Legjobb VPN a PUBG-hez – a PlayerUnknown csapata

Mi a legjobb VPN a PUBG számára? Ha van egy többjátékos játék, amely vihar segítségével elhozta a játékvilágot az elmúlt néhány hónapban, akkor ennek Ismeretlen játékos csataterei, ismertebb nevén PUBG.


Legjobb VPN a PUBG-hez - PlayerUnknown's Battlegrounds

Legjobb VPN a PUBG-hez – a PlayerUnknown csapata

Mi az a PUBG??

Ha utóbbi időben nem volt esélyed játszani a játékot, akkor valószínűleg azon tűnődsz, vajon mi az egész zavar? Nos, hogy megpróbáljam megkönnyíteni a frusztrációt, megpróbálok egy egyszerű ábrázolást adni.

Általánosságban elmondható, hogy a játékosok egymással szemben játszanak egy szigeten, és a játékterület fokozatosan csökken, ahogy a játékkal folytatod a versenytársak megölése révén.

Ha elég szerencsés, mindenkit be kell fejezned, és a játék győztesévé kell nyilvánítani. A PUBG jelenleg elérhető a következőn: PC, Mac, Android, iOS és Xbox One. Sok játékos még inkább a PUBG Mobile játékot szeretné játszani Windows PC-jén vagy Mac-jén.

Teljes PUBG elemzés

Ez az izgalmas multiplayer videojáték az agya Brendan Green. Miután a japán film ihlette egy sor modort, elkészítette a játék tökéletes verzióját Battle Royale.

Egy olyan játék megalkotására törekedett, amely nemcsak a sebesség elemeit foglalja magában, hogy valóban gyorsan reagáljon a változó helyzetekre, hanem a környezeten alapuló meglepetés és improvizáció játékát is..

Miután felvette a kapcsolatot a Green-szel és szervezte a játék korai kiadását valamikor, 2006-ban 2013, A Bluehole sikeresen megszerezte kezét az egyik legsikeresebb játéknál, amelyet egy ideje láttunk.

Még azt is sikerült bezárniuk Greenbe, hogy kinevezték kreatív igazgatóvá a társaságban. A játék folytatta a rekordok megsemmisítését a Steam-en, miután elérte 1,3 millió párhuzamos játékos egy időben. Röviddel az Xbox One-on történő megjelenése után az előző rekord még ennél is magasabbra emelkedett 3,1 millió párhuzamos játékos, val,-vel „A 2017-es legjobb multiplayer játék” díj már a zsebében.

Hogyan juthat el a PUBG Lite-hoz a Fülöp-szigeteken??

Az PUBG Lite verzió az Android készülékeken csak néhány kiválasztott országban érhető el. Egyikük történik a Fülöp-szigetek. Azért, hogy feloldja, töltse le és telepítse a PUBG Lite szoftvert bárhol a világon, először a Google Play Áruház régiót kell váltania. Így történik meg.

 1. Először telepítse az ExpressVPN alkalmazást Android-eszközére.
 2. Ezután indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be.
 3. A VPN alkalmazásban válassza a VPN szervert a Fülöp-szigeteken.
 4. Hozzon létre VPN kapcsolatot.
 5. Most Android készülékén menjen a Beállításokhoz -> Alkalmazások.
 6. Ezután a „Letöltött” részben keresse meg a Google Play Áruház alkalmazást.
 7. Kattintson rá.
 8. Nyomja meg az „Adatok törlése” és az „Erőszak megállítás” gombot.
 9. Lépjen ki a beállításokból.
 10. Indítsa újra a Google Play Store alkalmazást.
 11. Végül töltse le a PUBG Lite szoftvert a világ bármely pontjáról.

Most nyilvánvalóan rengeteg olyan webhely található odakint, amelyek harmadik féltől származó PUBG Lite apk fájlokat kínálnak, amelyeket letölthet. De vigyázz! Az ilyen fájlok potenciálisan képesek tartalmaznak rosszindulatú programokat. Telepítése okostelefonra hatalmas károkat okozhat. Csak ellenőrzött alkalmazásokat és játékokat tölthet le a (z) webhelyről Google Play Áruház.

A legjobb VPN a PUBG számára – Gyors összegzés

Függetlenül attól, hogy el akarja távolítani a PUBG IP Ban-t, vagy egyszerűen csak át szeretné váltani a A Playerunknown csatatéri szervere, a VPN kötelező. Az alábbiakban megtalálja a a legjobb VPN szolgáltatások a PUBG számára 2018-ban:

A legjobb VPN a PUBG számára: Miért kellene ilyent szereznie

Most, hogy amennyire minden lelkes játékos szeretne esélyt kapni arra, hogy legyőzze a világ többi szereplőjét, a szomorú valóság az, hogy ezek nagy többsége nem egyszerűen geo-korlátozás vagy a szerencsejáték-társaság vagy a kormány által bármilyen országban próbálnak csatlakozni.

A legtöbb esetben a kivetett blokkok nem olyan technikai, mint a legtöbb ember feltételezné, és csak a hiteles VPN szolgáltatás körülkerülni.

