Kanada legjobb VPN-je 2020-ban

Nemzetként Kanada volt az elsők között, akik támogatták a virtuális magánhálózatok használatát. Mivel a streaming szolgáltatások, mint például a Netflix, az Amazon Prime Video és hasonlóak, csak az Egyesült Államokban voltak elérhetők, sok kanadai a VPN-ekhez fordult, hogy megkerülje az ezekre a platformokra előírt regionális korlátozásokat. Gyorsan rájöttek azonban, hogy a VPN előnyei nem korlátozódnak a földrajzi blokkok megkerülésére. Az online adatvédelem lassan mindkettő egyik legfontosabb prioritássá vált Kanadai otthon és a külföldön élők. A VPN szerverhez való csatlakozás lehetővé tette ezeknek a kanadaiaknak, hogy korlátozás nélkül szörfözhessenek az interneten, és biztonságban tarthassák személyes adataikat. Mindezt szem előtt tartva, és mivel a VPN-szolgáltatók óriási számban állítják ma a legjobbat, a következő mélyreható elemzéseket készítettük azokról a legfontosabb VPN-jelöltekről, amelyeket a megfelelő szolgáltatás kiválasztása előtt kell megvizsgálnia.. 


A legjobb kanadai VPN 2017-ben

Kanada legjobb VPN-je 2020-ban

Mit jelent a „VPN”??

A kezdőbetűk jelzik Virtuális magán hálózat. Olyan módszerre utal, amelyben a felhasználók csatlakozhatnak egy nagyméretű magánhálózathoz, amelyet a világszerte szétszórt szerverek támogatnak.

A hálózat rétegként működik, amelyen keresztül az összes megosztott információ megkapódik titkosított mielőtt eljuttatnák az internetszolgáltatóhoz. Ilyen módon a felhasználó Személyes adat, sőt még elhelyezkedés ismeretlenek az internetszolgáltatók számára.

Legfontosabb kanadai VPN – mit kell keresni?

Látni fogja, hogy a legjobb kanadai VPN a szolgáltatók mindenki számára rendelkeznek szoftverrel Mac OS, Windows és Linux eszközök, valamint a VPN-alkalmazásokat mind az Android, mind az iPhone platformon.

A VPN akkor is kritikus fontosságú, ha olyan csatornákat szeretne elérni, amelyek Kanadában vannak blokkolva, például Amerikai Netflix, Showtime, HBO GO, Amazon Prime, és sokan mások.

Ugyanígy a kanadai emigránsok VPN-t használhatnak a Kanadai IP-cím miközben külföldön él. Csatlakozás egy kanadai VPN szerverhez lehetővé teszi szerezzen egy kanadai IP-címet bárhol a világon.

Következésképpen feloldhatja és blokkolhatja nézni a kanadai streaming csatornákat mint például a CBC, TSN, Sportsnet, Candian Netflix, Rogers Anyplace TV vagy CityTV bárhol a világon.

Az érdemes kanadai VPN-nek a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:

 • Vevőszolgálat.
 • Magas szintű titkosítás.
 • A VPN cég nyilvántartási politikája.
 • Támogassa az OpenVPN, IPsec vagy másokat.
 • Az adat titkosítás szintje.
 • Milyen egyszerű a VPN szolgáltatás használata.
 • Mennyire gyors a kapcsolat sebessége?

A legtöbb vállalat nem kínál ingyenes próbaverziót az ügyfelek számára, ám a pénz-visszafizetési garancia politikája működik. Az alábbi táblázat röviden áttekintést nyújt az áttekintés négy legfontosabb VPN-jéről.

Miért van szüksége VPN-re Kanadában??

Sok oka van annak, hogy miért olyan sok kanadai csatlakozik egy VPN szerverhez, amikor online csatlakoznak. Itt vannak a legkézenfekvőbbek:

Kanadai törvények, amelyek aláássák az online adatvédelmet

A kanadai szerzői jogok korszerűsítéséről szóló törvényt 2011-ben vezették be a parlamentnek. A konszentatívok többségük miatt egyhangú ellenállás és a kanadaiak sok kellemetlensége ellenére a konzervatívok képesek voltak elfogadni a törvényjavaslatot. és a legtöbb most kíváncsi, hogy személyes adataik felhasználhatók-e velük szemben.

