IPVanish Review 2020

Az IPVanish tökéletes választás, ha a sebesség, a teljesítmény és a csúcsminőségű biztonság és magánélet kombinációját keresi. A VPN nagyon hasznos a torrent szerelmeseinek, mivel abszolút nulla naplózási politikájával rendelkezik, és bármit is online elérhet, nem kapcsolódhat vissza önhöz – teljes online szabadság. Sőt, az IPVanish széles körben előnyben részesített, nagy felhasználói bázissal rendelkezik, és ez a legjobb VPN a Kodi számára.


IPVanish Review 2020

IPVanish Review 2020

Az IPVanish-t több mint 60 szerverrel több mint 60 országban tartják az egyik legkeresettebb VPN-megoldás-szolgáltatónak nem csak az Egyesült Államokban, hanem az egész világon. Ez egyike a szolgáltatóknak, különösen azoknak az ügyfeleknek, akik a VPN-hez fordulnak először. Ebben a beszámolóban remélem, hogy részletes beszámolót nyújt azokról a szolgáltatásokról, amelyekre számíthat, amikor regisztrálsz velük, valamint arról, hogy az IPVanish miként hasonlít más ismert VPN szolgáltatókhoz, például ExpressVPN, NordVPN, HMA és VypVPN. az árazás, a visszatérítési politika, az alkalmazások, a VPN-kiszolgálók helye és a sebesség. Ezt az IPVanish áttekintést azzal a rövid áttekintéssel kezdjük, amelyben ezt a VPN-szolgáltatót kínálhatja.

Gyors statisztika

Pénzvisszafizetési garancia7 nap
Megengedett párhuzamos kapcsolatok10 eszköz
Támogatott streaming szolgáltatásokKodi, ESPN, MLB TV, HBO, NBC Sports, Sling TV, WWE Network, CBS Sports, Spotify, Crunchyroll
Nincs naplózási politikaIgen
TitkosításKatonai minőségű 246 bites AES
Különleges képességekGyilkos kapcsoló, osztott alagút és a BitTorrent P2P engedélyezett
Vevőszolgálat24/7 élő támogatás
Szerver helye75+ szerverhely 60 vagy több országban
Szerverek számaTöbb mint 1000 szerver
Szerver kapcsolókKorlátlan
Támogatott eszközökWindows, Linux, Mac, iOS, iPhone, iPad, iPod, Android, Kindle Fire.
VPN jogi joghatóságEgyesült Államok

Az IPVanish 1999-ben lépett üzembe, és azóta kidolgozta magát, hogy az iparág egyik legfontosabb VPN-jé váljon. Az IPVanish az egyetlen ismert “legfelső szintű” VPN-szolgáltatás, mivel teljes mértékben a szerverhálózat tulajdonosa és ellenőrzése alatt áll. Bár a VPN az Egyesült Államokban található, a szigorú bejelentkezési szabályok betartásával pótolja ezt. Ebben a felülvizsgálatban arra törekszünk, hogy feltárjuk a VPN összes elemét, és segítünk eldönteni, vajon érdemes-e feliratkozni az IPVanish-re..

Árképzési terv

Az IPVanish-nek három előfizetési terve van. Ezek az árképzési tervek ugyanazokat a funkciókat kínálják, de a számlázási időszakok tekintetében eltérőek. Elemeztük a három tervet – pontosan megmutatva, hogyan kell megközelíteni őket:

 • Az egyhavi előfizetés kiadások Havonta 10 USD – egy nagyon költséges terv, amelyet kerülni kell, kivéve, ha kevesebb, mint egy hónapra van szüksége a VPN-re.
 • a három hónapos csomag megy Havonta 8,99 USD – költségek Három millió dolláronként 26.99 USD – pénzzel akár 25% -át is megtakaríthatja.
 • Végül ott van a éves előfizetés ami a következő helyen áll: Havonta 6,49 USD – csak annyira fizetni fogsz 77,99 USD évente. Erősen ajánljuk ezt a csomagot, tekintve, hogy pénzt 46% -kal megtakaríthat.

