Legjobb VPN a Google Play Áruházban

A 2012-ben indult Google Play Store az Android felhasználók számára sokféle játékot, filmet, zenét, könyvet és olyan alkalmazásokat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy szinte bármit megtehessen mobiltelefonján. 2017-től az üzlet több mint 2,7 millió alkalmazást tárolt fel, és több mint 82 milliárd alkalmazás letöltésének forrása volt. A boltban található alkalmazások többnyire ingyenesek, és ez az egyik fő oka annak, hogy hozzájárult a beérkező forgalom magas szintjéhez. A fizetett felhasználók számára a Google megkönnyíti a vásárlás teljes folyamatát a Google Wallet-fiókjukon keresztül. Ez egy virtuális fiók, amelyet létrehozni kell azzal, hogy a szolgáltatással elmenti a bankszámláját vagy a hitelkártya adatait.


A legjobb Google Play VPN

Legjobb VPN a Google Play Áruházban

Különböző Google Play-régiók, különböző alkalmazások

Egy másik dolog, amelyet a legtöbb ember nem igazán tud az üzletről, az, hogy az országtól függően különböző verziókban kínálják. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan alkalmazások és szolgáltatások, amelyek csak az Ön rendelkezésére állnak, attól függően, hogy Ön tartózkodási helyét. Például a kanadai Google Play Áruházból letölthető alkalmazások nem azonosak az Egyesült Államokban elérhető alkalmazásokkal. A különbséget nem mindig könnyű kitalálni, mivel ezeknek az alkalmazásoknak a többsége még a többi régióból sem látható. Ha gyakori utazó, akkor észreveheti, hogy néhány letöltött alkalmazás korlátozottan használható, attól függően, hogy hol tartózkodik. Előfordulhat, hogy nem tudja előre lépni a kedvenc játék következő szintjére, amelyet éppen játszott, vagy hogy a kedvenc alkalmazás új automatikus frissítése mindent más nyelvre változtatott. Mindezek a problémák merülnek fel, mivel a Google Play könnyedén képes követni az Ön tartózkodási helyét.

A 10 legjobb Google Play VPN

Itt vannak a legjobb VPN-alkalmazások az Android-hoz, amelyeket letölthet és telepíthet a Google Play Áruházból. Mindkét tényezőt figyelembe vették, hogy hány alkalommal telepítették az alkalmazást, és mennyire rangsorolta a hasonló alkalmazásokat.

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. VyprVPN
  6. CyberGhost
  7. HideMyAss VPN
  8. Privát internet-hozzáférés
  9. PureVPN
  10. PrivateVPN

VPN használata a Google Play Áruházban

A VPN használata az Android okostelefonon vagy táblagépen lehetővé teszi az eszköz virtuális helyzetével való játékot. Ezáltal a Google Play Áruház régióit is válthatja, és letöltheti a kívánt alkalmazást, még akkor is, ha az nem elérhető a helyi Google Play Áruházban. A virtuális magánhálózat megkönnyíti ezt a folyamatot azáltal, hogy lehetővé teszi a távoli kiszolgálókhoz való csatlakozást, amelyek megváltoztatják az IP-jüket, hogy tükrözzék a kiszolgálók helyét, nem pedig a sajátod. Ez lehetővé teszi a különféle regionális könyvtárak megtekintését, amelyekben a Play Áruház működik, és kiválaszthat olyan alkalmazásokat, zenét vagy tartalmat, amelyeket általában nem talál a Play Áruház regionális könyvtárában..

A VPN-szolgáltatással történő feliratkozás azt is lehetővé teszi, hogy teljesen elrejtse személyes adatait, hogy valaki véletlenszerű személy kitalálhassa őket az interneten. Fontos a részletek, például a név, a hely és a cím bizalmas megőrzése, mivel ezek a mutatók a hackerek és a spamküldők által használt információk nyomon követésére és az adatok ellopására. A VPN használata biztosítja azt is, hogy online pénzt utalhat át internetes banki szolgáltatáson keresztül, vagy akár online vásárolhat, és biztonságosan fizethet árutért..

Keresése a legjobb VPN a Google Play Áruházban nagyon félelmetes feladat lehet, különösen akkor, ha nem is biztos abban, hogy mit kell figyelnie szolgáltatás kiválasztásakor. Figyelembe kell vennie például a legjobb Play Áruház könyvtárat, hogy olyan VPN-szolgáltatást válasszon, amelyben a kiszolgálók többsége található. Amint láttuk, úgy tűnik, hogy a Play Áruházban elérhető legjobb alkalmazások és szolgáltatások nagy része az Egyesült Államokból, Kanadából és az Egyesült Királyságból származik. Tehát a legjobb lenne olyan szolgáltatást megszerezni, amelyben nagy számú szerver működik ott.

Ingyenes Google Play VPN-k?

Természetesen sok olvasónk inkább ingyenes VPN-szolgáltatót szeretne használni Android-eszközén. Semmi sem veri az ingyenes terméket, igaz? Nos, az igazság nem olyan egyértelmű. Számos tanulmány kimutatta, hogy a Google Play Store ingyenes VPN-jeinek túlnyomó része rosszindulatú programokkal van feltöltve, és a fejlesztők felhasználják az Ön személyes adatainak kinyerésére, mielőtt azokat a legjobban licitálónak eladnák. Ezt szem előtt tartva nincs olyan ingyenes VPN, amelyet biztonságosan ajánlhatunk az Androidon történő használathoz.