 • C – 11 számla (a szerzői jogok korszerűsítéséről szóló törvény): utasítja az internetszolgáltatót, hogy legalább 6 hónapig nyilvántartja a felhasználó internetes tevékenységeit mindenki számára, akinek a szerzői jogok megsértésével vádolják őket. Ezen időszak után az adatokat át kell adni a hatóságoknak.

A terrorizmusellenes törvényt viszont 2015-ben vezették be. A konzervatívok azzal érveltek, hogy az segítené a bűnüldöző szervek hatékonyabb küzdelmét a terrorizmus ellen. Alapvetően megkönnyíti az egyénekre vonatkozó információcserét a különböző kanadai kormányhivatalok között. 

 • C-51. Számú törvény (Terrorizmusellenes törvény): Engedélyezi a CSIS-nek, hogy megállítsa a terrorizmussal gyanúsított banki tranzakciókat vagy utazási terveket..

Öt szem

Ez egy kém szövetség, amelyet Ausztrália, Új-Zéland, Kanada, Egyesült Királyság és az USA között alakítottak ki. Az öt szem (FVEY) azért hozták létre, hogy megkönnyítsék az intelligencia cseréjét egymás között.

Ez azt jelenti, hogy az új rendeletek alapján a kormány képes ellátni polgárainak ellátását online adatok a tagországok felé. 

Tartalomblokkoló és szűrési korlátozások Kanadában

Kanada olyan ország, amely ünnepli népét a választás szabadsága. Az összes népszerű közösségi média webhely, például Facebook, Youtube és Instagram, könnyen hozzáférhetők. Néhány kanadai webhelyre azonban korlátozások vonatkozhatnak.

Például a FairPlay, a 25 kanadai szervezet koalíciója javaslatot tett a CRTC-re cenzúra bizottság létrehozására, amely arra kényszeríti az internetszolgáltatókat, hogy bírósági végzés nélkül blokkolják a kalózkodással vádolt webhelyeket. A kanadai internetfelhasználók dühösek voltak a döntéssel, sőt saját bizottságokat is létrehoztak a FairPlay lemondására. 

Sőt, vissza 2019. november, a kanadai szövetségi bíróság jóváhagyta, hogy a nagy kanadai internetszolgáltatók blokkolják a kalóz IPTV szolgáltatást (Gold TV). Védekezésükben úgy döntöttek, hogy ez nem sérti a hálózatsemlegességet vagy a szólásszabadságot. Ez csak a szerzői jogok megsértése.

Ami a kínzó, a fent említett törvényjavaslat szerint (C – 11 számla), minden attól függ, hogy milyen tartalmat próbál letölteni, mivel valószínűleg olyan torrenteket használ, amelyeket szerzői jogok szerint jogsértőnek tekintnek. Bizonyos esetekben nehéz lehet meghatározni, hogy mi a tartalom kalóz és mi nem.

VPN esetén nem számít, milyen típusú korlátozás van érvényben. Megváltoztatja az Ön IP-címét, és lehetővé teszi az anonim nélküli böngészést az interneten. Ennek eredményeként hozzáférést kaphat az ország korlátozott webhelyeire, valamint letölthet / tölthet fel torrentokat nyomon követés nélkül.

VPN-előnyök kanadai lakosok számára

A VPN lehetővé teszi a kanadai lakosok számára a hozzáférést földrajzilag korlátozott tartalom található a világ különböző országaiban. Miután csatlakozik egy adott ország szerveréhez, a VPN meg fogja tenni köpesse le IP-címét és rendeljen hozzá egy újat az országban, ahol a kiszolgáló található.

Például, ha a szerver az Egyesült Államokban található, akkor kap egy amerikai IP-címet. Ennek eredményeként hozzáférhet a kedvelt felhasználókhoz USA Netflix, Hulu, HBO és CW TV.

Ugyanez vonatkozik más streaming szolgáltatásokra is, feltéve, hogy csatlakozik egy szerverhez az adott országban. Az tartalmazza BBC iPlayer, Sky Go, DAZN, ITV, TV2 Play, és több.

