Legjobb Szaúd-Arábia (KSA) VPN 2020-ban

Miközben üzleti úton voltam Szaúd-Arábiában, még a Whatsapp hívásokat sem tudtam kezdeményezni. Több próbálkozás után azt hittem, hogy zsákutcába kerültem. De szerencsére találkoztam valami ún egy VPN. Ez az életmódosító felfedezés megváltoztatta az online tapasztalataimat Szaúd-Arábiában. Ezért itt vagyok, hogy megosszam veled a megállapításaimat. A Szaúd-Arábia legjobbjai is megtalálhatók VPN ebben a cikkben. 


A legjobb Szaúd-Arábia VPN 2017 áttekintés

A legjobb VPN Szaúd-Arábiában

Szaúd-Arábia tartalmi korlátozások

Az A cenzúra szintje Szaúd-Arábiában csak az utóbbi években emelkedett. Úgy tűnik, hogy a folyamatos növekedés az elkövetkező években továbbra is szabvány marad. Nemrégiben a A szaúdi kormány politikai okok miatt blokkolta a Qatari BeIN Sports hozzáférését. A blokkolt tartalom általában törvény által tiltott, káros, tiszteletlen és iszlámellenes. Azok a webhelyek, amelyekről kiderül, hogy ebbe a kategóriába tartoznak, általában köze vannak a pornográfia, a szerencsejátékok és a kábítószerek reklámozásához.

A szélsőséges oldalak vagy azok, amelyek a királyi család kritikáját ösztönözhetik, szintén nem tolerálhatók. Ezért nem lesz meglepő, hogy nem érheti el a torrent oldalakat vagy a kalóz anyagokat Pirate Bay, vagy az uTorrent segítségével. Ennek mindegyikére van alternatíva, amely magában foglalja a VPN szolgáltatás használatát. Abban az esetben, ha megpróbál belépni egy Szaúd-szigetek által tiltott webhelyre, egy hibaüzenet jelenik meg, amely az alábbiakat tartalmazza.

“Sajnáljuk, a kért oldal sérti a Kulturális és Információs Minisztérium előírásait.” vagy „Sajnáljuk, a kért oldal nem érhető el.”

Hozzáférés Whatsapp & Egyéb csevegőalkalmazások

A közösségi alkalmazások listája blokkolt Szaúd-Arábiában elég hosszú, és néha nyomasztó az átolvasás. Nekünk van Skype, Tango, Whatsapp, Viber, Line Facebook Messenger és még sok más, amelyeket túl sok megemlíteni. Ezeket az alkalmazásokat újra felhasználhatja, ha előfizet egy hiteles VPN-szolgáltatásra, és csatlakozik egy olyan kiszolgálóhoz, ahol azok használata nem korlátozott. Menjünk tovább és nézzük meg, mit fogsz kezdeni, ha a VPN-hez fordulsz feloldja a földrajzilag korlátozott webhelyek Szaúd-Arábiában.

Mi a VPN??

A „VPN” kezdőbetűk jelentése Virtuális magán hálózat, és ez történt egy egyszerű technológiaként lehetővé teszi az online tilalmak megkerülését az internetes forgalom titkosításával. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy csatlakozzon egy másik hely VPN szerveréhez, és rejtse el a tényleges IP-címét.

Védje magánéletét

Ha KSA-ban vagy a régióba utazni tervezi, akkor biztos lehet abban, hogy el fogja veszíteni a hangját. Nem szó szerint, el fogja veszíteni a szólási jogát. A szaúdi kormány rendelkezik szigorú politikák amikor arról folyik, hogy mi folyik vagy mit csinál online.

A hangzás azt jelenti, hogy valamikor kritizálni tudja az uralkodó családot. Nem csak, hogy a homoszexualitással és a politikával kapcsolatban semmit sem említhet. Ha igen, veszélyezteti a tényleges szabadságát. Az országot szigorú rendszer következetesen a „legrosszabb a legrosszabbhoz” sorolja.

