozik ezekkel a srácokkal. Ugyanazt a fiókot egy másik eszközzel is felveheti, hogy a telefonon történő böngészés ugyanolyan biztonságos legyen, mint a számítógépen történő böngészés..

Ha valaki a legjobb szolgáltatást keresi a piacon, akkor magabiztosan mondhatjuk, hogy az ExpressVPN a legjobb választás az Ön számára. Szolgáltatásuk megbízható, az ő Vevőszolgálat hatékony és sebességük verhetetlen.

Előnyök

 • 3000+ szerver 160 helyen
 • Kiváló 24 órás ügyfélszolgálat
 • Gyors telepítés és beállítás
 • Nincs forgalmi korlátozás
 • Lángoló gyors sebesség
 • Szigorú bejelentkezési tilalom
 • Kiváló streaming Netflix és NHL.TV
 • Öt egyidejű kapcsolat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 • Kissé drágább, mint másoknál

2. IPVanish

IPVanish Cover

Vége 1000 szerver szétszórt több mint 60 ország make IPVanish az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatás a piacon. Az a megközelítésük, hogy pontosan azt kínálják, amire az ügyfeleknek szükségük lenne, olyan követői légiót nyert számukra, akik több mint örülnek annak, hogy fizetnek az éves előfizetésért, hogy egész évben fedezzék őket..

Azzal a lehetőséggel, hogy akár 10 eszköz csatlakozik ugyanahhoz a fiókhoz, Az IPVanish felhasználók VPN-titkosítással biztosíthatják internetkapcsolatukat mobil-, TV- és akár játékkonzoljukon is. Ez jön egy korlátlan sávszélesség amelyet kipróbálhat a 7 napos visszatérítési időszak hogy potenciális új ügyfeleik számára kínálnak.

Ha bármilyen probléma merül fel a kapcsolat beállítása közben, mindig kapcsolatba léphet a megbízható céggel Vevőszolgálat. Ez az egyetlen visszaesés, amellyel az IPVanish-rel találkoztunk. Ha úgy hangzik, mint az Ön szolgáltatója, lépjen a saját webhelyére itt és kipróbálhatja a 7 napos szolgáltatást a teljes visszatérítési lehetőség.

Előnyök

 • Szuper gyors
 • Nincsenek naplók
 • Népszerű a Firestick és a Kodi felhasználók körében
 • Könnyű telepítés és nagyon egyszerű a használata
 • Nagyon jó a torzításhoz / P2P
 • Tíz egyidejű kapcsolat
 • 1000+ szerver világszerte
 • Megbízható ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Hétnapos visszatérítési politika
 • Nem támogatja a Netflixet

3. BulletVPN

BulletVPN borító

A listánk harmadik része a széles körben népszerű BulletVPN szolgáltatás. Ez a szolgáltató lehetővé teszi előfizetőinek, hogy három fizetési intervallum közül választhassanak: havonta, hathavonta vagy évente. A legjobb dolog ebben az, hogy az ügyfelek élvezik a kínált rugalmasságot, valamint a jellemzők élvezni fogják ugyanazt, függetlenül attól, hogy melyik csomagot választja.

Biztonsági szempontból a BulletVPN alkalmazza öt „erős protokoll” annak biztosítása érdekében, hogy a kapcsolat titkosítva maradjon, amikor online vagy. Van nekik OpenVPN, IPSec, PPTP, IKEv2 és L2TP. Mindez együtt működik annak érdekében, hogy személyazonossága rejtett állapotban maradjon, és személyes adatait távol tartja mindenkitől rosszindulatú szándékok.

Ha a Gyilkos kapcsoló nem volt elegendő a böngészés magántulajdonához, akkor mindig támaszkodhat a Bullet Shield-re. Ez egy olyan szolgáltatás, amely blokkolja az internet-hozzáférést, hacsak nem csatlakozik a BulletVPN egyik szerveréhez.

A legtöbb VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan nagylelkű 30 napos pénzvisszafizetési garancia időszakot is kínálnak, hogy bárki, aki gondolkodni kíván a szolgáltatásra való feliratkozásról, előbb kipróbálhassa őket, mielőtt hosszú távra vállalkozik.

