Legjobb OpenVPN szolgáltatások 2020-ban

Valószínű, hogy valószínűleg hallott már arról is, hogy az OpenVPN szolgáltatást kínál számos olyan VPN-hirdetésben, amelyeket az interneten keresztül látott. Lehet, hogy átgondolta, megpróbálta kitalálni, hogy mi áll, de ha nem, akkor szerencséje van, mert az előttünk álló dolgok demystifikálására kerül sor, mielőtt javasolnánk a 2020-ban a legjobb OpenVPN szolgáltatásokat..


Legjobb OpenVPN szolgáltatások 2020-ban

Legjobb OpenVPN szolgáltatások 2020-ban

Mi az OpenVPN??

Az OpenVPN szolgáltatást nyújtó szolgáltatók alapvetően lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy hozzáférjenek egy nyílt forrású szoftver alkalmazáshoz, amely virtuális magánhálózat (VPN) technikákat valósít meg a biztonságos pont-pont vagy helyről helyre történő kapcsolatok létrehozásához. Az ügyfelek ezt követően VPN-szolgáltatók szervereit fogják használni, de továbbra is az OpenVPN titkosításaira támaszkodnak.

A legjobb VPN OpenVPN titkosítással

Most, hogy egy kicsit tudja, hogyan működik, íme a következő átfogó áttekintés, mely szolgáltatók kínálják a legjobb OpenVPN szolgáltatásokat 2020-ban:

1. ExpressVPN

Mint az egyik első VPN szolgáltatás, amely az OpenVPN-t beillesztette a szolgáltatáslistájába, ExpressVPN Évente több mint 50 szerver hálózatát növeli és fejleszti több mint 40 országban, mivel sokan próbálják ki őket a 30 napos pénzvisszafizetési garancia alapján, csak éves előfizetőként jelentkeznek. Ezek közül 3 fizetési tervet kínálnak; a havi csomag 12,95 dollár, a 6 hónapos csomag 9,99 dollár, az éves terv 8,32 dollár.

Ha teljesen új vagy az OpenVPN szolgáltatásban, akkor az ExpressVPN egy olyan szolgáltatás, amelyet élvezni fogsz, mivel mindent egyszerűsítettek oly módon, hogy az elvégzendő beállítások szintje csak minimálisra csökken. Naplófenntartás és megbízható adatvédelmi politika nélkül az ExpressVPN garantálja, hogy az online biztonság megkérdőjelezhetetlen.

2. IPVanish

Egy másik szolgáltató, amely nem tesz túl rosszul az OpenVPN-t IPVanish. Több mint 180 szerverrel bárki számára, aki a hálózatán való használatra vágyik, garantálva van a világ minden tájáról elérhető webhely. Árképzésük szintén rendkívül méltányos: egy hónapra 7,50 dollárra, 6 hónapra 20,24 dollárra és 12 hónapban 58,49 dollárra..

Az OpenVPN mellett az IPVanish más protokollokat is támogat, mint például az L2TP és a PPTP. A felhasználók élvezhetik a NAT tűzfal előnyeit is, amelyek alapértelmezésként jelennek meg minden általuk kínált csomagban.

3. BulletVPN

Bár nem olyan széles körben ismert, mint a listán szereplő más VPN-szolgáltatások, BulletVPN kiváló munkát végez, amikor az online mesterséges határokat megkerüli. Az új felhasználó egyike azon kevés VPN-knek, amelyekről tudjuk, hogy rendelkezik egy VPN-alkalmazással, amely kompatibilis a FireStick-rel. Nem csak, hogy VPN szerverük van a világ minden tájáról, beleértve az USA-t, az Egyesült Királyságot, Kanadát és még Oroszországot is. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kockázatmentesen kipróbálhatja szolgáltatásaikat. Mindent összevetve, a BulletVPN él a nevükkel; bullet-gyors VPN szerverek és ügyfélszolgálat. Az ExpressVPN-hez hasonlóan a BulletVPN ingyenes intelligens DNS-proxy szolgáltatást is kínál, amelyet olyan eszközökön használhat, amelyek natív módon nem kompatibilisek a VPN-sel.

