Hola VPN áttekintés – miért kellene elkerülni azt

Nem számít, milyen biztonsági webhelyen, VPN áttekintő oldalon és közösségi alapú biztonsági fórumon jártunk, mikor semmi pozitív nem jelent meg Hola VPN keresik. Ingyenes és prémium szolgáltatásokkal egyaránt kínálva a Hola-nak már több, mint 200 millió felhasználó vége 190 ország világszerte. De tudják-e a következőket: A VPN hatékonysága? A válasz nem. Ezért vállaltuk magunkra a Hola VPN minden egyes tulajdonságának áttekintését. Itt van, mit kaptunk.


Hola VPN áttekintés

Hola VPN áttekintés – Tartalmi index

Gyors statisztika

Pénzvisszafizetési garancia31 nap
Megengedett párhuzamos kapcsolatokhárom / ingyenes, tíz / prémium
Támogatott streaming szolgáltatásokNetflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime és még sok más.
Nincs naplózási politikaÖsszegyűjti az adatokat
TitkosításNincs titkosítás, peer-to-peer proxy alagút
jegyzőkönyvekNincsenek protokollok.
Különleges képességekunblocker
VevőszolgálatE-mail támogatás
Szerver helyeNincs szerver
Támogatott eszközök & webes kiterjesztésekWindows, Linux, Mac, iOS, macOS, Chrome router, Firefox
VPN jogi joghatóságIzrael
Ingyenes próbaverzió3 napos ingyenes próbaverzió a mobil felhasználók számára

Érvek és ellenérvek

Alig van szükség erre a szakaszra Hola VPN van neki több ellenérvek mint tudnánk számolni. Van azonban néhány profik érdemes megemlíteni, mégsem érdemes feliratkozni. Íme:

Előnyök:

 • Freemium szolgáltatás.
 • Nagyon jó sebesség.
 • Feloldja a fő streaming csatornákat.
 • Támogatja a platformok többségét.
 • Reklám blokkoló.

Hátrányok:

 • Felhasználói adatokat gyűjt.
 • Nem használ titkosítást (nem VPN)
 • Az IP szivárgásokat rögzítettük.
 • Nem támogatja a torzítást.
 • A felhasználók használhatják egymás kapcsolatát és IP-címét.
 • Nem javasolja szakértők.
 • Drága prémium terv.
 • Nagyon rossz támogatási rendszer.
 • Felhasználói sávszélességet ad el.

Alkalmazások és kiterjesztések

A Hola VPN-nek külön dedikált kérelmei voltak a Android és iOS és böngészőbővítményeket használ a kedvelők támogatására Linux, Mac és Windows.

Látnunk kellett, hogy mit kínál ez a szolgáltató az ügyfelek és az ügyfelek szempontjából egyszerű használat. Az alkalmazások nem voltak olyan rosszak. Valójában nem volt nehéz átnézni őket, mivel nincs semmi tennivaló.

Csatlakozás a Egyesült Államok csupán másodperceket vett igénybe. Nem vártunk semmi kevesebbet, mint az Hola VPN nem titkosította az adatainkat, hanem csak megadta nekünk valaki IP-címét.

Az Android Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy válasszanak egy bizonyos alkalmazást, amelyet fel akarnak tiltani megkerülni a regionális korlátozásokat tovább.

Például, amikor elindítottuk az alkalmazást, az összes alkalmazásunk a főképernyőn volt, beleértve Netflix, Hulu, Amazon Prime és BBC Player a saját országaik zászlóival. Íme a kapcsolatfolyamat képei:

Hola Android 2


Mint fentebb láttuk, kiválasztottuk Dinsey+ a folyamat befejezéséhez. A Hola VPN azonnal megválasztotta az Egyesült Államokat, és elindította az alkalmazást, miután létrehozta a kapcsolatot.

Az alkalmazás ismét nem rossz, mégis nem olyan nagy. Ez egyszerű és könnyen használható, de hiányzik azok a szolgáltatások, amelyek VPN-t eredményeznek, nos.

Böngésző-bővítmény

Mac eszközünkkel letöltöttük a Chrome kiterjesztés hogy megtudja, mennyire könnyű ezt használni. Abban a pillanatban, amikor elindítottuk, a kiterjesztés bemutatta azoknak a webhelyeknek a listáját, amelyeket fel tudunk oldani az országunkban.

Ami igazán érdekes volt, hogy minden alkalommal, amikor ellátogatunk egy weboldalra, megnyomjuk a kiterjesztést, Szia észlelte, és megkérdezte tőlünk, hogy szeretnénk-e feloldni azt.