Ez a VPN magas színvonalú szolgáltatást kínál, amelyhez sokféle szolgáltatás tartozik – így igazolva a jelentősen megfizethető árát.

IPVanish fizetési módszerek

Sajnos az IPVanish korlátozott fizetési lehetőségeket kínál. Különösen csalódottak voltunk, amikor megtudtuk, hogy a VPN nem fogad el semmiféle kriptovaluta kifizetést. A tesztelés idején az amerikai VPN csak az összes főbb hitel- / betéti kártyát és a PayPal-t is elfogadta..

7 napos pénz-visszatérítési garancia

Az IPVanish 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál „nem húrra rögzítve”. Noha a visszatérési politika hét napig tart – ellentétben a versenytársakkal, akik akár 30 napot adnak ki -, nem tartalmaz semmiféle elkerülési záradékot, mint a többi VPN-hez. Ezen túlmenően az IPVanish rendelkezik a legjobb zavarmentes pénz-visszafizetési garanciával, amelyet eddig tapasztaltunk. Természetesen nem kell e-mailt küldenie, amikor visszatérítést igényel; az első hét napon belül kell lennie.

Csak annyit kell tennie, hogy hozzáfér a vezérlőpulthoz. Görgessen le az előfizetési oldal aljára; kattints a linkre ‘Szeretném lemondni az előfizetésemet ”. A lemondási eljárás elvégzése után megerősítő e-mailt fog kapni. A visszatérítést a következő 10 munkanapon belül kell teljesíteni.

IPVanish szerverek

IPVanish VPN szerverek

Az IPVanish nagyobb szerverhálózattal büszkélkedhet, és az egyik értékesítési pontja. Ez különösen azért van, mert teljes szerverhálózatot birtokolnak és kezelnek – ez a VPN szolgáltatók körében ritka előfordulás. Ez lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben ellenőrizzék a felhasználói adatok megőrzését, ezáltal javítva a biztonságot és a magánélet védelmét. A felülvizsgált más VPN-szolgáltatásokhoz képest az IPVanish a VPN-helyek egyik legátfogóbb listáját kínálja. Az olyan népszerű országoktól, mint például az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Németország, Franciaország és Ausztrália, a kevésbé igényelt VPN-helyekig, például Lettország, Litvánia, Vietnam és Hong Kong.

A VPN-nek komoly igénye van, hogy a leggyorsabban növekvő legfelső szintű VPN-szolgáltató legyen, és ez nyilvánvaló az egyre növekvő szerverhálózatában. Jelenleg az IPVanish több mint 40 000 IP-t birtokol több mint 1200 szerveren, amelyek 60 és több országban vannak elosztva. Testreszabhatja a VPN-t, hogy egyetlen munkameneten különböző IP-címeket használjon – ez a trükk a VPN IP-forgató funkciójának köszönhető..

IPVanish kiváló kiszolgálók disztribúciója mind az öt kontinensen, beleértve Észak-Amerikát, Dél-Amerikát, Ázsiát, Óceániát, Európát, Afrikát és Közép-Amerika egyes részeit. Az egyik legnépszerűbb VPN nem dicsekedhet ilyen lefedettséggel. A VPN rendelkezik a legátfogóbb lefedettséggel Európában, 422+ kiszolgálóval 34+ országban. Az Egyesült Államokban, ahol a VPN székhelye található, a legmagasabb a 631+ szerverrel a 17+ városokban. Amszterdam – egy város – több mint 97 szerverre támaszkodik, jól elterjedt a városban.

Örülni fog tudni, hogy az IPVanish korlátlan kiszolgálói váltást és sávszélességet tesz lehetővé. A P2P megosztás szintén széles körben támogatott az összes szerverén – ez kiváló választás a torrent számára.

