Legjobb VPN Brazíliában – 2020-as áttekintés

A brazil internetes felhasználók (República Federativa do Brasil) szeretnék felelni online tevékenységeikért. Arra is kíváncsi, hogy megtanulják, hogyan lehet felszabadítani más országok földrajzi korlátozó webhelyeit és tartalmait.


A Brazíliában az interneten való szabad és biztonságos böngészés iránti elhatározásuk vezetett egy VPN szolgáltatóhoz. Ez az eszköz lehetővé teszi számukra visszatartják személyazonosságukat és hozzáférési szolgáltatások és webhelyek bárhol a világon. De melyik VPN lesz? Tudom, hogy ez kemény választás, de remélhetőleg az enyém a legjobb VPN szolgáltatók listája segíthet kitalálni a dolgokat. 

A legjobb VPN Brazíliában - 2017-es értékelés

Legjobb VPN Brazíliában – 2020-as áttekintés

Miért egy VPN Brazíliában??

Az első két ok, amiért az emberek a VPN szolgáltatást részesítik előnyben:

 • VPN szolgáltatás védi Önt és a személyes adatait minden rosszindulatú támadástól.
 • Ön eljut maradj biztonságban amikor nyilvános internetes hálózatot használ
 • kapsz hozzáférés a geo-blokkolt oldalakhoz.

A VPN szükségessége Brazíliában

A 66,4% -os internet-penetrációval Brazília valamivel több mint 200 millió online felhasználóval rendelkezik. Ez a magas arány annak oka lehet, hogy a brazil hatóságok nem túlságosan szigorúak voltak a cenzúra ellen. Ennek ellenére a brazil felhasználók a brazil VPN-szolgáltatókra támaszkodnak védjék szabadságukat és online beszédüket. A brazil VPN lehetővé teszi számukra megkerüli a webhelyeken beállított korlátozásokat és a blokkolt tartalmat, valamint megszünteti azokat a szociális média oldalakat, mint például a Facebook, a Instagram és a Twitter. A VPN használatához Brazíliában a következő lépéseket kell követnie:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál amely a felhasználók számára a VPN-kiszolgálók globális hálózatát kínálja.
 2. Töltse le a VPN alkalmazást az eszközére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, jelentkezzen be, és csatlakozzon a VPN-kiszolgálóhoz az Ön választása szerint.
 4. Élvezze a streaming-t az internet kormányzati felügyelet vagy földrajzi korlátozások nélkül.

A Brazíliában használható legjobb VPN-k szempontjából, ExpressVPN jön ki a tetején. A cég kínál kiváló ügyfélszolgálat, van egy 30 napos visszatérítési politika, és támogatja az összes eszközt.

A brazil kormány cenzúrázta

Az Brazília internetes szabályozási politikájának történetének betekintése rávilágít arra, hogy valamilyen kormányzati beavatkozás történt. Például a kormány felkérte a Google-t, hogy adja át a személyes adatokat az állampolgárokkal kapcsolatban, vagy eltávolíthat online tartalmat szervereiről.

Egy másik világos példa az volt, amikor a Twitter közzétette ellentmondásos cenzúra-politikáját. Brazília volt az első, aki elfogadta és felhasználta az eltérő hangok elcsendesítésére. Ezenkívül számos brazil újságírót és bloggert támadtak meg, miután közzétették azokat az információkat, amelyeket a kormány nem szívesebben tett volna nyilvánosságra..

Nyissa fel a nemzetközi webhelyek blokkolását

A legtöbb jól működő VPN-társaság rendelkezik olyan kiszolgálókkal, amelyek gyakorlatilag a világ minden más sarkán alapulnak. Néhány kiszolgálóhely például Szingapúr, Japán, Kanada, Egyesült Királyság, Németország, Lettország, Ausztrália, az Egyesült Államok és még sok más.

Ezek a helyek lehetővé teszik a brazil VPN-einket előfizető felhasználók számára a földrajzilag érzékeny webhelyek és csatornák feloldását, helyétől függetlenül. Az a földrajzilag blokkolt webhelyek típusa, amelyek képesek lesznek a Hulu, a BBC iPlayer és a Netflix USA feloldására. Az élő játékok, a zenei koncertek és a hír események közvetítése szintén lehetséges, ha valaki aláírja a hiteles brazil VPN-t.

Patak Brazília TV-jét bárhonnan

Fontos, hogy naprakészek legyenek a szülővárosában zajló dolgokkal, még akkor is, ha külföldön dolgozol. Egy külföldön szeretne lépést tartson a brazil csatornákkal mint például az SBT, a Rede Globo, a Rede Record, a Confederação Brasileira de Futebol játékok, valamint a Rio olimpiai játékok. A brazil VPN lehetővé teszi kap egy brazil IP-címet. Ez lesz segít elérni azokat a webhelyeket és csatornákat, amelyek csak az Ön hazájában elérhetőek. 