Ez elég egyértelmű, semmi túl nagyszerű benne. Ha ez nem Plus szolgáltatás, akkor a bővítmény kijelenti, hogy ha a felhasználók el akarják rejteni IP-címüket, frissíteniük kell őket.

Az alkalmazások és a kiterjesztés használatával nem volt probléma. A szolgáltatás igénybevétele közben azonban Hola értesítette nekünk, hogy meg fogja tenni naplók és személyes adatok gyűjtése, amit mindig tanácsolunk.

App Store értékelés

A VPN-szolgáltatókat szakértelmünk, tudásunk és természetesen a szolgáltatóval kapcsolatos tapasztalataink alapján értékeljük.

A felhasználói élmény nagyon fontos annak értékelésekor, hogy mit kínál egy VPN, ami az App Store áruházának szolgáltatói minősítéséhez vezet.

Látnunk kellett 180 millió kellett mondania a Hola VPN szolgáltatásairól. Először ellenőriztük a iOS Store.

Szerint a Apple Store, a szolgáltató ügyfele rendelkezik a 3.5 / 5 értékelés az 1.1K vélemény alapján.Hola iOS besorolás

Az értékelés átlagosnak jelöli, és miért kellett megtudnunk, miért. Megtaláltuk ezt a megjegyzést:

„Telepítettem ezt a programot, hogy hozzáférhessek egy másik országból származó e-mail fiókomhoz. Könnyű volt telepíteni és hibátlanul működött nekem. ”

Többen van, ahonnan ez származik, ám a felhasználók mégis csak a feloldó képességeire összpontosítottak. Oka annak minősítése nem olyan jó, hogy nem nyújtja a VPN-nek biztosított biztonságot.

Az Android Store nagyobb népszerűséget mutatott az ügyfél számára, mivel van 4.5 / 5 besorolás, ami nagyon jó, tekintve, hogy egymillió felhasználó felülvizsgálta azt.Android Hola

Az Android kliensnek több, mint 50 millió letöltés, de feltételezhetjük, hogy ezek a felhasználók mindannyian meg akarják kerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem is beszélve, élvezze az ingyenes szolgáltatást.

Végül a következőkről fogunk beszélni Chrome Store. Bővítés a 5/5 besorolás határozottan nem hiányzik. Azonban a kiterjesztés, amely összegyűjti az adatait, nem lehet, hogy ilyen jól fogadja. A Chrome Store értékelése

Nos, a kiterjesztést letöltő felhasználók szerint ez több mint jól fogadott, mint több 7 millió ember telepítették a kiterjesztést a Chrome böngészőjükbe.

TrustPilot

TrustPilot az egyik legmegbízhatóbb forrás, ahova megyünk, amikor egy terméket felül akarunk vizsgálni. A legőszintébb vélemények vannak az interneten.

Néhány VPN megkísérelte megrontani a minősítését azáltal, hogy hamis értékeléseket tett a weboldalra. A Trustpilot azonban a kezével a cookie-edénybe fogta őket, és ehelyett elmentették őket.

Ha egy olyan webhely, mint a Trustpilot, bünteti a VPN-t, akkor biztos lehet abban, hogy jó hírneve tönkrement. A jó hírnévről szólva a Hola VPN nyilvánvalóan nagyon népszerű.

Van egy 4.5 / 5 besorolás 35 értékelés alapján a Trustpiloton. Nincs sok vélemény, amelyre számíthatunk, de a megjegyzések szerint a felhasználók elégedettek. Nos, ezek közül néhány.Trustpilot Hola

Már említettem, hogy mennyire nem megbízható a Hola VPN, és szeretnénk megjegyezni, hogy ez nem lesz pozitív értékelés. Miért?

Itt van valaki a Trustpilotban, aki egyetért a véleményünkkel:

„Erősen ajánlom, hogy tartózkodjon ettől. – Nagyon durva magatartás. Tegye rendszerét sebezhetővé és nyitottá mindenféle dolog számára, amire valójában nem szeretne magát nézni. A behatolók könnyen átvehetik számítógépét. Ellopja a sávszélességet. ”

A srác tudja, miről beszél, ahogy Hola VPN csinálja a fentieket. Később az alábbiakban fogunk jobban megvilágítani az ügyet Adatvédelem és biztonság szakaszok.

