Kína legjobb VPN-je – 2020 áttekintés

Mi a a legjobb kínai VPN 2020-ban? Ha Kínába utazik, akkor feltétlenül fel kell vennie a VPN-t a tennivalók listájába, mielőtt felkelne erre a repülőgépre. Kínában a kormány nehézségeket vet fel cenzúra és korlátozások azon webhelyeken, amelyekhez online hozzáférhet, más néven „A nagy tűzfal”. Olyan webhelyek, mint a Facebook, Twitter, Instagram, Gmail, Youtube, sőt még Google mind blokkolták Kínában, meglehetősen kulturális sokk az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Ausztráliából, Németországból vagy Franciaországból érkező emigránsok számára. Ezért van szüksége a VPN nak nek kerülje meg ezeket a korlátozásokat és feloldhatja a kívánt webhelyek kínai szárazföldön való megjelenését. A VPN lehetővé teszi a geo-blokkolt csatornák elérését is, például Netflix, Hulu, vagy BBC iPlayer Kínában. Olvassa el a következő információs útmutatót a Kína legjobb VPN-je 2020-ban.


A legjobb kínai VPN 2017, hogy megkerülje a nagy tűzfalat

A legjobb kínai VPN 2020, amely megkerüli a nagy tűzfalat

Legjobb VPN Kínában – Tartalmi index

 • A legjobb VPN Kínában
 • Mi a VPN??
 • VPN Legal Kínában?
 • Hogyan segít nekem a VPN??
 • Hogyan állítsunk be egy VPN-t?
 • A legjobb VPN kínai áttekintés
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
 • Mikor kell használni a VPN-t??
 • Hogyan lehet feloldani a weboldalakat Kínában??
 • A Kínában letiltott 10 legnépszerűbb webhely
 • Legjobb VPN Kínában – a következtetés

A legjobb VPN Kínában

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Mi a VPN? Kína legjobb VPN-je 2020-ban

VPN rövidítése a „Virtuális magánhálózat” kifejezésnek. A VPN-kapcsolat beállítása az eszközön lehetővé teszi az internetkapcsolat elküldését a biztonságos alagút hogy titkosítja az összes forgalmat. Ez a folyamat megakadályozza a kormányzati ügynökségek vagy a hackerek lehallgatását online tevékenysége során, és ezzel veszélyeztetheti a személyes adatait. A VPN alapvetően lehetővé teszi egy a magánélet és a biztonság extra rétege, amely védi az e-maileket, jelszavait, üzeneteit, valamint az online banki számlák. Ne feledje, hogy a VPN teljesen legitim, és a vállalatok világszerte használják.

Megbízható VPN szolgáltatások havonta 6-9 dollárba kerülhetnek. Alapvetően azt kapja meg, amit fizet. Egy drágább VPN-szolgáltató, mint például ExpressVPN több VPN-kiszolgálót és nagyobb sebességet kínál. Nagyon érzékeny ügyfélszolgálattal is rendelkeznek, amit figyelembe kell venni, ha külföldre utazik. Kína megkezdte az illetéktelen VPN-szolgáltatások betiltását.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a VPN-eket, hogy megtudjuk, melyik működik ténylegesen Kínában. Itt van a Kínában a legjobb VPN-szolgáltatók Rólunk részletesebben fogunk beszélni ebben a felülvizsgálatban később. Most egy pillantást vegyen róluk mindegyikre.

A VPN Kínában illegális?

A VPN-üzlet üzemeltetése Kínában valóban illegális. Nincs azonban olyan szabályozás, amely megakadályozná az egyének tengerentúli VPN használatát. Az, hogy a VPN Kínában legálisnak tekinthető-e, valójában attól függ, hogy mit tesz, miután csatlakozik a VPN-kiszolgálóhoz. Mindaddig, amíg VPN-t használ a földrajzilag blokkolt webhelyek – például Hulu, HBO Go vagy Amazon Prime – feloldásához, alapvetően nem sérti a törvényeket. Ha azonban politikai üzeneteket kíván terjeszteni, bajba kerülhet. A kínai kormány valóban blokkolta néhány globális VPN-szolgáltatást. Ezért döntő fontosságú a megfelelő VPN kiválasztása a kínai anyaországban.

Hogyan segít nekem a VPN Kínában??

Által csatlakozás egy Kínán kívüli VPN szerverhez, eljutsz változtassa meg kínai IP-címét. Más szavakkal: ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez, akkor egy amerikai IP címet kap. Ez lehetővé teszi feloldja a Facebook, Youtube, Gmail, Twitter, Netflix blokkolását, és minden más olyan webhelyet, amelyre általában otthona van, de a kínai anyaországban tilos.

Hogyan állíthatom be a VPN-kapcsolatot?