Tudja, hogy három ügyvédet egy ideje több mint nyolc év börtönre ítéltek? Igen, ez azért történt, mert megosztották véleményüket az emberi jogok megsértéséről.

Ha a tényleges ügyvédeket börtönbe küldik, mi történhet egy rendes Facebook-felhasználóval? Ne használjon közösségi médiát anélkül, hogy VPN-hez csatlakozna. Miután csatlakozik egy VPN szerverhez, az Ön eredeti IP-címe bekerül, így lehetetlenné teszi, hogy bárki nyomon tudja követni, hol vagy valójában. Annyira kifejezheti magát, amennyit csak akar, anélkül, hogy aggódnia kellene a következmények miatt. Csak nyilvánosságra hozza a valódi nevét és megjegyzést, ahogy tetszik, természetesen anélkül, hogy vonalakat keresztezne.

Használjon Szaúd-Arábia VPN-t a tartalom feloldásához

A Szaúd-Arábiában bevezetett cenzúra-tilalom hihetetlenül nehezíti a hozzáférést bizonyos csatornákhoz és online tartalmakhoz. Az adminisztráció szintén lépéseket tett a naplózza az Internet-felhasználók részleteit és előzményeit, egy olyan politika, amely lehetővé teszi számukra a nyomon követést & mentse bárki internetes tevékenységeit. Az egyik felhasználásával a legjobb VPN-k Szaúd-Arábiában lehetővé teszi, hogy elfelejtse ezeket a tilalmakat, mivel ezeknek már nincs hatása rád.

A Szaúd-Arábiában alapértelmezés szerint blokkolt webhelyek és csatornák példái Netflix, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, ABC Family, Fox és CBS. Arra számíthat, hogy visszatér ezekhez a hozzáféréshez, miután feliratkozott egy VPN-szolgáltatásra & befejeződött a telepítés.

Torrent és P2P fájlmegosztás

Weboldalak, amelyek potenciálisan megsérthetik a szerzői joggal védett anyagok terjesztése gyakran Szaúd-Arábiában jelölik meg, és a következőket eredményezhetik: börtönbüntetés, ha valakivel kapcsolatba kerülnek velük. Erős VPN-hálózaton keresztül azonban képes leszel nagy gondok nélkül hozzáférjen az olyan webhelyekhez, mint az uTorrent és a Piratebay.

A KSA legjobb VPN-je – összesítve

Az általunk javasolt szolgáltatók olyan vállalatok, amelyek évek óta működnek a piacon. Ezek a VPN-ek az elégedett ügyfelek nagy csoportját kezelik. Az árak természetesen szolgáltatónként különböznek.

Ez nagymértékben függ a felhasználó igényeinek fajtájától és a VPN-szolgáltatás által nyújtott szolgáltatások tömbjétől. Cégek, mint például ExpressVPN, BulletVPN, VyprVPN, IPVanish, StrongVPN és HideMyAss hozzáférést biztosít több száz, ha nem több ezer VPN szerverhez a világon. Ha már van ötlete a virtuális magánhálózatokról és azokról, amelyek célja, akkor egyszerűen átnézheti az alábbi listát. Vessen egy pillantást a A Szaúd-Arábiában használandó legjobb VPN felsorolása itt található:

Számos eszközt csatlakoztathat. Ez magában foglalja a PC, Mac, Tablet, Okostelefon, PS4, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, Roku, és rengeteg más. Is várhat egy „Könnyen követhető” telepítési útmutató ha a szolgáltatója jó hitelességgel rendelkezik.

Ha Ön az a típus, amely inkább ki akarja tesztelni egy szolgáltatást, mielőtt fizetne érte, akkor keressen szolgáltatót, amely a 30 napos visszatérítési politika Ezenkívül próbáljon kerülni azokat a vállalatokat, amelyek ingyenesen kínálják VPN-szolgáltatásaikat. Csak végül csalódást okoznak alacsony színvonalú szolgáltatásukkal és szuper lassú kapcsolataival.