Szerver terjesztés

Ironikus módon ezt a részt be kellett vonnunk annak ellenére, hogy a Hola VPN-nek nincs. Mint már korábban kijelentettük, Hola egy önkihirdetett VPN, amely nem feltétlenül jelenti azt, hogy valóban így van.

Technikai szempontból nem, mivel a felhasználói adatokat átirányítja a Peer-to-Peer hálózat amely ingyenes felhasználói vagy előfizetőiből áll.

Nem kínál kiszolgálókat, amelyekhez csatlakozni lehet. Ehelyett a felhasználó csatlakozna egy másik ország eszközén keresztül egy másik országban, az az.

Mivel a VPN – nek több, mint 180 millió felhasználó, feltételezhetjük, hogy hány ország szerepel a listájukban. Pontosabban kifejezve, hogy a Hola előfizetők szinte hamisíthatják a helyüket 190 ország a világ körül.

Az IP-cím megváltoztatása elég nehézkes volt Hola-val. Amikor a Védelem lehetőséget választottuk, amely egy másik név az IP-cím elrejtésére, Hola arra kért minket, hogy frissítsük a prémiumra.

Ugyanakkor, amikor kapcsolatba léptünk néhány országgal, a mi IP-cím változatlan maradt – egyáltalán nem változott. Néhány próbálkozás után azonban sikerült megváltoztatnunk IP-címünket.

A Hola Plus verzió ígéri adatvédelem és névtelenség, de ezt nem láttuk az értékelés során.

Sebesség teljesítmény

Egy olyan szolgáltatásért, amely nem titkosítja az Ön adatait és kizárólag a korlátozások megkerülésére használják, akkor megfelelő csatlakozási sebességet kell fenntartania.Mi az a peer-to-peer?

Technikai szempontból a Holat használjuk a földrajzi korlátozások megkerülésére és a külföldi tartalmak elérésére, tehát a streaming egy olyan lehetőség, amelyhez gyors sebesség.

Előre mentünk és megvizsgáltuk a szolgáltatást, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ez biztosítja-e a szükséges sebességet az online tartalom akadálymentesítéséhez, és ezt megkaptuk:

 • Először is, ez a mi internet-kapcsolatunk, anélkül, hogy csatlakoznánk a Hola VPN-hez.Nincs Hola kapcsolat
 • Ezután csatlakoztunk a Egyesült Királyság. A sebességünk enyhe csökkenést mutatott, ami a normál kapcsolatunkkal megtörténhet. A 4% -kal csökken jó jel a gyors előadáshoz.Egyesült Királyság Hola
 • Végül csatlakoztunk a Egyesült Államok, és itt voltak a dolgok délre. A 60% -kal csökken az internetkapcsolatunkat egyértelműen megmutattuk, és ez valószínűleg az útválasztási folyamat miatt, mivel az Egyesült Államok messze van a rendeltetési helytől.Egyesült Államok Hola

Összegezve, Hola szállította kiváló sebesség átfogó. Technikai szempontból ez nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy egy proxy alagútot használ, titkosítás nélkül, hogy lelassítsuk.

Ami az USA-kapcsolatot illeti, nagyon csalódottak voltunk, amikor az eredmények megjelentek. Ha VPN-szolgáltatás lenne, megértenénk egy ilyen csepp. De Hola működése alapján van nincs mentség a lassú sebességért.

Nem számít, meddig van a hely, ahonnan székhelünk, ezt a csökkenést csak az okozhatja Titkosítás, és Hola-nak hiányzik.

Feloldó képességek

Annak ellenére, hogy magát a VPN szolgáltatót értékesíti, amely a ingyenes és prémium csomag, továbbra sem fogjuk ezt nevezni.

A VPN azonban képes megkerülni a regionális korlátozásokat és hozzáférjen a tartalomhoz az egész világon. Meg tudja-e csinálni az önhirdetött VPN??

Néhány teszt potenciált mutatott, de ez nem olyan, ahogyan a VPN működik. Mellesleg nem jó dolog.

Ezt később a cikkben említjük, de itt magyarázunk egy kicsit. Amikor a felhasználók csatlakoznak egy adott országhoz, akkor egy rezidens eszközön keresztül fognak csatlakozni, IP-címük ideiglenes megszerzése.

A Hola VPN így tudja megoldani a regionális korlátozásokat. Néhány teszttel párhuzamosan futtattuk szolgáltatásaikat (ingyenes és prémium) főbb streaming szolgáltatások a föld körül.