A VPN-t manuálisan beállíthatja a számítógép hálózati beállításán keresztül. Letöltése és telepítése azonban a VPN alkalmazás a PC-re, Mac-re, iPhone-ra, iPadre vagy Androidra megkönnyíti a telepítési folyamatot. A VPN-alkalmazást a VPN-szolgáltatótól szerezheti be, amellyel feliratkozott. A legtöbb VPN-szolgáltató alkalmazásokat is kínál a Google Play Áruházban, valamint az Apple App Store-ban. Nagyon ajánlott a VPN-alkalmazás beállítása Kínába való távozás előtt. Az alkalmazás telepítése után mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a VPN-szolgáltató által megadott felhasználónévvel és jelszóval. Végül válassza ki azt a VPN-kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne.

A legjobb kínai VPN 2020, amely megkerüli a nagy tűzfalat

Számos szempontot kell figyelembe vennie, mielőtt kiválasztja, melyik VPN-szolgáltatót regisztrálja. Vannak ingyenes VPN-k, de nem javasolnám ezek használatát.

A legtöbb Az ingyenes VPN-szolgáltatók korlátozzák a letölthető adatok mennyiségét. Mivel ingyenesek, sok felhasználónak csatlakoznia kell a VPN-szerveréhez, ami sokkal lassabbá teszi ezeket a szervereket, és így gyakorlatilag használhatatlanná válik az online streaminghez. Egyes esetekben az ingyenes VPN-szolgáltatók becsapják Önt a rosszindulatú programok letöltésére a készülékre. Csak megbízható VPN-szolgáltatókat használjon. Ezért fogom áttekinteni a négy legfontosabb VPN-t, amelyek valóban Kínában működnek. Itt vannak.

ExpressVPN

Először kezdjük az egyik kedvencemmel, ExpressVPN. Nem próbálok itt elfogult lenni, de ez a VPN az évek során kapott vélemények alapján a lista elejére helyezte a listát. Nem jelöl ki olyan VPN-szolgáltatót, amely az iparág csúcspontja lehet, ha nem megfelelő képesítéssel rendelkezik.

Ez a robusztus szolgáltatás hatalmas szerverhálózattal büszkélkedhet, amely a világ több mint 94 országát lefedi. Ez azt jelenti, hogy a földrajzi korlátozások megkerülése gyermekjáték ezen VPN-szolgáltató számára. Ez azon kevés egyike, amely képes megkerülni a Netflix VPN blokkjait. Ez elég legit. Sok VPN-szolgáltató, például az Tunnelbear és mások, nem fér hozzá az American Netflixhez.

Miután feliratkozott a szolgáltatásra, élvezheti a VPN-kapcsolat előnyeit 3 ​​eszközön egyszerre. Ez egy nagyon jó szolgáltatás, tekintve, hogy az ExpressVPN a legtöbb operációs rendszerben rendelkezik ügyfelekkel, ideértve az iOS, a PC, a Mac és az Android rendszert.

NordVPN

A listánk második listája nem azt jelenti, hogy kevésbé fontos, mint az ExpressVPN. Minden VPN-szolgáltató bizonyos funkciókkal rendelkezik, amelyek a fogyasztó igényei szerint változnak. NordVPN, például több figyelmet fordít a biztonságra. Ez még nem minden, bár az általa lefedett országok kevesebb, mint ExpressVPN, a szolgáltatás több mint 5000 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban.

Ha Ön már előfizető, akkor a csatlakozási sebesség néhány csökkenését tapasztalhatja meg. Ennek oka néhány megbízhatatlan szerver, amely a NordVPN-nek van. Az idő múlásával azonban sikerült megoldania ezt a problémát. Miután feliratkozott a szolgáltatásra, megoszthatja a kapcsolatot 6 egyidejű eszközön. Ez több, mint elegendő a család és a barátok platformjainak biztosításához.

Még egy fontos jellemző az intelligens DNS funkció. A SmartPlay név alatt áll, és képes a század csatornák feloldására világszerte az eszköz néhány DNS-beállításának megváltoztatásával. Ugyanakkor a VPN biztonsági funkcióit feláldozza a folyamat során. Ha lelkes szalagok, javaslom, hogy keresse az intelligens DNS szolgáltatást.

BulletVPN

Amikor a Kínának a legjobb VPN-ről beszélünk, nem igazán érdekel a szerverhálózat. Csak egy olyan szolgáltatást akarunk, amely működik ezeken a falakon. Jól, BulletVPN továbbra is kicsi a másikhoz képest, de legalább képes volt megkerülni a nagy tűzfalat.