A legjobb brazil VPN-értékelés

Itt van a a legjobb VPN-szolgáltatások, amelyekhez Brazíliában fordulhat:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN az ideális VPN használni Brazíliában. Nagy sebesség és erős titkosítási protokollok a legfelső szintű VPN összetevői. Az ExpressVPN alkalmazásokat a következővel fejlesztették ki felhasználói elégedettség gondolatban. Között 2000+ szerver az ExpressVPN kezeli, vannak szerverek São Paulóban és Rio de Janeiróban.

Az alkalmazás könnyen kezelhető felület lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen csatlakozzanak. Ha nem tapasztal gyors szerversebességet és zökkenőmentes streaming-t – amit megtesz -, akkor kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN a 30 napos pénz-visszafizetési garancia ez időt ad a felhasználóknak a döntésre.

2. BulletVPN

Annak érdekében, hogy adatait védjék és harmadik személyektől megvédjék, meg kell fontolniuk a szuper biztonságos BulletVPN. Ennek a VPN szolgáltatónak a gyönyörű felület, amelyet a felhasználó kényelmesen kihasználhat. Val vel 30 napos pénz-visszafizetési garancia, feliratkoztál kockázatmentes VPN.

Noha a BulletVPN nem működik sok VPN-helyet Latin-Amerikában, továbbra is csatlakozhat egy brazil VPN-kiszolgálóhoz. Ami nagyszerű a BulletVPN kliensnél, hogy az kompatibilis több készülékkel mint például a PC, a Mac, az Android, az iPhone, az iPad vagy a FireStick. És ha azt szeretné, hogy feloldja a tartalom blokkolását olyan eszközökön, amelyek nem támogatják a VPN-t, akkor használhatja a BulletVPN ingyenes intelligens DNS-proxy.

3. NordVPN

Valószínűleg a NordVPNBirtokában van dupla VPN titkosítás. Egyik VPN sem teheti felül az NordVPN biztonsági megközelítéseit. A szolgáltató fogja titkosítsa az online forgalmat és őrizze meg személyes adatait hackerek vagy számítógépes bűnözők.

Ha VPN után vagy, akkor biztosítja az adatvédelmet– erre Brazíliában nagyon szükség van – akkor a NordVPN lenne a helyes választás. A NordVPN alkalmazás segítségével az előfizetők megtehetik csatlakozzon tíz brazil VPN szerverhez és úgy tűnik, hogy Brazíliában van szemben azzal, hogy hol vannak a világon.

4. IPVanish

Az IPVanish szintén a jó VPN használni Brazíliában. Kínál nagysebességű csatlakozások, szigorú adatvédelmi politika, és tisztességes globális szerver lefedettség, elfogadható áron. Egy virtuális helyét egyetlen gombnyomással módosíthatja. 

Abban a pillanatban, amikor csatlakozik egy IPVanish szerverhez, az Ön a teljes online forgalom elérhetetlenné válik a számítógépes bűnözők, hackerek, internetszolgáltatók és kormányok felé. Belül hét nap, biztosan megismerheti, hogy az IPVanish a világ leggyorsabb szervere. Ez nem 30 napos visszatérítési politika, de legalább meg kell próbálnia, mielőtt vállalja.

5. CyberGhost

És ott van a CyberGhost. Neve egy figyelemfelkeltő. A szellem szónak ebben az esetben láthatatlanságot kell jelentenie, online névtelenség. Ez szellemszolgáltató megengedi neked hozzáférjen a tartalomhoz az egész világon amíg Brazíliában vagy. Képzelje el a biztonsági szint Ön biztosítja az a 256-AES bit technológia.

Ez azt jelenti, hogy a az adatok nem lesznek megvalósíthatók. A CyberGhost megbizonyosodik arról, hogy egy webhely biztonságos-e az Ön használatához, még mielőtt hozzá is hozzáférne. Ezt úgy hajtják végre, hogy alaposan ellenőrzik az adott URL-t egy dedikált adatbázisban. Röviden: a CyberGhost tökéletesen működne Brazíliában.

A legjobb VPN Brazíliában beszámoló – következtetés

Brazília internetes cenzúrája nem olyan magas, mint más országokban. A VPN-szolgáltatás első számú célja az online identitás védelme. Ez azt jelenti, hogy bármikor geo-blokkolt webhely elérése, megváltozik a helyed és az online adatai, és személyes adatai rejtve vannak.

Fogadok, hogy nagyszerű VPN-re gondol, és az alábbiakban megjegyzéseket szeretnék mindent megtudni. 

\

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map