Legjobb alternatívák a magán-Internet hozzáféréshez

Furcsa lehet, hogy egy cikket írok, amely javasolja alternatívák nak nek Privát internet-hozzáférés, figyelembe véve, hogy a PIA egyik jellemzője az emberek legjobban szeretik: olcsó. Ugyanakkor, mint minden VPN esetén, megkapja azt, amit fizet. Ha jobb VPN-ket keres globális szerver lefedettség, gyorsabb internetes sebesség, és a biztonságosabb hely, olvasd tovább, és tudd meg, mi a legjobb privát internet-hozzáférési alternatívák.


A legjobb privát internet-hozzáférési alternatívák

A legjobb privát internet-hozzáférési alternatívák

Miért fontolja meg még a magántulajdonú internet-hozzáférési alternatívákat is?

Privát internet-hozzáférés lehet, hogy a megfizethetőség szempontjából népszerű VPN, de ez nem jelenti azt, hogy nincs néhány dolog, ami miatt az ügyfelek kielégítetlen. A PIA sok felhasználói bázisa problémákba ütközött néhányukkal alább tárgyalt kérdések. Vessünk egy pillantást miért keresne egy PIA helyettesítő VPN-t.

Egy blokkoló, mégis blokkolva van

Ez a rész az Egyesült Államokban élők számára szól Hong Kong. Ha ott használja a PIA-t, akkor jobb, ha elkezdi keresni alternatív azonnal. Mindannyian tudjuk, hogy Kína a közösségi média fiókjaiért jött korlátozta a hozzáférést a térségen belül, ideértve a Hong Kong. Azonban a Kína nagy tűzfala felhívja a játékot, hogy blokkolja e szolgáltatások feloldását, VPN.

Azok, akik használják Privát internet-hozzáférés Hongkongban vannak nem tud csatlakozni mostantól. A szolgáltatás teljesen blokkolva. Ó, és azok számára, akiknek már van kapcsolatuk, ne gondold, hogy sikerült becsapni az internetszolgáltatót.

Csak veled játszanak. Az internetszolgáltató megmutatja, hogy csatlakozik-e, de te is leszel nem férhet hozzá korlátozott webhelyekhez vagy szolgáltatásokhoz.

Lassú sebesség

A PIA híres szerver száma, de nem a szerver sebessége. Miután több tesztet végeztünk a szerverein, láttuk, hogy a PIA képes jelentősen lelassítja az internet használatát. Nehezíti a dolgok streamingjét vagy letöltését az internetről.

Ez nem túl jó szolgáltatás, mivel sok felhasználó csalódott lassú internetsebesség. Ennek eredményeként valószínűleg elhagyják a VPN használatát, amelyről mindannyian tudjuk Nagyon nagyon rossz.

Gyenge globális lefedettség

A privát internet-hozzáférés büszkélkedhet 3400+ szerver, de ők valójában nem az egész világon találhatók. Valójában azt is mondhatják, hogy a PIA-nak van korlátozta szervereit leginkább a nyugati világ, néhány kivétellel: Ázsia és a Közel-Kelet. A PIA szerverei nem terjed ki Afrikára mint egész; sem Oroszország vagy Kína.

Bár ez nem tűnik olyan nagy dolognak, de minél közelebb van a szerverhez, annál gyorsabban reagál a szerver. Gamers kifejezetten úgy dönt, hogy elfordul a PIA-tól. A szolgáltatás valójában nem támogatja a gyors játékszervereket a legnagyobb online szerencsejáték-piac közelében (Ázsia, a Közel-Kelet, Oroszország).

Székhely az USA-ban

Ez egy a nagy probléma a PIA felhasználók számára, és jó okból. Az Egyesült Államok nagyon ideges mindenkinek mindent tudni (Helló, 5 szem).

Miután PIA székhelye az USA-ban található azt jelenti, hogy alá tartozik Egyesült Államok joghatósága. Ez azt jelenti, hogy bíróság elrendelheti az indítást ügyfél adatainak nyomon követése bármikor. Ha ez gag-sorrend, akkor a felhasználók még azt sem tudják, hogy a PIA elkezdett naplózza az adataikat, ami nem pontosan az, amit VPN-ből szeretne.

Nincs élő chat ügyfélszolgálat

Mint minden VPN-felhasználó tudja, néha dolgok is vannak álj le a munkával. Amikor ez megtörténik, tudnia kell, hogy fordulhat bizalmához ügyfélszolgálati csapat és megkapja a szükséges javításokat. A privát internet-hozzáféréssel nem igazán lehet, hogy megy a dolgok.

PIA nincs élő csevegési opciója, ami azt jelenti, hogy csak az ügyfelek panaszaival foglalkozik email. Míg az ügyfélszolgálati csapat mindent megtesz, hogy időben válaszoljon minden támogatási jegyre, nem olyan gyors, mint egy élő csevegési lehetőség.