Előnyök

 • Együttműködik a Netflix-szel és az NHL.TV-vel
 • A gyilkos kapcsoló rendelkezésre áll
 • Bullet Shield technológia
 • Egyszerű alkalmazások
 • Öt titkosítási protokoll
 • Nulla forgalmi naplózás
 • Kiváló sebesség
 • DNS & WebRTC szivárgásvédelem
 • 30 napos készpénz-visszafizetési garancia
 • Öt párhuzamos kapcsolat

Hátrányok

 • Kis szerver hálózat (31 ország)

4. NordVPN

NordVPN borító

NordVPN egy újabb kiváló módszer az NHL.TV tartalom elérésére, bárhol is van. A szolgáltatás könnyen elrejtheti tartózkodási helyét, és áthelyezheti Önt bárhol, ahonnan csak akarod, a nagy szerverhálózat miatt.

Ennek a VPN-szolgáltatónak több mint 5000 szerver 60 országban, ami nagyszerű a regionális korlátozások megkerülésére. Ha olyan államot keres az Egyesült Államokban, amely nem mutatja meg a játékot, akkor a NordVPN rendelkezik 1800+ szerver az országban. Ezzel bármilyen akadály nélkül eljuthat az NHL.TV-hez.

Ez nem minden. A NordVPN a biztonsági osztályon is kitűnő funkciókat kínál. Először is erősnek kell lenned 256 bites AES titkosítás, SHA256 hitelesítés, és egy csomó biztonsági protokollt.

Másodszor, van CyberSec, egy olyan technológia, amely bármilyen formát blokkol rosszindulatú programok, vírusok vagy rosszindulatú szoftverek. És végül megvan Double Hop VPN, amely az egyik helyett két VPN szerveren keresztül irányítja a forgalmat. Ez azt jelenti, hogy megkapja az adatait nem egyszer, hanem kétszer titkosítva. 

A magánélet vonatkozásában a NordVPN rendelkezik szigorú bejelentkezési tilalom. Az Ön adatai vagy böngészési tevékenységei nem kerülnek tárolásra. Ha nem találja megfelelőnek szolgáltatásaikat, mindig kérheti a visszatérítés belül 30 nap a vásárlás.

Előnyök

 • Öld meg a kapcsolót
 • Dupla VPN
 • Fiókonként hat eszközt tesz lehetővé
 • Több mint 5000 szerver 62 országban.
 • Cryptovaluuták elfogadva
 • Csúcsminőségű adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások
 • 30 napos visszatérítési politika
 • Nulla forgalmi naplózás
 • Feloldja a Netflix szolgáltatást
 • CyberSec
 • Intelligens DNS-proxy
 • Díjnyertes ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Homályos 7 napos ingyenes próbaverzió
 • Néhány szerver sebességgel zavaros

Az intelligens DNS-proxyk használata az NHL.TV blokkoló korlátozások megkerülésére

Az intelligens DNS egy másik teljesen különféle eszköz, amellyel megkerülheti azokat a földrajzi korlátozásokat, amelyek megakadályozhatják a jégkorong-játékok streamingjét. Mindaddig, amíg képes élni azzal a ténygel, hogy az intelligens DNS nem titkosítja a forgalmat vagy elrejteni az IP-címét, élvezheti játékát stresszmentesen. Itt van, amit tudnia kell:

 • Az intelligens DNS lehetővé teszi az NFL Game Pass, az NBA League Pass és az MLB.tv streamingjét az NHL.tv-en kívül..
 • A szolgáltatás kompatibilis az Ön készülékeinek széles körével iPad, PS4, PS3, iPhone, iPad, Mac, PC, Apple TV, Wii, Android & Amazon Fire Stick.
 • Az intelligens DNS nem működik jól DNS-eltérítés vagy átlátszó proxyk.
 • Nem fogja tudni megváltoztatni a tartózkodási helyét.
 • Csak korlátozott számú blokkolt webhelyet fog elérni.