Jellemzők

Itt található az IPVanish előfizetés összes szolgáltatásának listája:

Öld meg a kapcsolót

A VPN által kínált szolgáltatások között a kikapcsolónak egynek kell lennie. Az IPVanish ezt megteszi, és automatikus kikapcsolót biztosít, amely megakadályozza, hogy eszköze hozzáférjen az internethez, amíg a VPN-kapcsolat helyre nem áll. Az egyedülálló szolgáltatás biztosítja, hogy online tevékenységei magánjellegűek és biztonságosak legyenek a szembejutás ellen. Az automatikus lekapcsoló kiválóan működik, ha felügyelet nélküli készüléket torzít.

Obfuskációs technológia

Az olyan országok, mint Kína és Oroszország, kiemelkednek az internetes cenzúrán, és idegesítő módon tökéletesen blokkolják a VPN-forgalmat. Az IPVanish azonban rendelkezik egy obfuzációs technológiai funkcióval, amely elfedheti az OpenVPN forgalmat úgy, hogy normál HTTPS forgalomként jelenjen meg. Ez lehetővé teszi, hogy megkerülje olyan kormányzati biztonsági rendszereket, mint a Kínai Nagy Tűzfal, anélkül, hogy megjelölnék őket.

IP Rotator

IPVanish mint IP Rotator szolgáltatás, amely lehetővé teszi az IP-cím elforgatását 45, 60 és 90 perces időközönként. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy névtelen maradjon az online identitás folyamatos megváltoztatásával. Ily módon bármit, amit online teszel, nem lehet követni egy adott IP-címre.

P2P fájlmegosztás

Az IPVanish viszonylag az egyetlen VPN, amely lehetővé teszi torrentek használatát az összes szerverén. A VPN azonban figyelmeztet arra is, hogy a BitTorrent használatakor alacsony sebességet tapasztalhat. Ennek ellenére a fájlmegosztás javítása érdekében az IPVanish rendelkezik egy SOCKS5 proxyval, amely elősegíti a P2P, a BitTorrent és a Tor fájlmegosztást – mindezt miközben figyeli az online anonimitást..

IPv6 és DNS szivárgásvédelem

Az IPVanish kivételes képességgel rendelkezik, amely arra kényszeríti az összes böngészési forgalmat, hogy IPv4-en keresztül megakadályozza az IPv6-címek szivárogását. Így garantálhatja biztonságát a számítógépes bűnözők szimatolása ellen.

Ugyanígy, a VPN rendelkezik egy DNS-szivárgásvédelemmel, amely megóvja a DNS-t az ISP-től való pingpintástól – olyan esemény, amely veszélyezteti az online névtelenséget.

Adatvédelem és biztonság

Magánélet

Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező IPVanish első pillantásra különféle felhasználók gyanúját, bizalmatlanságát és vegyes reakcióit vonzza fel. Az Egyesült Államok kormánya nemcsak azt követeli meg a vállalatoktól, hogy osszák meg felhasználói adataikat, hanem otthont ad a világ hatalmas hírszerző ügynökségeinek is, mint például az NSA, az FBI és még sok más. Ezenkívül az Egyesült Államok számos szervezete és kormányszekciója pokolba hajlik a szerzői jogok védelme terén. Olyan cselekedetek, mint a kormányzati felügyelet és a divatos hálózatsemlegesség, jelentős dolgot jelentenek az Egyesült Államokban – még súlyosbítja a helyzetet az IPVanish számára.

A fejjel felfelé azonban örülünk annak, hogy megtudtuk, hogy az IPVanish valamilyen módon képes betartani szigorú nulla naplózás politikáját. Annak ellenére, hogy csalódottak voltunk, amikor megtudtuk, hogy a VPN már nem fogadja el a kriptovaluta kifizetéseket – ez lehetővé teszi az anonim fizetéseket – a VPN néhány új adatvédelmi funkcióval rendelkezik, például automatizált kill kapcsolóval, obfuzációs technológiával, DNS szivárgás elleni védelemmel.

Biztonság

Az IPVanish a legfontosabb VPN-k közé tartozik, amelyek Next-gen titkosítási technikákat használnak. Például a VPN katonai szintű AES-256 bites titkosítást használ, amely az RSA-2048 bites alapvető hitelesítési technikákkal párosul. Ezen túlmenően, az adatok hitelesítéséhez a VPN a HMAC SHA1-et, a HMAC SHA-256-ot pedig az ellenőrzés engedélyezéséhez használja. Nevezetesen az IPVanish azon kevés VPN között is, amelyek a híres Diffie-Hellman kulcsot (DHE) használják, amely jól működik a tökéletes előretekintő titkossággal.