A kanadai TV bárhol feloldása és közvetítése – Az Expat szakasz

Kanadai televízió a világ csúcsai közé tartozik. Például, vannak kedved CBC. A levelek teljes egészében a Canadian Broadcasting Corporation-re, a kanadai legnagyobb televíziós és rádióállomásra vonatkoznak. Ott meglehetősen népszerű, és valószínűleg csak érdemes az ellenfél BBC az Egyesült Királyságban.

A szolgáltatás Kanadán kívül nem érhető el. CBC és a másik Kanadai csatornák IP-címet kell kérni a régióban. Ha még nem rendelkezik kanadai IP-vel, akkor kap egy geo-hibaüzenet amely szinte azonnal véget vet a hozzáférésnek:

Hoppá … Sajnáljuk, ez a tartalom nem érhető el az Ön tartózkodási helyén. Ha úgy gondolja, hogy tévesen kapta meg ezt az üzenetet, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. 21. hiba. ”CBC Player hiba

A kanadai VPN szolgáltatás lehetővé teszi a CBC Streaming Player elérését a világ bármely pontjáról. Ugyanez vonatkozik más kanadai streaming csatornákra, például CityTV, Crave TV, CTV, Sportsnet és TSN

A legjobb kanadai VPN – mélyreható elemzés

Miközben elvégeztük a legmegfelelőbb VPN meghatározására irányuló részletes kutatásainkat, mindent le tudtunk szűkíteni 6 szolgáltatóra. Íme az eredmények:

1. ExpressVPN

ExpressVPN borító

ExpressVPN a kiváló sebesség, és katonai titkosítás, és a streaming szolgáltatások feloldásának képessége a világ minden tájáról megváltoztatja a VPN alapját Brit Virgin szigetek, egy olyan régió, amely messze van az Öt Szem egyesületétől.

Összességében öt különböző kanadai VPN szerverhez csatlakozhat az ExpressVPN alkalmazáson belül. A szerverek Torontóban, Montrealban és Vancouverben találhatók. Összességében a szolgáltató fedezi 94 különböző ország a szerver disztribúció szempontjából.

A szerverekről szólva az ExpressVPN némelyikét teszteljük, hogy megnézhessük sebesség. A listán szereplő összes VPN közül ez jött a legjobb eredménnyel. Az összes szerver nagyon gyors volt, függetlenül attól, hogy fizikailag távol vannak. A legnagyobb sláger, amiben szemtanúi voltunk, az a 7% -kal csökken.

Az ExpressVPN alkalmazásai jól megtervezték a felhasználóbarát felület gondolatban. Másrészt, a szolgáltató rendelkezik a Intelligens DNS szolgáltatás a regionális korlátozások megkerülésére. Vegye figyelembe, hogy ez a szolgáltatás nem titkosítja a forgalmat, és nem rejti el teljesen az IP-címét. Más szavakkal, soha ne hagyatkozzon az intelligens DNS-sel anonim torrent vagy más olyan tevékenységek elvégzéséhez, amelyeket rejtett módon kíván tartani.

A magánélet vonatkozásában az ExpressVPN automatikusan működik kill kapcsoló és megosztott alagút funkció. Val vel megosztott alagút, el kell döntenie, hogy az internetes forgalom melyik részét szeretné átvinni a VPN-kiszolgálón, és melyet az internetszolgáltatóján keresztül.

Végül az 30 napos pénzvisszafizetési garancia A politika szabadságot ad a felhasználók számára annak eldöntésére, hogy el akarják-e vállalni szolgáltatásaikat.

Előnyök

 • 160 szerverhely 90 és több országban.
 • Támogatja a P2P-t.
 • A Netflix kompatibilis.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • 30 napos visszatérítési időszak.
 • Könnyen használható alkalmazások.
 • 5 párhuzamos kapcsolat.
 • Katonai titkosítás.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Osztott alagút.
 • Böngésző-kiterjesztések.

Hátrányok

 • Drága előfizetési tervek.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.

2. BulletVPN

BulletVPN áttekintés

Val vel BulletVPN, az Észt-alapú A legjobb VPN szolgáltató, biztonságosan böngészhet az interneten a C kategóriábanegynada. A szolgáltatónak körülbelül 114+ szervere van 47 országban, néhányuk optimalizálva a nagyon gyors sebesség fenntartására.