Ha egy intelligens DNS-szolgáltatás nagyszerű lehetőségnek tűnik az Ön számára, javasoljuk, hogy próbálja ki Unlocator. Ők kínálnak egy ingyenes 7 napos próbaidőszak csak hogy láthassa, hogy tetszik.

Kodi felhasználó? Ez tökéletes

Ha még nem tudod ezt, Az NHL.TV hivatalos kiegészítővel rendelkezik Kodi számára. Tehát, ha inkább a tartalom streaming platformját szereti, akkor meg kell tanulnia az NHL.TV Kodi kiegészítő telepítése. Hadd mutassam meg, hogyan kell ezt csinálni:

 1. Első, dob a Kodi app.
 2. Kattintson a képernyő bal oldalán Kodi kiegészítők.Írja be a Kodi kiegészítőket
 3. Látni fogod egy Csomag ikon a Beállítások helyett koppintson rá.Kodi csomag
 4. Most válassza ki „Telepítés a tárházból”.Telepítés a lerakatból szakaszból
 5. Ezután válassza a lehetőséget “Kodi kiegészítő tároló”.Kodi kiegészítő tároló
 6. Most megtalálja a kiegészítők listáját. Keresse meg az „N” pontot, és kattintson az NHL.TV elemre.Válassza az NHL.TV kiegészítőt
 7. A következő oldalon nyomja meg Telepítés.Kattintson az NHL.TV telepítése elemre
 8. Várja meg, amíg a letöltés befejeződik. A értesítés felbukkan a képernyő jobb felső sarkában.NHL.TV értesítés
 9. Menj vissza az önökhöz Kezdőképernyő, kattintson a Kiegészítők elemre, és látni fogja NHL.TV minden használatra kész.NHL.TV kiegészítő
 10. Végül jelentkezzen be a hitelesítő adataival és közvetítheti a 2019/20 NHL szezonot bárhol.

NHL.TV kompatibilis eszközök

Csakúgy, mint bármilyen mérkőzést az NHL.TV-n nézhet, szinte minden eszközön odakinnél is lejátszhatja. Itt található a kompatibilis streaming platformok listája:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • Mac
 • roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire Stick
 • Chromecast
 • Play Station
 • Xbox
 • Android TV

NHL 2019/20 – A csapatok

Az NHL 103. évadja kezdődik 2019. október 2. De mielőtt elindulunk valaha az egyik legizgalmasabb évszakhoz, nem akarod tudni, ki hozza a tüzet a mezőre? Itt vannak az összes csapat, amely részt vesz a 2019/20 NHL-szezon.

 • Anaheim Ducks
 • Arizona Coyotes
 • Boston Bruins
 • Buffalo Sabres
 • Calgary Flames
 • Carolina Hurricanes
 • Chicago Blackhawks
 • Colorado lavina
 • Columbus kék dzsekik
 • Dallas Csillagok
 • Detroit Red Wings
 • Edmonton Oilers
 • Florida Panthers
 • Los Angeles Kings
 • Minnesota Wild
 • Montreal Canadiens
 • Nashville ragadozók
 • New Jersey Devils
 • Ottawa szenátorok
 • New York Rangers
 • New York-i szigetlakók
 • Philadelphia Flyers
 • Pittsburgh Penguins
 • San Jose Sharks
 • St. Louis Blues
 • Tampa Bay villám
 • Toronto juharlevelek
 • Vancouver Canucks
 • Vegas Arany Lovagok
 • Washington fővárosai
 • Winnipeg Jets

NHL csapatok

A legjobb VPN az NHL.TV számára – Bottom Line

A legtöbb előfizető úgy szakad meg, hogy az egyik közül választhat VPN szolgáltatás vagy intelligens DNS-proxy megkerülni azokat NHL.TV korlátozások. Annak ellenére, hogy a VPN-szolgáltatás jobb választás, a döntő tényezőnek annak kell lennie, hogy szeretné-e vagy sem tartsa a kapcsolatot privátként. 

Tudassa velünk, mit dönt, és örömmel segítünk Önnek a telepítési folyamatban. Ehhez hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbi szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me