DDoS védelem: Melyik VPN-t kell beszereznie?

A DDoS támadások olyan támadások, amelyek megkísérelnek online szolgáltatást elérhetővé tenni azáltal, hogy túlterhelik a különböző forrásokból származó forgalommal. Ez a fajta támadás az összes állásidő eseményének egyharmadát teszi ki, és a hackerek által minimális díj ellenében nyújtott „szolgáltatás”. Más szavakkal, a DDoS támadások súlyosak, és önmaga és webhelye biztonságának megőrzése érdekében olyan VPN-re van szüksége, amely DDoS védelmet nyújt..


Ez a cikk elmagyarázza, hogy mit tesznek a DDoS támadások, hogyan védheti meg a VPN az ilyen támadásoktól, és mi a legjobb VPN, amelyet DDoS védelmet kínálhat..


Mi az a DDoS Attack??

A DDoS rövidítése az elosztott szolgáltatásmegtagadás, ami nagyjából megmondja, hogy ez milyen támadás. A DDoS támadás akkor jelentkezik, amikor egy hacker annyi forgalommal eláraszt egy szervert, hálózatot vagy szolgáltatást, amely már nem képes átjutni a normál forgalomhoz..

Más szavakkal: a DDoS támadás túlterheli a célt annyira, hogy arra kényszerül, hogy „megtagadja a szolgáltatást” a jogos kérésekhez. A DDoS támadások nagyon gyakoriak, az online „leállás” akár egyharmadát okozzák, és az egyik fő oka annak, hogy a véletlenszerű internetes felhasználók végül rosszindulatú szoftverekkel járnak. A cikkben jobb képet kaphat a DDoS támadások különféle típusairól, azok felállításáról, végrehajtásáról és miért, de most már tudnia kell:

 • A DDoS támadások célja egy ideig az online szolgáltatások leállítása.
 • DDoS támadás megtörténhet személyes eszközön / webhelyen.
 • Nagyon lehetséges, hogy részt vesz egy DDoS támadásban, anélkül, hogy tudta volna.
 • Az online játékosoknak nagy a DDoS támadások kockázata.

Mint láthatja, a DDoS támadás nagyon súlyos, ezért szüksége van egy életképes módszerre, hogy megvédje magát és vállalkozását attól..

Hogyan kínálhat egy VPN DDoS védelmet??

Most, hogy tudja, mi a DDoS támadás, itt az ideje, hogy kicsit megismerje a DDoS védelmet. Egyes VPN-ek védelmet nyújtanak a DDoS támadások ellen, akár a túlzott kérések áradásának kiszűrésével, akár egy anti-DDoS szerver felkínálásával a felhasználók számára a.

Még a VPN alapvető funkciója is, amely hamisítja az Ön IP-jét és titkosítja a forgalmat, a DDoS támadásokkal szembeni megelőző védelem egyik formájaként működik. A DDoS támadás nem történhet meg, ha a kiszolgáló / webhely / hálózat IP-jét a támadó nem ismeri. Ezért egyes VPN-ek külön IP-címeket kínálnak, amelyeket meg lehet vásárolni / bérelni.

Ha egy lépéssel tovább haladunk, a VPN-k, amelyek kiegészítőkkel rendelkeznek a rosszindulatú programok ellen, megvédik Önt a DDoS támadás részétől. Ha a hackereknek rosszindulatú szoftverekkel sikerült feltörniük az eszközöket, akkor nagyon valószínű, hogy eszköze részt vesz a DDoS támadás forgalmi árvízében. Az ilyen típusú hackeket blokkolni képes VPN vagy rosszindulatú programok elleni kiegészítővel rendelkező VPN megakadályozza ezt.

Legjobb VPN-k DDoS védelemmel – Rövid verzió

Mint általában, ha ismeri a VPN-k világát, az alábbiakban bemutatjuk a DDoS támadás elleni legjobb VPN-k rövid verzióját:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. PureVPN
 4. VyprVPN

Legjobb VPN-k DDoS védelemmel – hosszú verzió

A szomorú igazság az, hogy nem minden VPN rendelkezik DDoS védelmi funkcióval. Például, ha ingyenes VPN-szolgáltatást szeretne igénybe venni, ez határozottan egy olyan szolgáltatás, amelyet el kell felejteni. Valójában valószínűleg el kell felejtenie az ingyenes VPN-ket általában, mivel ezek általában nagyon veszélyesek (hello, rosszindulatú programok). A dolgok megkönnyítése érdekében az alábbiakban felsoroljuk azokat a hiteles VPN-szolgáltatókat, amelyek a DDoS védelem egyik formáját kínálják:

ExpressVPN

Először azt mondom, hogy az ExpressVPN ismerten a piac vezető VPN-szolgáltatója, tehát kevés esélye van arra, hogy rosszul tegye ezt.