A sok közül sebesség tesztek végrehajtottuk, a BulletVPN szinte minden kiszolgálón képes volt állandó sebességet fenntartani. A kapcsolat legfeljebb kb 7%. Ezen kívül a sebességek kiválóak HD és UHD streaming.

A BulletVPN egy szinte minden nagyobb operációs rendszerhez alkalmazást kínál, ideértve a PC, Mac, Android, iPhone, iPad vagy FireStick. Intelligens DNS-proxy szolgáltatás akkor is elérhető, ha földrajzilag blokkolt tartalmat szeretne streamálni olyan eszközökön, amelyek nem támogatják a VPN-t.

A BulletVPN rendelkezik egy kill kapcsolóval és egy exkluzív funkcióval, az úgynevezett Golyó pajzs. Ez a technológia egy extra adatvédelmi réteggel támogatja a gyilkos kapcsolót. A Bullet Shield nem engedélyezi az internetkapcsolatot, ha előbb nem csatlakozik a BulletVPN szerverhez. Nyilvánvalóan dönthet úgy, hogy engedélyezze ezt a funkciót, vagy tartsa ki azt a BulletVPN alkalmazásból.

A BulletVPN a felhasználók számára a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ráadásul a szolgáltató rendelkezik egy 1 napos ingyenes próbaverzió. Beváltható az Android alkalmazáson keresztül vagy a BulletVPN ügyfélszolgálatán keresztül.

Előnyök

 • 70+ szerver 41 országban.
 • P2P támogatás.
 • Feloldja a Netflix és a CBC feloldását.
 • Intelligens DNS szolgáltatás.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Barátságos felhasználói felület.
 • Hat egyidejű kapcsolat.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Golyó pajzs.

Hátrányok

 • Nincs osztott alagút.
 • Rövid ingyenes próbaidőszak (1 nap).

3. Unlocator

Unlocator VPN borító

Unlocator, egy Dán székhelyű szolgáltató, óta működik 2013. Először egy intelligens DNS proxy szolgáltatásként indult, és most egy a VPN szolgáltatás. Az a tény, hogy az Unlocator HQ – k itt találhatók Dánia mindazonáltal kényelmetlenül érzi magát.

Ha nem tudták, Dánia része a 9-Szem, a. kibővített változata 5 Szem társulás. Alapos kutatást végeztünk annak megállapítására, hogy vannak olyan jelentések, amelyek jelezhetik, hogy az Unlocator felhasználói adatai veszélybe kerültek. Nem találtak ilyen jelentést, és mint ilyen, az szigorú bejelentkezési tilalom Úgy tűnik, hogy legitim.

A Unlocator jó szerverhálózat-eloszlással rendelkezik, amely a következőkből áll: 41+ szerver több mint 36 országban. Meg tudtuk oldani a feloldást American Netflix, de ehhez egy kis időbe telt. Néhány amerikai szerver nem végezte el a munkát, de mások különösen Miami (nagysebességű).

A sebesség nagyon tisztességes, különösen, ha a (nagysebességű) címkével ellátott szerverek. Néhány szerver majdnem egyvel megszakította a kapcsolatot 30% -kal csökken. Ez azonban ritka eset volt.

Természetesen a Smart DNS funkció továbbra is elérhető. Unlocator lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy külön vásárolják meg, ha nem érdekli őket a VPN-szolgáltatásuk.

Másrészt az Unlocator rendelkezik egy kill kapcsoló. És hasonlóan a BulletVPN-hez, létezik egy olyan technológia, amely nem engedélyezi az internetkapcsolatot, ha nem Unlocator szervert használ. Más néven nevezik Unlocator pajzs.

Míg a legtöbb VPN rövid vagy esetleg homályos ingyenes próbaverziót kínál, a Unlocator új előfizetők számára egy 7 napos ingyenes próbaverzió hitelkártya vagy PayPal számla regisztrációja nélkül. Ezen felül, amint az ingyenes próbaverzió lejár, élvezheti a 30 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit ha úgy dönt, hogy feliratkozik.

Előnyök

 • Szerverek legalább 41 országban.
 • P2P barátságos.
 • A Netflix kompatibilis.
 • Intelligens DNS.
 • 30 napos visszatérítési időszak.
 • Nagyon egyszerű alkalmazások.
 • 5 párhuzamos kapcsolat.
 • Katonai titkosítás.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Unlocator pajzs.
 • 7 napos ingyenes próbaverzió.