Ezeket a szolgáltatásokat nehéz megszerezni jóvoltából VPN blokkolja. Hogyan viselkedik a Hola VPN, amikor megkerüli ezeket a blokkoló mechanizmusokat? Találjuk ki.

Netflix

Mindegyikükkel kezdjük a legnépszerűbbet, a streaming óriást, a Netflix-et. A csatorna az egész világon elérhető. Ennek ellenére is geo-blokkoló módszerek magában foglalja bizonyos katalógusok hozzárendelését bizonyos régiókhoz.

Más szavakkal, ha a felhasználók a Egyesült Államok (Van egy amerikai IP-címe), különféle címekkel rendelkeznek, mint azok, akik a Egyesült Királyság (Egyesült Királyság IP-címe).

Eddig a legnagyobb könyvtár a Amerika, és ez már régóta a szerpentin fő célpontja.

Először kipróbáltuk az ingyen Egyesült Államok opció Hola VPN kínál. Az Android alkalmazáson belül, amikor a Netflix alkalmazásra kattintottunk, az Egyesült Államoknak volt egy prémium jel mellett.

De mi tovább mentünk, és mindenképpen megpróbáltuk az ingyeneset. Nos, az eredmények a vártak szerint voltak, nincs amerikai katalógus. Valójában nem találtuk Csillaggal átlépve (csak az Egyesült Államok címe), mindenekelőtt.

Ez a mobil kliensen van. Mac rendszeren a Netflix elérése megszűnt a szolgáltatás főoldalán. Ezt kaptuk:

Hola Bejelentkezés Netflix

Tehát bejelentkeztünk prémium fiókunkkal, és minden megváltozott. Csatlakoztunk az Egyesült Államokhoz, kaptak egy amerikai IP-címet, és Holanak sikerült feloldja az USA Netflix blokkolását a régiónkban.

Itt van egy képernyőképet tapasztalatainkról, amikor a Star-Crossed-t az Egyesült Államokon kívül streamáljuk a Hola VPN segítségével:

Hola Netflix feloldva

Technikai szempontból gyakorlatilag az Egyesült Államokban vagyunk valaki IP-címével. De az igazat megvallva, a Hola VPN több képes felszabadítani az amerikai Netflix feloldását, de csak akkor, ha a felhasználók prémium előfizetéssel rendelkeznek.

Hulu

Hulu a legfontosabb versenyző a folyamatban lévő streaming háborúban. Millió előfizetője van a Egyesült Államok eddig.

A Netflix-szel ellentétben azonban csak az Egyesült Államokban érhető el, sehol máshol. Hulu egy kemény VPN-blokkot is használ a felhasználók hozzáférésének megszüntetésére, ha a működőképes a tartalom streamingjéhez.

Először is megpróbáltuk a Hola VPN ingyenes verzióját. De ezúttal az Egyesült Államok opcióján nem volt prémium címke.

Csatlakoztunk, megkaptuk az IP címet, és a Hola VPN elindította a Mobil Hulu alkalmazás közvetlenül. Megkapta a csatornát működésre? A válasz igen, és az alábbi képen látható (bár szerzői jogi okok miatt fekete képernyő).Hulu Hola VPN Ingyenes

Ha sikerült az ingyenes verzió feloldása Hulu, mi nem voltunk megdöbbenve, amikor láttuk, hogy a prémium szintén ugyanezt teszi. Az alábbiakban bemutatunk egy képernyőképet, amely bemutatja, hogy miként tudtunk streamálni, miközben csatlakoztunk az Egyesült Államokhoz a prémium verzió a Hola VPN.Prémium Hola Hulu

Tehát alapvetően a Hola VPN is összeegyeztethető egy újabb top streaming csatornával, és képes volt megkerülni a VPN blokkoló módszereit.

Amazon Prime Video

Ez a Netflix kategóriába tartozik, mivel minden katalógust hozzárendel az egyes támogatott országokhoz. Mint általában, az amerikai könyvtár a leggazdagabb és legkeresettebb.

Az ingyenes Android alkalmazásban az Egyesült Államok mellett nem volt prémium jel, ezért megpróbáltuk. Miután összekapcsoltuk, Hola elindította a Prime Video alkalmazás, kiválasztottuk a show-t, és akadály nélkül továbbítottuk azt.Hola Prime videó

Ismét, ha az ingyenes verzió képes volt erre, akkor a prémium kategóriának nem szabad gondot okoznia. Miénken Mac, a prémium szervert használtuk az Egyesült Államokhoz való csatlakozáshoz.

Az eredmények azonosak voltak, azaz az Amazon Prime USA-t normál módon továbbították a régiónkban.