A legjobb VPN a Google Play Áruházban

Annak érdekében, hogy minőségi döntést hozzon, áttekintettünk néhány prémium VPN szolgáltatót, amelyek biztosak vagyunk abban, hogy megkönnyítjük a jó kapcsolatot. Ezeket a VPN-ket szigorúan tesztelték, és teljesen biztonságosak a használatukban. Vessen egy pillantást az alábbi listánkra:

1. ExpressVPN

ExpressVPN az első helyet foglalja el a legjobb Google Play VPN-k listáján. Ez elsősorban annak a hírnévnek köszönhető, amelyet felépített, mert az osztály legjobb ügyfélszolgálatát kínálja. Ennek a szolgáltatónak olyan ügyfélszolgálati csapata van, amely mindig 24 órás ügyfélszolgálatot tart, így a legjobb szolgáltatást nyújtja, különösen akkor, ha éppen megismerkedik a VPN-sel. Körülbelül 2000 jól elosztott szerver kínálatával a felhasználóknak hozzáférést kell biztosítani bármilyen külföldi online szolgáltatáshoz, amelyet kívánnak. A felajánlott biztonsági szint szintje a fedélzeten is meghaladja az OpenVPN alapú 256 bites AES titkosítást. Az ExpressVPN segítségével az ügyfeleknek megígérték, hogy információik anonim marad, még magának a szolgáltatásnak is, megbízható nulla naplózási politikájuknak köszönhetően. Emellett akár 3 egyidejű kapcsolatot is létrehozhatnak eszközükön, és a több verzióban elérhető VPN-alkalmazással nem kell aggódniuk a kompatibilitási problémák miatt, ha eszközük a Windows, iOS, Linux vagy Android platform. A szolgáltatás emellett jutalmazási rendszert is kínál, ahol azok a felhasználók, akik a szolgáltatást olyan barátoknak utalják, akik feliratkoznak, ingyenes hónapra kínálják a szolgáltatás igénybevételét. Mindenkinek, aki még többet szeretne megtudni a szolgáltatásról, egy átfogó ExpressVPN áttekintés készült, amelyet arra készítettünk, hogy minden szükséges információt megadjon neked..

2. NordVPN

Azon kevés szolgáltató között, amely dupla titkosítási szolgáltatást kínál, NordVPN határozottan a szolgáltatók között kell lennie, és komolyan meg kell fontolnia a feliratkozást. A dupla VPN szolgáltatásuk lehetővé teszi, hogy az adatait egy szerver helyett két szerveren továbbítsák, ezáltal megduplázva a biztonságot, amelyet online élvezhet. Ez több mint 4000 szervernek köszönhetően lehetséges, amely vitathatatlanul az egyik legnagyobb hálózat, amelyet valamely szolgáltatóval valaha is találhat. Az NordVPN azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eldöntsék, melyik szerverhez csatlakozni szeretnének, annak alapján, hogy mire vannak online. Ennek oka az, hogy a szolgáltatásnak olyan kiszolgálói vannak, amelyek olyan feladatokra vannak optimalizálva, mint például online játék, torrent, HD streaming és nagyméretű fájlok letöltése. A NordVPN ezen kívül nagyon nagylelkű ajánlatot kínál azoknak a felhasználóknak, akik több eszközt szeretnének csatlakoztatni a szolgáltatásukhoz, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy akár 6 egyidejû kapcsolatot létesítsenek. Mindemellett a szolgáltatás tartalmaz egy CyberSec funkciót is, amely segít elkerülni a nem kívánt hirdetéseket és rosszindulatú programokat, ezáltal megőrizve a böngészési élményt a megszakításoktól. Itt található egy részletesebb NordVPN áttekintés, amelyet érdemes megnézni, hogy sokkal többet tudjon meg a szolgáltatásról.

3. IPVanish

IPVanish Az utolsó bejegyzés szerepel a listánkon, lenyűgöző szerver lefedettségével, mintegy 1500 szerverrel, amelyek egyenletesen oszlanak el az egész világon. Az az IPVanish, amely kiemelkedik a többi versenytársával szemben, az a tény, hogy a szolgáltatás tulajdonosa az összes szerver, azaz azoknak nem kell együttműködniük más harmadik felekkel annak érdekében, hogy megoldják az esetleges problémákat, amikor a szolgáltatás. Az IPVanish az is ismert, hogy a szervereik miként működnek, és úgy is bíztak benne, mint a legjobb szolgáltató mindenki számára, aki online játékot szeretne játszani, mivel szolgáltatásaik valószínűleg kevésbé függenek fel. Az IPVanish az is jól ismert, hogy könnyen integrálódhat a Kodi-hez, és ez ideális szolgáltatóvá teszi a partnert, ha olyan szolgáltatást keres, amely hozzáférést biztosít a Kodi összes legjobb kiegészítőjéhez. Legfeljebb 10 egyidejű kapcsolat támogatására képes az IPVanish az egyik legjobb szolgáltató, amelyhez feliratkozhat, ha üzleti vállalkozása vagy Internet-használók nagy csoportja számára szeretne biztonságot nyújtani. Ha még többet szeretne tudni arról, hogy a szolgáltatás mit tehet Önért, nézze meg a mélyreható IPVanish áttekintésünket.

Következtetés a legjobb VPN-ről a Google Play Store-ban

A VPN-ek, amelyeket ezekben az áttekintésekben megvizsgáltunk, középpontjában a biztonságuk fenntartásának biztosítása áll, és mivel mindegyiknek jelentős hálózati lefedettsége van, mindegyik alkalmas arra, hogy hozzáférést biztosítson bármilyen Google Play Áruház könyvtárhoz, amelyet szeretne szeretne letölteni innen.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me