Hátrányok

 • Néhány lassú szerver.
 • Nincsenek böngészőbővítmények.
 • A megosztott alagút nem érhető el.

4. NordVPN

NordVPN borító

A NordVPN a Panamai VPN szolgáltató hatalmas globális hálózattal. Szervereket kínálnak 81 helyszínen, több mint 64 országban. Most már fel tudtuk oldani az összes tesztelt streaming csatorna feloldását, de a hátránya a sebesség.

Prémium VPN-szolgáltatóként a NordVPN büszke arra, hogy a leggyorsabb VPN-kiszolgálókkal rendelkezik. Különböző sebességteszteink megerősítették, hogy a NordVPN szerverek a világ különböző régióiban beállítottak, általában gyorsak. Miközben például egy amerikai szerverhez csatlakozik, a sebesség alig csökkent (9%).

Összességében maga a NordVPN alkalmazás nagyon jó könnyen kezelhető, és a csatlakozási folyamat szinte azonnali. Ami az intelligens DNS szolgáltatást illeti, SmartPlay lehetővé tette számunkra, hogy tucatnyi csatornát feloldhassunk az egész világon minimális sebességveszteség.

Haladunk az őik felé Dupla VPN funkció. Ez a technológia átirányítja a felhasználói forgalmat két szerver egy helyett, biztosítva kettős titkosítás az adatokhoz. Miközben egy további biztonsági réteg előnyeit élvezheti, ezzel veszélyezteti az internet sebességét, amikor ez a szolgáltatás be van kapcsolva. Ezt a különféle sebesség-tesztekkel igazoltuk.

A NordVPN nem olcsó, de mi sem tartjuk drágának. az 30 napos pénzvisszafizetési garancia elegendő időt biztosít a felhasználók számára annak ellenőrzésére, hogy mi a szolgáltatás. Ami az ingyenes próbaverziót illeti, régen volt egy, de a NordVPN most letette az asztalról.

Előnyök

 • 81 szerverhely 60 vagy több országban.
 • P2P megosztás.
 • A Netflix támogatott.
 • Intelligens DNS (SmartPlay).
 • Könnyen használható alkalmazások.
 • Hat párhuzamos kapcsolat.
 • Katonai titkosítás.
 • Automatikus lekapcsoló.
 • Dupla VPN.
 • CyberSec (malware védelem).
 • Hagyma VPN felett.
 • Böngésző-kiterjesztések.

Hátrányok

 • Instabil sebesség.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.
 • A megosztott alagút nem érhető el.

5. IPVÁN

IPVanish Cover

IPVanish előírja gyors kapcsolatok, kiváló magánélet-védelem, és jó globális szerver lefedettség, mindezt elfogadható áron. Lehet, hogy a székhelyük (az Egyesült Államok) található veszélyeztette a felhasználók adatvédelmét.  Az IPVanish naplózási botrányon ment keresztül felhasználói naplók voltak biztosított a belföldi biztonság számára segítséget nyújthat a büntetőügy kivizsgálásában. De ezt követően ilyen esetekről nem számoltak be.

Az IPVanish kiszolgálói lefedettsége nagyon jó, mivel benne vannak a kiszolgálók Több mint 70 ország. A tesztek során azonban egyik szerver sem volt képes feloldni az USA Netflix, a BBC iPlayer vagy akár a Hulu feloldását az ügyben, amelyet számunkra óriási gondnak tekintünk..

A sebességük rendben volt, amit megvizsgáltunk. Valójában a kapcsolatunk csak esett 10%, és teljes HD felbontással képesek voltunk streamingre anélkül, hogy bármiféle pufferelési problémát tapasztaltunk volna.

Csinos volt az alkalmazásuk használata egyértelmű. Néhány másodpercen belül sikerült csatlakoznunk egy szerverhez. Mint fentebb említettem, az IPVanish azonban nem volt képes felszabadítani egyes főbb streaming csatornákat.

Egy másik megfigyelés, amelyet a találtunk, hogy a szolgáltató nem rendelkezik intelligens DNS funkcióval, amely nélkülözhetetlen a korlátozott tartalom eléréséhez. Sőt, azt is láttuk, hogy a szolgáltató csak a 7 napos visszatérítési politika, amely halványabb a listán szereplő többihez képest.