Másutt a VPN különféle csatlakozási protokollokat kínál különféle kliens alkalmazásokhoz. Az alábbiakban felsoroljuk ezeket a protokollokat:

 • Ablakok; OpenVPN 256 bites, OpenVPN Scramble, PPTP
 • Android / Fire TV; OpenVPN UDP / TCP
 • Mac operációs rendszer; OpenVPN 256 bites, IPSec, L2TP
 • iOS; IKEv2, IPSec
 • Az útválasztók; OpenVPN, PPTP
 • Linux; OpenVPN, PPTP
 • A Chromebook; L2TP (128 bit), IPSec

Figyelemre méltó, hogy az OpenVPN Scramble-re – egy fejlett OpenVPN-protokollra – összpontosítottunk, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy megkerülje a VPN-blokkoló technikákat, amelyeket olyan erősen cenzúrázott országok használnak, mint Kína és Irán. Ezenkívül nem javasoljuk az L2TP VPN protokollt. Az IKEv2 VPN protokoll ugyanakkor szabványos biztonságot és nagy sebességeket kínál.

Teljesítménysebesség

Az IPVanish vitathatatlanul megbízható VPN. Az ügyfélalkalmazások azonban nem. A különféle alkalmazások frusztrálóak lehetnek – túl sok időt vesz igénybe a teljes megnyitáshoz, néha sokáig tart a csatlakozás, vagy néha meghiúsul. Az újraindítás egyetlen módja az alkalmazás megölése, amely gyakran csalódást okoz.

Nevezetesen, a Windows kliens alkalmazás néha leállhat a működésről, és azt állíthatja, hogy egyes illesztőprogramok nem működnek. Ilyen esetekben újra kell telepítenie az illesztőprogramokat, és a VPN folytatja a szokásos működését.

Sebesség mérés

Kiterjedt sebesség-teszteket végeztünk annak érdekében, hogy ellenőrizzük a VPN merész állításait a gyorssebesség kínálatával kapcsolatban. Tudnia kell, hogy az összes IPVanish sebesség-tesztet a szokásos protokoll – OpenVPN (UDP) – protokoll használatával kell elvégezni.

Az alábbi első képernyőkép a VPN nélküli eredményeket mutatja.

IPVanish Speed ​​Test 1

Az alábbi képernyőkép bemutatja azokat az eredményeket, amelyeket a tényleges tartózkodási helyünk közelében lévő szerverhez történő csatlakozás után kaptunk.

IPVanish Speed ​​Test 3

Végül csatlakoztunk egy szerverhez, amely kissé távol volt a fizikai címektől, és az eredmények – amint az alább látható – kiválóak voltak.

IPVanish Speed ​​Test 2

A fenti eredményekből kitűnik, hogy a VPN sebessége az összes kiszolgálón rendkívüli. Bár egyes szerverek nem olyan gyorsak, mint mások, javasoljuk, hogy próbáljon meg kapcsolódni egy szerverhez, amely közel van a tényleges helyéhez – a szupergyors sebesség élvezetéhez.

Egyszerű használat

Az IPVanish használatának első lépései

Az IPVanish használatának első lépései

Az IPVanish használatának megkezdésekor semmi sem bonyolult; csak annyit kell tennie, hogy rákattint a “Indítás most” gomb. Ezután átirányítja az árazási oldalra, ahol kiválasztja az ideális csomagot. A regisztráció folytatásához meg kell adnia e-mail címét és jelszavát, mielőtt kiválasztja a kívánt fizetési módot. Végül létrejön a fiókod, és visszaigazoló e-mailt küldünk neked. Most letöltheti a cél kliens alkalmazást a „Alkalmazások” szakasz. Az egész folyamat kevesebb, mint öt percig tart.