BBC iPlayer

Most ez némi gondot okozott az ingyenes Android Hola VPN használatával. Annak ellenére, hogy választotta az Egyesült Királyságot, nem zárult fel BBC iPlayer.

Az alábbi kép a kapott hibát mutatja:

“Ez a tartalom az Ön országában nem érhető el.”A Hola BBC iPlayer le van tiltva

Amikor rákattintottunk a BBC Player alkalmazás önmagában az Egyesült Királyság kapcsolatát prémiumként jelölték meg, ami eljuttatott a Mac Prémium Szolgáltatáshoz.

Meglátogattuk a BBC iPlayer webhelyét, rákattintottunk a Hola VPN-re, és amint azt állítottuk, rákattintottunk a Unblock elemre. Ennek eredményeként képesek voltunk közvetítheti a BBC iPlayer tartalmát könnyen. BBC iPlayer Hola feloldása

A Hola VPN nagyon jó megoldás, ha a felhasználók hajlandóak földrajzilag korlátozott tartalmakat külföldön közvetíteni. Ahogy elvégeztük a teszteket, a lejátszás is simán zajlott az összes fenti csatornával.

Nem történt pufferolás, minőségi kérdés vagy bármi hasonló. Nagyon alapvető. Forgalmunk átirányítása más felhasználók eszközein keresztül nem befolyásolja az internetes sebességünket, ahogy van nincs titkosítás.

Ennek drasztikus hátrányai vannak, de ezt a cikk későbbi részében az adatvédelmi szakaszra hagyjuk.

Intelligens DNS

Mint már említettük, a Hola jó eszköz a földrajzilag korlátozott csatornák feloldásához, de nem szabad VPN-nek hívniuk magukat.

Annak ellenére, hogy a mobil eszközökön dedikált alkalmazások és PC-khez való kiterjesztések vannak, a Hola kiterjeszti kompatibilitását a következőkre: PS4, Xbox, Chromecast, Apple TV és még intelligens TV-k jóvoltából Hola PLUS DNS Proxy.

Ez a szolgáltatás bármilyen eszközön könnyen konfigurálható és elősegíti a regionális korlátozások könnyű megkerülését. Ez nem ad kiegészítő védelmi réteget, de a Hola VPN ezt nem teszi meg, kezdetben is.

Szóval csak megkapod extra eszköz kompatibilitás a folyamatban, ami valójában nem rossz.

P2P támogatás

Rövid lesz. A GYIK részük szerint:

“A Bittorrent használata hálózatunkban nem engedélyezett, és blokkoljuk a Bittorrent forgalmat.”

Nem arról szól, hogy megengedett-e vagy sem. Még akkor is, ha Hola megengedi torrentezés- – a nem védett szolgáltatás használata különféle kockázatoknak teheti ki a felhasználókat.

A torrenting peer-to-peer szolgáltatás, akárcsak Hola. Pontosan ez teszi egyszerre hatékony és rendkívül veszélyes anyagot.

A biztonságos P2P műveletekhez egy VPN titkosítást kell végrehajtani, amely szilárd, és Hola nem rendelkezik ezzel. Bárki láthatja az IP-címet, amelyet a felhasználók használnak, mivel ugyanazt a fájlt osztják meg.

Tehát, mint ítélet, ez jó dolog Hola nem engedélyezi a torzítást. A felhasználók a szolgáltatással több kárt okoznak, mint haszonnal járnak. Jobban fogják használni a VPN, amely dedikált szerverekkel rendelkezik a torrent és a P2P műveletekhez.

Hola VPN – Adatvédelem

Előfordulhat, hogy azok a felhasználók, akik nem olyan technikusan jártasak, nem sokat gondolkodnak vele, amikor a Hola ingyenes verzióját választják. Azért vagyunk itt, hogy rávilágítsunk az ügyre.

Először a szolgálat központjáról fogunk beszélni. A Hola VPN székhelye itt található Izrael. Most tudjuk, hogy az ország a Öt Szem egyesület, de van egy huroklyuk ehhez.

Közismert, hogy Izrael nem a legjobb hely a VPN-házigazda számára, mivel az ország továbbra is együttműködik az alkalmazó országokkal adatmegőrzési törvények.

Az mit jelent? Az internetszolgáltatók és az ország kormánya gyűjt felhasználói adatokat és ossza meg más országokkal.

Hola nem jön a nem naplózási politika, ami indokolja a másik irányt. Valójában a szolgáltatás adatokat (további részletek az alábbiakban) gyűjt a felhasználókról.

