Hogyan lehet megkerülni a kínai nagy tűzfalat

A kínai állampolgárok, valamint a Kínában szárazföldön élő külföldiek nem látogathatnak olyan webhelyeket, mint például a Google, a Facebook, a Twitter és még sokan mások. Az internetes cenzúra e formáját a kínai nagy tűzfal segítségével valósítják meg. Ezen blokkok megkerülése érdekében sokan elkezdték használni a virtuális magánhálózatokat, közismert nevén VPN. A VPN-eket Kínában azonban 2017-től betiltották. Korábban figyelmeztetést is kiadtak polgáraiknak, hogy minden VPN-szolgáltatást 2018 áprilisáig blokkolnak. Szerencsére van sok VPN, amelyek továbbra is lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megkerüljék a kínai nagy tűzfalat. Ide tartoznak a legerősebb és legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatások, amelyek több mint öt éve vannak a piacon, és jelentős erőfeszítéseket tettek a kínai kormány VPN-blokkolásának elkerülése érdekében. Ezek a VPN-szolgáltatók korlátlan sávszélességet kínálnak, és szervereik a világ különböző országaiban elérhetők.


A legjobb VPN-k, amelyek még mindig megkerülik a kínai nagy tűzfalat

A legjobb VPN-k, amelyek még mindig megkerülik a kínai nagy tűzfalat

A legjobb VPN-k, amelyek még mindig megkerülik a kínai nagy tűzfalat

Meglehetősen nehézkesnek talált egy olyan VPN-t, amely továbbra is működik Kínában. Számos VPN szolgáltatót teszteltünk, és sokuk már nem működik Kínában. Az alábbi áttekintésben felsoroltuk a legjobb VPN-ket, amelyek továbbra is lehetővé teszik a Kína nagy tűzfala elkerülését.

ExpressVPN

ExpressVPN Az expressVPN mobil és asztali alkalmazások felhasználóbarát kialakítása vonzza a kínai közönséget, és az ExpressVPN webhely szintén nagyon egyszerűen használható. A kezdők és a nem technikai felhasználók számára az ExpressVPN a következő okokból van ideális választás:

  • Az ExpressVPN alkalmazás beállítása egyszerű.
  • Az ExpressVPN VPN-kiszolgálók szerte a világon vannak.
  • Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtanak a felhasználók számára.
  • Az ExpressVPN továbbra is működik Kínában.

NordVPN

NordVPN évek óta domináns szerepet játszik a kínai VPN-piacon. Bizonyos agresszív technikákat alkalmaznak a kínai kormány által a VPN-t gátló korlátozások leküzdésére. A következő okok az emberek kedvelik az NordVPN-t más VPN-szolgáltatókkal szemben:

  • Jól megtervezett szoftverük intuitív grafikus felhasználói felülettel rendelkezik mind a mobil platformokhoz, mind az asztali számítógépekhez.
  • Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyidejűleg 6 kapcsolatot létesítsenek egyetlen VPN-fiókkal, amelyet más versenytársak nem kínálnak. (A legtöbb VPN-szolgáltató egyszerre csak 3-5 kapcsolatot engedélyezi)
  • Harminc napos pénz-visszafizetési garanciát is nyújtanak.

VyprVPN

VyprVPN átláthatóbb VPN-szolgáltatásokat kínálnak, mint más szolgáltatók. Termékeik „Chameleon” protokollt használnak, amely a megfelelőség koncepciója a fokozott biztonság érdekében. Ez a technológia a végső titkosítási protokoll, mivel egyike annak a kevésnek, amelyet valaha is képes áttörni Kína törhetetlen tűzfalán. A módosítatlan, 256 bites titkosítást használó OpenVPN-t használ, és metaadatok kódolása révén megakadályozza a DPI, a VPN blokkolását és a fojtást. Egyéb olyan dolgok, amelyeket megcsodálhat a VyprVPN kapcsán:

  • Átláthatóbb és megbízhatóbb szolgáltatásokat kínálnak felhasználóbarát szoftverekkel.
  • Telepítheti a VyprVPN alkalmazást számítógépére, Mac, Android vagy iOS eszközére,
  • A 3 napos próbanak köszönhetően ingyenesen tesztelheti a VyprVPN-t.

2009 óta működnek a VPN-iparban, és a GoldenFrog, amely anyavállalata, több mint tíz éve kínál különféle online szolgáltatásokat. A vállalat erősen összpontosít a kínai piacra, és alkalmazkodott a kínai kormány által javasolt különféle rendeletekhez.

PureVPN

Több mint 1 millió felhasználója van szerte a világon, PureVPN még egy híres VPN-szolgáltató a kínai állampolgárok körében. Gyorsan növekvő felhasználói bázissal rendelkeznek Kínában, és frissítették a szoftver kialakítását, hogy hatékonyabbá és felhasználóbarátabbá váljanak. Kiváló letöltési sebességet kínálnak, és azokat a felhasználókat részesítik előnyben, akik szeretnék streaming videókat nézni online.

Ezenkívül eszközt biztosítanak a VPN-kiszolgáló kiválasztásához az Ön preferenciáitól függően. Azáltal, hogy konkrét utasításokat ad a szoftvernek azzal kapcsolatban, hogy milyen szolgáltatást vár el, például az USA vagy az Egyesült Királyság tartalmának streamingje, videók letöltése vagy tiltott webhelyek elérése, egy VPN szervert javasol, amely a legmegfelelőbb az Ön igényeihez.

A PureVPN költséghatékony terméket kínál, és áraik olcsóbbak, mint más versenytársak. Elsősorban ezért kedvelik őket a megfizethető VPN-szolgáltatásokat kereső ügyfelek.

BulletVPN

BulletVPN egy egyszerű és megbízható VPN-szolgáltató, amely hibátlanul működik Kínában. A BulletVPN dedikált alkalmazásokat kínál Android, Mac, Windows PC, Amazon Fire TV Stick és iOS platformokra.

SmartDNS szolgáltatásokat nyújtanak a VPN termékkel együtt. Használhatja a DNS-szolgáltatást az olyan streaming szolgáltatások feloldásához, mint a Netflix és a Hulu, nagy sebességgel anélkül, hogy VPN-kiszolgálóra kellene csatlakozni..

Melyik VPN-ket kell kerülnie Kínában?

Meg kell értenie, hogy a kínai kormány állandó változtatásokat hajt végre a szabályok és rendeletek vonatkozásában, amelyek megakadályozzák az embereket abban, hogy bármilyen VPN szolgáltatást használhassanak Kínában. Gondosan válasszon egy olyan VPN-szolgáltatót, aki gyorsan képes alkalmazkodni ezekhez a hirtelen változásokhoz.

Az ingyenes VPN-szolgáltatások vagy a kis szolgáltatók kiválasztása ok lehet a problémára. Nem lesznek elegendő erőforrás ahhoz, hogy módosítsák szoftverüket ahhoz, hogy megkerüljék a Kínai Nagy Tűzfal internetes érzékelőit. Lehetséges, hogy nehéz időben megpróbál csatlakozni a VPN-kiszolgálókhoz Kínában, és ennek eredményeként.

Érdeklődnie kell az általuk kínált ügyfélszolgálatért és arról, hogy telefonos számot igényelnek-e hitelesítés céljából. Ez kockázatos lehet, mivel a kormányzat nyomon tudja követni az ön és a VPN-szolgáltató közötti kapcsolatot. A választás megkezdése előtt gondosan mérlegelnie kell az egyes VPN-szolgáltatások előnyeit és hátrányait.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me