Kíváncsi lehet, hogy az ExpressVPN miért csúsztatja ezt a listát, ha nem rendelkezik kifejezetten anti-DDoS funkcióval, de az „explicit” a kulcsszó. Az ExpressVPN beépített védelmet élvez a DDoS támadások ellen az egész infrastruktúrája ellen, és a szolgáltató rutinszerűen kiszűrja a kérelmek árvízét. Az ExpressVPN használatával a következőket is megkaphatja:

 • 2000 szerver 94 országban, amelyek mindegyike rendelkezik beépített anti-DDoS technológiával.
 • Katonai titkosítás a legújabb VPN protokollokkal.
 • Gyors internetsebesség.
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia.
 • Szigorú Zero-Log házirend, amelyre számíthat.

Teljes ExpressVPN áttekintés.

NordVPN

A NordVPN előfizetőknek külön anti-DDoS szervereik vannak, amelyekhez csatlakozhatnak. Valójában a NordVPN-nek 3 DDoS védelmi kiszolgálója van az Egyesült Államokban, 1 Kanadában, 1 Németországban és 1 Olaszországban.

Ezeket a kiszolgálókat általában online játékosok használják, mivel a DDoS támadás leginkább veszélyeztetettek (természetesen az átlagos internetezőknél). Amikor feliratkozik a NordVPN-re, a következőket is kaphatja:

 • 2048 bites SSL titkosítások és 5 VPN protokoll.
 • Kettős VPN szolgáltatás.
 • Több mint 3000 szerver több mint 60 helyszínen.
 • Ad-blokkok és rosszindulatú programok blokkoló kiegészítői
 • 30 napos visszatérítési politika.

Teljes NordVPN áttekintés.

PureVPN

A listán szereplő harmadik VPN, a PureVPN volt az első VPN-szolgáltatók, akik a DDoS védelmet nyújtottak. A PureVPN anti-DDoS kiegészítőt kínál, ahol egy dedikált IP-címért fizet a DDoS védelemmel. A dedikált IP-k Kanadából, az Egyesült Államokból, Franciaországból és Hollandiából származnak, és fel vannak szerelve 400 Gbps-ig terjedő támadások kezelésére. A PureVPN használatával az Ön számára is előnyöket élvezhet:

 • Az ózon-kiegészítő a proaktív védelem érdekében.
 • Webes RTC szivárgásvédelem.
 • Osztott alagút a biztonság fokozása érdekében.
 • Beépített hirdetésblokkolás
 • több mint 300 000 IP cím (140 országból)
 • 31 napos pénz-visszafizetési garancia

Teljes PureVPN áttekintés.

 VyprVPN

Csakúgy, mint az ExpressVPN, a VyprVPN standardjaként minden szerverén DDoS védelem van. A VyprVPN megosztott IP-címeket is használ, amelyek minimalizálják a DDoS támadások kockázatát, és egy NAT tűzfalat. A VyprVPN használatával a következőket is kaphatja:

 • Cyphr titkosított üzenetküldés.
 • Kaméleon protokoll.
 • Több mint 700 szerver több mint 50 országban.
 • Az összes szerverét birtokló és üzemeltető VPN hozzáadott bónusza.
 • Ingyenes 3 napos próbaverzió.

Teljes VyprVPN áttekintés.

Hogyan telepítsünk egy VPN-t

Most már tudja, mi a DDoS támadás, hogyan védi meg a VPN a től, és mely VPN-t kell beszereznie ehhez. Most beszéljünk arról, hogyan telepíthetjük VPN-jét az eszközére (eszközökre):

 1. Nyissa meg a VPN-szolgáltató webhelyét, és iratkozzon fel a szolgáltatásra.
 2. Töltse le az eszközéhez tartozó VPN alkalmazást. Általában egy natív alkalmazást talál Windows, Mac, iOS, és Android eszközöket. A legtöbb VPN rendelkezik útmutatóval a VPN nem natív eszközökre történő telepítéséhez. (Nézze meg az ExpressVPN útmutatóit itt).
 3. Telepítse az alkalmazást, és indítsa el. Jelentkezzen be a hitelesítő adataival.
 4. Csatlakozás az Anti-DDoS kiszolgálókhoz (ha rendelkezésre állnak bizonyosek) vagy bármelyik kiszolgálóhoz (ha a DDoS védelem megtalálható az összes kiszolgálón).

És megvan! Egyszerű, igaz?

Legjobb DDoS védelmi VPN-k – Végső gondolatok

A DDoS támadások száma folyamatosan növekszik, mindent megcélozva, a személyes felhasználóktól (játékosoktól) az online szolgáltatókig. Lehet, hogy lehetetlen megállítani a támadást, amíg ez megtörténik, de a VPN a legjobb megelőző intézkedés. A VPN segítségével elsősorban kiküszöbölheti a támadás lehetőségét.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me