Legjobb VPN az LG Smart TV-hez – Változtassa meg a WebOS régiót

Mi a az LG TV-k legjobb VPN-je 2019-ben? Az intelligens TV-gyártók szempontjából az LG a tetején van, a Samsung és a Sony mellett. Az LG felhasználói felülete, amelyet WebOS-nek szoktak nevezni, különösen népszerű. Nem szabad megemlíteni, hogy a Smart TV-hez hozzáférhető streaming alkalmazások a jelenleg lakóhelyétől függenek. Egy másik szempont, amelyet szem előtt kell tartani az intelligens TV vásárlásakor, hogy a legtöbbjük könnyen megcsavarható. A számítógépes bűnöző felhasználhatja a Smart TV gyenge biztonsági intézkedéseit az adatvédelem és biztonság veszélyeztetésére. A WebOS régió megváltoztatásához és az LG Smart TV extra biztonsági szintjének hozzáadásához útközben virtuális magánhálózatot kell használnia. De melyik VPN a legjobb az LG Smart TV számára? Erre törekszünk kitérni az alábbi áttekintésben.

Legjobb VPN az LG Smart TV-hez - Változtassa meg a WebOS régiót

Legjobb VPN az LG Smart TV-hez – Változtassa meg a WebOS régiót

Összegezve a legjobb LG Smart TV VPN-t

Ha már tudod, hogy mindent tudni kell a VPN-ekről és azok működéséről, az alábbi teljes áttekintés elolvasására nem lesz szükség. Vessen egy pillantást a legjobb VPN-kre, amelyeket az LG Smart TV-kben használhat itt:

Az LG Smart TV kompatibilis-e a VPN-kel?

Sajnos nincs mód a VPN-alkalmazás közvetlen telepítésére vagy a VPN-kapcsolat létrehozására az LG Smart TV-n. A VPN alkalmazásokat elsősorban Windows, Mac OS, iOS és Android alapú készülékeken való működésre tervezték. Ha földrajzilag blokkolt alkalmazásokhoz szeretne hozzáférni az LG Smart TV készüléken, két lehetséges megoldás használható.

Vagy állítsa be a VPN-kapcsolatot az útválasztón, vagy használjon intelligens DNS-proxy szolgáltatást. A VPN telepítéséhez az útválasztón maga a routernek támogatnia kell a VPN-t. Az intelligens DNS esetében az LG Smart TV DNS-kiszolgálójának címeit meg kell változtatnia az Ön által feliratkozott intelligens DNS-proxyszolgáltatás címeire. Ne feledje, hogy bár az intelligens DNS használata lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését, az nem titkosítja a forgalmat, vagy teljesen elrejti az IP-címet. A biztonság és a magánélet szempontjából a VPN a megfelelő út.

Ha VPN-szolgáltatót keres, amelyet használni szeretne az LG Smart TV-vel, győződjön meg arról, hogy a végül az Ön által választott szolgáltató előfizetőknek kínál intelligens DNS-proxyk, amelyek közvetlenül konfigurálhatók a TV-készülék hálózati beállításaival. ExpressVPN és BulletVPN mindkettő kiváló példa.

Abban az esetben, ha intelligens DNS-proxy szolgáltatást keres, feliratkozhat Unlocator. Az új felhasználóknak ingyenes, 7 napos próbaverziót kínálnak, és támogatják mintegy 200 csatorna feloldását a világ minden tájáról. Hitelkártya nélkül is feliratkozhat ingyenes Unlocator próbaverzióra.

Az intelligens DNS telepítése az LG TV-n – VPN Alternative

Így állíthatja be az intelligens DNS-t az LG Smart TV készüléken.

 1. Kapcsolja be a Smart TV-t és nyomja meg a HOME gombot a távirányítón, és válassza a jobb felső sarokban a BEÁLLÍTÁSOK menüpontot.
 2. Ezután válassza a Hálózat ► Wi-Fi kapcsolat lehetőséget.
 3. Válassza a Speciális beállítások lehetőséget.
 4. Ezután válassza a Szerkesztés lehetőséget.
 5. Írja be a DNS-kiszolgáló címeit a VPN vagy az Intelligens DNS szolgáltatáshoz, amelyhez feliratkozott.
 6. Nyomja meg a Csatlakozás gombot.
 7. Várja meg, amíg az internetkapcsolat teszt befejeződik, és indítsa újra a Smart TV-t.

