ExpressVPN vs BulletVPN 2020 összehasonlítás

Manapság elég nehéz lehet a megfelelő VPN kiválasztása, mivel sok prémium VPN szolgáltató hasonló specifikációkat kínál. Ez elsősorban az oka annak, hogy igyekeztünk összeállítani ezt az összehasonlító áttekintést a következők között ExpressVPN és BulletVPN.  Ennek az összehasonlításnak az a célja, hogy megkönnyítse számodra a kettő közül a legmegfelelőbb kitalálását.


ExpressVPN vs BulletVPN

ExpressVPN vs BulletVPN

Az ExpressVPN és a BulletVPN rövid áttekintése

A BulletVPN és az ExpressVPN egyaránt a felhasználók számára könnyen használható VPN-alkalmazásokat kínálnak, amelyek elérhetők a következő webhelyen PC, Mac, Android, iPhone, sőt még Amazon Fire Stick.

Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, míg a BulletVPN székhelye Észtországban található. Egyik ország sem hajtott végre olyan adatmegőrzési törvényt, amely nem része az 5 szemű szövetségnek.

Mindkét VPN-szolgáltató szigorú bejelentkezési szabályzatot követ, amelyet egyértelműen felvázolnak adatvédelmi politikájuk. Más szavakkal, nem követik nyomon a meglátogatott webhelyeket vagy az Ön által használt alkalmazásokat, miközben kapcsolódnak a VPN-kiszolgálókhoz.

Az ExpressVPN egy kicsit hosszabb ideig működött, mint a BulletVPN. A BulletVPN által a webhelyén végrehajtott drasztikus fejlesztésekkel azonban a VPN helyek és a különféle alkalmazások vállról vállra készítették a többi népszerű VPN szolgáltatást..

Prémium szolgáltatások, mint például katonai titkosítás, korlátlan VPN-kiszolgáló-kapcsolók, Kill Switch, élő ügyfélszolgálat és intelligens DNS-proxyk vannak jelen mindkét VPN-szolgáltatásban.

Noha a BulletVPN és az ExpressVPN webhelyeken könnyű navigálni, az egyik olyan szolgáltatásunk, amelyről számolunk, mindkét webhelyről hiányzik, a Warrant Canary. Alapvetően egy olyan módszer, amely lehetővé teszi a VPN-ek és más online szolgáltatások számára, hogy a bírósági végzés megsértése nélkül tájékoztassák felhasználóikat arról, hogy kézbesítést kapott nekik..

Nézze meg átfogó BulletVPN felülvizsgálat és ExpressVPN felülvizsgálat annak mélyreható elemzéséhez, hogy a két VPN mindegyike hogyan hozza a táblázatot.

Árazás

BulletVPN díjak $ 10.98 minden hónapban 89,98 dollár éves szinten, vagy 54,98 dollár félévente. Ingyenesen fizethet keresztül PayPal, hitelkártyák, Bitcoin vagy banki átutalás, előre fizetett kártyák és e-pénztárcák.

Míg az ingyenes próbaidőszak rövid (1 nap), az pénzvisszafizetési garancia lehetővé teszi, hogy szerezzen egy egyhavi előfizetés így kipróbálhatja a teljes csomagot. Függetlenül attól, hogy melyik tervet fizeted fel, katonai titkosítást kapsz, korlátlan szerverkapcsolót és korlátlan sávszélességet, valamint egy Intelligens DNS opció.

Az ExpressVPN használatával ez az az „amit megkapsz, amit fizetett”. Ez a szolgáltató prémium díjat számít fel prémium szolgáltatásaiért. Az ExpressVPN számlázza az előfizetőket 12,95 $ / hó, és Évente 99,95 USD, ami messze van attól, amit költségvetésnek tekintünk. Hasonlóképpen, az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia valamint a Intelligens DNS választási lehetőség. 

Nyertes: BulletVPN 

Adatvédelmi irányelvek

Mindkét szolgáltatás székhelye olyan országokban található, ahol nem vonatkoznak a megőrzési törvények. Az ExpressVPN központja a Brit Virgin szigetek, amíg a BulletVPN be vannak Észtország. Ez távol tartja őket a Öt Szem egyesület. Mindegyiknek van egy bizonyos adatvédelmi politikája, de a végeredmény ugyanaz soha ne gyűjtsön adatait.