Legjobb VPN Szaúd-Arábiában – mélyreható áttekintés

Mivel már megismerkedtél a VPN-iparral, kezdjük a KSA-ra vonatkozó részletes VPN-ekkel? Essünk neki.

1. ExpressVPN – Szaúd-Arábia legjobb VPN-je

ExpressVPN áttekintés

ExpressVPN a felhasználóbarát szoftver, kiváló támogató csapat, és minőségi szolgáltatások könnyen megadhatja ennek a szolgáltatónak a listánk első számú helyét. Ne indítsd el nekik nagy kiszolgálói hálózat. Nem csoda, hogy ez a felhasználó körében ilyen népszerű. Több ezer szerver van elterjedve 94 ország, a hálózathoz való kapcsolódás könnyen megtörténik. Mindig van egy kiszolgáló, amely a közelben helyezkedik el, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon. 

A vállalat ügyfélszolgálata figyelemre méltó. Nem csak ők megközelíthető és elérhető, de ők is elérhető 24/7. Ha valaha problémát tapasztal, amikor megpróbál csatlakozni az internethez Szaúd-Arábiában, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal email. Kaphat egy segélyjegy a saját webhelyükön, vagy részesülhetnek a élő csevegőszolgáltatás.

Bár sokan az ExpressVPN-t drágábbnak ítélik, mint más szolgáltatók, ez a szolgáltatás lopakodó biztonsága A funkciók és a fantasztikus teljesítményért fizetnek. Ha továbbra is bizonytalan, akkor használhatja őket 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Ezután el kell döntenie, hogy továbbra is feliratkozik-e a szolgáltatásra. 

Előnyök

 • Több mint 2000 szerver 62 országban.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • 24/7 támogatás
 • AES 256 bites kulcsos titkosítással.
 • MediaStreamer Smart DNS
 • Nulla naplózás politika.
 • Három egyidejű kapcsolat

Hátrányok

 • Átlag felett.

2. NordVPN

NordVPN áttekintés

Val vel NordVPN mivel székhelye Panamában van, semmilyen harmadik fél nem kaphatja meg az Ön adatait. Sem a kormány, sem az internetszolgáltató nem tudja figyelemmel kísérni tevékenységeit, vagy megtudhatja, mit csinál online. Alapvetõen az az oka, hogy az az ország, ahol Nord van, nem felel meg a adatmegőrzési törvények

Ez a VPN szolgáltató akár 6 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy egy VPN-kapcsolatot egyszerre hat eszközön oszthat meg. A NordVPN által kínált szolgáltatások többsége kizárólag a NordVPN számára exkluzív. Az egyik példa erre Kettős VPN szolgáltatás. Ez az a hely, ahol a forgalom nemcsak egy, hanem két VPN-kiszolgálón keresztül irányul.

Az nulla naplók házirendje emellett növeli a felhasználók biztonsági és adatvédelmi szintjét. Az internetet böngészheti anélkül, hogy tudná, hogy nem követnek nyomon, és szabadon tehet meg mindent, amit akar. 

Előnyök

 • 5000+ szerver több mint 60 országban.
 • SmartPlay intelligens DNS.
 • AES-256-CBC 2048 bites DH kulcs titkosítással.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Fiókonként 6 kapcsolat.
 • Nem naplózási politika.
 • CyberSec
 • Dupla VPN.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Hátrányok

 • Kicsit drága más szolgáltatókhoz képest.
 • Bizonyos szervereken zajos sebesség.

3. IPVanish

IPVanish

Felhasználók, akik igénybe veszik IPVanish részesüljenek ingyen Intelligens DNS a csomaggal együtt. Annak ellenére, hogy az Intelligens DNS használata biztonság szempontjából nem azonos a VPN-del, ez a tisztességes feloldó eszköz.