Ne feledje, hogy továbbra is meg kell váltania LG Smart TV régióját annak érdekében, hogy a többi régióból származó streaming alkalmazásokat telepítse. Más szavakkal, ha nem először változtatja meg a tévék térségét az Egyesült Államokra, akkor nem fog hozzáférni az Egyesült Államok alkalmazásaihoz, mint például a HBO, a Hulu vagy az Amazon Prime..

Hogyan lehet megváltoztatni a WebOS régiót az LG Smart TV-n?

Az LG Smart TV régiójának átváltásához kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Az LG távirányítóján kattintson a „Beállítások” gombra.
 2. Innen válassza az „Általános” lehetőséget..
 3. Válassza a „Hely” lehetőséget.
 4. Válassza az „LG Services Country” lehetőséget.
 5. Törölje a „Beállítás automatikusan” jelölőnégyzetet, és válassza ki az országot, amelyre váltani szeretne.
 6. Kattintson az „Igen” gombra, és indítsa újra az intelligens TV-t.

Ne feledje, hogy az átváltandó országok attól a régiótól függenek, ahol vásárolták az LG Smart TV-jét.

A VPN engedélyezése az LG Smart TV útválasztón keresztül

Ha kiváló online biztonsági funkciói miatt szeretne ragaszkodni a VPN-hez, ehelyett beállíthatja a VPN-kapcsolatot az útválasztón. Ily módon az összes útválasztóhoz csatlakoztatott eszköz, beleértve a Smart TV-t, természetesen meg fogja osztani a VPN-kapcsolatot. Van néhány pont, amelyekről tudnia kell. Először is, nem minden VPN útválasztó kompatibilis a VPN-kel. További információt a VPN beállításáról az útválasztón talál ezen útmutatóban. Tudnia kell azt is, hogy a VPN útválasztóra telepítése bizonyos technikai ismereteket igényel, ezért nem mindenki számára elérhető. Ennek előnyei azonban hatalmasak.

A VPN engedélyezése az LG Smart TV hálózaton keresztül hálózati kapcsolat megosztásán keresztül

Másik lehetőségként beállíthatja a VPN-kapcsolatot a Windows PC-n vagy a Mac-en, majd megoszthatja a számítógép internetkapcsolatát a Smart TV-vel. Ily módon a Samsung Smart TV a PC vagy a Mac VPN-kapcsolatnak is előnyeit fogja élvezni. Ez a módszer szintén nem egyszerű, de végrehajtható, és életképes megoldást jelent mindenkinek, aki módot keres a VPN telepítéséhez az intelligens TV-jére..

Legjobb VPN az LG Smart TV számára – 3 választás

Abban az esetben, ha VPN-szolgáltatót keres az intelligens TV-vel való használathoz, ellenőrizze, hogy kínál-e intelligens DNS szolgáltatást. A fentiekben részletesen kifejtettek szerint az intelligens DNS közvetlenül telepíthető az LG Smart TV-kbe, anélkül, hogy az útválasztóra vagy a számítógépre kellene hegedülnünk. Ha kész, akkor feloldhatja a különféle streaming szolgáltatások blokkolását az LG Smart TV-n.

1. ExpressVPN

ExpressVPN - A legjobb VPN 2019-re

Mikor van egy hiteles VPN, ExpressVPN mindig is az egyik legfontosabb versenyzőnek tekintették. Leginkább azért, mert kiszolgálókat kínál több mint 160 helyen, és számos biztonsági protokollt biztosít a felhasználók számára. Támogatja az összes fő eszközt, és éjjel-nappal élő ügyfélszolgálatot nyújt. Tehát abban az esetben, ha kíváncsi, hogy ez a VPN felel-e meg az LG Smart TV élményének javításának feladatán, nézzen meg még mit is:

Előnyök

 • Gyors és biztonságos VPN szolgáltatás
 • Nincsenek felhasználási naplók
 • Akár öt egyidejű csatlakozást kínál
 • Korlátlan sávszélesség és sebesség
 • Nagyon profi ügyfélszolgálat
 • Több szerver hely és protokoll
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Egyszerű VPN alkalmazás