IPVanish Client Apps

Asztali kliens

A kezdeti futtatáskor az alkalmazásnak be kell írnia a bejelentkezési adatait. Az alkalmazás memóriájában tárolja a bejelentkezési adatait, így nem jelentkezik be legközelebb.

IPVanish App Review

A bejelentkezés után egy egyszerű kezdőképernyő jelenik meg.

IPVanish VPN App Interface 2

Az ügyfél számos választási lehetőséget kínál Önnek. Használhatja a VPN-ket „Legjobb város” és „Legjobb szerver” funkció automatikus csatlakozáshoz. Opcionálisan úgy is választhatja, hogy manuálisan válassza ki a kiszolgáló helyét, amelyhez csatlakozni szeretne – a „Szerverlista” szakasz – vagy használja a térkép. 20 másodpercig tarthat a csatlakozás.

IPVanish VPN App interfész

Ön is elérheti a “Beállítások” szakasz, ahol válthat a különféle lapokon a csatlakozási beállítások kiigazításához.

Smartphone Client

IPVanish Mobile VPN App

Az IPVanish okostelefon-kliens kialakítása hasonló az összes mobilalkalmazáshoz, beleértve az Android és iOS platformokat. Mint minden ügyfélnek, a kezdeti futtatáskor be kell írnia a bejelentkezési adatait. Következésképpen egy kezdőképernyőt kap, amely szembetűnő „Connect” gomb – amely automatikusan összekapcsolja Önt a legjobb szerverrel. Ugyanígy, a VPN lehetőséget ad arra, hogy csatlakozzon egy adott szerverhez. Ezt megteheti az egyikre kattintással Vidéki város vagy szerver a rendelkezésre álló lista eléréséhez.

Más szakaszok, például a Beállítások oldal eléréséhez kattintson a jobb felső sarokban található beállítások ikonra.

Kompatibilitás

Az IPVanish kiemelkedő teljes körű titkosítást kínál minden eszközéhez, beleértve a Windows, a MacOS, az iOS, az Android, a FireTV, a Linux, a Chromebookok, valamint az útválasztók.

Netflix USA kompatibilitás

Számos tesztet végeztünk annak érdekében, hogy megerősítsük a VPN képességét a Netflix USA feloldására, és csalódó eredményeket kaptunk. Sajnos az IPVanish nem működik jól a Netflix USA-val. A Netflix, mint a többi nagyobb streaming-aljzat, fejlett blokkoló funkcióval rendelkezik, amely felismeri a közös VPN IP protokollokat és megakadályozza azokat. Ezért, ha megpróbálja elérni a Netflixet az IPVanish használatával, valószínűleg hibát fog kapni!

Netflix hiba

BBC iPlayer kompatibilitás

Több sikertelen kísérlet után arra a következtetésre jutottunk, hogy az IPVanish sem működik együtt a BBC iPlayer-rel. Hasonlóképpen, a streaming szolgáltatásnak van egy olyan funkciója, amely azonosítja az IPVanish IP címet és blokkolja annak forgalmát.

BBC hiba

A kiábrándító eredmények Hulu-ra is vonatkoznak. Ezenkívül a támogatási csoporttal folytatott konzultációt követően az IPVanish megerősítette, hogy már nem támogatják ezeket a szolgáltatásokat. Ennek ellenére örömmel tapasztaltuk meg, hogy az obfuzációs funkciójával az OpenVPN-forgalom utánozhatja és csatlakozhat a New York-i szerverhez, ezáltal legyőzve a Netflix USA által bevezetett korlátozásait.

IPVanish Kína számára

Annak ellenére, hogy kiemelkedő obfuskációs technikai funkcióval rendelkezik, az IPVanish azt állítja, hogy:

Az IPVanish szolgáltatás valószínűleg nem fog működni, ha megpróbál csatlakozni a VPN-hez Kínában vagy más országokban, amelyek blokkolják domainünket / webhelyünket. A működés egyetlen lehetséges módja az, hogy a szerverneveink helyett manuálisan konfiguráljuk és csatlakozunk szervereink IP-címéhez. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy különösen Kína elkezdte IP-címeink feketelistájának listáját is … így ez az intézkedés nem is segíthet.