Azok, akik feliratkoznak az IPVanish-ra, képesek fizetni azért előfizetés név nélkül– a Bitcoin-on keresztül is. A társaság támogatja P2P fájlátvitel az érdeklődők számára. Egyéb funkciók közé tartozik DNS szivárgás elleni védelem, automatikus lekapcsoló, és a leginkább felismerhető, gyors szerverek. Bár az IPVanish székhelye: Az Egyesült Államok, a felhasználóknak nem fakitermelési tapasztalat.

A megszakító kapcsoló nem teszi lehetővé IP-címének kitettségét, amikor az internetkapcsolat leesik. 

Előnyök

 • Akár 1000 szerver világszerte.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Legfeljebb 10 eszközt csatlakoztathat.
 • Korlátlan P2P forgalom.
 • Nincs naplózás.
 • Felhasználóbarát ügyfelek minden nagyobb operációs rendszerhez.
 • Korlátlan sávszélesség.

Hátrányok

 • Nem működik a Netflix-szel.
 • 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

4. VyprVPN

VyprVPN áttekintés

Az Kaméleon technológia talán a legegyedibb szolgáltatás a VyprVPN-ben. Talán ezért vonzza a felhasználókat ez. Ami történik, hogy a VPN rétegekben és rétegekben titkosításokra csomagolja az adatait, elérhetetlenné téve azokat. Senki, és úgy értem, senki sem férhet hozzá az Ön adataihoz, még az internetszolgáltató sem.

Ön is lehetőséget kap a felfedezésre szűrő nélküli online böngészés ezzel az előfizetéssel. Tudnia kellene VyprVPN mindegyikük tulajdonosa 700 szerver. Ez azt jelenti, hogy ezekkel kell kapcsolatba lépni abban az esetben, ha bármilyen problémája felmerül, mivel ezek közvetlenül reagálhatnak a jelenlegi helyzetre. 

A sokoldalúság, amelyet ez a VPN kínál, annak köszönhető jól felépített szoftver amint bármilyen platformon használni fogja Windows, Mac, Linux iOS vagy Android. Ha próbálni akarja ezt a VPN-t, akkor csak három nap áll rendelkezésére, hogy felkérjék a teljes elkötelezettséget. 

Előnyök

 • 700+ szerver több mint 70 helyszín.
 • Kaméleon protokoll.
 • Korlátlan adathasználat.
 • 3 vagy 5 egyidejű csatlakozás a terv szerint.
 • OpenVPN, L2TP / IPSec és PPTP protokollok.
 • Nulla tudással rendelkező intelligens DNS.

Hátrányok

 • Csak 3 kapcsolat van az alap előfizetéshez.
 • 3 napos ingyenes próbaverzió (nagyon rövid időtartam).

Következtetés a KSA legjobb VPN-jeiről

Mint emigráns, aki Szaúd-Arábiába kíván utazni jobb munka- vagy bérlehetőségek érdekében, a magas szintű szigorúság az interneten elérhető tartalomban először sokkoló lehet. A társadalmi média csökkentése szintén nem túl üdvözlendő ötlet. Ha ezek a feltételek nem tűnnek vonzónak, akkor minden bizonnyal a legjobb alternatíva lenne feliratkozás egy tisztelt VPN szolgáltatásra.

Ez lehetővé tenné nyerje vissza online szabadságát. Megadhatja ezt csatornákhoz és médiaoldalakhoz való hozzáférés visszaállítása hogy megszoktad. Nem csak ezt, hanem lehetősége van arra is, hogy aktív maradjon minden szokásos közösségi média webhelyen kommunikálni a családdal és a barátokkal. A ti az adatok biztonságban vannak, és az adatvédelem biztosított.

Magának egyáltalán nem a szalmával való megragadásról van szó VPN-re van szüksége Szaúd-Arábiában, szóval melyik lesz? Mondjon mindent erről a megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me