Amikor egy felhasználó csatlakozik, megkapja egy másik felhasználó IP-címét – megosztott erőforrásokat. Ha valaki úgy dönt, hogy csinál valamit illegális, ki a hibás, ha nyomozás zajlik? Az, amely megadja az IP címet.

A Hola használata a felhasználóra hajlamos mindenféle szempontból kiberbűnözés anélkül, hogy tudnánk róla. Nos, nem kell vállalnunk a dolgokat, mert ez már korábban történt.

A szerencsétlen esemény

Vissza 2015, Hola visszaélétett ingyenes felhasználóival, mivel megosztotta adataikat a fizetett Luminati proxy szolgáltatással. A vevőket úgy kezeltek, mint egy hatalmas botnet, míg Hola eladta őket Luminati előfizetők.

Mit kapott a felhasználók? Semmi, csak baj és pricsi invázió. Mit kapott a Hola VPN? Nagy pénz. A szolgáltató végül elkapott, de egy kicsit túl késő volt.

Egy Luminati felhasználó már kihasználta a helyzetet és elindított egy botnet támadás a 8chan ellen, a népszerű online imageboard.

A legtöbb felhasználó még mindig sötétben van, mivel továbbra is úgy működtetik a szolgáltatást, mintha semmi sem történne. Valójában a Hola VPN-t továbbra is használják rosszindulatúak, például botnetek, DDoS támadások és egyebek elkövetésére.. A Holat még mindig használják egyszerű botnetekhez, DDoS támadásokhoz és még sok máshoz.

További problémákkal kell foglalkozni, amelyek az útmutató következő részeihez vezetnek.

Az összegyűjtött adatok

Amikor elindítottuk az alkalmazást, Szia értesítette nekünk, hogy adatgyűjtést fog végezni. Nagyon kíváncsi voltunk, hogy milyen információkat gyűjt be tőlünk Hola, amelyek az adatvédelmi politikájukhoz vezettek.

Az összegyűjtött adatok a következőket tartalmazzák:

 • Naplóadatok: Böngésző típusa, weboldalak, az ezeken az oldalakon töltött idő, a hozzáférési idők és a dátumok.
 • Személyes adatok: A személyes adatok olyan információk, amelyek magán vagy érzékeny természetűek, és amelyek azonosítják vagy azonosíthatják Önt. Az adatok tartalmazzák az IP-címet, a nevet és az e-mail címet, a képernyőnevet, a fizetési és számlázási információkat vagy egyéb információkat
 • Telepített alkalmazások: A felhasználói eszközre telepített alkalmazások részletei.
 • Regisztrálás a közösségi hálózati fiókon keresztül: A Hola VPN hozzáférést biztosít a felhasználók alapvető információihoz, ideértve a közösségi hálózati fiókot, a teljes nevet, otthoni címet, e-mail címet, születési dátumot, profilképet, barátok listáját, személyes leírást és egyebeket.

Alapvetően az, amit Hola-nak nyújtunk, több, mint amit elvárunk tőle a minőségi szolgáltatás szempontjából.

Felszólítottuk a felhasználókat, hogy ne használják ingyenes szolgáltatásaikat, mivel adatgyűjtést végeznek, és veszélyeztetik online adatvédelmet. De Hola egy másik szintre vitte.

Hozzáférhetnek a telepített alkalmazások a felhasználói eszközön, szociális média számlák, otthoni cím, és még sok más, ami segíthet azonosítani őket.

Szabványaink szerint ez átlépte a vonalat.

Hola VPN – Biztonság

A Hola ismét nem VPN, tehát a csatlakozáshoz nincs hozzáadott biztonság. Nincs ilyen Titkosítás jelen van, ami érzékenyvé teszi a felhasználókat minden olyan online fenyegetésre, amely az eszközüket megcélozhatja.

Sőt, bármelyik entitás az interneten képes megtekintheti a felhasználó IP-címét, amit online csinálnak, és még sok más.

Az iparág legtöbb VPN-szolgáltatója használ AES 256 bites titkosítás, amely az manapság a legerősebb titkosítás, amelyet az Egyesült Államok kormánya használ az érzékeny információk biztonságos küldésére.

Enélkül a hackerek vagy a számítógépes bűnözők könnyen láthatják, mit küld vagy fogad. Továbbá, mivel nincs titkosítás, a kill kapcsoló nem is lesz.