4. HideMyAss

A listánk negyedikévé vált HideMyAss, a néhány kevés VPN szolgáltatás közül, amely óriási támogatást nyújt az OpenVPN-re támaszkodó felhasználók számára. Valamennyi 841 szerverük támogatja az OpenVPN protokollt, így egyike a kevés legmegbízhatóbb szolgáltatónak, amikor az adott szolgáltatással foglalkoznak. Rengeteg más támogatott protokolljuk is van, mint például az SSTP, PPTP és L2TP / IPSec. Mindezeket havi 11,52, 6,55 vagy 8,33 dollárból érheti el.

Az egyik probléma, amelyet a legtöbb HideMyAss előfizető felvetett, az ügyfélszolgálati csapata lassú válaszadási sebessége, amikor bármilyen probléma merül fel. A szolgáltatásnak nincs élő csevegőszolgáltatása, és túl sok időbe telik az e-mailben történő válaszadás.

30 napos pénz-visszafizetési garanciaszolgáltatást kínálnak, így egy hónapig kipróbálhatja őket, mielőtt az Ön számára preferált szolgáltatóvá válna..

Az OpenVPN beállítása

Miután eldöntötte, hogy melyik szolgáltatóra támaszkodik az OpenVPN szolgáltatása során, az egész dolog beállítása nem jelentheti valóban stresszt. A beállítást általában kézbesítés előtt konfigurálják, így Önnek kell döntenie arról, hogy aktív-e a szolgáltatás. Azok számára, akik szeretnék belejutni a működésük szembeszökőbe, nagyon sok „Mi az OpenVPN” oktatóprogram található, amelyeknek útmutatást kell nyújtaniuk, hogyan kell ezt megtenni..

Előnyök & Az OpenVPN hátrányai

Számos webhely tett javaslatot, sőt meg is indokolta, hogy a VPN-előfizetők miért nem léphetnek tovább az OpenVPN használatára, hivatkozva a később talált hátrányokra, könnyen konfigurálhatók a konfigurációs beállítások megváltoztatásával. Azoknak, amelyeknek nem lehet több köze az ISP kiválasztásához, vagy akár a használt hardver minőségéhez.

A legtöbb felhasználó élvezi az OpenVPN-t, mert lehetővé teszi számukra a beállítások testreszabását oly módon, ahogyan más protokollok, például a PPTP és az L2TP. Ezért igényel némi technikai tapasztalatot, de semmi olyan, amelyet egy kezdő nem képes kezelni egy képzett ügyfélszolgálati munkatárs útmutatása alapján..

Az OpenVPN valójában nem rendelkezik felhasználói felülettel, de amint megszokja, akkor még jobban ki lesz téve annak, hogy miként támaszkodhat rá fejlettebb dolgokra, például a távoli elérésre.

Következtetés a legjobb OpenVPN szolgáltatásokról 2020-ban

Azon sok vásárló számára, aki megbízható nyílt forrású VPN alkalmazást keres, az OpenVPN-en kívül más megoldás sem létezik. Ez a VPN protokoll a legelőnyösebb, és a megszerzett szolgáltatás minősége erősen függ attól, hogy milyen VPN szolgáltatót választott feliratkozáskor. Általában a kiszolgálók kiterjedt hálózatával, megbízható ügyfélszolgálati csapattal és ésszerű árazási mechanizmussal rendelkező szolgáltatónak elegendőnek kell lennie a jó szolgáltatás garantálásához. Az olyan szolgáltató, mint az ExpressVPN, mind a három követelményt bejelöli, és 30 napos pénzgaranciával rendelkezik mindenki számára, aki szkeptikus a szolgáltatás iránt.

Ha véletlenül kipróbálja a fent említett szolgáltatásokat, nyugodtan hagyjon megjegyzést vagy kettőt az alábbi szakaszban; örömmel hallunk és válaszolunk rád.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me