Ezenkívül exkluzív terméket is biztosítottak útmutató ez segít a kézi kapcsolathoz Kínában.

Vevőszolgálat

IPVanish hibaelhárítás

Adott esetben hitelt adva az IPVanish mérföld távolságból származik, hogy ügyfélszolgálataik kiváló szolgáltatássá váljanak. Noha a múltban csalódhatott a látszólag lassú reakcióikkal, úgy tűnik, hogy a VPN intézkedéseket tett a szolgáltatás javítása érdekében. Sőt, a VPN-nek most további lehetőségei vannak, amelyek révén megkaphatja a szükséges támogatást. Dönthet úgy, hogy a gyorsan reagáló e-mail támogatást használja; választhatja a könnyen elérhető élő csevegőeszközt. Különböző útmutatók is léteznek, amelyek segítségével megoldhatják a gyakori műszaki félreértéseket.

Különösen lenyűgözött az élő chat-támogatás, amely megerősítette, hogy most elérhető a nap 24 órájában.

IPVanish Live Chat támogatás

IPVanish ingyenes próbaverzió?

A legtöbb prémium VPN szolgáltatóhoz hasonlóan az IPVanish sem kínál ingyenes próbaverziót. Ennek oka lehet az a tény, hogy egyes felhasználók hajlamosak visszaélni ezekkel az ingyenes kipróbálásokkal, ahelyett, hogy csak a VPN alkalmazást tesztelnék. Tehát, ha el akarja adni a VPN alkalmazást, fizetnie kell az előfizetésért.

Alsó sorban

 • Előnyök

  • Nincs naplózás
  • Megfizethető ár tervek
  • Szupergyors sebesség
  • 10 párhuzamos kapcsolat
  • Kínában működik
  • Katonai titkosítás
  • Több natív alkalmazás
  • 7 napos pénz-visszafizetési garancia
  • Kiválóan működő szerverhálózat
 • Hátrányok

  • Nem támogatja a kriptovaluta kifizetéseket
  • Nem nyitja meg a fő streaming-aljzatot

IPVanish Review – a végső ítélet

Ha elolvasta az IPVanish áttekintést, akkor beleegyezik abba, hogy számos izgalmas funkciót tartalmaz, amelyek a legjobbak VPN-jé teszik azt. A VPN mindent megtesz annak érdekében, hogy tiszteletben tartja nevét, azáltal, hogy IP-jét szó szerint eltűnik – a szigorú bejelentkezési szabályoknak köszönhetően. Nem tudjuk pontosan kiemelni ennek a VPN-nek a jelentős hibáját, kivéve annak képességét, hogy feloldja a Netflix, a BBC iPlayer és a Hulu feloldását.

A fejjel felfelé az IPVanish lenyűgöző, rendkívül gyors sebességet, valamint kiváló adatvédelmi és biztonsági képességeket kínál, és ez az iparág legfontosabb VPN-jévé teszi..

Az IPVanish VPN szolgáltatóvá válásának előnyei minden ügyfél számára meggyőzőek; függetlenül attól, hogy először használ VPN szolgáltatást. Íme egy jó összefoglaló arról, amit gondolunk:

 • Hasznos indítási utasítások a webhelyen.
 • Szerverek és IP-címek széles hálózata.
 • versenyképes árak.
 • Nagyszerű csatlakozási sebesség.
 • Legfeljebb 10 VPN kapcsolat egy fiókon.
 • Optimalizált, hogy jól működjön együtt Kodi-val.

Remélhetőleg ez a felülvizsgálat jó szemmel nyitotta meg azokat, akik fontolóra veszik a hiteles VPN-szolgáltató beszerzését. Abban az esetben, ha megpróbálta IPVanish magadnak, szívesen hallanánk pozitív vagy negatív visszajelzéseit. Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban. Abban az esetben, ha olyan VPN-t keres, amely valóban működik a Netflix-szel, tekintse meg ezeket a legfontosabb IPVanish VPN-alternatívákat.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me