Alapvetően VPN szolgáltatás biztonságos alagutat hoz létre amelyeken keresztül a forgalom észrevétlenül képes áthaladni anélkül, hogy bármilyen nyomot hagyna arról, hogy mely webhelyeket látogatja meg, és nagyon megnehezíti, hogy bárki felhasználhassa a kapcsolatát az eszközére történő feltöréshez vagy nyomon követéshez..

Val vel névtelenség mivel a VPN-szolgáltatás egyik előnye lehet, ez azt jelenti, hogy megkerülheti a geo-blokkok amelyeket a játékhoz való hozzáférés meghiúsítása érdekében hoztak létre.

A legjobb VPN-k a PUBG számára

A VPN helyes működésének pontos megértésével a következő nehéz feladat kiderül, hogy a piac sok szereplője közül melyik szolgáltató a legmegfelelőbb csillagszolgáltatás nyújtására, és lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki játékélményéből..

Hogy kipróbálhassunk önöket, számos példán átmentünk jól megalapozott VPN-szolgáltatások hogy kiderítse, melyik a legjobb, és az alábbiakban kapjuk meg az eredményeket.

1. ExpressVPN – a szerkesztő legjobb választása

ExpressVPN borító

ExpressVPN régóta hírnevet szerzett magának a legmegbízhatóbb szolgáltatások a piacon, és ez nyilvánvaló az a követői nagy csoportból, amely folyamatosan megújítja velük csomagjait, annak ellenére, hogy az iparágban a legmagasabb. Ügyfélszolgálati kiválóságuk összehasonlíthatatlan és egyáltalán nem 3000+ szerver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy válasszon egy olyan hálózat közül, amely a világ legtöbb régiójában hozzáférést biztosít.

Az ExpressVPN büszke arra, hogy az egyik leggyorsabb kiszolgálóval rendelkezik, és az alkalmazás képes a legjobb beállítások kiválasztása hogy a felhasználása alapján dolgozzon. Ez hihetetlenül kényelmes, különösen, ha olyan felhasználó vagy, aki nem rendelkezik annyi tapasztalattal a VPN-vel kapcsolatban.

Az ExpressVPN egy olyan funkciót is kínál, mint megosztott alagút, ahol kiválaszthatja, hogy a forgalom milyen előnyökkel jár a titkosítás miatt. Ha ezek a tulajdonságok elég érdekesnek tűnnek, hogy kipróbálhassa, akkor továbbléphet és felvállalhatja őket 30 napos pénzvisszafizetési garancia, és megnézheti, hová mennek a dolgok.

Előnyök

 • 3000+ szerver 94 országban
 • A P2P Torrenting támogatott
 • Öt egyidejű kapcsolat
 • 30 napos visszatérítési politika
 • Lángoló gyors sebesség
 • Feloldja az USA Netflix feloldását
 • Intelligens DNS-proxy
 • Nem naplózási politika

Hátrányok

 • Kissé drágább, mint a többieknél

2. IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish azon kevés szolgáltató között, akik sokat tettek annak érdekében, hogy a felhasználók élvezzék a gazdag és egyszerű vevői élményt, amelyhez több mint egy hálózathoz való hozzáférés tartozik 1000 szerver, több mint 60 országban. Szolgáltatásuk a legjobbat kínálja katonai titkosítás, és támogatás a OpenVPN, PPTP és L2TP mint a legnépszerűbb VPN-protokollok.

Mivel tíz eszközt egyetlen fiókhoz adhat hozzá, az IPVanish sokat segít a felhasználók számára az online biztonsági költségeik megtakarításában, a kínált érték kompromisszuma nélkül..

Az IPVanish sokat tesz annak érdekében, hogy ügyfeleik internetes tevékenységeit folyamatosan megőrizzék bizalmas. Ezt úgy teszi meg, hogy fenntartja az a szigorú nulla naplózás politika. Bárki számára, aki arra gondol, hogy aláírja ezt a szolgáltatást, jó ötlet lehet, ha először kipróbálja a dolgokat 7 napos pénz-visszafizetési garancia próbaidőszak.

Előnyök

 • Tisztességes szerverhálózat (1000+)
 • Gyors szerverek
 • Tíz párhuzamos kapcsolat
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Nulla forgalmi naplózás
 • Erős titkosítás
 • AES 256 bites, OpenVPN, SOCKS5
 • A P2P és a torrent megengedett

Hátrányok

 • Székhely az USA-ban
 • Nem támogatja a Netflixet

3. NordVPN

NordVPN borító

Egy másik szolgáltató, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár öt eszközt is hozzáadhassanak egyetlen fiókhoz NordVPN. Ezeknek a srácoknak számos trükkö van az ujjukra olyan funkciók és eszközök formájában, amelyeket valójában nem talál sok más szolgáltatónál. Egyikük valószínűleg kettős titkosítási szolgáltatásuk, jobban ismert Dupla VPN.