Az ExpressVPN webhelye szerint:

“Az ExpressVPN NEM és soha nem naplózza az IP-címeket, a böngészési előzményeket, a forgalmi célokat és a DNS-lekérdezéseket.”

Bár sok VPN azt állítja, hogy nem naplózza a felhasználók tevékenységeit, legtöbbjük nagyon megkérdőjelezhető naplózási irányelvek. De nem ez az eset az ExpressVPN esetében, mivel politikájuk kristálytiszta. Ezt a szolgáltatót meglehetősen szigorúan betartja „Nincs naplózás” irányelv, ami azt jelenti, hogy ők ne kövesse nyomon vagy tárolja személyes adatait, amíg a szolgáltatásaikat igénybe veszi.

A BulletVPN adatvédelmi politikája megegyezik átlátszó és világos, amilyen lehet. A következő hivatalos webhely állítja őket:

„Nem gyűjtünk semmilyen felhasználói böngészési előzményt, csatlakozási előzményt, forgalmat és adatátvitelt, sem DNS-lekérdezéseket, és semmilyen típusú VPN-kapcsolatnaplót nem tárolunk. Ez azt jelenti, hogy nem tároljuk a felhasználó IP-címét és portját, a VPN-kiszolgáló IP-címét és portját, vagy a VPN-csatlakozási kísérletet, a kapcsolat létrehozásának vagy a bontás dátumát és idejét. ”

Más szavakkal: BulletVPN nem gyűjt adatait és nem is tároljon bármilyen böngészési tevékenységet.

Győztes: Mindkettő 

Biztonság

BulletVPN sokféle protokollt használ (beleértve a OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 és PPTP), 256 bites titkosítás, és 4096 bites RSA kulcsok.

A BulletVPN kiváló minőségű VPN, amelynek van kill kapcsoló, és az úgynevezett felső adatvédelmi technológiát Golyó pajzs, amely nem engedélyezi a felhasználók számára az Internethez való csatlakozást, ha elsődlegesen nem kapcsolódnak BulletVPN szerverhez. Önnek lehetősége van mindkét funkció be- és kikapcsolására a BulletVPN alkalmazás beállításain belül, de javasoljuk, hogy tartsák őket bekapcsolva, mivel azok az adatok biztonságát megőrzik minden esetre, ha a VPN-kapcsolat váratlanul leesik..

ExpressVPN is nagyon praktikus kill kapcsoló amely automatikusan leválasztja az általunk használt szoftvert az internetről, ha a VPN-kapcsolat hirtelen leesik. Az ExpressVPN egy erősséget használ 256 bites AES titkosítás is.

Valójában amikor a CIA vagy az FBI úgy dönt, hogy megóvja az érzékeny adatok továbbítását, ezeket használják AES-256 titkosítás. Míg a legtöbb felhasználónak nem kell több, mint „OpenVPN”, ExpressVPN ajánlatok SSTP, L2Tp / IPsec és PPTP protokoll támogatás.

Győztes: Mindkettő 

Kompatibilis eszközök

Mindkét szolgáltatás dedikált alkalmazásokat kínál szinte minden nagyobb operációs rendszerhez. Ez magában foglalja a Windows, Mac, iOS, Android és hasonlók kedvelőit. Az intelligens DNS-funkcióval azonban feloldhatja a regionális korlátozásokat sokféle eszközre, még akkor is, ha azok nem natív módon kompatibilisek a VPN-ügyfelekkel. Vessen egy pillantást arra, hogy mely eszközöket támogatja a fenti VPN-versenytársak mindegyike.