Ennek a VPN-nek 30 országban vannak szerverei, ami, ha mondhatnám, nem olyan nagy. Ennek ellenére továbbra is a legjobb biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyeket a felhasználó igényelhet. A szolgáltatás megfizethető, és intelligens DNS funkcióval bővül az előfizetők számára. A BulletVPN felhasználható 3 eszközön egy fiók alatt, és előnyeit élvezhetik a felső szintű biztonsági protokollok, például a PPTP, az L2TP, az OpenVPN, az IKEv1 és az IKEv2..

Sőt, a BulletVPN nem vezet nyilvántartást a felhasználók információiról és tevékenységeiről, erre utalunk úgy, mintha nincs naplózás. Ez azt jelenti, hogy ha a kormány információt kért rólad és a meglátogatott webhelyekről, a VPN-nek nincs mit adnia cserébe. Nagyon jó tulajdonság, ha figyelembe vesszük, hogy Kína a világ egyik cenzúrázott országa.

SurfShark

SurfShark meglehetősen új jelenet, de kínál tisztességes szerverhálózatot a szolgáltatás támogatásához. 50 országban több mint 500 szerverre léphet be. Ide tartoznak az Amerika, az Európa, az ázsiai-csendes-óceáni, a Közel-Kelet és Afrika régiói. Jó számú kiszolgáló található Európában. Ázsia azonban nem olyan felszerelt, mint Amerika és Európa.

A szinte minden operációs rendszerrel kompatibilis natív alkalmazásuk mellett a SurfShark a Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztéseit is kínálja a könnyebb megközelítés érdekében. Most beszéljünk ennek a VPN-szolgáltatónak a fókuszpontjáról, korlátlan egyidejű kapcsolatokról. A VPN-k egyikében, amelyről tudom, nem rendelkezik ilyen funkcióval. Úgy értem, fiókját el tudja adni minden barátjának és családtagjának, hogy azok kihasználhassák a VPN kapcsolatot.

Lehet, hogy ez aggasztó, mivel a SurfShark a Brit Virgin-szigeteken található. Ez a régió az Egyesült Királyság joghatósága és szuverenitása alá tartozó 14 terület egyike. Naplóit azonban nem tartja, ahogyan több jelentés is kimondta. Ez azt jelenti, hogy a kormány nem talál semmit, amit online tett, mivel elsősorban nincs mit bemutatni.

Mikor kell beállítanom a VPN-t??

Határozottan javaslom feliratkozás egy VPN szolgáltatóra, mielőtt Kínába indul. Ennek több oka van. Az egyiket beállíthatja és elhagyása előtt ellenőrizheti, hogy működik-e. Ezért el tudja távolítani a fejedből. Azt is figyelembe kell vennie, hogy A Google Play Áruház le van tiltva Kínában is. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem lesz képes töltse le a VPN alkalmazást Android okostelefonjára, ha már Kínában van. További ok arra, hogy miért szerezzen VPN-t Kínába érkezés előtt.

Tippek és trükkök a webhelyek blokkolásának feloldásához Kínában

Miközben a szálloda, repülőtér vagy étterem, ellenőrzi, hogy csatlakozik-e a VPN-hez. Ilyen nyilvános helyek, különösen azok, amelyek kínálnak ingyenes WiFi hotspotok, általában hackerek menedékei. A VPN-kapcsolat megvédi az eszközt a behatolás ellen.

Végül, ne felejtsen el csatlakozni egy VPN-kiszolgálóhoz egy olyan régióban, ahol a lezárt webhely nincs blokkolva. Közösségi oldalak, mint például Facebook, Google+, Yahoo, Instagram, és Twitter többnyire az egész világon elérhetők. A streaming csatornák azonban kedvelik Youtube, Netflix, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, vagy A Sky Go geo-blokkolva van azaz csak bizonyos országokban érhető el.

A Kínában betiltott tíz legfontosabb webhely – a legjobb kínai VPN 2020, amely megkerüli a nagy tűzfalat

 • Netflix
 • Facebook
 • Gmail
 • Google
 • Youtube
 • Twitter
 • Instagram
 • BBC
 • Dropbox
 • Jehu

A legjobb kínai VPN 2020, amely megkerüli a nagy tűzfalat

Amint az a fenti listából látható, a legtöbb olyan webhely, amelybe általában napi rendszerességgel jár, Kínában van betiltva. használata VPN olyan megoldást kínál, amely lehetővé teszi megkerülni a Kínai Nagy Tűzfal által bevezetett cenzúrát és engedje fel a kedvenc webhelyeinek feloldását Kínában. A VPN segít megvédeni az összes magáninformációt, amikor szállodákban, éttermekben, repülőtereken vagy más nyilvános helyeken tartózkodik, akár otthon, akár külföldön. Mit gondol a fentiekben szereplő legjobb kínai VPN-re a 2020-as listáról? Használt valamelyik általunk javasolt VPN szolgáltatást? Ossza meg tapasztalatait alább.

Megment

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me