Amint a nevéből kitalálhatta, ez a szolgáltatás hatékonyan megduplázza azt a biztonsági szintet, amelyet az egyik kiszolgálón áthaladó forgalommal tapasztalhat meg. csatornázva kettőn keresztül. Gondolj úgy, mint egy alagút egy alagútban. Egy másik jelentős plusz, amelyet érdemes megemlíteni, a speciális szerverek, amelyen keresztül a teljesítmény a felhasználás alapján optimalizálódik.

Játékosoknak PUBG, ez azt jelenti, hogy simább tapasztalatot kell szerezni és a PUBG bármilyen formájának megakadályozása egész játékod alatt. Menj előre, és kipróbáld a szolgáltatást a 30 napos visszatérítési időszak alatt; teljesen ingyenes.

Előnyök

 • 4900+ szerver a világ minden tájáról
 • AES-256 bites titkosítás
 • Hat egyidejű eszköz
 • CyberSec
 • Dupla VPN
 • SmartPlay (intelligens DNS)
 • 30 napos készpénz-visszafizetési garancia
 • Nincsenek naplók
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok

 • Kopogó sebesség

4. SurfShark

SurfShark borító

Surfshark elég szilárd szolgáltatást kínál, figyelembe véve, hogy még mindig új a piacon. Szabványos kinézetű Windows alkalmazás, egy elsődleges műszerfallal, amely a csatlakoztatva / nincs csatlakoztatva, valamint a legutóbbi országkapcsolatok listáját.

Eltekintve attól, hogy az alkalmazás szinte minden operációs rendszerrel kompatibilis, a SurfShark lehetővé teszi a felhasználók számára a csatlakozást korlátlan számla eszköz. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet az iparág egyik legfontosabb VPN-je nem kínál.

A szolgáltatónak van egy hívott funkciója CleanWeb, egy olyan technológia, amely blokkolja hirdetések, nyomkövetők, rosszindulatú programok és akár adathalász kísérletek is. Tehát, amikor online bármilyen hálózatot használ, mindig biztonságban vagy.

Ami a szervereket illeti, a SurfSharknak több, mint 1000 szerver 60 országban. Nagyon tisztességes, az óriásokkal versengve, hogy őszinte legyek.

Csakúgy, mint a NordVPN, a SurfShark rendelkezik egy Dupla hop szolgáltatás, ahol az egész forgalom nem egyszer, hanem kétszer kerül átirányításra. Ez nagyon hasznos, mivel megszerezheti a biztonság kétszeresét a folyamat során.

Előnyök

 • 1200+ szerver 60 országban
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Nagyon egyszerű alkalmazások
 • Feloldja az USA Netflix feloldását
 • Nulla forgalmi naplózás
 • 30 napos visszatérítési politika
 • Double Hop
 • Erős titkosítás

Hátrányok

 • Kicsit drága

5. BulletVPN

BulletVPN borító

A „Bullet” névvel szerepel. BulletVPN, a Észtország, minden bizonnyal az egyik leggyorsabb szolgáltatások kint. Annak ellenére, hogy új és mindenki számára ez a VPN szolgáltató az iparág legjobbjai között jelölte meg területét.

A BulletVPN öt különféle VPN protokollt kínál: OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP. Abban az esetben, ha azt akarja keresni, amely a legnagyobb biztonságot nyújtja, keresse fel az OpenVPN szolgáltatást.

Nem számít, milyen szinten van a műszaki megértés szempontjából, alkalmazásuk nagyon felhasználóbarát. Telepítheti a Windows, Mac, iOS, Android, valamint a FireStick.

Másrészt a szolgáltató korlátlan sávszélességet kínál, lehetővé téve nagy letöltéseket, ideértve a névtelen torrent-fájlokat is. Ami a szervereket illeti, a hálózat kicsit kicsi, mégis hatékony. A BulletVPN kiszolgálókkal rendelkezik 30 ország. Nem sok a többihez képest, ám stratégiailag több célra vannak elhelyezve.

Végül a BulletVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia új előfizetők számára. Ez azt jelenti, hogy kockázatmentesen kipróbálhatja teljes szolgáltatásaikat.

Előnyök

 • Kemény titkosítás
 • Öt VPN-protokoll
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Intelligens DNS
 • Egyszerű alkalmazások
 • Nagyon gyors (Bullet)
 • Feloldja az American Netflix feloldását
 • Hiteles ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Kis szerverhálózat
 • Három egyidejű kapcsolat

Legfontosabb VPN a PUBG számára – Bottom Line

A földrajzi korlátozásokról ismert, hogy sok ember számára megnehezíti webhelyek, csatornák és online játékok elérése amikor blokkolt régióban vannak. A probléma egyszerű megoldása az a használata VPN szolgáltatás ezt megkönnyíti egy értékes szolgáltató.

Nem szabad a kedvenc webhelyén vagy csatornáján kívül maradnia csak azért, mert idegen régióba utazott. Iratkozzon fel VPN-sel és hozzáférhet bármihez, amit akar, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Mit végeztél? Mondjon el mindent az új PUBG tapasztalatáról az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map