Legjobb logless VPN

Ha Ön internetes felhasználó, akinek szüksége van a Netflix napi adagjára (hihetetlen a House of Cards) és a videocsevegésre, akkor idegen a VPN-nél. Annak ellenére, hogy a Netflix változott a politikában, és amely elutasítja a VPN-ket igénybe vevő felhasználókat, hogy régióspecifikus tartalmakhoz férjenek hozzá, a virtuális magánhálózatok népszerűsége folyamatosan növekszik. A VPN-t azonban nem csak a földrajzi korlátozások megkerülésére használják. A legtöbb felhasználó anonim, biztonságos internetes böngészéshez fordul a VPN-hez. De melyik VPN-szolgáltató valóban megérdemli a bizalmát? Ezt szem előtt tartva készítettük el a következő „Legjobb logless VPN” áttekintést.


Legjobb logless VPN

Legjobb logless VPN

Mi a VPN??

Abban az időben, amikor az online adatvédelem minden szempontból súlyos veszélyben van, bölcs döntés lehet a VPN használata az Internet névtelen böngészéséhez..

Az ismeretlen személyek számára a virtuális magánhálózat olyan szoftverprogram, amely lehetővé teszi a felhasználók számára biztonságos, titkosított kapcsolatokkal magántulajdonban az internetet..

A VPN-k olyan funkciókat kínálnak, mint a tényleges IP-cím elrejtése és névtelenség, az Internet cenzúrájának megkerülése, hogy a felhasználók szabadon hozzáférhessenek az internethez az elnyomó rendszerekben, és megkönnyítsék a régió által blokkolt tartalmak elérését a streaming szolgáltatásokban. A VPN-k biztonságban tartják a felhasználókat a nyílt WiFi hálózatokon is, alagút létrehozásával a felhasználó és a szerver között.

VPN és névtelen böngészés

Az olyan helyeket, mint például az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság, felügyeleti államoknak tekintik, ahol a kormány és a biztonsági ügynökségek minden internetes felhasználó tevékenységét nyomon követik. Az olyan közösségi oldalak, mint például a Facebook híresek a felhasználói adatok nyomon követésében és az információk eladásában a hirdetési partnereiknek. Az embereknek alapvető joga van a magánélethez, és jelenleg súlyos támadásnak vannak kitéve.

Nos, ne használja a Facebook-ot, de ez egy másik téma. Ugyanakkor kit érdekel, ha valaki jól néz rád? Ha szeretnék nyomon követni a lépcsőn történő vásárlást valamilyen lakásfelújítási oldalon vagy egy síkképernyős képernyőn egy online kiskereskedőnél, például a Wal-Mart vagy a Best Busy, akkor legyen az!

De a magánélet sok okból nélkülözhetetlen.

Mi a Logless VPN??

Mielőtt vakon bízik a VPN-ben, derítse ki, hogy naplózza-e az Ön adatait. Számos ingyenes és olcsó VPN van, amelyek hírhedtek a felhasználói adatok követésére, még akkor is, ha állítólag teljes névtelenséget nyújtanak. Ezeket a hamis és megbízhatatlan VPN-ket nehéz felismerni. Ritka esetekben a számítógépes bűnözők egy hamis VPN mögött lehetnek, amelyet arra használnak, hogy személyes információkat gyűjtsenek az emberektől és etikátlan gyakorlatokba helyezzék őket..

Az összes VPN-szolgáltatás teljes névtelenséget állít, de ennek érdekében nem tarthat semmilyen felhasználói adatnaplót. Kormányzati, biztonsági vagy akár bűnügyi ügynökségek kényszeríthetik ezeket a VPN-szolgáltatásokat a felhasználói adatokkal való részvételre. Ez komoly aggodalomra ad okot, ha a felhasználói adatokat naplózó VPN-ket használ.

A logless VPN-k soha nem kerülnek ingyen, és ritkán jönnek olcsón. A piacon a legismertebb VPN-k egyike elérte népszerűségét azzal, hogy napló nélküli névtelen internetes böngészést biztosít. Ha valaki megkérdezi információt egy logless VPN-szolgáltatótól, akkor hatalmas csalódás lesz, mert nincs megosztandó információ.!

A legjobb logless VPN áttekintés

Ezen a megjegyzésen itt található a legjobb VPN-szolgáltatók listája, amelyek teljes anonimitást nyújtanak, a felhasználói adatok naplózása nélkül.

ExpressVPN

Számos oka van ennek ExpressVPN az utóbbi időben a legmegbízhatóbb VPN. Ez az egyik leggyorsabb VPN, stabil, biztonságos és teljesen logless szolgáltatást kínál. 256 bites titkosítással, 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, és rendelkezik egy hivatkozási rendszerrel, amely elősegíti a VPN-ek szükségességéről szóló szó terjesztését. Az emberek, akik az ExpressVPN-t használják, azt gondolják, hogy ez a mai piac legjobbja.

Privát internet-hozzáférés

Közel a második lesz Privát internet-hozzáférés amely nyilvánosan kijelenti, hogy nem naplózza a felhasználói adatokat, a forgalmat, a metaadatokat és a DNS-t. Nem csoda, hogy a VPN-szolgáltató több díjat nyert hatékony szolgáltatásáért, elfogadható áron, és több szervezet is használ egy biztonságos, névtelen böngészési élményt. Hálózatának erőssége és sebessége miatt a szolgáltatás megbízható és gyors, és a felhasználók választhatnak 128 bites és 256 bites titkosítás között..

BulletVPN

Egy másik VPN-szolgáltató, amely aprólékos az online biztonságával kapcsolatban BulletVPN. Politikájában egyértelműen kijelenti, hogy semmiféle felhasználói adat nem naplózódik, és minden internetes tevékenység a BulletVPN IP-címéhez van kötve, nem pedig a felhasználóé. A 256 bites titkosítás mellett a BulletVPN a teljes online biztonságot és adatvédelmet is biztosítja.

A legjobb logless VPN áttekintés – Wrap Up

Online adatvédelme kiemelkedő jelentőségű, különösen a jelen időben, amikor senki sem van biztonságban az internetes megfigyelés ellen. Mielőtt bármilyen VPN-szolgáltatást választana, feltétlenül olvassa el a véleményeket és kutatásokat több VPN-ről. Kérdezzen más felhasználóktól a VPN-kkel kapcsolatban, amelyek valójában teljesen logisek. Sokkal jobb egy megbízható VPN-t választani, mint olcsó vagy ingyenes VPN-t. Az online biztonsággal kapcsolatban a választott VPN mindent megváltoztathat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map