Megérthetjük, hogy Hola miért nem rendelkezik ezzel a funkcióval, mivel kezdetben nem igazi VPN. Ez azonban nem teszi a szolgáltatást kevésbé aggodalomra.

Ennek az úgynevezett VPN-nek az egyik pozitív tulajdonsága, hogy rendelkezik reklám blokkoló, ami ott van, mert a titkosítás nem. Annak ellenére, hogy ez a szolgáltatás a magánélet szempontjából még mindig nagyon rossz.

Egyik szolgáltatás sem nevezheti magát a Virtuális magán hálózat amikor a magántulajdon nem szerepel az egyenletben.

Értékelési folyamatunkban a fentiek nem elegendőek. Egyéb teszteket hajtunk végre, és további funkciókat keresünk annak érdekében, hogy jobban fel lehessen mérni. A szolgáltatás továbbra is rossz, függetlenül attól, milyen eredményt kapunk a következő tesztek során.

Víruskeresés

A szolgáltatásnak sincs vírus amikor átvizsgáltuk az alkalmazásukat, ami jó dolog, mivel nem védi meg a közelgő alkalmazásoktól.

Az alkalmazást víruskeresésen keresztül futtattuk, és zöld alapon világít a 58 hiteles forrás.Víruskeresés Hola

Tehát alapvetően a Hola VPN alkalmazásának telepítése biztonságos, de nem teszi lehetővé biztonságos használatát.

DNS szivárgásteszt

Ez messze volt a legrosszabb DNS szivárgás teszt azóta fellépünk, mióta megkezdtük a VPN-szolgáltatók felülvizsgálatát. Magyarázza el miért.

Először szivárgáspróbát próbáltunk ki Mac használva Hola VPN Plus. Ha csatlakozunk egy brit helyhez, meg kell szereznünk egy brit IP-címet.

Nos, valamilyen oknál fogva nem. Ehelyett a Orosz IP és a DNS-kiszolgálóink ​​egészen a Hollandia.Hola VPN DNS szivárgás

Kipróbáltuk a mobilalkalmazást, hogy megnézhessük a kapott eredményeket. Először csatlakoztunk egy amerikai helyhez. Nyilvánvalóan szivárog az IP-címünk. A helyünket fentebb mutatjuk be, mégis megmutatja DNS-kiszolgálók az Egyesült Államokban.

Kipróbáltunk egy másik alkalommal, és az eredmények végre jó voltak. Az alábbiakban láthatja mindkét eredményt:


Nagyon sok időbe telik annak biztosítása, hogy IP-címünket nem tessék ki, a Hola VPN jelölése ismét nem megbízható.

Harmadik fél könyvvizsgálata

Biztonsági szakértők jobban megvilágíthatja, mi hiányzik a VPN-től, és mire jó. Ez az oka annak, hogy független ellenőrzésre fordítsuk, hogy segítsen bennünket véleményeinkben.

A VPN-t az internetes forgalom álcázására használják, és Hola esetében ez egyáltalán nem így van, főleg, ha a Trend Micro kutatói kutatott a Hola VPN-nél.

A Trend Micro szerint:

„A Hola VPN-t közösségi VPN-ként forgalmazzák: Az internethasználók azt mondják, hogy az internetkapcsolatok megosztásával segíthetnek egymásnak a webhelyek szabad elérésében és cenzúra nélkül. Ez nemes kezdeményezésnek tűnhet, de a valóságban a Hola VPN szolgáltatás számos szempontból komoly kockázatot jelent az internet közösség számára. ”

A csoport azt is kijelenti, hogy a szolgáltatás lehetővé teszi harmadik felek számára, hogy kódot hajtsanak végre egy felhasználói rendszeren, ami segíti őket online tevékenységek, és ami még rosszabb, vegye át az egész eszközt anélkül, hogy tudná.

Összegezték azt is, mondván:

“A Hola VPN nem biztonságos VPN-megoldás – inkább egy titkosítatlan webproxy-szolgáltatás.”

Nem csak a webhelyek és a közösségi cégek, hanem a biztonsági kutatások is ezt állítják A Hola használata nem biztonságos.

Canary

Általában azt állítottuk, hogy ez a rész nem nagyon fontos, ha a szolgáltató szigorú bejelentkezési tilalmi politikát követ.

De Hola VPN esetében minden, ami egy kicsit segíthet, működhet. Opcionális Kanári-szigetek a felhasználók tájékoztatásának arról, hogy szolgáltatóik kormányt kaptak idézés.