A legjobb privát internet-hozzáférési alternatívák

Nem fogok hazudni, a PIA nem rossz VPN-szolgáltatás, de jobban képes. A helyzet az, hogy vannak olyan VPN-k, amelyek már „jobban mennek”. Tehát ahelyett, hogy a PIA-n arra várnánk, hogy összekapcsolják a cselekedeteiket (ami a VPN árának emelését is eredményezi), Itt található a VPN-szolgáltatók listája, amelyek pontosan azt teszik, amit szeretnének:

ExpressVPN

ExpressVPN borító

Kezeli oda a legjobb VPN-szolgáltatót. ExpressVPN talán drágább mint más VPN-szolgáltatóknál, de minden cent megér.

A VPN globális szerver lefedettséggel rendelkezik (2000 év felett 94 országban). Ezt tekintik az egyik legjobb VPN-nek a az internet sebességének fenntartása, így tökéletes lett VPN letöltése / streaming.

Ami az adatvédelmet illeti, az ExpressVPN a Brit Virgin szigetek, az Egyesült Államok joghatóságain kívül, ahol vannak nincs adatmegőrzési törvény. Egyéb adatvédelmi funkciókat kínál, például a Öld meg a kapcsolót, amely megszakítja az internetkapcsolatot, ha a VPN-hálózat meghibásodik. Az ExpressVPN az ügyfelekkel is rendelkezik DNS és WebRTC szivárgásvédelem, és több biztonsági protokollok, beleértve OpenVPN.

Végül, van egy 5 csillagos ügyfélszolgálat csapattal beszélgethet élő csevegés és e-mail útján. Elolvashatja a teljes ExpressVPN áttekintés itt, de beszéljünk arról, hogy hogyan oldja meg a PIA-val felmerült problémákat:

Előnyök

 • Öt párhuzamos kapcsolat
 • Globális szerverhálózat (3000+ több mint 90 országban)
 • MediaStreamer (Intelligens DNS)
 • Nulla naplózási politika
 • Katonai titkosítás
 • Élő chat támogatás
 • Nagyon gyors sebesség
 • Könnyen használható alkalmazások

Hátrányok

 • Kicsit drága

Azt is közzétettünk egy összehasonlítási útmutatót, amely jobb betekintést nyújt a PIA viteldíjaihoz az ExpressVPN ellen.

BulletVPN

BulletVPN borító

A legjobb választás a privát internet-hozzáférés alternatíváira a BulletVPN. A BulletVPN nem olyan drága, mint az ExpressVPN, ám ez mégis csomagot tartalmaz az összes szolgáltatás, amelyet kínál.

Található Észtország, A BulletVPN-nek nem kell foglalkoznia az adatmegőrzési törvényekkel vagy a kellemetlen dolgokkal 5 szem. A szolgáltató nem olyan nagy, de befolyást gyakorolt ​​azóta, hogy debütált a piacon. Ez is azon kevés VPN-szolgáltatók egyike, amely képes hozzáférés a Netflixhez, annak ellenére, hogy új vagy.

Noha a BulletVPN kiszolgálói száma meglehetősen alacsony a listán szereplő többi VPN-hez képest, mégis felülmúlja a PIA-t azáltal, hogy a világ több részét lefedi a szerverek szempontjából. A PIA-n kívül szinte nincs kiszolgáló Európa és Észak-Amerika, míg a BulletVPN biztosítja egy átfogóbb szerver disztribúciót.

A BulletVPN mottója: “Egy golyó sebessége.” Ezzel a VPN-vel az internet sebessége alig változik, így ideális streaming vagy torrenting (amelyet a BulletVPN támogat).

Végül a BulletVPN rendelkezik egy élő chat lehetőség az ügyfélszolgálatért, és egy csapat, amely túlmutat és túlmutat minden egyes ügyfél számára.

Szeretne többet tudni? Így van a Bullet VPN a privát internet-hozzáférés alternatíváim listájában:

Előnyök

 • Szerverek több mint 30 országban
 • Gyors szerverek streaming és torrent.
 • Észtországon kívül (nincs adatmegőrzési törvény)
 • Megbízható 24/7 élő chat-támogatás
 • Hozzáférhető a Netflixhez
 • Könnyen megkerülheti a nagy tűzfalat

Hátrányok

 • Három egyidejű kapcsolat

NordVPN

NordVPN borító

A privát internet-hozzáférés másik nagyszerű alternatívája a NordVPN. Nem csak a NordVPN-t tekintik megfizethető szolgáltató, de ez túlmutat azon túl, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön személyes adatait megőrzik.

A NordVPN nagy figyelmet fordít a biztonságra és a magánéletre. Ez az oka annak, hogy két olyan technológiát kínál Önnek, amelyeket a többi VPN egyik sem kínál. Először is „Dupla VPN” amely az adatait egyszer és egyszer titkosítja kétszer két külön VPN szerver használatával.

Ami a másodikat illeti, van CyberSec, a csúcstechnológia, amely megakadályozza a rosszindulatú programok, vírusok vagy rosszindulatú szoftverek hogy bármikor behatoljon az eszközébe.