Hátrányok

 • Magas árak

2. NordVPN

NordVPN - Legjobb VPN 2019-ben

Az NordVPN egy panamai VPN-szolgáltató, amely 2012 óta foglalkozik a VPN-üzlettel. Szilárd szerverhálózattal rendelkeznek, megbízható szolgáltatásoknak köszönhetően ügyfélkörük folyamatosan növekszik. A NordVPN-nek szigorúan nincs naplózási politikája és néhány nagyon vonzó funkciója, például a dupla titkosítás és a P2P-kiszolgálók. Olvassa tovább az objektív NordVPN áttekintésünket, hogy többet megtudjon erről a híres VPN-szolgáltatóról.

kérelmek iPhone, iPad, Android, PC és Mac valószínűleg a legegyszerűbb és legbarátságosabb, amit használtam. A beállításuk pár percig tart. Innentől kezdve elindíthatja az alkalmazást, és csatlakozhat a választott VPN-kiszolgálóhoz. Nyugodtan mondhatjuk, hogy sok erőfeszítésre került az alkalmazások létrehozása. Az ExpressVPN-hez hasonlóan a NordVPN a 30 napos visszatérítési időszak, több mint elegendő idő a VPN-szerver teljes teszteléséhez.

Előnyök

 • Naplót nem vezetnek
 • Dupla VPN szolgáltatás
 • Erős titkosítási protokollok
 • Kiváló támogatás
 • Akár 6 egyidejű csatlakozás
 • Rendkívül gyors sebesség
 • Korlátlan sávszélesség
 • Intelligens DNS

Hátrányok

 • Nem a legolcsóbb VPN-szolgáltató

3. BulletVPN

BulletVPN

BulletVPN egy olyan szolgáltatás, amelyet az iparágnak újnak tekint, de az út során továbbra is bizonyítja magát. Csodálatos VPN funkcióinak köszönhetően továbbra is lassan meggyőződik a felhasználók körében a világ minden tájáról. Nagyon támogató ügyfélszolgálati csapatuk van, amely felteszi minden kérdésére és segít problémáinak megoldásában. Ez a VPN akár 5 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és ingyenes Smart DNS szolgáltatást tartalmaz a csomagjában azok számára, akik ezt szeretnék. Ha többet szeretne tudni erről a VPN-ről, olvassa el az alábbi funkciókat:

Előnyök

 • 30 napos pénz-visszatérítési garancia.
 • Szerverek 31 országban.
 • Az Android, iOS, PC és Mac operációs rendszerekkel kompatibilis ügyfelek.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • Intelligens DNS-t kínál
 • Nincs naplózási politika

Hátrányok

 • Kevés a szervereknél.

4. SurfShark

SurfShark VPN áttekintés

SurfShark az új VPN a városban. Ez a fiatal azonban biztonságot, sebességet és adatvédelmet kínál a felhasználók számára. Lehet, hogy tanúja lesz alkalmazásuk egyszerűségének, de ne engedje, hogy ez bolondozzon abban, hogy azt gondolja, hogy nem jó. Az egyszerűség a nem tech-hozzáértésű internetfelhasználókat célozza meg, akik soha nem tudják, mi a helyzet. Biztonságos alagútbeállítási protokollokat, például IKEv2 és OpenVPN, 50 országból több mint 500 szervert kínál, és korlátlan torrent sávszélességet kínál. Elegendő ahhoz, hogy ez a VPN valódi cápa legyen? Nos, ellenőrizze az alábbiakat és tudjon meg többet:

Előnyök

 • 500+ szerver
 • Rendkívül gyors sebesség
 • Az óra élő chat támogatása
 • Támogatja az IKEv2 és az OpenVPN protokollokat
 • Nulla naplózás politika
 • A gyilkos kapcsoló rendelkezésre áll
 • Feloldja a világszerte korlátozott csatornák feloldását.
 • 30 napos pénz-visszafizetés

Hátrányok

 • Kicsit drága a havi tervükben

Az intelligens DNS-ről csak az ismeretes két VPN van ExpressVPN és BulletVPN. Mindkettő nagyszerű VPN szolgáltató, amely szintén 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik. Tehát nincs kockázata annak, hogy kipróbáljuk őket.

Hogyan telepítsük a VPN-t az LG Smart TV-re – Összeszerelés

Mint fentebb említettük, nincs mód a VPN közvetlen telepítésére az LG Smart TV-ken. A fentiekben javasolt két megoldásnak azonban elegendőnek kell lennie arra az esetre, ha módot keres a kedvenc streaming tartalmak elérésére, még akkor is, ha jelenleg olyan régióban él, ahol ezek a streaming alkalmazások földrajzilag korlátozottak.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me