Ez veszélyeztetheti a magánélet védelmét, mivel a szolgáltatónak adatokat kell benyújtania a bűnüldözéshez. Ha Hola nem gyűjtne adatokat, akkor nem lenne probléma, mivel nem lenne semmi, amit adnának.

Ugyanakkor nem ez a helyzet és a felhasználók mindig ilyenek adatvédelmi fenyegetések a kormány beavatkozása mellett vagy anélkül.

Vevőszolgálat

A Hola VPN különféle problémái, kockázatai és fenyegetései között elvárhatjuk, hogy ügyfélszolgálatuk legalább szintre állítsa a dolgokat.

Technikailag a többi problémához viszonyítva ennek a legkevésbé kell aggódnunk, de a szolgáltató ügyfélszolgálata egy másik nagy leengedni.

Nem találtuk őket támogatási szakasz, nem olyan módon mutatják be, hogy bárki megtalálhassa, ahogyan más VPN-ek.

Valójában azt hivatalos webhelyük aljára dobták, nyilván abban a reményben, hogy senki sem kattint rá.

Ügyfélszolgálat céljából a felhasználók küldhetnek Hola VPN-t egy email. Még telefonszámot is feltettek, ha valaha segítségre van szükségük.Támogassa Hola-t

A szolgáltatás nyilvánvalóan kínál nincs élő csevegés vagy dedikált jegyrendszer. Sőt, úgy tűnik, hogy a felsorolt ​​számoknak semmi köze nincs az ügyfélszolgálathoz. Tehát ez egy újabb nagy kudarc.

Árazás

A Hola VPN-t ingyenes szolgáltatásként reklámozzák, de egy fizetett Plus csomagot is kínál, amely anonimitást és adatvédelmet ígér (ami egyébként nem ez a helyzet).

Ha a felhasználók választani akarnak A Hola Plus szolgáltatás, négy különféle lehetőséget fognak találni. Itt találhatók a Hola VPN elérhető előfizetési tervei:

HolaVPN előfizetés

 • Havonta: 11,95 USD / hónap
 • Évente: 83,88 USD évente (6,99 USD / hónap).
 • Kétéves: 95,75 dollár, kétévente számlázva (3,99 dollár / hónap)
 • Három év: 107,55 USD számlázásra kerül háromévente (2,99 USD / hó)

A Plusz terv nagyon jó drága összehasonlítva azzal, amit a szolgáltatás kínál. Valójában a szolgáltatás dollárval kevesebb, mint az iparág egyik legfontosabb szolgáltatása – az ExpressVPN.

Legalább ExpressVPN rendelkezik a legmagasabb titkosítási és adatvédelmi funkciókkal, valamint bármilyen streaming szolgáltatás feloldásához.

fizetési módok

A fizetési módok tartalmazzák hitelkártyák és Paypal, , valamint a többi lehetőség, mint például Alipay, GiroPay, SOFORT és iDEAL.

Fizetési módok Hola

Őszintén szólva, nem számítottunk arra, hogy a Hola VPN kriptovalutát kínál. Csak az, hogy az adatvédelem nem a dolga, és most nem kezdené törődni a felhasználói adatvédelemmel.

Pénz-visszafizetési garancia és ingyenes próbaverzió

A rész elérése meglehetősen riasztó, mivel a felhasználók továbbra is azt gondolják, hogy érdemes választani Hola VPN.

Egy dolog fizetni a szolgáltatásért, a másik pedig a pénz és a személyes adatok felhasználásával fizetni.

Annak ellenére, hogy eddig szörnyű szolgáltatás volt, Hola kínál egy 30 napos visszatérítési politika új előfizetők számára. Mindig kérhetnek pénz-visszatérítést, ha Hola nem volt elég jó, ami egyáltalán nem is.

Ami az ingyenes próbaverziót illeti, csak akkor van, ha a ingyenes verzió maga. Nem minden funkció és képesség van benne, de sokuk hiányzik.

Hola VPN áttekintés – a végső ítélet

Összefoglalva, Hola VPN kell, hogy legyen kerülendő mindenáron. A Hola VPN egy proxy szolgáltatás, amely VPN-ként maszkolja magát.

Mint már említettük, Hola elfelejti a Privát részt Virtuális magánhálózatok és mégis magának a VPN-nek a marketingjével jár.

Komoly veszélyt jelent az online adatvédelemre és biztonságra, és ezt határozottan nem ajánljuk. Ha megbízható / tényleges VPN szolgáltatókat keres, ellenőrizze a fel Hola alternatívák.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map