Mindent elolvashat azok tulajdonságairól, például a 2048 bites SSL titkosítás, ebben a teljes áttekintésben. A PIA 5 fő problémájának orvoslásakor a NordVPN:

Előnyök

 • 5000+ szerver több mint 60 országban
 • Optimalizált szerverek streaming, P2P és tor torokhoz
 • Panamán kívül található (nincs adatmegőrzési törvény)
 • Hat egyidejű kapcsolat
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • SmartPlay (intelligens DNS)

Hátrányok

 • Bizonyos sebesség néhány kiszolgálón.

VyprVPN

VyprVPN borító

A Chameleon protokollról ismert, VyprVPN az utolsó VPN ezen a PIA alternatív listán. Ez a VPN rendelkezik több száz szerver a föld körül, felső biztonsági protokollok, és egy fene egy Nincs naplózási politika.

Igen, ez a VPN nem tart naplót a böngészési tevékenységeiben. Nem mintha azóta is szüksége lenne rá Svájc az egyik olyan ország, amely a védelmezzék lakóik szólásszabadságát.

Ha ez nem elég, akkor nézd meg az összeset sok sok funkció itt, és olvassa el itt arról, hogy mennyit halad meg a PIA-n:

Előnyök

 • 700+ szerver több mint 70 országban
 • Magántulajdonban lévő szerverek
 • Nagyon gyors sebesség
 • A svájci székhellyel rendelkezik, ahol hatályos törvények vannak érvényben az internet felhasználók magánéletének védelme érdekében.
 • 24/7 élő chat támogatás
 • Kaméleon protokoll
 • VyprDNS (Intelligens DNS-proxy)

Hátrányok

 • Egyidejű kapcsolatok előfizetés alapján. (Három / alap, öt / prémium)

Van-e ingyenes VPN-alternatíva a PIA-hoz?

A rövid változat: Nem. Noha a PIA nem valószínűleg a legjobb VPN-szolgáltató odakint, ha egy ingyenes VPN-re szeretné cserélni, nem végez saját magának semmilyen szolgáltatást.

Ahogy már fentebb említettem, mindig megkapja azt, amit fizet amikor a VPN-ekről van szó. Ha nem igazán fizet valamit, akkor valójában valószínűleg te vagy nem kap semmit cserébe. Ingyenes VPN-ek vannak veszélyes használja, és a lehető legtávolabb kell lépnie tőlük. Ha elakad a PIA-val való ragaszkodás vagy az ingyenes VPN elérése között, akkor a PIA határozottan a jobb választás.

Miért nem biztonságosak a ingyenes VPN-ek?

Van egy hosszú oka annak, hogy miért kerülhető el mindenféle áron a ingyenes VPN-ek, ezek közül néhány:

 • Számos ingyenes VPN-szolgáltatás rendelkezik rejtett malware ezt szánták ellopja az adatait. E-mailekkel spam-e-mailekkel, hitelkártya-adatok ellopásával, az eszközökhöz való hozzáférés blokkolásával vagy az online fiókok feltörésével juttathatjuk el Önhöz..
 • Fizetett VPN szolgáltatás, amely kijelenti, hogy nem követi az Ön adatait. Egy ingyenes VPN azonban nem. Az ingyenes VPN gyakran hamis, mint több 75% -uk gyűjti az Ön adatait.
 • Egy ingyenes VPN szolgáltatás képes eladja sávszélességét harmadik fél hirdetőinek. Valójában a legtöbb ingyenes VPN egyértelműen kijelenti, hogy megosztják a felhasználói információkat a testvérekkel.
 • Az ingyenes VPN-kiszolgálók annyira túlzsúfoltak, hogy szinte mindig szembe kell nézniük lassú internetsebesség.

Itt van a dolog, azt látom, hogy nagyszerű ígéret van az adatainak biztonságos megőrzésére és a geo-blokkolt webhelyek elérésére. Szuper is irreális. Még az 1 szerver tárolása és karbantartása nagyon drága.

Ha a VPN nem számít fel előfizetési díjat, hogy fizetni tudjon azért a kiszolgálóért, akkor mindent fogadhat az adatok az elsődleges jövedelemforrásaik.

Privát internet-hozzáférési alternatívák – Végső gondolatok

Noha a PIA nagyszerű VPN, amelyet sok pénz fizetése nélkül szerezhet, mégis nem tartozik különféle aspektusokra. Mikor létezik ilyen széles lista Privát internet-hozzáférési alternatívák, miért ragaszkodik a PIA-hoz? Azoknak a VPN-eknek, amelyeket már említettem, rengeteg van különböző funkciók amelyek különböztetik meg őket a többi VPN-től.

Azt javaslom, hogy végezzék el az egyes áttekintéseket, vagy végezzék el saját kutatásaikat. Bármit is dönt, mindig emlékezzen erre egy VPN-vel, azt kapod, amiért fizetsz. Ez a néhány extra dollár a magánéletbe kerülhet, vagy talán még rosszabb is lehet. Válaszd meg, és tudassa velem az alábbi megjegyzés szakaszban. Lehet, hogy még jobban segíthetek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map