Kínában a legjobban működő VPN-t mutatták ki

Kína visszaszorítja a VPN szolgáltatókat. Ez azt jelenti, hogy ha Kínában él egy külföldön, akkor egyre nehezebb lesz feloldni az olyan webhelyek feloldását, amelyekre általában otthon elérhető. Az ország berzerk a VPN-k számára, hogy megszüntesse szolgáltatásaikat a földön. Megtudtam azonban, hogy néhány A VPN-ek továbbra is működnek miközben a Távol-Keletre utazik, megteheti Kerülje el a nagy tűzfal korlátozásokat könnyedén. Görgessen le, és megtudja, mi A legjobb VPN továbbra is Kínában található.


Kínában a legjobban működő VPN-t mutatták ki

Kínában a legjobban működő VPN-t mutatták ki

VPN a kínai szárazföldön

Ha meglátogatja az országot, vagy már ott lakik, észre fogja venni, hogy az ország milyen szorosan tartja az internetét. Ennél is fontosabb, hogy ez online az ellenőrzés egyre szigorúbbá válik időről időre.

Ezért van szüksége VPN-re, amely Kínában valóban működik elrejteni személyazonosságát és tartsa adatait bizalmasan neked és csak te. A kormánynak szokása van figyelemmel kíséri, amit csinál. Azonban, amikor te működjön VPN-sel, eljutsz köpesse le IP-címét és böngészhet névtelenül az interneten. Még mindig nem teheted a fejed a VPN koncepciója körül? Vessen egy pillantást az alábbi mutatókra, ezek jobban megvilágítják a kérdést:

 • Ha VPN-hez csatlakozik, akkor az megtörténik titkosítsa az internetes forgalmat és elrejteni az IP-címét. Ilyen módon megbeszélhetsz védi a személyes adatait online hackerek sőt még megfigyelés a kínai kormány kísérletei.
 • A kiszolgálóhoz való csatlakozás lehetővé teszi, hogy úgy látszanak, mintha lennének egy másik régió internetes böngészése. Ez attól függ, hogy hol van a szerver. Amint megváltoztatja online helyét, képes lesz rá elérheti a Google, a Youtube, a Quora és a Reddit kedvelőit Kínában.
 • Nem az összeset fogom mondani, de több százat torrent oldalak blokkolva vannak az országban. Rejtett identitással (VPN kapcsolat) eljuthat letölthető torrentek nyomon követés nélkül az internetszolgáltató vagy a kormány által. Torrent el, barátaim.

A legjobb működő VPN Kínában

Nehezebbé vált a VPN megtalálása, amely ténylegesen továbbra is működik Kínában. Sok, a kínai területeken élő embernek időt, pénzt és sok erőfeszítést kell befektetnie az átadott internetes cenzúra elérése érdekében.

Nagyon sok kutatást végeztem, és rájöttem erre ExpressVPN egyaránt a a legjobb és legbiztonságosabb megoldás fordulhat. Ez a VPN szolgáltató Kínában az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb VPN szolgáltatás. Valószínűleg ez az első számú VPT-hez való hozzáférés Kerülje meg a nagy tűzfal korlátozásokat. 

A szolgáltató minőségi teljesítményt nyújt Önnek az alábbiak szerint sebesség és biztonság. Gyorsan vannak szerverek 94 országban beleértve Hongkongot, Tajvanot és másokat (úgy éreztem, hogy ezt állítanám). Tudod, hogy Kína folyamatosan figyeli a VPN-ket. Az ExpressVPN azonban figyelemmel kíséri szervereit és biztosítja, hogy szolgáltatása túlmutat Kína cenzorainak a VPN-kapcsolatok blokkolására irányuló erőfeszítésein. Köszönhetően elhalványult szerverek, még akkor sem látnak, mint aki VPN-t használ.

Ne felejtse el, hogy megoszthatja fiókját 4 másik felhasználóval, magát kivéve. Ez összesen 5 párhuzamos kapcsolat. Most Ön és barátai feloldhatják az elsőként rendelkezésre álló lehetőségeket. Beszélünk streaming csatornák, közösségi média platformok és még sok más.

Az ítélet

Hátrányok

 • Valamivel drága.

Korlátozott ideig is megszerezheti három szabad hónap az egyéves tetején ExpressVPN Feliratkozás. Tehát, ha hosszú távú megoldást keres megkerülni a nagy tűzfalat, ennél nem sokkal jobb. Egyértelmûnek kell lennem azonban, hogy az ExpressVPN a legjobb szolgáltató a kínai szárazföldön, de nem az egyetlen. Nézz meg többet legjobb kínai VPN-k az alábbi táblázatban.

A VPN használata Kínában illegális??

Kínában több ezer ember és több vállalat használja a VPN-eket naponta, mivel nyújtanak biztonságos titkosított kapcsolat egy kínai számítógép és egy tengerentúlon található számítógép között. Valójában Kína nem tudta átadni a takaró tilalmat a VPN-ek használatát illetően, mivel oly sok vállalkozás, különösen az ország nemzetközi vállalkozásai, biztonság szempontjából ezekre a magánhálózatokra támaszkodnak. A VPN-k használatának megtiltása az lenne súlyosan érinti a kínai üzleti vállalkozásokat.

A millió dolláros kérdés tehát: törvénytelen a VPN használata Kínában?? Jelenleg egy szürke terület, és információk azt sugallják, hogy a kormány olyan társaságokat céloz meg, amelyek VPN szolgáltatásokat nyújtanak az egyéneknek. Sértés, ha egy ilyen szolgáltatást telekommunikációs üzleti engedély nélkül nyújtanak. A VPN-k létrehozásához és használatához a vállalatoknak engedélyt és engedélyt kell kapniuk a kormánytól.

A legnépszerűbb weboldalak le vannak tiltva Kínában

Több tucat országgal találkoztam, amelyek blokkolják a hozzáférést a webhelyekhez az egész világon. azonban, Kínában sokkal szigorúbb korlátozások vannak érvényben hogy legtöbbjük, ha nem is. Úgy értem, hogy blokkolja a nagyon igényes webhelyeket, például a Google, Youtube, Wikipedia, Facebook, Instagram és még sok más.

Az 1990-es évek végén indult, amikor Kína megkezdte az internet figyelését és cenzúrázását határain belül. 2009-ben azonban a rosszabb felé fordult. Kína fenyegetőnek érzi magát, amit polgárai megtanulhatnak a közösségi média platformjaitól, különös tekintettel a nyugatra. Ezért nem akarja, hogy szabadon hozzáférjenek az ilyen információkhoz. És elindul a blokkolás.

Annak érdekében, hogy enyhe ötletet nyújtson neked az ügyben, íme néhány olyan webhely, amelyekhez nem tud hozzáférni Kína szárazföldi részén:

 • Snapchat
 • Youtube
 • Google
 • Gmail
 • Quora
 • Tumblr
 • Vimeo
 • Facebook
 • Microsoft OneDrive
 • Google Play Áruház
 • ránt
 • DailyMotion

Kínában a legjobb működő VPN-t mutatták be – záró gondolatok

Ha több VPN-szolgáltatót kipróbált, miközben Kínában van, kérjük, ossza meg alább tapasztalatait. Az Ön által használt VPN ténylegesen Kínában működött? Milyen volt a tapasztalata? ExpressVPN miközben meglátogatja a kínai területeket? Tudassa velünk, ha elhagy egy megjegyzést az alábbi szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me