Legbiztonságosabb VPN-szolgáltatások 2020-ban

A legtöbb ember egyetért azzal, hogy tekintettel a terrorista támadások és a bizonytalanság fokozódó veszélyére, a világ minden táján a kormányok helyesen járnak el, amikor intézkedéseket tesznek a terrorista tevékenységek nyomon követésére és nyomon követésére annak érdekében, hogy megakadályozzák a katasztrófahelyzetek bekövetkezését. Ez az oka annak, hogy van az Egyesült Királyság Kormányzati Kommunikációs Központja, az USA NSA-ja, a kínaiak nagy tűzfalaikkal és még az indiánok Központi Megfigyelő Rendszere is. Bármennyire is szándékolt ez, nem feltétlenül csengenek azokkal köztünk, akik mélyen érzik magukat az online adatvédelem és névtelenség ellen. Ez az oka annak, hogy egyre több ember forduljon a VPN-hez. Melyik a legbiztonságosabb VPN 2020-ban? Olvassa el az alábbi áttekintést, hogy megtudja.


Legbiztonságosabb VPN-szolgáltatások 2020-ban

Legbiztonságosabb VPN-szolgáltatások 2020-ban

A legbiztonságosabb VPN 2020-ban

A VPN-szolgáltatásnak ahhoz a fajta VPN-szolgáltatáshoz, amely a kormányzati felügyelet alatt is védelem alatt áll, kiváló minőségűnek kell lennie, változó titkosítási szinttel. A mai piacon számos szolgáltatás igényli ezt a magas szintű titkosítást, ám ezek közül nagyon kevés kínálkozik. Annak érdekében, hogy segítsen Önnek e döntés meghozatala során, úgy döntöttünk, hogy felülvizsgáljuk a piac leginkább titkosított VPN szolgáltatásait. Olvass tovább.

1. ExpressVPN

Szolgáltatóként közel 8 éve működik a piacon, ExpressVPN élen jár az összes olyan titkosítási technológia élvonalában, amely továbbra is megjelenik, mindent megtesz annak érdekében, hogy minél hamarabb igénybe vegye őket ügyfeleik számára. A többszörös titkosításuk az általuk támogatott különféle VPN-protokolloknak köszönhető, amelyek közé tartozik az SSTP, PPTP, OpenVPN UDP, OpenVPN TCP és L2TP / IPSec. Mindez biztosítja a katonai védettséget a kapcsolaton keresztül.

Az ExpressVPN olyan árazási csomagot kínál, amelyet sok más VPN-szolgáltató nem tudna összehasonlítani, de ha Ön a piacon a legjobb titkosítási formát követi, akkor ezzel kell küzdenie. A kínált három árazási terv lehetővé teszi, hogy 1, 6 és 12 hónapos időközönként fizessen, és a több mint 75 országban működő, több mint 97 szerverre kiterjedő hálózatuk biztosítja, hogy a kapcsolat aktív maradjon az előfizetés során..

A szolgáltatás olyan szoftverrel is rendelkezik, amely kompatibilis a Mac, Android, Linux vagy iOS eszközzel, azaz széles körű elektronika segítségével képes futtatni azt. Ha nem biztos benne, hogy ez a szolgáltatás az Ön számára, akkor jobb, ha előtte teszteli, mielőtt döntést hoz. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, ahol láthatja, hogy szolgáltatásaik mennyire felelnek meg preferenciáinak. Ha esetleg bármilyen problémával szembesül, ügyfélszolgálati csapata mindig kéznél van, hogy segítsen a nap 24 órájában.

2. IPVanish

Több mint 25 000 IP-vel, IPVanish a felhasználóknak rengeteg virtuális hely közül választhatnak. Ez garantálja számukra, hogy tartózkodási helyüket mindig elrejtik, és személyazonosságukat elrejtik. Az olyan protokollok, mint például az OpenVPN, PPTP és L2TP, mindenki kapcsolatát biztonságosan biztosítják, és havonta 7,50 dollár, 6 hónapra 20,24 dollár vagy 59,49 dollár az év során, a kapott érték nem igazán olyan rossz.

A legtöbb szolgáltatótól eltérően az IPVanish pénzvisszafizetési garanciája csak 7 napot kínál. Az időtartam egy kicsit rövid ahhoz, hogy megtudja, pontosan milyen jól működik a szolgáltatásuk, de arra buzdítunk mindenkit, hogy mindent kihasználva tegye a lehető legtöbbet tőle. A szolgáltatáshoz mellékelt alkalmazások lehetővé teszik, hogy az Android, iOS, Windows, Mac és Mac OS X rendszeren bármilyen hiba nélkül működjön, bár még azoknak, akik Linux alatt szeretnék futtatni, még nincs semmi. A beállítási eljárás meglehetősen egyértelmű, és bárki számára, aki nem biztos benne, mit kell tennie, számos oktatóprogram és videó útmutató található, amelyek segítenek az úton.

3. NordVPN

1115 szerverrel és számlálással, NordVPN folytatja az ügyfelek megbízhatóságának növelését, és úgy tűnik, hogy ez számukra nagyon jól működik. Legfeljebb 6 egyidejű kapcsolatot kínálnak, és vannak olyan emberek száma, akik e képesség alapján iratkoznak fel velük. A havi 3,29 dolláros kétéves ajánlatuk szintén kiemelkedik a piacon, és 2048-os titkosításuk biztosítja mindazokat, akik folyamatosan védettek. Az olyan szolgáltatások, mint az Internet kill kapcsoló és az erős DNS-védelem kiegészítik a biztonsági mechanizmusok listáját.

4. CyberGhostVPN

A romániai székhely azt jelenti CyberGhost nem kell betartania semmilyen adatmegőrzési törvényt, mint sok más, az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban működő VPN-szolgáltatás esetében. Ez biztosítja az ügyfelek számára, hogy folytathatják böngészésüket anélkül, hogy meg kellene aggódniuk a történelemük megőrzése miatt. Ez a támogatott különféle VPN-protokollok (PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec) mellett lehetővé teszi számukra az ügyfelek adatainak titkosítását, és garantálják számukra a teljes online védelmet..

A 30 országban elosztott meglehetősen nagy, több mint 1045 szerverből álló szerverhálózat meglehetősen méltányosnak tekinti az árazási tervüket, tekintve, hogy olyan sok más szolgáltató sokkal többet számít fel és sokkal kisebb hálózattal rendelkezik. Egy hónapos előfizetés esetén 10,49 USD, 6 hónapra 35,40 USD és 2 évre 69,60 USD kerül felszámolásra. A 2 éves terv előkészítéséért jóvá kell hagynunk a CyberGhost VPN-t, mivel nem láttuk, hogy azt más szolgáltatók kínálják.

Következtetés a legbiztonságosabb VPN-szolgáltatásokról 2020-ban

Annak ellenére, hogy a legtöbb VPN-szolgáltatás viszonylag ugyanazt a technológiát használja szolgáltatásainak nyújtásakor, az egyedi szolgáltatások és a fejlett képességek különböznek egymástól, még akkor is, ha figyelembe vesszük, melyik a legmegbízhatóbb titkosítási szint. Ha a szolgáltatót választotta a listánkról, tudassa velünk, mi történt mindent, hagyva az alábbi megjegyzést.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me