BulletVPN

 • ablakok
 • Mac
 • Android
 • iPhone és iPad
 • Amazon Fire TV
 • Linux
 • Routerek
 • Médiakonzolok (intelligens DNS-en keresztül):
  • Apple TV
  • roku
  • Okos TV
  • PS4
  • PS3
  • Xbox egy
  • Xbox 360

Nyertes: ExpressVPN 

Vevőszolgálat

A dedikált támogató személyzet elengedhetetlen minden online szolgáltatáshoz, amely magában foglalja a VPN szolgáltatókat is. Előfordulhat, hogy problémák merülnek fel, amikor megpróbál VPN-alkalmazást beállítani az egyik eszközén, vagy egyszerűen csak további információt szeretne tudni arról, mikor esik a VPN-előfizetés. Bármelyik eset is legyen, azt akarja, hogy valaki válaszoljon az esetleges kérdéseire.

BulletVPN a következő ügyfél-támogatási lehetőségeket kínálja: élő chat, egy GYIK-adatbázis, telepítési útmutatók, hibaelhárítás és támogatási jegyek. Ha kérdést szeretne feltenni a BulletVPN támogatási csoportjához, használhatja a többnyelvű jegyrendszer. A válaszok érkezési ideje a kérdés összetettségétől függően változik. Találhat egy zöld Élő csevegés gomb a BulletVPN webhely jobb alsó sarkában. Jegyet küldhet közvetlenül a BulletVPN alkalmazáson keresztül. Röviden: a BulletVPN kínál 24 órás prémium támogatás felett E-mail vagy élő csevegés.

Az ExpressVPN büszkélkedhet a 245/7 365 élő csevegés funkció, is. A cég más tradicionális ügyfél-támogatási módszereket is kínál, ideértve a kapcsolatfelvételi űrlapok, GYIK szakasz és támogatási e-mailek. Most, ha bármilyen komplikációval szembesül, amikor a régimódi módszerek egyikét választja, az ExpressVPN átirányítja Önt a élő támogató csapat.

Egyik VPN szolgáltatás sem nyújt telefonos támogatást. Bár egyes felhasználók inkább telefonhívás útján kommunikálják problémájukkal, előfordulhat, hogy ez nem a legjobb eszköz a technikai problémák támogatásához. Ezért valószínű, hogy a legtöbb VPN nem használta ki ezt a különleges módot a felhasználói adatbázis támogatására.

Győztes: Mindkettő 

Sebesség és szerverek

Az ExpressVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amelyek valóban teljesítik a sebességet és a megbízhatóságot. Teszteléskor mindkettő A letöltés és a feltöltés sebessége kiváló és következetes volt. Ez a szolgáltató nagyobb szerverhálózattal is büszkélkedhet (160 helyszín 94 országban) gyors kiszolgálókkal, állandó sebességgel.

A BulletVPN VPN-ként mutatja be magát, „nagy sebességgel”. A tesztek szerint, A BulletVPN állandó sebességet mutatott, főleg, amikor használtuk őket Magassebesség címkével ellátott szerverek.

Szerverhálózata folyamatosan bővül. Azóta, amikor először áttekintettük őket, további 21 országot adtak hozzá. Ez még mindig kevesebb, mint amit az ExpressVPN kínál, ám minden bizonnyal odaérnek. Az írás idejére a BulletVPN rendelkezik 111 szerverhely 47 országban.

Nyertes: ExpressVPN 

ExpressVPN vs BulletVPN – Az ítélet

BulletVPN remek lehetőség lenne egy nehéz szerpentin vagy torrenter számára. A szolgáltató átláthatósága megbízhatóvá teszi ezt a lehetőséget adatvédelmi tudatos felhasználók. Nem is beszélve a tisztességesről adatvédelmi és biztonsági előírások kínálnia kell. Ez a könnyen használható szolgáltató ígéretes, de mindent elmondunk, Az ExpressVPN nyeri meg ezt az összehasonlítást. Csak az, hogy az ExpressVPN fantasztikus szolgáltatást kínál, amely széles körű szolgáltatásokat tartalmaz, mindenki számára örömmel. Az ExpressVPN az gyors, biztonságos, biztonságos és megbízható. De végül meg kell próbálnia őket, és megítélnie magát. Szerinted melyik VPN-t nyert volna? Melyik VPN-t választott volna? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Találhatja a legjobb ExpressVPN alternatívák előnyös.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me