Előnyök

 • Szerverek több mint 70 országban.
 • P2P támogatás.
 • Barátságos felhasználói felület.
 • Tíz egyidejű kapcsolat.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Automatikus gyilkos kapcsoló.
 • SOCK5 proxy.
 • Chrome kiterjesztés
 • SugarSync (biztonságos fájltárolás).

Hátrányok

 • Az intelligens DNS nem érhető el.
 • Nem zárja fel a Netflix és a BBC iPlayer blokkolását.
 • 7 napos visszatérítési politika.
 • Nincs osztott alagút.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.

6. CyberGhost

CyberGhost borító

CyberGhost egy másik legnépszerűbb VPN, amelyet fontolóra kell venni Kanadában. Észrevettük, hogy a szolgáltatónak különösen sok felhasználója van 15 millió közülük, annak ellenére árnyékos eredetű. Készítsünk némi fényt az ügyre.

Először is, a Cyberghost mindkettőn található Románia és Németország. Az online adatvédelem szempontjából Románia rendben van nincsenek szigorú felügyeleti törvények. A probléma azonban az Németország, amely az egyik 14 szemű országok. De nem erre gondoltuk a “Shady” kifejezést.

A Cyberghostot a Izraeli társaság, a Kape Technologies. A múltban az új CyberGhost tulajdonosok készítettek rosszindulatú. Akkor akkor, most semmi ilyenről nem számoltak be.

Most nézzük meg, miért rendelkezik a Cyberghost ilyen hatalmas felhasználói bázissal. A szolgáltatónak szerverei vannak 90 ország, ami nagyszerű, mivel versenyez az ExpressVPN kedvelőivel.

A sebességteszt mindkettőt megmutatta pozitív és negatív eredmények. Több szerver megközelítőleg nem befolyásolta a kapcsolatunkat 12%. Másrészt, vannak más szerverek, amelyek csökkentik az internet sebességünket olyan pontra, ahol a videó minősége 720 helyett 240-re esett.

A szolgáltatásnak nincs Intelligens DNS szolgáltatás tartalom feloldásához, de a VPN-kiszolgálók meg tudják csinálni a munkát. Megpróbáltuk USA Netflix és a szolgáltató kézbesítette.

A CyberGhost alkalmazás rendelkezik kiemelt szinkronizálással „Streaming”. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a csatornák kiválasztását, amelyeket fel kívánnak tiltani, és az alkalmazás ezt követően elindítja ennek megfelelően csatlakozzon egy szerverhez (Szerver a csatorna régiójában). Ilyen módon nem kell kitalálnia, hogy melyik kiszolgáló blokkolja az Ön csatornáját. Ez nagyon lenyűgöző, ha a nem tech-hozzáértésű felhasználókra gondolunk.

Az adatvédelem katonai titkosítás és a kill kapcsoló. Ami az előfizetést illeti, a Cyberghost egy kicsit drága, ám a jön 45 napos visszatérítési politika. Van ideje, hogy meggondolja magát.

Előnyök

 • Kiszolgálók több mint 90 országban.
 • P2P támogatás.
 • 45 napos visszatérítési politika.
 • Az alkalmazások nagyon könnyen kezelhetők.
 • Hét egyidejű kapcsolat.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Automatikus gyilkos kapcsoló.
 • NoSpy VPN szerverek
 • Böngésző-kiterjesztések.

Hátrányok

 • Hiányzik az alagút.
 • Ingyenes próbaverzió nem érhető el.
 • Nincs intelligens DNS szolgáltatás.

Kanada legjobb VPN-jei – záró ítélet

Kanada valójában nem annyira cenzúrázott, mint más országokban, de néhány közelmúltbeli törvény általában véve aláásta az online adatvédelmet. 

Valójában több embert arra késztettek, hogy gondolkodjanak internetes jelenlétükről, és arról, hogy mit csinálnak online. Tegye meg a lépést a biztosítás érdekében az Ön adatai védettek, és bármilyen webhelyhez hozzáférhet, és nyugodtan mondja el nekünk, mi volt az első alkalom VPN felhasználó az alábbi szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me